Lediga jobb som Platschef, bygg i Arvika

Se lediga jobb som Platschef, bygg i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Platschef

Ansök    Jun 10    PEAB Sverige AB    Platschef, bygg
Om tjänsten I rollen som platschef kommer du att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong tillsammans med arbetsledare och yrkesarbetare. Dina arbetsuppgifter som platschef hos oss kommer bestå av att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.  I jobbet ingår även att - ansvara för slutbesiktning och kundfakturering - motivera och engagera medarbetar... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som platschef kommer du att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong tillsammans med arbetsledare och yrkesarbetare. Dina arbetsuppgifter som platschef hos oss kommer bestå av att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. 
I jobbet ingår även att
- ansvara för slutbesiktning och kundfakturering
- motivera och engagera medarbetare att nå uppsatta mål och deadlines
- ha kontakt med kunder och leverantörer
- se till att uppsatta tidplaner efterföljs.
 
Produktionen kommer att vara i Arvika med omnejd och till ditt stöd finns arbetschef, stab, kalkyl mm stationerade på kontoret i Ulriksdal. Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som drivs av och trivs med att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare och att leverera goda resultat. Du trivs i ledarrollen och i samarbetet med andra. Arbetet kräver vidare att du är en person som alltid utgår från affärens och produktionens behov. Du har en bygg/anläggningsteknisk eller akademisk examen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av arbete som platschef alternativt flerårig erfarenhet som senior arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör inom mark- och anläggningsentreprenader. B-körkort är ett krav för tjänsten och du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  
 
Ansökan och övrig information
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
 
Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid. 
 
Sista ansökningsdag 2024-06-16
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Projektledare – Poolwater

Ansök    Dec 22    Libäck & Co AB    Platschef, bygg
Vi fortsätter utöka vår verksamhet och behöver därför stärka teamet ytterligare med en Projektledare. Efter att ha arbetat med att projektera och konstruera reningsanläggningar för pooler och bassänger i mer än 30 år har vi samlat på oss en unik kompetens och erfarenhet. Vi är stolta över vår verksamhet och söker dig som vill dela detta engagemang och den stolthet vi känner, tillsammans med oss. Om tjänsten Som vår nya Projektledare kommer du ha det total... Visa mer
Vi fortsätter utöka vår verksamhet och behöver därför stärka teamet ytterligare med en Projektledare. Efter att ha arbetat med att projektera och konstruera reningsanläggningar för pooler och bassänger i mer än 30 år har vi samlat på oss en unik kompetens och erfarenhet. Vi är stolta över vår verksamhet och söker dig som vill dela detta engagemang och den stolthet vi känner, tillsammans med oss.

Om tjänsten
Som vår nya Projektledare kommer du ha det totala ansvaret för genomförandet av våra leveransprojekt, till hands finns självklart vår nuvarande projektledare, som kommer stötta och hjälpa dig för att komma in i arbetet så snabbt som möjligt. Att ha det totala ansvaret innebär att du kommer leda projekten framåt utifrån projektbudget och tidplan, kommunicera med beställare och underentreprenörer, arbeta med analyser och se till att projekten blir lönsamma.

Till din hjälp att leverera våra projekt har du flera funktioner internt på Poolwater och ute på byggena finns våra montageledare och montörer. Som ansvarig behöver även du vara ute på plats på byggena vid vissa tillfällen, för att föra dialogen med platschefen och andra externa parter. Detta kräver därför att du har en god förhandlingsvana och vågar stå upp för ditt.

I tjänsten kommer du även vara med och utveckla våra interna arbetssätt och processer för att vi ska kunna bli ännu bättre och nå nya höjder i våra leveranser.

Om dig
Vi söker en engagerad person med intresse för komplexa kundprojekt. Du tycker om att arbeta i projektform och har lätt för att se lösningar på problem. För att trivas i rollen behöver du ha erfarenhet från byggbranschen, gärna i ledande positioner. Det krävs en god förståelse för siffror och ekonomi, för att förstå och behärska vad som driver lönsamhet i våra projekt. Vana för budgetarbete är också något vi ser att du har.

Som person är du drivande, social och har lätt för att ta in ny information. Du tycker om att påverka och göra skillnad och har ett balanserat och tryggt sätt som bygger förtroende hos andra människor.

Vi erbjuder ett mycket självständigt arbete i ett marknadsledande företag inom vår nish.

Om oss
Poolwater AB grundades 1983 och är idag en av de ledande i branschen inom pooler och reningsanläggningar av kommunala badanläggningar, spaanläggningar och wellnessanläggningar. Vi är en komplett leverantör och genomför allt från planeringsskede till invigning. Vi ser lösningen när andra ser problem, det gör oss unika!

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefonnummer 070-2206260 samt Andrea Elfman på 073-5093866.

Välkommen med din ansökan senast den 13/1. Visa mindre

Projektledare - Westmatic

Ansök    Nov 10    Libäck & Co AB    Platschef, bygg
Om tjänsten Som vår nya Projektledare blir det huvudsakliga uppdraget att utveckla effektiviteten i våra projekt, såväl nya som befintliga. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för genomförandet av våra leveransprojekt. Det innebär att du kommer att, förutom ditt ansvar att operativt leda pågående projekt, arbeta med analyser och driva verksamhet som skapar effektivitet och lönsamhet. I rollen ingår ett samordnande ansvar för vår personal som arbetar ... Visa mer
Om tjänsten
Som vår nya Projektledare blir det huvudsakliga uppdraget att utveckla effektiviteten i våra projekt, såväl nya som befintliga. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för genomförandet av våra leveransprojekt. Det innebär att du kommer att, förutom ditt ansvar att operativt leda pågående projekt, arbeta med analyser och driva verksamhet som skapar effektivitet och lönsamhet.

I rollen ingår ett samordnande ansvar för vår personal som arbetar med installation ute i våra kundprojekt.

Du kommer rapportera till vår Teknik- och Utvecklingschef och som vår nya Projektledare kommer du att ha en nyckelroll i företagets fortsatta framgång.

Om dig
Vi söker en engagerad person med intresse för komplexa kundprojekt. Du tycker om att arbeta i projektform och har lätt för att se lösningar på problem. Om du har erfarenhet från produktionsnära arbete och arbete som innehållit stort eget ansvar, ser vi det som mycket positivt. En intressant bakgrund kan vara ledande arbete från bygg- och entreprenadbranschen.

Som person är du drivande, social och har lätt för att ta in ny information. Du tycker om att påverka och göra skillnad och har ett balanserat och tryggt sätt som bygger förtroende hos andra människor.

Om oss
Westmatic, ett miljöföretag i framkant, utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för tunga fordonstvättar samt renar vatten för industrin på ett unikt sätt. Westmatic skapar lönsamma affärer både för kunderna och för miljön. Företagets huvudkontor ligger i Arvika.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77 eller Åse Granfeldt på telefon 0702 20 62 60.

Vi vill ha din ansökan senast den 24 november. Visa mindre