Lediga jobb PEAB Sverige AB i Arvika

Se alla lediga jobb från PEAB Sverige AB i Arvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arvika som finns inom det yrket.

Yrkesarbetare

Ansök    Jun 8    PEAB Sverige AB    Träarbetare/Snickare
Inom Peab Värmland är vi allbyggare. Dvs vi jobbar med allt från nyproduktion av bostäder, skolor, badhus, rotrenoveringar till byggservice. Vi är i dag 165 kompetenta yrkesarbetare men behöver bli fler. I detta fall flera yrkesarbetare i Västra Värmland med yrkesbevis i antingen trä eller betong. Placeringsort kan vara Arvika, Årjäng och Åmål. Som yrkesabetare har du en viktig roll att utföra de uppgifter som ryms inom ramen för respektive projekt vi åta... Visa mer
Inom Peab Värmland är vi allbyggare. Dvs vi jobbar med allt från nyproduktion av bostäder, skolor, badhus, rotrenoveringar till byggservice. Vi är i dag 165 kompetenta yrkesarbetare men behöver bli fler. I detta fall flera yrkesarbetare i Västra Värmland med yrkesbevis i antingen trä eller betong. Placeringsort kan vara Arvika, Årjäng och Åmål.

Som yrkesabetare har du en viktig roll att utföra de uppgifter som ryms inom ramen för respektive projekt vi åtar oss som utförare. Vi söker dig som har en blick för jobbet och yrkesstolthet. Du utför jobbet effektivt och med hög kvalitet i fokus då du förstår att ett nöjd kund kommer tillbaka.

Ett krav är att du har körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du innehar alla eller något av certifikaten säkra lyft, mobila arbetsplattformar, ställning, heta arbeten samt arbete med personligt fallskydd.

Vi rekryterar löpande varför tjänsterna kan tillsättas innan annonseringstiden löpt ut. Tveka därför inte att skicka oss din ansökan så snart du kan!

Vi undanber oss rekryterings- och annonssäljare! Visa mindre

Platschef

Ansök    Jun 10    PEAB Sverige AB    Platschef, bygg
Om tjänsten I rollen som platschef kommer du att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong tillsammans med arbetsledare och yrkesarbetare. Dina arbetsuppgifter som platschef hos oss kommer bestå av att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.  I jobbet ingår även att - ansvara för slutbesiktning och kundfakturering - motivera och engagera medarbetar... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som platschef kommer du att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong tillsammans med arbetsledare och yrkesarbetare. Dina arbetsuppgifter som platschef hos oss kommer bestå av att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. 
I jobbet ingår även att
- ansvara för slutbesiktning och kundfakturering
- motivera och engagera medarbetare att nå uppsatta mål och deadlines
- ha kontakt med kunder och leverantörer
- se till att uppsatta tidplaner efterföljs.
 
Produktionen kommer att vara i Arvika med omnejd och till ditt stöd finns arbetschef, stab, kalkyl mm stationerade på kontoret i Ulriksdal. Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som drivs av och trivs med att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare och att leverera goda resultat. Du trivs i ledarrollen och i samarbetet med andra. Arbetet kräver vidare att du är en person som alltid utgår från affärens och produktionens behov. Du har en bygg/anläggningsteknisk eller akademisk examen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av arbete som platschef alternativt flerårig erfarenhet som senior arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör inom mark- och anläggningsentreprenader. B-körkort är ett krav för tjänsten och du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  
 
Ansökan och övrig information
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
 
Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid. 
 
Sista ansökningsdag 2024-06-16
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre