Lediga jobb som Kultur, media, design i Arvika

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Arvika Nyheter söker frilansare

Ansök    Dec 17    NWT Media AB    Journalist/Reporter
Arvika Nyheter har behov av frilansare till både allmänredaktionen och sporten. Jobbet består exempelvis av bevakning på evenemang, matcher och tävlingar. Vi ser helst att du är 16 år eller äldre. Körkort ett plus. Skicka in intresseanmälan och gärna arbetsprov senast 31 januari 2022. Har du frågor kontakta chefredaktör Linus Carle, telefon 0570-714411, [email protected] Visa mer
Arvika Nyheter har behov av frilansare till både allmänredaktionen och sporten.

Jobbet består exempelvis av bevakning på evenemang, matcher och tävlingar.

Vi ser helst att du är 16 år eller äldre. Körkort ett plus.

Skicka in intresseanmälan och gärna arbetsprov senast 31 januari 2022.

Har du frågor kontakta chefredaktör Linus Carle, telefon 0570-714411, [email protected] Visa mindre

Konsthallsansvarig

Ansök    Nov 8    Arvika kommun    Konstintendent
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer. Verksamheten är en viktig grund i ett gott samhälle där människor mår bra till både kropp och själ. Kultur- och fritidsenheten består av simh... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer.

Verksamheten är en viktig grund i ett gott samhälle där människor mår bra till både kropp och själ. Kultur- och fritidsenheten består av simhall, idrottsanläggningar, ansvar för kommunala badplatser och motionsspår, bibliotek, konsthall, kulturhuset Ritz, lokalbokning, föreningsbidrag och består av ca 35 medarbetare. Arvika konsthall är en del av Kultur och fritid och ansvarar tillsammans med Arvika konstförening för ett varierat utbud av konstutställningar och programverksamhet i konsthallen. Verksamheten är en resurs för Arvikas kulturliv och ska bidra till konstupplevelser för invånare i kommunen och tillresta.

Arbetsuppgifter
Som konsthallsansvarig kommer du att ansvara för kommunens konsthall. Du kommer tillsammans med konstföreningen att arbeta med planering, utställningsarbete som hängning och nedtagning samt öppethållande. I samband med utställning har du ett nära samarbete med konstnären. Du ansvar även för publik- och pedagogisk verksamhet, med bland annat visningar, programverksamhet och vernissager. Dagligen möter du besökare i konsthallen och har kontakt med föreningar, andra kommunala verksamheter och organisationer. 

I tjänsten ingår administration, kommunikation, marknadsföring och liknande arbetsuppgifter som är kopplade till verksamheten. Arbete med kommunens digitala konstregister ingår i tjänsten. 

Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en högskoleutbildning i konst- eller kulturvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig för tjänsten. Erfarenhet och kunskap i att arbeta med marknadsförningsmaterial och bilder i Creative Suite (Photoshop och Indesign). Du har en god kännedom om samtidskonst.

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, med goda kunskaper i svenska språket.

Som konsthallsansvarig är det viktigt att du kan arbeta självständigt, då du ansvarar för den dagliga verksamheten i konsthallen. I med att du arbetar mycket på egen hand och verksamheten både är en del av kommunen och en konstförening, så behöver du kunna sätta dina ansvarsområden i det större sammanhang. Du kommer behöva prioritera och göra avvägningar gentemot konsthallens uppdrag och mål. I mötet med våra besökare och konstnärer skapar du goda och hållbara kontakter. Du vet hur du ska gå tillväga för att bygga ett mångfacetterat nätverk, som sedan blir grunden för framtida utställningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten. 

B-körkort krävs för tjänsten.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Ung utvecklare / changemaker i Arvika

Vi startar upp projektbyrån Changemakers i Arvika. En kreativ och nytänkande community som görs av unga, där fokuset ligger på vad du som ung i Arvika vill göra. VILL DU BLI ANSTÄLLD CHANGEMAKER Vi söker dig som kommer bli en av minst fyra i ett team som vill skapa och göra saker som hjälper till att skapa förändring i Arvika. Vi ser dig som expert på att vara ung i Arvika. Du ska tillsammans med dina kollegor starta upp, driva och utveckla projektbyrån Ch... Visa mer
Vi startar upp projektbyrån Changemakers i Arvika. En kreativ och nytänkande community som görs av unga, där fokuset ligger på vad du som ung i Arvika vill göra.
VILL DU BLI ANSTÄLLD CHANGEMAKER
Vi söker dig som kommer bli en av minst fyra i ett team som vill skapa och göra saker som hjälper till att skapa förändring i Arvika. Vi ser dig som expert på att vara ung i Arvika.
Du ska tillsammans med dina kollegor starta upp, driva och utveckla projektbyrån Changemakers i Arvika som är ett community för unga i åldrarna 13-25 år.
Till din hjälp har vi anställt Jonas och Bo-Jacob, två processledare, som kommer finnas med i bakgrunden som stöd i projektbyrån. De har en del erfarenhet och känner olika föreningar, företag och organisationer i Arvika som kan vara bra att jobba med för att få grejer att hända på kort tid. De kommer även se till att projektbyrån har en bra arbetsmiljö. Det är viktigt att komma ihåg att det är ni unga changemakers tillsammans som sitter i framsätet och styr projektbyrån.
DU FÅR:
en 25 % anställning med flexibla arbetstider utifrån din situation (arbete går att kombinera t ex med studier eller andra sysslor).
spännande och utvecklande arbetsuppgifter som du själv är med och tar fram
arrangera konserter och evenemang
ett fantastiskt kontaktnät för framtida jobbmöjligheter
möjlighet till kompetensutveckling under hela anställningen
en kreativ miljö där du kan utvecklas och testa nya idéer tillsammans med andra

Anställningen varar till 31 augusti 2022 om inte projektbudgeten förändras genom att projektet förlängs.
VI TROR ATT DU:
vill starta upp den här nya communityn och med det skapa positiv energi i Arvika.
är 18-23 år gammal
gillar att samarbeta och är duktig på det
tror på din egen och andras förmåga och antar utmaningen att skapa varaktig positiv förändring
är bra på att peppa och hjälpa andra

VI KRÄVER:
Att du känner ditt Arvika genom att:
du bor i Arvika kommun eller
du har bott i Arvika minst 3 år under din tonår.

GÅ IN OCH SÖK TJÄNSTEN:
Klicka på länken i vårt ansökningsformulär och fyll i ditt intresse så läser vi vad du har att säga och hör av oss.
SKAPA FÖRÄNDRING UTAN ANSTÄLLNING
Blev du inte uttagen till de 4-6 tjänsterna i projektbyrån? Skriv vad du vill förändra eller driva eller bara häng med oss i communityn utan krav. Gå in på vår hemsida och fyll i en intresseanmälan i vårt formulär för communityn för er som är 13-25 år så kontaktar vi dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Reporter för snabba nyheter till Arvika och Sunne

Ansök    Sep 28    NWT Media AB    Journalist/Reporter
Arvika Nyheter och Fryksdalsbygden söker gemensam Reporter för snabba nyheter Häng med på vår digitala storsatsning. Nu söker vi en reporter som får ansvar för vårt arbete med snabba händelsenyheter och dagsaktuella snackisar. Vi är en redaktion med sex personer som arbetar i Arvika och en redaktion med tre personer i Sunne som nu har det gemensamma målet att skapa den bästa lokaljournalistik vi kan. Du erbjuds här: Dina arbetsuppgifter kommer att inn... Visa mer
Arvika Nyheter och Fryksdalsbygden söker gemensam
Reporter för snabba nyheter
Häng med på vår digitala storsatsning.

Nu söker vi en reporter som får ansvar för vårt arbete med snabba händelsenyheter och dagsaktuella snackisar.

Vi är en redaktion med sex personer som arbetar i Arvika och en redaktion med tre personer i Sunne som nu har det gemensamma målet att skapa den bästa lokaljournalistik vi kan.

Du erbjuds här:
Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att jobba med snabb nyhetsrapportering om allt från olyckor till kommunala beslut, sport, nöje och kultur. Det handlar om att hela tiden se till att Arvika Nyheters och Fryksdalsbygdens plattformar är uppdaterade med senaste nytt. Du kommer att arbeta nära båda redaktionerna.

Du har:
Du ska vara självgående, flexibel och ha vass nyhetsnäsa. Du är snabb och språkligt säker, duktig på rubriker och vinklar och vet vad som krävs för att en nyhet ska bli läst. Erfarenhet av arbete med sociala medier är meriterande.
Vi förutsätter att du har adekvat utbildning eller erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Körkort är ett krav.

Intresserad?
Har du frågor, kontakta Arvika Nyheters chefredaktör Linus Carle, 0570-714411, [email protected]

Facklig kontakt för SJF, lokal klubb NWT Media, är Anders Persson, 0586-721341 och Johan Espefält, 0500-467514.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på någon av båda orterna där redaktionerna har kontor. Ange i ansökan vilken ort du önskar.

Vi ser fram emot din ansökan senast 24 oktober 2021, men sök så snart du kan, vi kommer att hålla urval löpande. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Aug 14    Arvika kommun    Bibliotekarie
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Arbetsuppgifter Vi söker nu en bibliotekarie till Arvika bibliotek. Här jobbar 15 personer i två team. Ett med ansvar för målgruppen vuxna och ett med ansvar för inriktning mot barn. Du kommer ingå i vuxenteamet. Det inn... Visa mer
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en bibliotekarie till Arvika bibliotek.

Här jobbar 15 personer i två team. Ett med ansvar för målgruppen vuxna och ett med ansvar för inriktning mot barn. Du kommer ingå i vuxenteamet. Det innebär arbete i informationsdisk, bokinköp, programverksamhet, IT-caféer m.m. med fokus vuxna. Tjänsten har en stor del yttre tjänst och arbetstider förekommer på dagtid, kvällstid och helger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du tycker om att möta människor, både barn och vuxna, och har en god känsla för service. Du är flexibel och uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter.

Anställningen är ett vikariat till 2021-05-31. 

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Bibliotekarie

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Arbetsuppgifter I tjänsten, som är en 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning, ingår sedvanligt arbete på bibliotek som arbete i informationsdisk, bokinköp och programverksamhet. Du kommer ingå i vu... Visa mer
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.
Arbetsuppgifter
I tjänsten, som är en 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning, ingår sedvanligt arbete på bibliotek som arbete i informationsdisk, bokinköp och programverksamhet.

Du kommer ingå i vuxenteamet. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du tycker om att möta människor, både barn och vuxna, och har en god känsla för service. Du är flexibel och uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Personal för plockuppdrag i butik sökes!

Vi på Personalhuset Retailverksamhet söker idag en varuplockare på timmar till en butik i Arvika. Tjänsten är på ett fast rullande schema på ca. 5 timmar i veckan, möjlighet till utökade timmar finns. Tjänsten som varuplockare innebär att säkerställa att kundföretagens hyllor är fyllda med varor. En kund kan bara handla det som finns i hyllan och fyllda hyllor signalerar nya och färska produkter. Du kommer arbeta med välkända varumärken och ansvara för e... Visa mer
Vi på Personalhuset Retailverksamhet söker idag en varuplockare på timmar till en butik i Arvika. Tjänsten är på ett fast rullande schema på ca. 5 timmar i veckan, möjlighet till utökade timmar finns. Tjänsten som varuplockare innebär att säkerställa att kundföretagens hyllor är fyllda med varor. En kund kan bara handla det som finns i hyllan och fyllda hyllor signalerar nya och färska produkter.
Du kommer arbeta med välkända varumärken och ansvara för en stor del av driften av kundens produkter ute i butikerna såsom påfyllning, datumkontroll, rengöring och beställning av nya varor.
Arbetet inom varuplockare ger möjlighet till mycket frihet under ansvar med måttligt flexibla arbetstider.

Vi söker dig som har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kan uppvisa intyg på det, du ska även vara flexibel och vill arbeta i butik på ett fast rullande schema.
Som sökande är det en förutsättning att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket. Vi ser gärna att du arbetat med inom butik eller likande tidigare och det är meriterande om du har erfarenhet av godisplock. Då tjänsten innebär arbeta i olika butiker ser vi gärna att du har körkort och tillgång till bil. I arbetet som varuplockare är det viktigt att du är effektiv, flexibel, driven och ansvarstagande. Du måste kunna arbeta systematiskt där du är både är ordningsam, strukturerad samt noggrann.

Som sökande är det centralt att du är serviceinriktad och har en god social förmåga. Du ska kunna ge ett professionellt bemötande i kontakt med kunder som frågar efter varor.Personalhuset Staffing Group har som affärsidé att hjälpa kunderna till merförsäljning genom butiksaktiviteter som väcker konsumenternas nyfikenhet och köpglädje. Vi erbjuder specialister till allt som ska skötas i eller utanför en butik. Oavsett vad vi hjälper till med ska det innebära en tydlig kvalitetshöjning. Våra kunder finns i stort sett i hela Sverige. Visa mindre