Lediga jobb som Hantverksyrken i Arvika

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Arbeta i vårt bageri med bröd och bakverk.

Ansök    Okt 10    Wermelns Handel AB    Bagare/Konditor
Bröd & Bageri Vi söker personal till vår brödavdelning. Du som söker skall ha erfarenhet av att jobba i butiksbageri eller likvärdig miljö och kunskaper att tillverka tårtor mm. Du skall ha lätt för att jobba i team och känna helheten i den avdelning du jobbar och brinna för försäljning, samtidigt skall du vara självgående och kunna strukturera och prioritera bland arbetsuppgifterna. Ett krav är att du har erfarenheter och intresse för bakning och bakverk... Visa mer
Bröd & Bageri
Vi söker personal till vår brödavdelning.
Du som söker skall ha erfarenhet av att jobba i butiksbageri eller likvärdig miljö och kunskaper att tillverka tårtor mm.
Du skall ha lätt för att jobba i team och känna helheten i den avdelning du jobbar och brinna för försäljning, samtidigt skall du vara självgående och kunna strukturera och prioritera bland arbetsuppgifterna.
Ett krav är att du har erfarenheter och intresse för bakning och bakverk.
Personliga egenskaper
Driven och glad, delar med dig av kunskap till dina kollegor. Du ska ha lätt att se möjligheter tilltalas av att utveckla avdelningen. Lösningsorienterad och intresserad av att följa trender och vara ordningsam.
Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan.
Intervjuer kommer ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vill du jobba i en modern framåtsträvande affär som älskar mat!

Ansök    Nov 3    Wermelns Handel AB    Bagare/Konditor
Bröd & Bageri Vi söker personal till vår brödavdelning. Du som söker skall ha lätt för att ta människor, ha ett trevligt och positivt kundbemötande, vara ordningsam och villig att ta ansvar. Du skall ha lätt för att jobba i team och känna helheten i den avdelning du jobbar och brinna för försäljning, samtidigt skall du vara självgående och kunna strukturera och prioritera bland arbetsuppgifterna. Det är en merit om du har erfarenheter och intresse för bak... Visa mer
Bröd & Bageri
Vi söker personal till vår brödavdelning.
Du som söker skall ha lätt för att ta människor, ha ett trevligt och positivt kundbemötande, vara ordningsam och villig att ta ansvar.
Du skall ha lätt för att jobba i team och känna helheten i den avdelning du jobbar och brinna för försäljning, samtidigt skall du vara självgående och kunna strukturera och prioritera bland arbetsuppgifterna.
Det är en merit om du har erfarenheter och intresse för bakning och bakverk.
I arbetsuppgifterna ingår bl.a
-Bakning av bröd & konditori produkter
-Beställningar
-Inventering
-Ekonomisk uppföljning
-Svinn kontroll
-Sälj och sortimentsplanering
-Varuplock.
Tjänsten är på ca 30 (föräldravikariat)
Tillträde är tidigast 30/11 2020
Skriftlig ansökan inlämnas senast 13/11 Visa mindre

2 Medarbetare till Teknisk Support

Om Thermia Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Om Thermia Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Thermias arbete med forskning och utveckling utgår från en av Europas modernaste anläggningar och företaget är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia, som är en del av Stiebel Eltro... Visa mer
Om Thermia

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla.

Om Thermia

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Thermias arbete med forskning och utveckling utgår från en av Europas modernaste anläggningar och företaget är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia, som är en del av Stiebel Eltron, har  ca 200 anställda.

Vi söker nu två medarbetare till vårt Customer Service Center i Arvika, de aktuella tjänsterna kommer att tillhöra gruppen som arbetar med teknisk support till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med teknisk support till våra återförsäljare på både den svenska marknaden och exportmarknaden, för att ge dem support i deras verksamhet mot våra slutkunder.
Tillsammans med övriga medarbetare i gruppen kommer du att ta emot och besvara frågor via telefon och e-post om teknik, felsökning och installation av värmepumpar och värmesystem.

I tjänsten ingår resor inom Sverige och till andra länder i Europa där du ska medverka och bistå med tekniskt kunnande vid installationer och vid uppstart av våra anläggningar.

Din profil

En bedömning kommer att göras utifrån dina erfarenheter och kunskaper på våra produkter eller andra värmepumpsfabrikat. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund och har arbetat inom t ex kyl, el eller VVS. Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt är ett krav.
Vi söker dig med för oss rätt erfarenhet och en förmåga att arbeta med stort kundfokus. Vi kommer att lägga stor vikt på din personliga lämplighet och hur vi tror du kommer passa in i vår grupp.

Som person tror vi att du är handlingskraftig och framåt samt positiv och kundmedveten. Vidare är du prestigelös och en lagspelare med en affärsmässig syn på verksamheten.
Eventuella frågor besvaras av Henrik Magnusson, Chef Teknisk Support, tfn +46722540951.
Vi arbetar med ett löpande urval och önskar därför ha din ansökan snarast möjligt. Visa mindre