Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Arvika

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Eventpersonal till butikssampling i Charlottenberg 13-14 maj

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu driven, positiv och självständig personal till smakfull butiksdemo i Charlottenberg, 13-14 maj (torsdag-fredag). Produkten är en proteindryck med chokladsmak som ska samplas i form av provsmakning i butik. Arbetsuppgifterna är enkla, det viktiga är att du ska känna d... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu driven, positiv och självständig personal till smakfull butiksdemo i Charlottenberg, 13-14 maj (torsdag-fredag).
Produkten är en proteindryck med chokladsmak som ska samplas i form av provsmakning i butik. Arbetsuppgifterna är enkla, det viktiga är att du ska känna dig bekväm i sociala sammanhang och vara lösningsorienterad då du kommer att arbeta själv. Brinner du för träning och älskar choklad är det självklart ett plus i kanten!


Dagar och tider:
Torsdag 13 maj, kl: 11.00-17.00
Fredag 14 maj, kl 10.00-16.00
Lön: 140kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Skicka ett mail med rubriken "Chokladdryck 13-14 maj" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc
3. Motivera varför detta uppdrag skulle passa dig
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skicka med ett nytaget foto
6. Skriv din tröjstorlek och längd (Kunden har kläder åt er)
VIKTIGT!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Chokladdryck 13-14 maj". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

Marknads- & Kommunikationsansvarig - Teknik i Väst

Vill du vara med och skapa förutsättningar för god livskvalitet för dagens och morgondagens invånare i Arvika och Eda kommun? Vi söker dig som brinner för att våra invånare nås av rätt lättillgänglig information! Om tjänsten I den här rollen hos oss kommer du att ha ett marknads- och kommunikationsansvar för Teknik i Väst inklusive de övriga teknikbolagen i Arvika kommun. Rollen innefattar ett utvecklings- och varumärkesansvar där du förväntas upprätta m... Visa mer
Vill du vara med och skapa förutsättningar för god livskvalitet för dagens och morgondagens invånare i Arvika och Eda kommun? Vi söker dig som brinner för att våra invånare nås av rätt lättillgänglig information!

Om tjänsten

I den här rollen hos oss kommer du att ha ett marknads- och kommunikationsansvar för Teknik i Väst inklusive de övriga teknikbolagen i Arvika kommun. Rollen innefattar ett utvecklings- och varumärkesansvar där du förväntas upprätta marknads- och kommunikationsplaner samt bevaka omvärldstrender och branschutveckling.

Kommunikationen består både av marknadsföring och kommunikation om samhällsnyttiga tjänster både till konsumenter och företag, samt intern kommunikation i verksamheten. I uppdraget ingår ansvar för webbplatsens och intranätets innehåll och struktur samt kommunikation via sociala medier. Rollen innefattar personalansvar över åtta medarbetare inom kundservice och marknad.

Om dig

Vi söker dig som kommer in i rollen med ett utvecklingsfokus som präglas av nyfikenhet på nya lösningar och idéer. Du visar på stor kreativitet och engagemang där du driver arbetet framåt med fokus på bra resultat. Ditt ledarskap präglas av goda samarbeten, inspiration och att lyfta individers styrkor.

Du har erfarenhet från ett brett marknadsföringsarbete samt att leda andra. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i digital marknadsföring och sociala medier samt att du har erfarenhet av att leda projekt och driva utvecklingsarbete kopplat till kommunikation.

Tjänsten kräver att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss

Teknik i Väst är ett kommunägt resursbolag i koncernen Arvika Stadshus AB som ansvarar för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommuner. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna elnät, fjärrvärme, kommunnät och kraft för Arvikas behov, samt drift av Årjängs nät.

Vi vill vara föredömen som samhällsnyttiga bolag och ett föredöme som arbetsplats. Vi vill inte minst vara föredömen för och inför varandra. För ett levande, modernt och välfungerande Västvärmland.

Om processen

I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83. Sista ansökningsdag är 27 mars, vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Arvika

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Arvika för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till ... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Arvika för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Arvika" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Kommunikatör

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Informationsenheten ingår i Kanslifunktionen som i sin tur är en funktion inom den centrala Kommunledningsstaben. I Kanslifunktionen ingår även Kansli, Kontorsservice, Arkiv, Växel och överförmyndarverksamheten. Informationsenheten består av fyra personer, en kommunikationsstrateg... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Informationsenheten ingår i Kanslifunktionen som i sin tur är en funktion inom den centrala Kommunledningsstaben.

I Kanslifunktionen ingår även Kansli, Kontorsservice, Arkiv, Växel och överförmyndarverksamheten. Informationsenheten består av fyra personer, en kommunikationsstrateg och tre kommunikatörer, som har ett mycket nära samarbete. Du blir en av tre kommunikatörer, då vi nu söker en ny kollega till gruppen. 

Informationsenheten står inför förändringar då en ny tjänst som kommunikationschef ska rekryteras framöver. Detta kommer att innebära en förändring i nuvarande organisation.

Arbetsuppgifter
Som kommunikatör kommer du att arbeta med intern och extern kommunikation både mot kommunens verksamheter och de kommunala bolagen. Du kommer att arbeta med kommunikationsplaner, grafisk produktion, film samt pressmeddelanden och annat arbete gentemot massmedia. Du bistår också i arbetet med Facebook/Facebookannonsering, våra andra sociala medier och kan rycka in i arbetet med våra webbplatser vid behov.

Kvalifikationer
Du har en kommunikations- eller informationsexamen från högskola/universitet eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även några års erfarenhet av kommunikationsarbete. Du behärskar InDesign, Photoshop, Adobe Acrobat och har arbetat med någon form av filredigeringsprogram. Meriterande är om du arbetat med film och foto. Tidigare erfarenhet från kommunikationsarbete inom offentlig sektor ser vi som meriterande. Din erfarenhet av sociala medier och webbpublicering (vi använder Sitevision som verktyg) och kunskap om tillgänglighetsarbete, värdesätter vi som arbetsgivare och ser som meriterande. 

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och framförallt skrift, med mycket goda kunskaper i svenska språket.

Som person har du ett stort samhällsintresse och i din yrkesroll tänker du i nya banor och kommer med lösningar och idéer. Du tar initiativ, men även ansvar för att slutföra det du påbörjat. Då du arbetar mot hela kommunens koncern, så är du lyhörd gentemot verksamheternas behov och har lätt för att skapa och underhålla kontakter. Du är van vid att planera och organisera ditt eget arbete och kan vid högre arbetsbelastning prioritera. Även om tjänsten kräver att du arbetar självständigt, så jobbar ni nära varandra i arbetsgruppen och din förmåga att samarbeta kommer vara viktig för helheten. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Kommunikatör till tillverkande industri i Arvika

Känner du dig lockad av att få arbeta operativt inom kommunikation med omväxlande arbetsuppgifter? Har du en naturlig fallenhet för struktur och trivs att få vara nytänkande? Är du dessutom noggrann, drivande och serviceinriktad? Då är tjänsten som kommunikatör perfekt för dig! Om tjänsten Som kommunikatör kommer du att arbeta med intern och extern kommunikation hos vår kund. Du kommer att arbeta operativt med intranät, Tv-skärmar, veckoinformation etc. T... Visa mer
Känner du dig lockad av att få arbeta operativt inom kommunikation med omväxlande arbetsuppgifter? Har du en naturlig fallenhet för struktur och trivs att få vara nytänkande? Är du dessutom noggrann, drivande och serviceinriktad? Då är tjänsten som kommunikatör perfekt för dig!

Om tjänsten
Som kommunikatör kommer du att arbeta med intern och extern kommunikation hos vår kund. Du kommer att arbeta operativt med intranät, Tv-skärmar, veckoinformation etc. Till arbetsuppgifterna hör även kriskommunikation, förbättringsarbete samt vara ett stöd i frågor ang kommunikation. I rollen ingår även att ta bilder på företagets verksamhet och medarbetare.

Tjänsten som kommunikatör är ett uthyrningsuppdrag på ca 6 månader med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har en kommunikations- eller informationsexamen från högskola/universitet eller annan relevant utbildning som bedöms likvärdigt. Du har även några års erfarenhet av kommunikationsarbete. Naturligtvis har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och framförallt skrift.

Som person är du noggrann, drivande och ansvarsfull. Du är van att arbeta efter uppsatta mål och slutför det du har påbörjat. Du trivs med att arbeta självständigt och är strukturerad i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer både inom och utanför organisationen. Att ge god service till andra en självklarhet för dig.

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2021-08-31. Sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sara Pagré, tel 054-771 85 47.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kommunikatör, kommunikation, Communication, Arvika, Värmland, Adecco Visa mindre

Kommunikatör, vikariat

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Kommunikationsfunktionen ingår i Kommunledningsstaben och arbetar som en stödjande resurs gentemot alla verksamheter i kommunen, liksom de kommunala bolagen. Kommunikationsfunktionen består av kommunikationschef (tillsätts under våren) samt fyra kommunikatörer. En av oss kommer at... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Kommunikationsfunktionen ingår i Kommunledningsstaben och arbetar som en stödjande resurs gentemot alla verksamheter i kommunen, liksom de kommunala bolagen.

Kommunikationsfunktionen består av kommunikationschef (tillsätts under våren) samt fyra kommunikatörer. En av oss kommer att vara föräldraledig framöver och vi söker därför en vikarierande kommunikatör till vårt team.  

Arbetsuppgifter
Som kommunikatör kommer du att arbeta med intern och extern kommunikation både mot kommunens verksamheter och de kommunala bolagen. Du kommer att arbeta bland annat med kommunikationsplaner, grafisk produktion, film samt pressmeddelanden och annat arbete gentemot massmedia. Du arbetar också med Facebook/Facebookannonsering och våra andra sociala medier och kan rycka in i arbetet med våra webbplatser vid behov.

Kvalifikationer
Du har en kommunikations- eller informationsexamen från högskolan eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behärskar InDesign, Photoshop och Adobe Acrobat och är duktig på att filma. Erfarenhet från kommunikationsarbete inom offentlig sektor ser vi som ett plus, liksom att du har arbetat med sociala medier och webbpublicering (vi använder Sitevision som verktyg) och är insatt i tillgänglighetsarbete.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och framförallt skrift, med mycket goda kunskaper i svenska språket.

Som person har du ett stort samhällsintresse och i din yrkesroll tänker du i nya banor och kommer med lösningar och idéer. Du tar initiativ, men även ansvar för att slutföra det du påbörjat. Då du arbetar mot hela kommunens koncern, så är du lyhörd gentemot verksamheternas behov och har lätt för att skapa och underhålla kontakter. Du är van vid att planera och organisera ditt eget arbete och kan vid högre arbetsbelastning prioritera. Även om tjänsten kräver att du arbetar självständigt, så jobbar ni nära varandra i arbetsgruppen och din förmåga att samarbeta kommer vara viktig för helheten. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Kommunikatör

Our world is a world of change! Our organization is built by people and great teamwork. We are a truly global company and we believe in the advantage of diversity and together we create a workplace that brings the best out of everyone. Here at Volvo CE we are driven by the idea that with imagination, hard work and technological innovation we will lead the way towards developing a world that is cleaner, smarter and more connected. We believe in a sustain... Visa mer
Our world is a world of change!


Our organization is built by people and great teamwork. We are a truly global company and we believe in the advantage of diversity and together we create a workplace that brings the best out of everyone.
Here at Volvo CE we are driven by the idea that with imagination, hard work and technological innovation we will lead the way towards developing a world that is cleaner, smarter and more connected. We believe in a sustainable future and with the global construction industry as our arena, we work together with our customers to turn this belief into reality for people everywhere. That is our purpose, and we live and breathe it, every day.
Do you want to be part of building tomorrow?
Nu finns möjligheten att bli en del av oss på Volvo Construction Equipment när vi nu söker en Kommunikatör till vårt team!


Vårt erbjudande till dig är ett utmanande och stimulerande arbete i en dynamisk kultur där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att påverka och skapa värde för medarbetare, företag och samhälle.


Som ansvarig Kommunikatör på Volvo CE Arvika bidrar Du till att förverkliga våra långsiktiga strategier genom att utveckla och samordna intern och extern kommunikation. På Arvikafabriken är vi ett engagerat team som vill vara medarbetare i världsklass och på så sätt skapa en bättre värld att leva i, en hjullastare i taget. Vi drivs av utveckling och det finns stort utrymme för egna idéer. Att vara förebilder skapar möjligheter menar vi och här involveras alla i arbetet att driva fabriken. Att vi ingår i en global koncern märks dagligen och du ingår i ett globalt nätverk av kommunikatörer som hjälper till att förankra och lokalisera globala initiativ och förändringar.

Vi söker dig som är prestigelös och en kreativ strateg som tänker nytt, kan tillföra olika perspektiv och har en stark egen motor med viljan att inspirera och överföra ditt stora intresse för kommunikation till andra. Du har flerårig erfarenhet och utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande områden. Du arbetar i dag med strategiskt och operativt kommunikations-arbete. Du har kunskaper inom allt från målgruppsanpassning och medierelationer till kriskommunikation och digitala medier. Det är lätt för dig att kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.


Här lär vi av varandra och söker därför dig som har ett coachande sätt och är van att hålla utbildningar för att dela med dig av din kunskap. Då du har många kontaktytor med ett stort antal intressenter passar denna nyckelroll dig som har en förmåga att prioritera, samarbeta och är trygg i dig själv.


Intervjuer och urval kommer att ske löpande.


För mer information, tveka inte att kontakta:
Jeanette Widén, Manager HR Arvika, +46 16 5414508 Visa mindre