Lediga jobb Adecco Sweden AB i Arvika

Se alla lediga jobb från Adecco Sweden AB i Arvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arvika som finns inom det yrket.

Operativ inköpare, Crem, Åmotfors

Ansök    Sep 28    Adecco Sweden AB    Inköpare
Om tjänsten Som operativ inköpare här oss på Crem i Åmotfors kommer du att arbeta med att säkerställa att inkommande och utgående leveranser sker enligt plan. Du planerar och lägger inköpsorder på utrustning och ansvarar för att ERP-systemet hela tiden är uppdaterat med korrekta planeringsparametrar så som ledtider och säkerhetslager. Rollen innebär att man har många bollar i luften och sitter som spindeln i nätet mot en mängd olika funktioner både internt... Visa mer
Om tjänsten
Som operativ inköpare här oss på Crem i Åmotfors kommer du att arbeta med att säkerställa att inkommande och utgående leveranser sker enligt plan. Du planerar och lägger inköpsorder på utrustning och ansvarar för att ERP-systemet hela tiden är uppdaterat med korrekta planeringsparametrar så som ledtider och säkerhetslager. Rollen innebär att man har många bollar i luften och sitter som spindeln i nätet mot en mängd olika funktioner både internt och externt. Du rapporterar till inköpschefen i Åmotsfors

I din roll som operativ inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Inköps- och leveransbevakning
- Kontakt med leverantörer
- Rapportering

Tjänsten som operativ inköpare är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med inköp eller materialplanering med en relevant utbildning i grunden. Tidigare erfarenhet av logistikplanering kan komma väl till pass. Vidare ser vi gärna att du är kommunikativ, drivande samt bra på att prioritera. Det är även viktigt att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Du har förmågan och trivs med att att arbeta strukturerat och organiserat. Erfarenhet av arbete i olika datasystem så som Monitor ERP eller liknande är meriterande. Du rapporterar till inköpschefen i Åmotsfors.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare erfarenhet av materialplanering eller inköp
- Organiserad och strukturerad
- Förmåga att snabbt kunna sätta sig in i olika datasystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Crem International
Crem International tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken – Coffee Queen, Expobar och Spengler för kontor, restauranger, catering och livsmedelsbutik. Med ett branschledande sortiment säljs våra produkter via återförsäljare på den globala marknaden i mer än 90 länder. Crem Internationals produktionsanläggningar och försäljningskontor finns i Sverige, Kina, Spanien, England och Tyskland.

Vår ambition är att vi ska vara bäst i klass då det gäller leveranssäkerhet och produkter.

Läs gärna mer om oss på: https://www.crem.coffee/Company

Om ansökan
Intresserad? Vänta inte med din ansökan då tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande och kan avslutas innan sista ansökningsdag. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpare, materialplanerare, avrop, logistik, planering, industri, Monitor, Åmotfors, Arvika, Karlstad, Värmland, Adecco Visa mindre

Däckmontörer

Om tjänsten Som däckmontör kommer du arbeta med att skifta däck från sommar- till vinterdäck. Tillsammans med din arbetsgrupp strävar du efter att arbeta effektivt och noggrant för att säkerställa nöjda kunder. Har du intresse av bilar och mekanik sedan tidigare eller kanske till och med jobberfarenhet från motorbranschen så är det ett plus men inget krav för att få tjänsten. Viss kundkontakt kan förekomma. Uppdraget är på dagtid (7-16) och förväntas pågå... Visa mer
Om tjänsten
Som däckmontör kommer du arbeta med att skifta däck från sommar- till vinterdäck. Tillsammans med din arbetsgrupp strävar du efter att arbeta effektivt och noggrant för att säkerställa nöjda kunder. Har du intresse av bilar och mekanik sedan tidigare eller kanske till och med jobberfarenhet från motorbranschen så är det ett plus men inget krav för att få tjänsten. Viss kundkontakt kan förekomma.

Uppdraget är på dagtid (7-16) och förväntas pågå i cirka 2 månader. Start omgående! Detta är en ypperlig chans för dig som söker jobb nu att visa vad du går för och när uppdraget tar slut har vi oftast andra spännande möjligheter att erbjuda i direkt anslutning.

Om dig
Vi ser gärna att du är en serviceinriktad och ansvarstagande person. Du får inte heller vara rädd för att hugga i när det behövs. Du är noggrann och trivs med att arbeta både självständigt och i lag. Tidigare erfarenhet av däckservice är bra men inget krav. Du behöver ha B-körkort och truckkort.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sara Holm, [email protected] 0736847697

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Solcellsmontörer till Delabglava AB

Ansök    Sep 19    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som solcellsmontör på Delabglava AB kommer du att arbeta med att montera och installera solpaneler på tak. Du kommer att arbeta hos kunder som är privata villor, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat paketering av material till respektive projekt i arbetsbilen, ställningsbyggande, mätning utifrån ritning, montering av fästen samt att sätta solpanelerna på plats. Du ingår i arbetslag om 3-4... Visa mer
Om tjänsten
Som solcellsmontör på Delabglava AB kommer du att arbeta med att montera och installera solpaneler på tak. Du kommer att arbeta hos kunder som är privata villor, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat paketering av material till respektive projekt i arbetsbilen, ställningsbyggande, mätning utifrån ritning, montering av fästen samt att sätta solpanelerna på plats. Du ingår i arbetslag om 3-4 personer där teamarbete är betydelsefullt. Innan du börjar genomgår du aktuella säkerhetsutbildningar. Arbetstiden är dagtid 7-16 och projekten genomförs främst i Arvika, Sunne, Torsby, Årjäng och Säffle. Vill du arbeta i en framtidsbransch och trivs med ett praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter? Då kan rollen som solcellsmontör passa dig, sök redan idag!

I din roll som solcellsmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Paketera, montera och installera solpaneler
- Kundnöjdhet
- Teamarbete

Tjänsten som solcellsmontör är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som vill vara en del av ett positivt arbetslag som tar stort eget ansvar för sina projekt. Du har lätt för att använda olika handverktyg och gillar att montera. Du trivs med att arbeta praktiskt utomhus och är bekväm med höjder. Du har ett högt säkerhetstänk och en förståelse för vikten av nöjda kunder. I projekten kan det ibland bli snabba ändringar så det är viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Tillsammans med ditt arbetslag driver ni på ert arbete, tar egna initiativ och bidrar till ett positivt samarbete. B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Delabglava AB
Delabglava startade 1989 som elinstallationsfirma och har sitt huvudkontor i Glava, Värmland. De har installerat solceller sedan 2011 och är därmed ett av de företagen som arbetat med solceller längst i Sverige. Sommaren 2021 förvärvades Delabglava av Sun4Energy Group som har sitt huvudkontor i Örebro. Delabglava AB har fortfarande sitt kontor i Glava och utgår med sin verksamhet därifrån. https://www.delabglava.se/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Mattias Olsson 073-684 72 97, [email protected]
Frida Wiman 073 – 684 72 24, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Solcellsmontör, solcellspaneler, Dealbglava AB, Sun4Energy Group, framtidsbransch, montör, Arvika, Visa mindre

Montör Swegon

Om tjänsten Swegon har stora framgångar och behöver öka sin produktion för att möta sina kunders behov av deras produkter. Vill du vara en del av deras framgång? Sök som montör redan idag! Som montör kommer du att arbeta vid Swegons produktionsline som tillverkar ventilationsprodukten Parasoll. Tillsammans med din arbetsgrupp roterar ni mellan de olika arbetsstationerna och säkerställer att era produktionsmål uppnås. Ni monterar olika komponenter och arbet... Visa mer
Om tjänsten
Swegon har stora framgångar och behöver öka sin produktion för att möta sina kunders behov av deras produkter. Vill du vara en del av deras framgång? Sök som montör redan idag! Som montör kommer du att arbeta vid Swegons produktionsline som tillverkar ventilationsprodukten Parasoll. Tillsammans med din arbetsgrupp roterar ni mellan de olika arbetsstationerna och säkerställer att era produktionsmål uppnås. Ni monterar olika komponenter och arbetar med olika handverktyg. Till er produktionsline finns även en tillhörande robotcell som ni tillsammans ansvarar för. Uppdraget är en heltidstjänst och arbetstiden är Dagtid mån-fre 6.54-15.54 (fre 6.54-15.00) det kan också bli aktuellt med 2-skift FM mån-fre 6.54-15.54 (Fre 6.54-15.00) EM: 15.48-01.15. 

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering
- Teamarbete
- Nå produktionsmål

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt och har lätt för att lära dig monteringsuppgifter. Du trivs med att arbeta i ett team och van vid att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann med att ditt arbetslag levererar enligt produktionsmålen. Du visar engagemang och bidrar med positivitet till din arbetsgrupp. Du har en förståelse för slutkunden och är därmed medveten om att det är viktigt att slutprodukten håller rätt kvalité. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman - 073 684 72 24, [email protected]

Mattias Olsson 073 - 684 72 97, [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Solcellsmontörer till Delabglava AB

Ansök    Aug 31    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som solcellsmontör på Delabglava AB kommer du att arbeta med att montera och installera solpaneler på tak. Du kommer att arbeta hos kunder som är privata villor, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat paketering av material till respektive projekt i arbetsbilen, ställningsbyggande, mätning utifrån ritning, montering av fästen samt att sätta solpanelerna på plats. Du ingår i arbetslag om 3-4... Visa mer
Om tjänsten
Som solcellsmontör på Delabglava AB kommer du att arbeta med att montera och installera solpaneler på tak. Du kommer att arbeta hos kunder som är privata villor, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat paketering av material till respektive projekt i arbetsbilen, ställningsbyggande, mätning utifrån ritning, montering av fästen samt att sätta solpanelerna på plats. Du ingår i arbetslag om 3-4 personer där teamarbete är betydelsefullt. Innan du börjar genomgår du aktuella säkerhetsutbildningar. Arbetstiden är dagtid 7-16 och projekten genomförs främst i Arvika, Sunne, Torsby, Årjäng och Säffle. Vill du arbeta i en framtidsbransch och trivs med ett praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter? Då kan rollen som solcellsmontör passa dig, sök redan idag!

I din roll som solcellsmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Paketera, montera och installera solpaneler
- Kundnöjdhet
- Teamarbete

Tjänsten som solcellsmontör är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som vill vara en del av ett positivt arbetslag som tar stort eget ansvar för sina projekt. Du har lätt för att använda olika handverktyg och gillar att montera. Du trivs med att arbeta praktiskt utomhus och är bekväm med höjder. Du har ett högt säkerhetstänk och en förståelse för vikten av nöjda kunder. I projekten kan det ibland bli snabba ändringar så det är viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Tillsammans med ditt arbetslag driver ni på ert arbete, tar egna initiativ och bidrar till ett positivt samarbete. B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Delabglava AB
Delabglava startade 1989 som elinstallationsfirma och har sitt huvudkontor i Glava, Värmland. De har installerat solceller sedan 2011 och är därmed ett av de företagen som arbetat med solceller längst i Sverige. Sommaren 2021 förvärvades Delabglava av Sun4Energy Group som har sitt huvudkontor i Örebro. Delabglava AB har fortfarande sitt kontor i Glava och utgår med sin verksamhet därifrån. https://www.delabglava.se/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Mattias Olsson 073-684 72 97, [email protected]
Frida Wiman 073 – 684 72 24, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Solcellsmontör, solcellspaneler, Dealbglava AB, Sun4Energy Group, framtidsbransch, montör, Arvika, Visa mindre

Extra arbete Industri Arvika/Edane

Ansök    Aug 5    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin. Är du praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika eller Edane. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du k... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin. Är du praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika eller Edane. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är dag-, kväll, eller nattskift främst vardagar. Du väljer själv vilka arbetstider och pass du kan arbeta. 

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra och som studerar eller har ett annat deltidsarbete. Är du en praktisk person kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité.
Viktigt för tjänsten är:

- Praktiskt lagd och lättlärd
- Flexibel
- Positiv
- Tillgänglighet 2-3 arbetspass i snitt per vecka

Kontaktuppgifter
Mattias Olsson, rekryterare, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra arbete Industri Arvika/Edane

Ansök    Jul 4    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin. Är du praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika eller Edane. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du k... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin. Är du praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika eller Edane. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är dag-, kväll, eller nattskift främst vardagar. Du väljer själv vilka arbetstider och pass du kan arbeta. 

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra och som studerar eller har ett annat deltidsarbete. Är du en praktisk person kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité.
Viktigt för tjänsten är:

- Praktiskt lagd och lättlärd
- Flexibel
- Positiv
- Tillgänglighet 2-3 arbetspass i snitt per vecka

Kontaktuppgifter
Mattias Olsson, rekryterare, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Ansök    Jul 26    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som produktionsmedarbetare arbetar du dagligen med människor och utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där ni bidrar till en god slutprodukt och nöjda kunder, vilket bland annat sker genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och gott lagarbete. Produktionen är indelad i olika arbetsstationer där du och dina arbetskamrater monterar och skapar olika detaljer. Arbetsglädje är viktigt och du kom... Visa mer
Om tjänsten
Som produktionsmedarbetare arbetar du dagligen med människor och utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där ni bidrar till en god slutprodukt och nöjda kunder, vilket bland annat sker genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och gott lagarbete. Produktionen är indelad i olika arbetsstationer där du och dina arbetskamrater monterar och skapar olika detaljer. Arbetsglädje är viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare och en god dialog med din konsultchef på Adecco som är mån om din trivsel och utveckling.

Uppdraget är ett heltidsuppdrag. Arbetstiderna kan vara dagtid eller skiftarbete beroende på uppdrag. Vi tillämpar kollektivavtal och GFL för lönesättning, vilket innebär en genomsnittslön för jämförbar grupp.

Om dig
Du är en glad, positiv och empatisk person som har ett stort engagemang för ditt arbete och motiveras av att arbeta med människor. Gillar du att arbeta med händerna för att tillsammans i din arbetsgrupp montera ihop produkter till kunder kommer du att trivas. Du har ett bra servicetänk, är en hjälpsam och omhändertagande person som förstår vikten av ett gott lagarbete. Att ha ordning och reda på din arbetsplats är betydelsefullt för dig och du är naturligt ansvarstagande. Vi på Adecco värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och kön.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mattias Olsson, 073- 684 72 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, montering, montör, truckkort, Arvika, industri, arbetsgrupp, teamarbete, skapa, engagemang, service Visa mindre

Operativ inköpare, Crem, Åmotfors

Ansök    Jul 1    Adecco Sweden AB    Inköpare
Om tjänsten Som operativ inköpare här oss på Crem i Åmotfors kommer du att arbeta med att säkerställa att inkommande och utgående leveranser sker enligt plan. Du planerar och lägger inköpsorder på utrustning och ansvarar för att ERP-systemet hela tiden är uppdaterat med korrekta planeringsparametrar så som ledtider och säkerhetslager. Rollen innebär att man har många bollar i luften och sitter som spindeln i nätet mot en mängd olika funktioner både internt... Visa mer
Om tjänsten
Som operativ inköpare här oss på Crem i Åmotfors kommer du att arbeta med att säkerställa att inkommande och utgående leveranser sker enligt plan. Du planerar och lägger inköpsorder på utrustning och ansvarar för att ERP-systemet hela tiden är uppdaterat med korrekta planeringsparametrar så som ledtider och säkerhetslager. Rollen innebär att man har många bollar i luften och sitter som spindeln i nätet mot en mängd olika funktioner både internt och externt. Du rapporterar till inköpschefen i Åmotsfors

I din roll som operativ inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Inköps- och leveransbevakning
- Kontakt med leverantörer
- Rapportering

Tjänsten som operativ inköpare är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med inköp eller materialplanering med en relevant utbildning i grunden. Tidigare erfarenhet av logistikplanering kan komma väl till pass. Vidare ser vi gärna att du är kommunikativ, drivande samt bra på att prioritera. Det är även viktigt att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Du har förmågan och trivs med att att arbeta strukturerat och organiserat. Erfarenhet av arbete i olika datasystem så som Monitor ERP eller liknande är meriterande. Du rapporterar till inköpschefen i Åmotsfors.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare erfarenhet av materialplanering eller inköp
- Organiserad och strukturerad
- Förmåga att snabbt kunna sätta sig in i olika datasystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Crem International
Crem International tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken – Coffee Queen, Expobar och Spengler för kontor, restauranger, catering och livsmedelsbutik. Med ett branschledande sortiment säljs våra produkter via återförsäljare på den globala marknaden i mer än 90 länder. Crem Internationals produktionsanläggningar och försäljningskontor finns i Sverige, Kina, Spanien, England och Tyskland.

Vår ambition är att vi ska vara bäst i klass då det gäller leveranssäkerhet och produkter.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande och kan avslutas innan sista ansökningsdag. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2022-08-10. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpare, materialplanerare, avrop, logistik, planering, industri, Monitor, Åmotfors, Arvika, Karlstad, Värmland, Adecco Visa mindre

Montör Ljudfällor Swegon

Ansök    Jun 9    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som montör på Swegon kommer du att arbeta med att montera deras ljudfällor. Du kommer att arbeta tillsammans i ett arbetslag, men du har ett eget ansvar för din arbetsstation. Du monterar ljudfällan från början till slut på egen hand, vilket innebär eget ansvar för att lägga upp dina arbetsmoment för att hålla produktionsplanen. Arbetsuppgifterna består av att montera moduler, mätning av material, isolering och packtering. Produkterna är kundan... Visa mer
Om tjänsten
Som montör på Swegon kommer du att arbeta med att montera deras ljudfällor. Du kommer att arbeta tillsammans i ett arbetslag, men du har ett eget ansvar för din arbetsstation. Du monterar ljudfällan från början till slut på egen hand, vilket innebär eget ansvar för att lägga upp dina arbetsmoment för att hålla produktionsplanen. Arbetsuppgifterna består av att montera moduler, mätning av material, isolering och packtering. Produkterna är kundanpassade och varierar i storlek och modell. I dina arbetsuppgifter ingår det också att delta i arbetsgruppens förbättringsarbete. Du arbetar 2-skift och uppdraget är långsiktigt. 

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering av ljudfällor
- Mätning av material
- Teamarbete

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som har en god vana av att arbeta med olika handverktyg. Vidare har du lätt för att arbeta självständigt och har en god förmåga att på egen hand planera dina arbetsmoment för att utföra dem effektivt för att nå produktionsmål. Du är van vid att driva på ditt eget arbete, har lätt för att lära dig olika arbetsmoment och trivs med att ta eget ansvar för din produkt. Då du ska mäta ditt material har du goda matematiska kunskaper och har ett logiskt tänkande. Du är en engagerad person som bidrar positivt i gruppen. 

Viktigt för tjänsten är:

- Praktiskt lagd
- Planeringsförmåga och eget driv
- Goda matematiska kunskaper, mätning av material
- Positiv och drivande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Mattias Olsson [email protected] 073 - 684 72 97

Frida Wiman [email protected] 0570 - 757 481

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra arbete Industri

Ansök    Maj 20    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin. Är du praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika. Om tjänsten Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetspl... Visa mer
Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin. Är du praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är dagskift eller kvällsskift, främst vardagar.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra och som studerar eller har ett annat deltidsarbete. Är du en praktisk person kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité.

Viktigt för tjänsten är:
- Praktiskt lagd och lättlärd
- Flexibel
- Positiv
- Tillgänglighet 2-3 dagar/kvällar i snitt per vecka

Kontaktuppgifter
Mattias Olsson, rekryterare, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb inom Industri

Om tjänsten Som industriarbetare kommer du att sommarjobba hos någon av våra industrikunder i Arvika området. Du kan få arbete som montör, operatör eller truckförare beroende på ditt intresse och bakgrund. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete. Arbetstiderna kan var dagtid eller 2-skift. Uppdraget kan pågå över sommar... Visa mer
Om tjänsten
Som industriarbetare kommer du att sommarjobba hos någon av våra industrikunder i Arvika området. Du kan få arbete som montör, operatör eller truckförare beroende på ditt intresse och bakgrund. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete.

Arbetstiderna kan var dagtid eller 2-skift. Uppdraget kan pågå över sommaren men kan också leda till ett långsiktigt uppdrag hos våra kunder. Tjänsten som industriarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som har ett intresse för ett arbeta inom industrin. Du är en person som har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta i ett team. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och deadlines i en produktionsverksamhet. Du trivs också med att arbeta som konsult och är en god ambassadör för Adecco ute hos våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mattias Olsson 073 – 684 72 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör Ljudfällor Swegon

Ansök    Maj 17    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som montör på Swegon kommer du att arbeta med att montera deras ljudfällor. Du kommer att arbeta tillsammans i ett arbetslag, men du har ett eget ansvar för din arbetsstation. Du monterar ljudfällan från början till slut på egen hand, vilket innebär eget ansvar för att lägga upp dina arbetsmoment för att hålla produktionsplanen. Arbetsuppgifterna består av att montera moduler, mätning av material, isolering och packtering. Produkterna är kundan... Visa mer
Om tjänsten
Som montör på Swegon kommer du att arbeta med att montera deras ljudfällor. Du kommer att arbeta tillsammans i ett arbetslag, men du har ett eget ansvar för din arbetsstation. Du monterar ljudfällan från början till slut på egen hand, vilket innebär eget ansvar för att lägga upp dina arbetsmoment för att hålla produktionsplanen. Arbetsuppgifterna består av att montera moduler, mätning av material, isolering och packtering. Produkterna är kundanpassade och varierar i storlek och modell. I dina arbetsuppgifter ingår det också att delta i arbetsgruppens förbättringsarbete. Du arbetar 2-skift och uppdraget är långsiktigt. 

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering av ljudfällor
- Mätning av material
- Teamarbete

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som har en god vana av att arbeta med olika handverktyg. Vidare har du lätt för att arbeta självständigt och har en god förmåga att på egen hand planera dina arbetsmoment för att utföra dem effektivt för att nå produktionsmål. Du är van vid att driva på ditt eget arbete, har lätt för att lära dig olika arbetsmoment och trivs med att ta eget ansvar för din produkt. Då du ska mäta ditt material har du goda matematiska kunskaper och har ett logiskt tänkande. Du är en engagerad person som bidrar positivt i gruppen. 

Viktigt för tjänsten är:

- Praktiskt lagd
- Planeringsförmåga och eget driv
- Goda matematiska kunskaper, mätning av material
- Positiv och drivande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Mattias Olsson [email protected] 073 - 684 72 97

Frida Wiman [email protected] 0570 - 757 481

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare

Ansök    Maj 6    Adecco Sweden AB    Truckförare
Om tjänsten Som truckförare kommer du att arbeta med att köra större och mindre motviktstruckar hos en av våra kunder inom industrin i Arvika området där arbetsområdet är både inomhus och utomhus. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av orderhantering, att förbereda material som ska ut till produktion och även köra ut det med truck. Det kan även förekomma lastning och lossning av kundernas inkommande och utgående produkter. Din arbetsdag präglas av ett gott ... Visa mer
Om tjänsten
Som truckförare kommer du att arbeta med att köra större och mindre motviktstruckar hos en av våra kunder inom industrin i Arvika området där arbetsområdet är både inomhus och utomhus. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av orderhantering, att förbereda material som ska ut till produktion och även köra ut det med truck. Det kan även förekomma lastning och lossning av kundernas inkommande och utgående produkter. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet följer upp ditt uppdrag så du trivs.

Tjänsten som truckförare är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om dig
Vi söker dig som har god erfarenhet av truckkörning, gärna större motviktstruck. Du är duktig och trygg i din truckkörning och van att köra större material.

Vidare är du en person som är ansvarsfull med ett högt säkerhetstänk och en förmåga att säkerställa ett gott materialflöde. Viktigt för tjänsten är att du är en driftig person som är van att ta egna initiativ och arbeta självständigt och i högt tempo.

Viktigt för tjänsten:

- B-körkort
- Truckkort B
- Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman, 0570 – 757 481, [email protected]
Mattias Olsson, 073-684 72 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, logistik, lager, industri Visa mindre

Sommarjobb inom Industri

Om tjänsten Som industriarbetare kommer du att sommarjobba hos någon av våra industrikunder i Arvika, Edane eller Åmotsfors. Du kan få arbete som montör, operatör eller truckförare beroende på ditt intresse och bakgrund. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete. Arbetstiderna kan var dagtid, 2-skift eller 3-skift. Uppdra... Visa mer
Om tjänsten
Som industriarbetare kommer du att sommarjobba hos någon av våra industrikunder i Arvika, Edane eller Åmotsfors. Du kan få arbete som montör, operatör eller truckförare beroende på ditt intresse och bakgrund. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete.

Arbetstiderna kan var dagtid, 2-skift eller 3-skift. Uppdraget kan pågå över sommaren men kan också leda till ett långsiktigt uppdrag hos våra kunder. Tjänsten som industriarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående alternativt maj/juni.

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som har ett intresse för ett arbeta inom industrin. Du är en person som har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta i ett team. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och deadlines i en produktionsverksamhet. Du trivs också med att arbeta som konsult och är en god ambassadör för Adecco ute hos våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mattias Olsson 073 – 684 72 97, [email protected]
Sara Holm 073 - 684 7697, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inköpare

Ansök    Apr 7    Adecco Sweden AB    Inköpare
Om tjänsten Som inköpare kommer du att arbeta med att självständigt ansvara för ett urval av inköpskategorier och leverantörer och driva utvecklingen inom dessa framåt tillsammans med kollegor inom utveckling och Supply Chain. Du kommer att arbeta på vår kunds inköpsavdelning där ni är ett team av inköpare. Uppdraget är ett heltidsuppdrag som fortlöper hela 2022. Möjlighet till förlängning kan finnas. I din roll som Inköpare hos vår kund kommer dina huvud... Visa mer
Om tjänsten
Som inköpare kommer du att arbeta med att självständigt ansvara för ett urval av inköpskategorier och leverantörer och driva utvecklingen inom dessa framåt tillsammans med kollegor inom utveckling och Supply Chain. Du kommer att arbeta på vår kunds inköpsavdelning där ni är ett team av inköpare. Uppdraget är ett heltidsuppdrag som fortlöper hela 2022. Möjlighet till förlängning kan finnas.

I din roll som Inköpare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Att i samarbete med kolleger inom Supply Chain säkerställa leverantörsprestanda och materialförsörjning
- Att underhålla kategoristrategier för dina inköpskategorier
- Analysera leverantörsmarknader, träffa leverantörer och göra leverantörsval
- Analysera och förhandla priser och andra avtalsvillkor
- Administrera leverantörer och artiklar i vårt affärssystem SAP

Tjänsten som inköpare är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt så vänta inte med din ansökan.

Om dig
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av strategiskt inköp eller teknisk försäljning, gärna från ett tillverkande teknikföretag i internationell miljö. Har du arbetat som exempelvis materialstyrare kan det också vara intressant då arbetsuppgifterna och ansvarsområden kan anpassas efter kandidat. Positivt är om du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller teknik, gärna med tillägg inom affärsjuridik. Du har en förståelse för logiska processer och ett gott affärsmannaskap där du har en god vana av att driva förhandlingar. För oss är det en självklarhet att du är en van användare av Office 365 samt god förmåga att arbeta i affärssystem. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du analytisk, drivande och van att arbeta i team, vilket förutsätter en god kommunikationsförmåga.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av inköp eller teknisk försäljning
- Teknisk kompetens och förståelse för logiska processer
- God förhandlingsvana och affärsmannaskap
- Office 365 och vana av affärssystem.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden men arbetar på plats hos vår kund i Arvika. Tjänsten är på heltid.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Frida Wiman, 073 - 684 72 24, [email protected]
Mattias Olsson, 073 – 684 72 97, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör sökes

Ansök    Apr 13    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som Montör arbetar du dagligen med människor och utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans i ett arbetslag. Din arbetsgrupp bidrar till en god slutprodukt och nöjda kunder, vilket bland annat sker genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och gott lagarbete. Produktionen är indelad i olika arbetsstationer där du och dina arbetskamrater monterar och skapar olika detaljer. Arbetsglädje är viktigt och du kommer att ha en närvarande pr... Visa mer
Om tjänsten
Som Montör arbetar du dagligen med människor och utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans i ett arbetslag. Din arbetsgrupp bidrar till en god slutprodukt och nöjda kunder, vilket bland annat sker genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och gott lagarbete. Produktionen är indelad i olika arbetsstationer där du och dina arbetskamrater monterar och skapar olika detaljer. Arbetsglädje är viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare och en god dialog med din konsultchef på Adecco som är mån om din trivsel och utveckling.
Uppdraget är ett långsiktigt heltidsuppdrag. Arbetstiderna är dagtid 7-16. Vi tillämpar kollektivavtal och GFL för lönesättning, vilket innebär en genomsnittslön för jämförbar grupp.

Om dig
Du är praktiskt lagd person som har ett gott handlag för att arbeta med olika handverktyg. Gillar du att arbeta med händerna för att tillsammans i din arbetsgrupp montera ihop produkter till kunder kommer du att trivas. Du är en glad, positiv och empatisk person som har ett stort engagemang för ditt arbete och motiveras av att arbeta med människor. Du har ett bra servicetänk, är en hjälpsam person som förstår vikten av ett gott lagarbete. Att ha ordning och reda på din arbetsplats är betydelsefullt för dig och du är naturligt ansvarstagande.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Frida Wiman, 073 - 684 72 24, [email protected]
Sara Holm 073 - 684 7697 [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, montering, montör, Arvika, industri, arbetsgrupp, teamarbete, skapa, engagemang, service Visa mindre

Produktionstekniker

Om tjänsten Som Produktionstekniker  kommer du att kartlägga och analysera flöden och problem i fabriken för att på ett systematiskt sätt hitta, dokumentera och implementera olika lösningar. Du kommer att arbeta med framtagning av och underhåll av produkter och processer samt representera den produktionstekniska avdelningen i produktprojekt för att skapa produktionsvänliga produkter och effektiva arbetsstationer. I din roll som Produktionstekniker kommer ... Visa mer
Om tjänsten
Som Produktionstekniker  kommer du att kartlägga och analysera flöden och problem i fabriken för att på ett systematiskt sätt hitta, dokumentera och implementera olika lösningar. Du kommer att arbeta med framtagning av och underhåll av produkter och processer samt representera den produktionstekniska avdelningen i produktprojekt för att skapa produktionsvänliga produkter och effektiva arbetsstationer.

I din roll som Produktionstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Stödja produktionens teamleaders i deras dagliga arbete
- Framtagning och underhåll av arbetsinstruktioner för produkter och processer
- Jobba med förbättringar i fabrikslayout och flöden i produktionen
- Provmontering / utvärdering av komponenter i produktionsprocessen

Tjänsten som Produktionstekniker är ett långsiktigt uppdrag med start omgående. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsexamen eller liknande erfarenhet med inriktning mot produktions- eller maskinteknik. Du har ett genuint teknikintresse och drivs av att lösa tekniska problem. Du har tidigare arbetat med produktionsutveckling och LEAN-arbete och har kunskaper inom databashantering och enklare former av programmering. Har du tidigare arbetat i ERP-system är detta meriterande. Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift är ett krav.

Som person är du självgående, drivande och är van att arbeta i team. Du ska ha erfarenhet av förändringsarbete som ställer krav på god kommunikation. Du är en person som självständigt kan söka upp nödvändig information för att lösa uppgifter.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare erfarenhet av produktions- eller maskinteknik
- Erfarenhet av produktionsutveckling och LEAN-arbete
- Kunskap om PLC-programmering
- Goda kunskaper i engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden men arbetar på plats hos vår kund i Arvika. Tjänsten är på heltid.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Frida Wiman, 073 - 684 72 24, [email protected]
Mattias Olsson, 073 – 684 72 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionstekniker, Produktionsteknik, Maskinteknik, PLC, LEAN, Industri, Adecco, Arvika, Värmland Visa mindre

Logistikingenjör till Thermia

Ansök    Mar 30    Adecco Sweden AB    Logistikingenjör
Om tjänsten Som Logistikingenjör på Thermia kommer du att utveckla och standardisera logistikflöden och processer med fokus på internlogistik och automation. Du kommer att ingå som logistikrepresentant i såväl nya produktprojekt som interna projekt samt arbeta med produktförändringar på befintliga produkter. I din roll som Logistikingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Utveckling av logistikflöden - Standardisering av befintliga pr... Visa mer
Om tjänsten
Som Logistikingenjör på Thermia kommer du att utveckla och standardisera logistikflöden och processer med fokus på internlogistik och automation. Du kommer att ingå som logistikrepresentant i såväl nya produktprojekt som interna projekt samt arbeta med produktförändringar på befintliga produkter.

I din roll som Logistikingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Utveckling av logistikflöden
- Standardisering av befintliga processer
- Arbete med produktförändringar
- Materialstyrning

Tjänsten som Logistikingenjör är ett långsiktigt uppdrag med start omgående. Goda möjligheter till anställning direkt på Thermia för rätt person. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom logistik eller liknande erfarenhet. Kunskap i affärsystemet SAP är meriterande, likaså kännedom om Lean Production och Six Sigma. Datavana och god engelska är grundförutsättningar. Som person ser vi gärna att du är van att se till helheten. Du behöver vara engagerad, självgående, analytisk och ordningsam. Du är självklart även van att arbeta i tvärfunktionella team.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare erfarenhet av logistik
- Datavana
- Goda kunskaper i engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Thermia
Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Thermia utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är sedan 2018 en del av Stiebel Eltron koncernen. Thermia befinner sig i en stark expansionsfas och är en av de ledande aktörerna på den svenska värmepumpsmarknaden. De har också en stark position på den europeiska marknaden.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden men arbetar på plats hos vår kund Thermia i Arvika. Tjänsten är på heltid.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Frida Wiman, 073 - 684 72 24, [email protected]
Sara Holm, 073 – 684 76 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Logistikingenjör, Logistik, Ingenjör, Automation, Materialstyrning, SAP, LEAN, Six Sigma, LEAN, Industri, Thermia, Värmepumpar, Adecco, Arvika, Värmland Visa mindre

Administrativ assistent till globalt företag

Om tjänsten Är du en serviceinriktad, lättlärd och flexibel person med erfarenhet inom administration? Söker du en ny utmaning i en internationell miljö? Vi på Adecco kan nu erbjuda dig en möjlighet att utvecklas som Administrativ assistent hos vår kund inom fordonsindustrin. Du kommer att tillhöra inköpsavdelningen och din roll innebär att stötta inköparna i olika administrativa uppgifter. Du kommer att vara en del av en utmanande internationell affärsmil... Visa mer
Om tjänsten
Är du en serviceinriktad, lättlärd och flexibel person med erfarenhet inom administration? Söker du en ny utmaning i en internationell miljö? Vi på Adecco kan nu erbjuda dig en möjlighet att utvecklas som Administrativ assistent hos vår kund inom fordonsindustrin. Du kommer att tillhöra inköpsavdelningen och din roll innebär att stötta inköparna i olika administrativa uppgifter. Du kommer att vara en del av en utmanande internationell affärsmiljö där det finns goda möjligheter att växa professionellt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Administrativ support i företagets interna system
- Registrering av order
- Beställningar av relevant material
- Viss fakturahantering
- Uppdatering av data i affärssystem
- Hantera ad-hoc uppgifter

Tjänsten som Administrativ assistent är ett konsult uppdrag med start så snart som möjligt. Urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper inom administration och trivs med att arbeta i en supporterande roll. Har du tidigare jobbat med inköp i någon form är detta meriterande. Då företaget är globalt är det ett krav att du behärskar både svenska och engelska väl, i både tal och skrift. Du har god vana av att arbeta i datasystem och kunskaper i MS Office så som Word och Excel.

Som person är du serviceinriktad och jobbar väl i team där du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya processer och system. Är du en noggrann och ordningsam person som har en förmåga att planera och organisera kommer trivas i den här rollen.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av administration
- Datavana
- Serviceminded
- Flytande engelska och svenska i både tal och i skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden men arbetar på plats hos vår kund i Arvika. Tjänsten är på heltid.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Sara Holm, 073 - 684 76 97, [email protected]
Frida Wiman, 073 - 684 72 24, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administration, Assistent, Inköp, Arvika, Värmland, Adecco, Fordonsindustri, Industri, Support, Service Visa mindre

Produktionstekniker till Thermia

Om tjänsten Som Produktionstekniker på Thermia kommer du att kartlägga och analysera flöden och problem i fabriken för att på ett systematiskt sätt hitta, dokumentera och implementera olika lösningar. Du kommer att arbeta med framtagning av och underhåll av produkter och processer samt representera den produktionstekniska avdelningen i produktprojekt för att skapa produktionsvänliga produkter och effektiva arbetsstationer. I din roll som Produktionsteknik... Visa mer
Om tjänsten
Som Produktionstekniker på Thermia kommer du att kartlägga och analysera flöden och problem i fabriken för att på ett systematiskt sätt hitta, dokumentera och implementera olika lösningar. Du kommer att arbeta med framtagning av och underhåll av produkter och processer samt representera den produktionstekniska avdelningen i produktprojekt för att skapa produktionsvänliga produkter och effektiva arbetsstationer.

I din roll som Produktionstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Stödja produktionens teamleaders i deras dagliga arbete
- Framtagning och underhåll av arbetsinstruktioner för produkter och processer
- Jobba med förbättringar i fabrikslayout och flöden i produktionen
- Provmontering / utvärdering av komponenter i produktionsprocessen

Tjänsten som Produktionstekniker är ett långsiktigt uppdrag med start omgående. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsexamen eller liknande erfarenhet med inriktning mot produktions- eller maskinteknik. Du har ett genuint teknikintresse och drivs av att lösa tekniska problem. Du har tidigare arbetat med produktionsutveckling och LEAN-arbete och har kunskaper inom databashantering och enklare former av programmering. Har du tidigare arbetat i ERP-system är detta meriterande. Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift är ett krav.

Som person är du självgående, drivande och är van att arbeta i team. Du ska ha erfarenhet av förändringsarbete som ställer krav på god kommunikation. Du är en person som självständigt kan söka upp nödvändig information för att lösa uppgifter.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare erfarenhet av produktions- eller maskinteknik
- Erfarenhet av produktionsutveckling och LEAN-arbete
- Kunskap om PLC-programmering
- Goda kunskaper i engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Thermia
Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Thermia utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är sedan 2018 en del av Stiebel Eltron koncernen. Thermia befinner sig i en stark expansionsfas och är en av de ledande aktörerna på den svenska värmepumpsmarknaden. De har också en stark position på den europeiska marknaden.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden men arbetar på plats hos vår kund Thermia i Arvika. Tjänsten är på heltid.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Frida Wiman, 073 - 684 72 24, [email protected]
Mattias Olsson, 073 – 684 72 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionstekniker, Produktionsteknik, Maskinteknik, PLC, LEAN, Industri, Thermia, Värmepumpar, Adecco, Arvika, Värmland Visa mindre

Sommarjobba som ordermottagare på Trioworld Lundin

Ansök    Mar 4    Adecco Sweden AB    Ordermottagare
Om tjänsten Är du student och söker ett sommarjobb? Till Trioworld Lundin letar vi nu efter en person som vill arbeta som ordermottagare under v 25-31. Som ordermottagare kommer du att ta emot och registrera order från kunder, koordinera med lagerpersonal och boka transporter. Du kvitterar och skriver ut frakt- och följesedlar och tullhandlingar. Du kommer även att sköta fakturering och övriga administrativa uppgifter relaterade till orderhantering. I din... Visa mer
Om tjänsten
Är du student och söker ett sommarjobb? Till Trioworld Lundin letar vi nu efter en person som vill arbeta som ordermottagare under v 25-31. Som ordermottagare kommer du att ta emot och registrera order från kunder, koordinera med lagerpersonal och boka transporter. Du kvitterar och skriver ut frakt- och följesedlar och tullhandlingar. Du kommer även att sköta fakturering och övriga administrativa uppgifter relaterade till orderhantering.

I din roll som ordermottagare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Ta emot och behandla order
- Service till kunder
- Bokar hämtning av transport för kunder
- Skriva ut frakt- och följesedlar samt tullhandlingar för leveranser
- Fakturering

Tjänsten som ordermottagare är ett sommarvikariat under veckorna 26-31.

Om dig
Vi söker dig som har god datavana och som trivs med att arbeta med administration och service. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, självgående och noggrann. Förmåga att kommunicera tydligt och skapa goda relationer med kunder och kollegor är viktigt. Vidare ser vi även att du talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav, upplärning sker tillsammans med ordinarie personal första veckorna.

Viktigt för tjänsten är:

- God kommunikativ förmåga
- Serviceminded
- Datavana
- Lättlärd och positiv
- Tillgänglig alla veckor 26-31

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Trioworld Lundin AB
Trioworld är en koncern verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och de omsätter runt 5,500 MSEK. Huvudkontoret ligger i Smålandsstenar med produktion även i övriga delar av Sverige. Internationellt finns de via produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Nederländerna, Storbritannien och Tyskland.

Trioworld består av fem divisioner där Lundin AB ingår i division Carrier bags och finns i Arvika. De är i dag Nordens största producent av plastbärkassar för den skandinaviska dagligvaruhandeln.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman, 073 - 684 72 24, [email protected]
Sara Holm, 073 - 684 76 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ordermottagare, Kundservice, Logistik, Sommarjobb, Order, Industri, Trioworld Lundin AB, Adecco, Jössefors, Arvika Visa mindre

Redovisningsekonom till Crem

Ansök    Mar 7    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Om tjänsten Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra och avstämningar. Du kommer även ta fram ekonomiska rapporter och annan finansiell statistik som rapporteras till den finansiella controllern. I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Kredithantering - Fakturahantering - Inbetalningar och utbetalningar - Finansiella rapporter Tjänsten som redovisning... Visa mer
Om tjänsten

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra och avstämningar. Du kommer även ta fram ekonomiska rapporter och annan finansiell statistik som rapporteras till den finansiella controllern.

I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kredithantering
- Fakturahantering
- Inbetalningar och utbetalningar
- Finansiella rapporter

Tjänsten som redovisningsekonom är ett föräldravikariat på 12 månader med start i mars.

Om dig
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi samt erfarenhet av redovisning. Vi tror att du är en kommunikativ, driven och noggrann person som gärna tar initiativ och hittar lösningar. Du ser till att saker blir gjorda och du trivs i en grupp där ni tillsammans strävar mot uppsatta mål.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av redovisning
- Goda kunskaper i Excel
- God kunskap i engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Crem International
Crem International tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken – Coffee Queen, Expobar och Spengler för kontor, restauranger, catering och livsmedelsbutik. Med ett branschledande sortiment säljs våra produkter via återförsäljare på den globala marknaden i mer än 90 länder. Crem Internationals produktionsanläggningar och försäljningskontor finns i Sverige, Kina, Spanien, England och Tyskland.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Wiman, 073-684 72 24, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsekonom, redovisning, bokföring, bokslut, analyser, balansräkning, ekonomi, Arvika, Åmotfors, Värmland, Adecco, Crem International. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Mar 7    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Om tjänsten Vi söker en Ekonomiassistent till vår kund. Som Ekonomiassistent kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer avlasta redovisningsekonomerna med varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innebära avstämningar, kontroller, granskningar och förberedelser. Vid revisioner kan du få assistera och vid bokslut får du delta med exempelvis rapportering. Tjänsten som Ekonomiassistent ... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker en Ekonomiassistent till vår kund. Som Ekonomiassistent kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer avlasta redovisningsekonomerna med varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innebära avstämningar, kontroller, granskningar och förberedelser. Vid revisioner kan du få assistera och vid bokslut får du delta med exempelvis rapportering. Tjänsten som Ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på ca 12 månader som ska tillsättas omgående. 

I din roll som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Kund- och leverantörsreskontra.
- Löpande bokföring.
- Delta i bokslutsarbete.
- Administrativa uppgifter.
- Övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter som sker på en ekonomiavdelning.

Om dig

För att trivas i rollen som Ekonomiassistent ser vi att du har ett gediget intresse för ekonomiområdet. Därtill har du en fallenhet för siffror samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Som person är du en initiativtagande lagspelare som har en förmåga att samarbeta i en föränderlig miljö. Vidare har du en god kommunikationsförmåga, är kvalitetsmedveten och har en prestigelöshet som driver dig framåt.

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi. Du kan vara nyutexaminerad eller ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare tror vi att du som person har ett sinne för detaljer i kombination med en god samarbetsförmåga. Är du även serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer bör du inte tveka med att ansöka. Vi ser gärna att du har god datorvana!

Viktigt för tjänsten är:

- Ekonomisk utbildning
- Van användare av datasystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska.
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm 0736847697 [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected]

Välkommen med din ansökan!

Ekonomiassistent | Financial Assistant | Ekonomiadministratör | Arvika | Värmland | Adecco Visa mindre

Hjullastarförare med höglyft

Ansök    Feb 23    Adecco Sweden AB    Truckförare
Om tjänsten Du kommer att arbeta som hjullastareförare där du kör höglyft för timmerhantering. Dagligen förser du sågen med det timmer som behövs till produktionen samt körning av timmer till och från inmätningen. Du arbetar hos vår kund i Edane som är ett sågverk. Du arbetar 2-skift där arbetstiderna är Förmiddag: mån-tors 6.30-15, fre 6-16, Eftermiddag: Mån-ons 14.50-22.48, tors 14.50-01.00. Du blir anställd av oss på Adecco och ditt uppdrag är långsikti... Visa mer
Om tjänsten
Du kommer att arbeta som hjullastareförare där du kör höglyft för timmerhantering. Dagligen förser du sågen med det timmer som behövs till produktionen samt körning av timmer till och från inmätningen. Du arbetar hos vår kund i Edane som är ett sågverk. Du arbetar 2-skift där arbetstiderna är Förmiddag: mån-tors 6.30-15, fre 6-16, Eftermiddag: Mån-ons 14.50-22.48, tors 14.50-01.00. Du blir anställd av oss på Adecco och ditt uppdrag är långsiktigt då kunden har en pensionsavgång. Start gärna omgående eller så snart som möjligt.
I din roll som hjullastarförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Hjullastarförare
- Timmerhantering med höglyft

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att köra hjullastare och det är något du trivs med. Du har gärna arbetat med en höglyft där det är en fördel om du tidigare har kört timmer. Positivt är om du har en gymnasieutbildning inom transport/fordon eller liknande samt gärna goda kunskaper om tunga fordon. Du kanske tidigare har kört skogsmaskin eller annan maskinförare, men du vill nu bli en del av vår kunds gemenskap. Hjullastarekort är ett krav. Vidare är du en ansvarsfull person som har god förmåga att planera ditt arbete och säkerställa ett gott timmerflöde. Viktigt för tjänsten är även att du är en driftig person som är van att ta egna initiativ och arbeta självständigt. En fördel är även om du har ett intresse för skog och timmer.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Frida Wiman 073 – 684 72 24, [email protected] (Vi tar ej emot ansökningar via e-post, enbart frågor.)
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!
Sökord
Truckkörning, motviktstruck, Edane, Sågverk Visa mindre

Servicetekniker med kundsupport till Crem

Om tjänsten Som servicetekniker med kundsupport kommer du att arbeta med att ge professionellt stöd till Crems kunder, återförsäljare och servicepartners. Du hanterar reklamationer, serviceorder, installationsorder och help-desk ärenden. Din arbetsgrupp arbetar också tillsammans med utvecklingsarbete, vilket innebär att utveckla olika supportverktyg såsom instruktioner, manualer och hemsida. En viktig uppgift är att medverka till att upprätthålla goda kund... Visa mer
Om tjänsten
Som servicetekniker med kundsupport kommer du att arbeta med att ge professionellt stöd till Crems kunder, återförsäljare och servicepartners. Du hanterar reklamationer, serviceorder, installationsorder och help-desk ärenden. Din arbetsgrupp arbetar också tillsammans med utvecklingsarbete, vilket innebär att utveckla olika supportverktyg såsom instruktioner, manualer och hemsida. En viktig uppgift är att medverka till att upprätthålla goda kundrelationer. Dina kunder finns inom Norden och visst resande förekommer i tjänsten, men främst kommer du att vara placerad i Åmotfors. Du erbjuds en anställning direkt av Crem och tjänsten är tillsvidare.

I din roll som servicetekniker med kundsupport kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Kundservice
- Reklamationsärenden, serviceorder, helpdesk etc.

Om dig
Vi söker dig som har goda erfarenheter av kundrelationer med gott resultat. Du har tidigare arbetat med kundservice, gärna teknisk support, samt att serva kunder och hantera reklamationsärenden på ett professionellt vis där du skapar en god relation med kunder. Du är tekniskt lagd och har gärna grundläggande kunskaper kring ellära, exempelvis en förståelse för olika tekniska komponenter eller hur ett elschema avläses. Goda kunskaper i svenska och engelska är betydelsefullt. Som person är du flexibel, har ett öppet sinne och är lyhörd gentemot Crems kunder. Du har ett logiskt tänkande och ett stort kundfokus där du ser till att kunden hela tiden är nöjd.

Viktigt för tjänsten är:

- Erfarenhet av kundservice, gärna teknisk support och reklamationer
- Kundfokus
- Flexibel och lyhörd
- Ellära och tekniskt lagd

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Crem
Crem tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken – Coffee Queen, Expobar och Spengler för kontor, restauranger, catering och livsmedelsbutik. Med ett branschledande sortiment säljs våra produkter via återförsäljare på den globala marknaden i mer än 90 länder. Crem Internationals produktionsanläggningar och försäljningskontor finns i Sverige, Kina, Spanien, England och Tyskland.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman 073 - 684 72 24, [email protected]
Sara Holm 073 – 684 76 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, Kundsupport, Arvika, Åmotfors, Värmland, Adecco, Crem Visa mindre

Operatör till Swegon

Om tjänsten Som Operatör kommer du att arbeta på Swegons avdelning som tillverkar akustikprodukter, ljuddämpare för ventilationssystem. Din arbetsplats är en halvautomatiserad line där du kommer att arbete vid en robot och annan PLC utrustning. Du kommer att ingå i ett team som är ansvariga för att ni når uppsatta produktionsmål. Arbetstiderna är 2-skift. Du blir anställd av Adecco, men uppdraget är på långsikt en tillsvidareanställning. I din roll som mas... Visa mer
Om tjänsten
Som Operatör kommer du att arbeta på Swegons avdelning som tillverkar akustikprodukter, ljuddämpare för ventilationssystem. Din arbetsplats är en halvautomatiserad line där du kommer att arbete vid en robot och annan PLC utrustning. Du kommer att ingå i ett team som är ansvariga för att ni når uppsatta produktionsmål. Arbetstiderna är 2-skift. Du blir anställd av Adecco, men uppdraget är på långsikt en tillsvidareanställning.
I din roll som maskin-/robotoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Styra och övervaka robotprocessen
- Paketera produkter
- Hantera avvikelser/uppföljning av problem och störningar i produktionen
- Viss truckkörning
- Ständiga förbättringar

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som har ett tekniskt tänk och intresse. Du har ett eget driv och förmåga att lösa problem i produktionen. Är du lättlärd och har en vilja att lära och utvecklas samt har ett högt kvalitetstänk kommer du att bli en uppskattad medarbetare. Du är en positiv person som trivs i ett arbetslag där du tar ansvar och initiativ.
Viktigt för tjänsten är:

- Erfarenhet från produktionsarbete
- Initiativ och problemlösningsförmåga
- Tekniskt intresse
- Truckkort B meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon leverera smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. Produktionsenheten i Arvika har 110 personer anställda. http://www.swegon.com/sv/

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du får en anställning i Adecco Sweden
- 6 månaders visstidsanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning
- Långsiktigt uppdrag, där målsättningen är en anställning hos Swegon.
- Kollektivavtal med avtalsmässiga löner
- Friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort, lopp, mm.
- Försäkringar och företagshälsovård
- Attraktiva kundföretag i Arvika, men även nationellt och globalt
- Utveckling och coachning
- Engagerad konsultchef på Adecco

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman - 973 684 72 24, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, robotoperatör, PLC, produktion, Swegon, truckkort, problemlösning, teknik Visa mindre

Redovisningsekonom till Crem

Ansök    Feb 22    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Om tjänsten Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra och avstämningar. Du kommer även ta fram ekonomiska rapporter och annan finansiell statistik som rapporteras till den finansiella controllern. I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Kredithantering - Fakturahantering - Inbetalningar och utbetalningar - Finansiella rapporter Tjänsten som redovisning... Visa mer
Om tjänsten

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra och avstämningar. Du kommer även ta fram ekonomiska rapporter och annan finansiell statistik som rapporteras till den finansiella controllern.

I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kredithantering
- Fakturahantering
- Inbetalningar och utbetalningar
- Finansiella rapporter

Tjänsten som redovisningsekonom är ett föräldravikariat på 12 månader med start i mars.

Om dig
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi samt erfarenhet av redovisning. Vi tror att du är en kommunikativ, driven och noggrann person som gärna tar initiativ och hittar lösningar. Du ser till att saker blir gjorda och du trivs i en grupp där ni tillsammans strävar mot uppsatta mål.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av redovisning
- Goda kunskaper i Excel
- God kunskap i engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Crem International
Crem International tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken – Coffee Queen, Expobar och Spengler för kontor, restauranger, catering och livsmedelsbutik. Med ett branschledande sortiment säljs våra produkter via återförsäljare på den globala marknaden i mer än 90 länder. Crem Internationals produktionsanläggningar och försäljningskontor finns i Sverige, Kina, Spanien, England och Tyskland.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Wiman, 073-684 72 24, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsekonom, redovisning, bokföring, bokslut, analyser, balansräkning, ekonomi, Arvika, Åmotfors, Värmland, Adecco, Crem International. Visa mindre

Norma söker ännu fler operatörer!

Om tjänsten I mer än hundra år har Norma tillverkat jakt- och skytteammunition som respekteras och uppskattas över hela världen. Norma är ett familjärt företag där omtanken om medarbetarna är hög och personalomsättningen är låg. Deras maskiner är unika och de värdesätter sina medarbetares kompetens högt! Norma söker nu efter fler operatörer. Arbetet innebär drift och övervakning av olika maskiner. Man arbetar i nära samarbete med andra operatörer, maskinst... Visa mer
Om tjänsten
I mer än hundra år har Norma tillverkat jakt- och skytteammunition som respekteras och uppskattas över hela världen. Norma är ett familjärt företag där omtanken om medarbetarna är hög och personalomsättningen är låg. Deras maskiner är unika och de värdesätter sina medarbetares kompetens högt!
Norma söker nu efter fler operatörer. Arbetet innebär drift och övervakning av olika maskiner. Man arbetar i nära samarbete med andra operatörer, maskinställare och gruppledare.
I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Styrning och övervakning av maskiner
- Kvalitetskontroller och avsyning
- Jobba i team för att säkerställa leverans och kvalitet på produkterna
Tjänsten har start i mars och arbetstiderna är 3-skift. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Om dig
Vi söker dig som har förmågan och viljan att lära dig branschen och som har ett geniunt intresse av att ingå i produktionsteamet på en tillverkande industri. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en fördel men inget krav, det viktigaste är att du är tekniskt lagd och trivs med att arbeta praktiskt. Noggrannhet, positivitet, samarbets- och initiativförmåga är egenskaper som uppskattas.
Viktigt för tjänsten är:
- Förmåga att arbeta i team mot uppsatta produktionsmål
- Flexibel när det kommer till att arbeta olika skift, dag-, eftermiddags- eller nattskift
- Praktisk, lättlärd och positiv
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Adecco
Adecco och Norma har ett samarbete kring bemanning av personal till Normas verksamhet i Åmotsfors. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 30 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Holm, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Sökord
Maskinoperatör, operatör, Industri, Norma, Adecco, Åmotfors, Arvika, Värmland Visa mindre

Truckförare mot godsmottagning

Ansök    Feb 17    Adecco Sweden AB    Truckförare
Om tjänsten Du kommer att arbeta som truckförare mot godsmottagningen hos vår kund i Edane. Du ansvarar för lossning och lastning av stora virkespaket. Du samarbetar med lastbilschaufförerna samt ordermottagningen som ger ut plockordrar och all information kring godset. Truckkörningen sker utomhus. Du arbetar 2-skift där arbetstiderna är Förmiddag: mån-fre 06.54-15.44, Eftermiddag mån-tors: 15.38-00.53. Du blir anställd av oss på Adecco och ditt uppdrag är... Visa mer
Om tjänsten
Du kommer att arbeta som truckförare mot godsmottagningen hos vår kund i Edane. Du ansvarar för lossning och lastning av stora virkespaket. Du samarbetar med lastbilschaufförerna samt ordermottagningen som ger ut plockordrar och all information kring godset. Truckkörningen sker utomhus. Du arbetar 2-skift där arbetstiderna är Förmiddag: mån-fre 06.54-15.44, Eftermiddag mån-tors: 15.38-00.53. Du blir anställd av oss på Adecco och ditt uppdrag är långsiktigt med start så snart som möjligt.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning motvikstruck
- Lastning och lossning 
- Samarbete lastbilschaufförer och ordermottagning

Om dig
Vi söker dig som trivs i en truck och som har goda erfarenhet av truckkörning, gärna större motviktstruck. Truckkort A+B är ett krav och du känner dig trygg med att köra större material. Vidare är du en ansvarsfull person som har god förmåga att säkerställa ett gott materialflöde och hanterar stressiga situationer på ett bra sätt med ett högt säkerhetstänk. Du har gärna goda kunskaper om tunga fordon. Viktigt för tjänsten är även att du är en driftig person som är van att ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman 073 – 684 72 24, [email protected] (Vi tar ej emot ansökningar via e-post, enbart frågor.)

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckkörning, motviktstruck, Edane, Sågverk Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Ansök    Feb 7    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som produktionsmedarbetare arbetar du dagligen med människor och utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där ni bidrar till en god slutprodukt och nöjda kunder, vilket bland annat sker genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och gott lagarbete. Produktionen är indelad i olika arbetsstationer där du och dina arbetskamrater monterar och skapar olika detaljer. Arbetsglädje är viktigt och du kom... Visa mer
Om tjänsten
Som produktionsmedarbetare arbetar du dagligen med människor och utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där ni bidrar till en god slutprodukt och nöjda kunder, vilket bland annat sker genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och gott lagarbete. Produktionen är indelad i olika arbetsstationer där du och dina arbetskamrater monterar och skapar olika detaljer. Arbetsglädje är viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare och en god dialog med din konsultchef på Adecco som är mån om din trivsel och utveckling.

Uppdraget är ett heltidsuppdrag. Arbetstiderna kan vara dagtid eller skiftarbete beroende på uppdrag. Vi tillämpar kollektivavtal och GFL för lönesättning, vilket innebär en genomsnittslön för jämförbar grupp.

Om dig
Du är en glad, positiv och empatisk person som har ett stort engagemang för ditt arbete och motiveras av att arbeta med människor. Gillar du att arbeta med händerna för att tillsammans i din arbetsgrupp montera ihop produkter till kunder kommer du att trivas. Du har ett bra servicetänk, är en hjälpsam och omhändertagande person som förstår vikten av ett gott lagarbete. Att ha ordning och reda på din arbetsplats är betydelsefullt för dig och du är naturligt ansvarstagande. Vi på Adecco värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och kön.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Frida Wiman, 073 - 684 72 24, [email protected] eller Sara Holm 073 - 684 7697 [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, montering, montör, truckkort, Arvika, industri, arbetsgrupp, teamarbete, skapa, engagemang, service Visa mindre

Montör ständig natt Swegon

Om tjänsten Som montör kommer du att arbeta vid Swegons produktionsline som tillverkar ventilationsprodukten Parasoll. Tillsammans med dina två kollegor roterar ni mellan de olika arbetsstationerna och säkerställer att era produktionsmål uppnås. Ni monterar olika komponenter och arbetar med olika handverktyg. Till er produktionsline finns även en tillhörande robotcell som ni tillsammans ansvarar för. Uppdraget är en heltidstjänst och arbetstiderna är natts... Visa mer
Om tjänsten
Som montör kommer du att arbeta vid Swegons produktionsline som tillverkar ventilationsprodukten Parasoll. Tillsammans med dina två kollegor roterar ni mellan de olika arbetsstationerna och säkerställer att era produktionsmål uppnås. Ni monterar olika komponenter och arbetar med olika handverktyg. Till er produktionsline finns även en tillhörande robotcell som ni tillsammans ansvarar för. Uppdraget är en heltidstjänst och arbetstiderna är nattskift: sön:21:12-07.00, mån-tors 01.06-07.00.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering
- Teamarbete
- Nå produktionsmål

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt och har lätt för att lära dig monteringsuppgifter. Du trivs med att arbeta natt och är därmed van vid att ta ett större ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann med att ditt arbetslag levererar enligt produktionsmålen. Du visar engagemang och bidrar med positivitet till din arbetsgrupp. Du har en förståelse för slutkunden och är därmed medveten om att det är viktigt att slutprodukten håller rätt kvalité. Har du truckkort är det en fördel. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman - 973 684 72 24, [email protected]

Mattias Olsson - 073 - 684 72 97, [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör 2-skift Swegon

Om tjänsten Som montör kommer du att arbeta vid Swegons produktionsline som tillverkar ventilationsprodukten Parasoll. Tillsammans med din arbetsgrupp roterar ni mellan de olika arbetsstationerna och säkerställer att era produktionsmål uppnås. Ni monterar olika komponenter och arbetar med olika handverktyg. Till er produktionsline finns även en tillhörande robotcell som ni tillsammans ansvarar för. Uppdraget är en heltidstjänst på långsikt och arbetstidern... Visa mer
Om tjänsten
Som montör kommer du att arbeta vid Swegons produktionsline som tillverkar ventilationsprodukten Parasoll. Tillsammans med din arbetsgrupp roterar ni mellan de olika arbetsstationerna och säkerställer att era produktionsmål uppnås. Ni monterar olika komponenter och arbetar med olika handverktyg. Till er produktionsline finns även en tillhörande robotcell som ni tillsammans ansvarar för. Uppdraget är en heltidstjänst på långsikt och arbetstiderna är 2-skift.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering
- Teamarbete
- Nå produktionsmål

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt och har lätt för att lära dig monteringsuppgifter. Du trivs med att arbeta 2-skift och van vid att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann med att ditt arbetslag levererar enligt produktionsmålen. Du visar engagemang och bidrar med positivitet till din arbetsgrupp. Du har en förståelse för slutkunden och är därmed medveten om att det är viktigt att slutprodukten håller rätt kvalité. Har du truckkort är det en fördel. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman - 973 684 72 24, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra arbete Industri & Produktion

Ansök    Feb 7    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin. Är du praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika. Om tjänsten Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetspl... Visa mer
Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin. Är du praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är dagskift eller kvällsskift, främst vardagar.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra och som studerar eller har ett annat deltidsarbete. Är du en praktisk person kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité.

Viktigt för tjänsten är:
- Praktiskt lagd och lättlärd
- Flexibel
- Positiv
- Tillgänglighet 2-3 dagar/kvällar i snitt per vecka

Kontaktuppgifter
Frida Wiman, rekryterare, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare Swegon

Ansök    Jan 14    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Som lagermedarbetare kommer du att arbeta på Swegons lager där du kommer att ha en betydelsfull roll för att säkerställa att färdiga produkter är redo för leverans. Du arbetar med orderhantering i Swegons affärssystem och håller ordning på lagret och överblickar flödet av leveranser. En del administration ingår således i din roll. Du tillhör en mindre arbetsgrupp på lagret men har även en del interna kontakter med exempelvis montörer och opera... Visa mer
Om tjänsten

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta på Swegons lager där du kommer att ha en betydelsfull roll för att säkerställa att färdiga produkter är redo för leverans. Du arbetar med orderhantering i Swegons affärssystem och håller ordning på lagret och överblickar flödet av leveranser. En del administration ingår således i din roll. Du tillhör en mindre arbetsgrupp på lagret men har även en del interna kontakter med exempelvis montörer och operatörer i produktionen. Emballering och paketering av färdiga produkter genomförs och märkning av kolli. Truckkörning ingår. Du kommer att bli anställd av Adecco med goda möjligheter till en tillsvidareanställning samt en långsiktig anställning hos Swegon då din roll är en nyckelposition på lagret. Tjänsten är heltid där arbetstiderna är dagtid 7-16.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Administration och orderhantering
- Säkerställa leveranser
- Emballering paketering

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom lager och logistik eller produktion. Du har truckkort B. Du är noggrann och ordningsam där du har en god förmåga att säkerställa att artikelnummer, ordrar och leveranser blir rätt. Du har ett eget driv med en god prioriteringsförmåga för att få ut leveranser i tid. Att ta stort ansvar trivs du med och du är van vid att arbeta självständigt där du enkelt tar initiativ till vad som ska genomföras. Att anpassa dig till olika arbetstempon är självklart för dig och du trivs med att vara sysselsatt. Du har ett bra servicetänk, är en hjälpsam person som förstår vikten av ett gott lagarbete

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman - 073 - 684 72 24, [email protected]
Mattias Olsson - 073 - 684 72 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare Swegon

Ansök    Jan 13    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Som lagermedarbetare kommer du att arbeta på Swegons lager där du kommer att ha en betydelsfull roll för att säkerställa att färdiga produkter är redo för leverans. Du arbetar med orderhantering i Swegons affärssystem och håller ordning på lagret och överblickar flödet av leveranser. En del administration ingår således i din roll. Du tillhör en mindre arbetsgrupp på lagret men har även en del interna kontakter med exempelvis montörer och opera... Visa mer
Om tjänsten

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta på Swegons lager där du kommer att ha en betydelsfull roll för att säkerställa att färdiga produkter är redo för leverans. Du arbetar med orderhantering i Swegons affärssystem och håller ordning på lagret och överblickar flödet av leveranser. En del administration ingår således i din roll. Du tillhör en mindre arbetsgrupp på lagret men har även en del interna kontakter med exempelvis montörer och operatörer i produktionen. Emballering och paketering av färdiga produkter genomförs och märkning av kolli. Truckkörning ingår. Du kommer att bli anställd av Adecco med goda möjligheter till en tillsvidareanställning samt en långsiktig anställning hos Swegon då din roll är en nyckelposition på lagret. Tjänsten är heltid där arbetstiderna är dagtid 7-16.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Administration och orderhantering
- Säkerställa leveranser
- Emballering paketering

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom lager och logistik eller produktion. Du har truckkort B. Du är noggrann och ordningsam där du har en god förmåga att säkerställa att artikelnummer, ordrar och leveranser blir rätt. Du har ett eget driv med en god prioriteringsförmåga för att få ut leveranser i tid. Att ta stort ansvar trivs du med och du är van vid att arbeta självständigt där du enkelt tar initiativ till vad som ska genomföras. Att anpassa dig till olika arbetstempon är självklart för dig och du trivs med att vara sysselsatt. Du har ett bra servicetänk, är en hjälpsam person som förstår vikten av ett gott lagarbete

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman - 073 - 684 72 24, [email protected]
Mattias Olsson - 073 - 684 72 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extraarbete maskinoperatör Trioworld Lundin AB

Om tjänsten Som maskinoperatör kommer du att arbeta extra som kombiförare på konverteringsavdelningen hos Trioworld Lundin AB. Du kommer att arbeta i olika skiftlag där varje team består av fyra personer där ni tillsammans ansvarar för att nå produktionsmålen. Teamet övervakar och styr maskiner som tillverkar bärkassar, vilket även innebär ett ansvar för produktens kvalitet och leverans. Du kommer att tillhöra Trioworlds resurspool och vara till hjälp för... Visa mer
Om tjänsten
Som maskinoperatör kommer du att arbeta extra som kombiförare på konverteringsavdelningen hos Trioworld Lundin AB. Du kommer att arbeta i olika skiftlag där varje team består av fyra personer där ni tillsammans ansvarar för att nå produktionsmålen. Teamet övervakar och styr maskiner som tillverkar bärkassar, vilket även innebär ett ansvar för produktens kvalitet och leverans.

Du kommer att tillhöra Trioworlds resurspool och vara till hjälp för olika team beroende på frånvaro. Dina arbetstider kan vara dag-, natt- eller helgskift. Tack vare Adeccos bokningsportal, där du lägger in din tillgänglighet och blir bokad på arbetspass, är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som söker ett flexibelt extraarbete där du blir en högt uppskattad medarbetare samtidigt som du tillägnar dig värdefull kompetens och erfarenhet. Tjänsten är ett extraarbete.

I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Styra och övervaka maskiner vid framställning av bärkassar
- Iordningställa maskiner för löpande produktion
- Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner och utrustning
- Jobba i team för att säkerställa leverans och kvalitet på produkterna
- Köra truck för att säkerställa flödet av tryckt/otryckt material mellan avdelningarna

Tjänsten har start i januari.

Om dig
Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och är intresserad av ett extraarbete. Du har en vana av att arbeta praktiskt och du tar enkelt in instruktioner och arbetsuppgifter. Vidare är du en engagerad person som bidrar positivt i ett team, där du anpassar dig och tar initiativ. Du har en vilja av att arbeta extra och kan ta arbetspass på kort varsel. Vi uppskattar att du kan arbeta 2-3 arbetspass i snitt/vecka.

Viktigt för tjänsten är:

- Förmåga att arbeta i team mot uppsatta produktionsmål
- Flexibel när det kommer till att arbeta olika skift, dag-, natt- eller helgskift, 2-3 pass i snitt/vecka
- Truckkort meriterande
- Praktisk, lättlärd och positiv

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Trioworld Lundin AB
Trioworld är en koncern verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och de omsätter runt 5,500 MSEK. Huvudkontoret ligger i Smålandsstenar med produktion även i övriga delar av Sverige. Internationellt finns de via produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Nederländerna, Storbritannien och Tyskland.

Trioworld består av fem divisioner där Lundin AB ingår i division Carrier bags och finns i Arvika. De är i dag Nordens största producent av plastbärkassar för den skandinaviska dagligvaruhandeln.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman, 0570 – 747 481, [email protected]
Sara Holm, 073 - 684 76 97, [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] 

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Maskinoperatör, kombiförare, produktion, industri, extrajobb Trioworld Lundin AB, Adecco, Jössefors, Arvika Visa mindre

Norma söker ännu fler operatörer!

Om tjänsten I mer än hundra år har Norma tillverkat jakt- och skytteammunition som respekteras och uppskattas över hela världen. Norma är ett familjärt företag där omtanken om medarbetarna är hög och personalomsättningen är låg. Deras maskiner är unika och de värdesätter sina medarbetares kompetens högt! Norma söker nu efter fler operatörer. Arbetet innebär drift och övervakning av olika maskiner. Man arbetar i nära samarbete med andra operatörer, maskinst... Visa mer
Om tjänsten
I mer än hundra år har Norma tillverkat jakt- och skytteammunition som respekteras och uppskattas över hela världen. Norma är ett familjärt företag där omtanken om medarbetarna är hög och personalomsättningen är låg. Deras maskiner är unika och de värdesätter sina medarbetares kompetens högt!
Norma söker nu efter fler operatörer. Arbetet innebär drift och övervakning av olika maskiner. Man arbetar i nära samarbete med andra operatörer, maskinställare och gruppledare.
I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Styrning och övervakning av maskiner
- Kvalitetskontroller och avsyning
- Jobba i team för att säkerställa leverans och kvalitet på produkterna
Tjänsten har start i februari och arbetstiderna är 3-skift. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Om dig
Vi söker dig som har förmågan och viljan att lära dig branschen och som har ett geniunt intresse av att ingå i produktionsteamet på en tillverkande industri. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en fördel men inget krav, det viktigaste är att du är tekniskt lagd och trivs med att arbeta praktiskt. Noggrannhet, positivitet, samarbets- och initiativförmåga är egenskaper som uppskattas.
Viktigt för tjänsten är:
- Förmåga att arbeta i team mot uppsatta produktionsmål
- Flexibel när det kommer till att arbeta olika skift, dag-, eftermiddags- eller nattskift
- Praktisk, lättlärd och positiv
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Adecco
Adecco och Norma har ett samarbete kring bemanning av personal till Normas verksamhet i Åmotsfors. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 30 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Holm, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Sökord
Maskinoperatör, operatör, Industri, Norma, Adecco, Åmotfors, Arvika, Värmland Visa mindre

Montör ständig natt Swegon

Om tjänsten Som montör kommer du att arbeta vid Swegons produktionsline som tillverkar ventilationsprodukten Parasoll. Tillsammans med dina två kollegor roterar ni mellan de olika arbetsstationerna och säkerställer att era produktionsmål uppnås. Ni monterar olika komponenter och arbetar med olika handverktyg. Till er produktionsline finns även en tillhörande robotcell som ni tillsammans ansvarar för. Uppdraget är en heltidstjänst och arbetstiderna är natts... Visa mer
Om tjänsten
Som montör kommer du att arbeta vid Swegons produktionsline som tillverkar ventilationsprodukten Parasoll. Tillsammans med dina två kollegor roterar ni mellan de olika arbetsstationerna och säkerställer att era produktionsmål uppnås. Ni monterar olika komponenter och arbetar med olika handverktyg. Till er produktionsline finns även en tillhörande robotcell som ni tillsammans ansvarar för. Uppdraget är en heltidstjänst och arbetstiderna är nattskift: sön:21:12-07.00, mån-tors 01.06-07.00.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering
- Teamarbete
- Nå produktionsmål

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt och har lätt för att lära dig monteringsuppgifter. Du trivs med att arbeta natt och är därmed van vid att ta ett större ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann med att ditt arbetslag levererar enligt produktionsmålen. Du visar engagemang och bidrar med positivitet till din arbetsgrupp. Du har en förståelse för slutkunden och är därmed medveten om att det är viktigt att slutprodukten håller rätt kvalité. Har du truckkort är det en fördel. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman - 973 684 72 24, [email protected]

Mattias Olsson - 073 - 684 72 97, [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extraarbete maskinoperatör Trioworld Lundin AB

Om tjänsten Som maskinoperatör kommer du att arbeta extra som kombiförare på konverteringsavdelningen hos Trioworld Lundin AB. Du kommer att arbeta i olika skiftlag där varje team består av fyra personer där ni tillsammans ansvarar för att nå produktionsmålen. Teamet övervakar och styr maskiner som tillverkar bärkassar, vilket även innebär ett ansvar för produktens kvalitet och leverans. Du kommer att tillhöra Trioworlds resurspool och vara till hjälp för... Visa mer
Om tjänsten
Som maskinoperatör kommer du att arbeta extra som kombiförare på konverteringsavdelningen hos Trioworld Lundin AB. Du kommer att arbeta i olika skiftlag där varje team består av fyra personer där ni tillsammans ansvarar för att nå produktionsmålen. Teamet övervakar och styr maskiner som tillverkar bärkassar, vilket även innebär ett ansvar för produktens kvalitet och leverans.

Du kommer att tillhöra Trioworlds resurspool och vara till hjälp för olika team beroende på frånvaro. Dina arbetstider kan vara dag-, natt- eller helgskift. Tack vare Adeccos bokningsportal, där du lägger in din tillgänglighet och blir bokad på arbetspass, är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som söker ett flexibelt extraarbete där du blir en högt uppskattad medarbetare samtidigt som du tillägnar dig värdefull kompetens och erfarenhet. Tjänsten är ett extraarbete.

I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Styra och övervaka maskiner vid framställning av bärkassar
- Iordningställa maskiner för löpande produktion
- Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner och utrustning
- Jobba i team för att säkerställa leverans och kvalitet på produkterna
- Köra truck för att säkerställa flödet av tryckt/otryckt material mellan avdelningarna

Tjänsten har start i januari.

Om dig
Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och är intresserad av ett extraarbete. Du har en vana av att arbeta praktiskt och du tar enkelt in instruktioner och arbetsuppgifter. Vidare är du en engagerad person som bidrar positivt i ett team, där du anpassar dig och tar initiativ. Du har en vilja av att arbeta extra och kan ta arbetspass på kort varsel. Vi uppskattar att du kan arbeta 2-3 arbetspass i snitt/vecka.

Viktigt för tjänsten är:

- Förmåga att arbeta i team mot uppsatta produktionsmål
- Flexibel när det kommer till att arbeta olika skift, dag-, natt- eller helgskift, 2-3 pass i snitt/vecka
- Truckkort meriterande
- Praktisk, lättlärd och positiv

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Trioworld Lundin AB
Trioworld är en koncern verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och de omsätter runt 5,500 MSEK. Huvudkontoret ligger i Smålandsstenar med produktion även i övriga delar av Sverige. Internationellt finns de via produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Nederländerna, Storbritannien och Tyskland.

Trioworld består av fem divisioner där Lundin AB ingår i division Carrier bags och finns i Arvika. De är i dag Nordens största producent av plastbärkassar för den skandinaviska dagligvaruhandeln.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman, 0570 – 747 481, [email protected]
Sara Holm, 073 - 684 76 97, [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] 

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Maskinoperatör, kombiförare, produktion, industri, extrajobb Trioworld Lundin AB, Adecco, Jössefors, Arvika Visa mindre

Fiskodlare till Nordic Trout Sweden AB

Om tjänsten Som fiskodlare kommer du att arbeta med skötsel, underhåll och drift av fiskodlingsenheten. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för ett friskt och välmående fiskbestånd samtidigt som du strävar efter en säker och trygg arbetsmiljö. Du utför daglig utfodring av fiskarna, övervakar deras välbefinnande samt deltar i upptagning och slakt av fisk. Arbetet är mycket flexibelt och fritt i sin karaktär. Förutom att arbeta med själva fiskodlingen ... Visa mer
Om tjänsten

Som fiskodlare kommer du att arbeta med skötsel, underhåll och drift av fiskodlingsenheten. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för ett friskt och välmående fiskbestånd samtidigt som du strävar efter en säker och trygg arbetsmiljö. Du utför daglig utfodring av fiskarna, övervakar deras välbefinnande samt deltar i upptagning och slakt av fisk. Arbetet är mycket flexibelt och fritt i sin karaktär. Förutom att arbeta med själva fiskodlingen kommer du att renovera och serva maskiner samt se över nät och annan utrustning. På fiskodlingen används flera datasystem för utfodring, fiskräkning, mätning och journalföring.

I din roll som fiskodlare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Daglig utfodring av fiskarna
- Uppföljning och rapportering kring fiskarnas tillväxt och välbefinnande
- Sköta om odlingens maskiner och anläggningstillgångar

Tjänsten är som fiskodlare är en heltidsanställning hos Nordic Trout med start enligt överenskommelse. Grundutbildning inom området erbjuds av företaget vid behov. Detta är jobbet för dig som gillar frihet och att vara ute i friska luften, så vänta inte med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som är händig och praktiskt lagd. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en fördel men inget krav, det viktigaste är att du har förmågan och viljan att lära dig branschen. Du behöver kunna visa att du är mångsidig och van att arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är säkerhetsmedveten och duktig på att lösa olika typer av problem som kan uppstå i en komplex anläggning som ska fungera tryggt och säkert året runt. Du arbetar lösningsorienterat och delar gärna erfarenheter med dina kollegor i syfte att ständigt förbättra produktionen och verksamheten. Du kommer att tillhöra en liten arbetsgrupp där medarbetarna kompletterar och värdesätter varandras egenskaper.

I tillägg är det viktigt att du trivs med att arbeta utomhus. Det ställs krav på att du är simkunnig och behärskar svenska i tal och skrift. Har du behörighet för lastmaskin, truck och kran är detta meriterande.

Viktigt för tjänsten är:

- Bra fysik och förmågan att klara av fysiskt arbete utomhus
- Simkunnig
- God problemlösningsförmåga
- En vilja att ständigt förbättra

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Nordic Trout Sweden AB
Nordic Trout Sweden AB har en lång tradition inom fiskodling. Idag bedriver Nordic Trout fiskodling i kommunerna Arvika, Gustavsfors, Töcksfors, Mellerud, Torsby och Sunne. Företaget producerar regnbåge i olika former. Nordic Trout Sweden AB tillhör Nordic Fish Group som är en ledande aktör inom området i både Finland och Sverige. Den totala produktionen är cirka sex miljoner kilo per år.

Kontaktuppgifter
Nordic Trout Sweden AB samarbetar i denna rekrytering med Adecco Sweden AB. Du kommer att bli anställd av Nordic Trout Sweden AB.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sara Holm 073-684 7697 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fiskodlare, Fiskodling, Fiske, Odling, Nordic Trout, Adecco, Värmland, Arvika, Glava, Silen, Gustavsfors, Foxen, Töcksfors, Lastmaskin, Truck, Kran Visa mindre

Maskinoperatör Trioworld Lundin AB

Om tjänsten Som maskinoperatör kommer du att arbeta som kombiförare på konverteringsavdelningen hos Trioworld Lundin AB. Du kommer att arbeta i olika skiftlag där varje team består av fyra personer där ni tillsammans ansvarar för att nå produktionsmålen. Teamet övervakar och styr maskiner som tillverkar bärkassar vilket även innebär ett ansvar för produktens kvalitet och leverans. Du kommer att tillhöra Trioworlds resurspool och vara till hjälp för olika ... Visa mer
Om tjänsten
Som maskinoperatör kommer du att arbeta som kombiförare på konverteringsavdelningen hos Trioworld Lundin AB. Du kommer att arbeta i olika skiftlag där varje team består av fyra personer där ni tillsammans ansvarar för att nå produktionsmålen. Teamet övervakar och styr maskiner som tillverkar bärkassar vilket även innebär ett ansvar för produktens kvalitet och leverans.

Du kommer att tillhöra Trioworlds resurspool och vara till hjälp för olika team samt ha varierade arbetstider, dag-, natt- eller helgskift beroende på frånvaro. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som söker ett flexibelt arbete där du blir en högt uppskattad medarbetare samtidigt som du tillägnar dig värdefull kompetens och erfarenhet. Tjänsten är på heltid.

I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Styra och övervaka maskiner vid framställning av bärkassar
- Iordningställa maskiner för löpande produktion
- Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner och utrustning
- Jobba i team för att säkerställa leverans och kvalitet på produkterna
- Köra truck för att säkerställa flödet av tryckt/otryckt material mellan avdelningarna

Tjänsten som maskinoperatör har start i januari.

Om dig
Vi söker dig som gärna har arbetat inom produktion tidigare eller är van vid att arbeta praktiskt. Du är en engagerad person som bidrar positivt i ett team, där du anpassar dig och tar initiativ till olika arbetsuppgifter. Att ha ett flexibelt arbetsschema är något du föredrar och trivs med.  

Viktigt för tjänsten är:

- Förmåga att arbeta i team mot uppsatta produktionsmål
- Flexibel när det kommer till att arbeta olika skift, dag-, natt- eller helgskift
- Truckkort meriterande
- Praktisk, lättlärd och positiv

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Trioworld Lundin AB
Trioworld är en koncern verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och de omsätter runt 5,500 MSEK. Huvudkontoret ligger i Smålandsstenar med produktion även i övriga delar av Sverige. Internationellt finns de via produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Nederländerna, Storbritannien och Tyskland.

Trioworld består av fem divisioner där Lundin AB ingår i division Carrier bags och finns i Arvika. De är i dag Nordens största producent av plastbärkassar för den skandinaviska dagligvaruhandeln.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman, 073 - 684 72 24, [email protected]
Sara Holm, 073 - 684 76 97, [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] 

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Maskinoperatör, kombiförare, produktion, industri, Trioworld Lundin AB, Adecco, Jössefors, Arvika Visa mindre

Materialplanerare till Åmotfors

Ansök    Okt 18    Adecco Sweden AB    Materialplanerare
Om tjänsten Till vår kund i Åmotfors söker vi nu en materialplanerare. Som materialplanerare kommer du att arbeta med att säkerställa att inkommande och utgående leveranser sker enligt plan. Du planerar och lägger inköpsorder på utrustning och ansvarar för att ERP-systemet hela tiden är uppdaterat med korrekta planeringsparametrar så som ledtider och säkerhetslager. Rollen innebär att man har många bollar i luften och sitter som spindeln i nätet mot en män... Visa mer
Om tjänsten
Till vår kund i Åmotfors söker vi nu en materialplanerare. Som materialplanerare kommer du att arbeta med att säkerställa att inkommande och utgående leveranser sker enligt plan. Du planerar och lägger inköpsorder på utrustning och ansvarar för att ERP-systemet hela tiden är uppdaterat med korrekta planeringsparametrar så som ledtider och säkerhetslager. Rollen innebär att man har många bollar i luften och sitter som spindeln i nätet mot en mängd olika funktioner både internt och externt.

I din roll som materialplanerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Inköp och leveransbevakning
- Kontakt med leverantörer
- Rapportering

Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos Adecco Då det är start omgående, så vänta inte med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med materialplanering eller inköp och som har en relevant utbildning i grunden. Tidigare erfarenhet av logistikplanering kan komma väl till pass. Vidare ser vi gärna att du är kommunikativ och drivande samt är bra på att prioritera. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Du har förmågan att arbeta strukturerat och organiserat och trivs med detta. Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem så som Monitor ERP och Microsoft Office Suite är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare erfarenhet av materialplanering eller inköp
- Organiserad och strukturerad
- Förmåga att snabbt kunna sätta sig in i olika datasystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Pagré 054 771 8547 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Materialplanerare, inköpare, avrop, logistik, industri, Monitor, Åmotfors, Arvika, Karlstad, Värmland, Adecco Visa mindre

Montör Ljudfällor Swegon

Ansök    Okt 26    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som montör på Swegon kommer du att arbeta med att montera deras ljudfällor. Du kommer att arbeta tillsammans i ett arbetslag, men du har ett eget ansvar för din arbetsstation. Du monterar ljudfällan från början till slut på egen hand, vilket innebär eget ansvar för att lägga upp dina arbetsmoment för att hålla produktionsplanen. Arbetsuppgifterna består av att montera moduler, mätning av material, isolering och packtering. Produkterna är kundan... Visa mer
Om tjänsten
Som montör på Swegon kommer du att arbeta med att montera deras ljudfällor. Du kommer att arbeta tillsammans i ett arbetslag, men du har ett eget ansvar för din arbetsstation. Du monterar ljudfällan från början till slut på egen hand, vilket innebär eget ansvar för att lägga upp dina arbetsmoment för att hålla produktionsplanen. Arbetsuppgifterna består av att montera moduler, mätning av material, isolering och packtering. Produkterna är kundanpassade och varierar i storlek och modell. I dina arbetsuppgifter ingår det också att delta i arbetsgruppens förbättringsarbete. Du arbetar 2-skift och uppdraget är långsiktigt. 

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering av ljudfällor
- Mätning av material
- Teamarbete

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som har en god vana av att arbeta med olika handverktyg. Vidare har du lätt för att arbeta självständigt och har en god förmåga att på egen hand planera dina arbetsmoment för att utföra dem effektivt för att nå produktionsmål. Du är van vid att driva på ditt eget arbete, har lätt för att lära dig olika arbetsmoment och trivs med att ta eget ansvar för din produkt. Då du ska mäta ditt material har du goda matematiska kunskaper och har ett logiskt tänkande. Du är en engagerad person som bidrar positivt i gruppen. 

Viktigt för tjänsten är:

- Praktiskt lagd
- Planeringsförmåga och eget driv
- Goda matematiska kunskaper, mätning av material
- Positiv och drivande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Mattias Olsson [email protected] 073 - 684 72 97

Frida Wiman [email protected] 0570 - 757 481

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör Ljudfällor Swegon

Ansök    Okt 8    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som montör på Swegon kommer du att arbeta med att montera deras ljudfällor. Du kommer att arbeta tillsammans i ett arbetslag, men du har ett eget ansvar för din arbetsstation. Du monterar ljudfällan från början till slut på egen hand, vilket innebär eget ansvar för att lägga upp dina arbetsmoment för att hålla produktionsplanen. Arbetsuppgifterna består av att montera moduler, mätning av material, isolering och packtering. Produkterna är kundan... Visa mer
Om tjänsten
Som montör på Swegon kommer du att arbeta med att montera deras ljudfällor. Du kommer att arbeta tillsammans i ett arbetslag, men du har ett eget ansvar för din arbetsstation. Du monterar ljudfällan från början till slut på egen hand, vilket innebär eget ansvar för att lägga upp dina arbetsmoment för att hålla produktionsplanen. Arbetsuppgifterna består av att montera moduler, mätning av material, isolering och packtering. Produkterna är kundanpassade och varierar i storlek och modell. I dina arbetsuppgifter ingår det också att delta i arbetsgruppens. Du arbetar 2-skift och uppdraget är långsiktigt. 

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering av ljudfällor
- Mätning av material
- Teamarbete

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som har en god vana av att arbeta med olika handverktyg. Vidare har du lätt för att arbeta självständigt och har en god förmåga att på egen hand planera dina arbetsmoment för att utföra dem effektivt för att nå produktionsmål. Du är van vid att driva på ditt eget arbete, har lätt för att lära dig olika arbetsmoment och trivs med att ta eget ansvar för din produkt. Då du ska mäta ditt material har du goda matematiska kunskaper och har ett logiskt tänkande.

Viktigt för tjänsten är:

- Praktiskt lagd
- Planeringsförmåga och eget driv
- Goda matematiska kunskaper, mätning av material
- Positiv och drivande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Mattias Olsson [email protected]

Frida Wiman [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare ständig EM Swegon

Ansök    Aug 26    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Är du en noggrann och ordningsam person som har erfarenhet av att arbeta på ett lager med emballering, paketering och leveranser? Då har vi ett uppdrag hos Swegon på deras eftermiddagsskift.  Om tjänsten Swegon är en produktionsverksamhet som tillverkar ventilationssystem, vilket är vattenburna klimatsystem och ljuddämpare. Du kommer att arbeta på Swegons logistikavdelning på lagret med emballering och paketering, samt orderhantering och viss truckkörning... Visa mer
Är du en noggrann och ordningsam person som har erfarenhet av att arbeta på ett lager med emballering, paketering och leveranser? Då har vi ett uppdrag hos Swegon på deras eftermiddagsskift. 

Om tjänsten
Swegon är en produktionsverksamhet som tillverkar ventilationssystem, vilket är vattenburna klimatsystem och ljuddämpare. Du kommer att arbeta på Swegons logistikavdelning på lagret med emballering och paketering, samt orderhantering och viss truckkörning. Du kommer att arbeta ständig eftermiddag, vilket betyder att du arbetar mån-tors kväll 15.48-01.15.

Om dig
Du som har erfarenhet av lager och logistik kommer att trivas här och göra ett bra arbete. Som person är du noggrann och ordningsam, med ett eget driv och planerings- och prioriteringsförmåga för att få ut leveranser i tid. Du tar stort ansvar och är van vid att arbeta självständigt där du enkelt tar initiativ till vad som ska genomföras. Du trivs även med att arbeta fysiskt då färdiga produkter ska emballeras, vilket sker dels med hjälp av platsmaskin, men även genom enklare snickeriarbete. 

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående vi välkomnar därför din ansökan på direkten. På grund av Corona bör du vara inställd på att genomföra en videointervju då vi under denna period tyvärr måste undvika fysiska möten. Bifoga CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Wiman, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort B

Ansök    Okt 5    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med emballering och paketering av färdiga produkter från kundens produktion. Du hanterar ordrar i kundes affärssystem och säkerställer att leveranser kommer ut i tid. Viss truckkörning förekommer. Du arbetar på kundes lager där du arbetar i en mindre arbetsgrupp. Arbetstiden är dagtid och uppdraget är långsiktigt.  I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Emb... Visa mer
Om tjänsten
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med emballering och paketering av färdiga produkter från kundens produktion. Du hanterar ordrar i kundes affärssystem och säkerställer att leveranser kommer ut i tid. Viss truckkörning förekommer. Du arbetar på kundes lager där du arbetar i en mindre arbetsgrupp. Arbetstiden är dagtid och uppdraget är långsiktigt. 

I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Emballering och paketering
- Orderhantering
- Viss truckkörning, motviktstruck

Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom lager och logistik eller produktion. Du har truckkort B. Du är noggrann och ordningsam, med ett eget driv och god prioriteringsförmåga för att få ut leveranser i tid. Du tar stort ansvar och är van vid att arbeta självständigt där du enkelt tar initiativ till vad som ska genomföras. Du trivs även med att arbeta fysiskt då färdiga produkter ska emballeras, vilket sker dels med hjälp av platsmaskin, men även genom enklare snickeriarbete. Du har ett bra servicetänk, är en hjälpsam person som förstår vikten av ett gott lagarbete

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida WIman, [email protected], 0570 - 757 481 (Vi tar ej emot ansökningar via e-post)

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kommunikatör till tillverkande industri i Arvika

Känner du dig lockad av att få arbeta operativt inom kommunikation med omväxlande arbetsuppgifter? Har du en naturlig fallenhet för struktur och trivs att få vara nytänkande? Är du dessutom noggrann, drivande och serviceinriktad? Då är tjänsten som kommunikatör perfekt för dig! Om tjänsten Som kommunikatör kommer du att arbeta med intern och extern kommunikation hos vår kund. Du kommer att arbeta operativt med intranät, Tv-skärmar, veckoinformation etc. T... Visa mer
Känner du dig lockad av att få arbeta operativt inom kommunikation med omväxlande arbetsuppgifter? Har du en naturlig fallenhet för struktur och trivs att få vara nytänkande? Är du dessutom noggrann, drivande och serviceinriktad? Då är tjänsten som kommunikatör perfekt för dig!

Om tjänsten
Som kommunikatör kommer du att arbeta med intern och extern kommunikation hos vår kund. Du kommer att arbeta operativt med intranät, Tv-skärmar, veckoinformation etc. Till arbetsuppgifterna hör även kriskommunikation, förbättringsarbete samt vara ett stöd i frågor ang kommunikation. I rollen ingår även att ta bilder på företagets verksamhet och medarbetare.

Tjänsten som kommunikatör är ett uthyrningsuppdrag på ca 6 månader med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har en kommunikations- eller informationsexamen från högskola/universitet eller annan relevant utbildning som bedöms likvärdigt. Du har även några års erfarenhet av kommunikationsarbete. Naturligtvis har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och framförallt skrift.

Som person är du noggrann, drivande och ansvarsfull. Du är van att arbeta efter uppsatta mål och slutför det du har påbörjat. Du trivs med att arbeta självständigt och är strukturerad i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer både inom och utanför organisationen. Att ge god service till andra en självklarhet för dig.

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2021-08-31. Sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sara Pagré, tel 054-771 85 47.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kommunikatör, kommunikation, Communication, Arvika, Värmland, Adecco Visa mindre

Robot-/Maskinoperatör till Swegon

Om tjänsten Vi söker en robot-/maskinoperatör till Swegon i Arvika för ett långsiktigt uppdrag. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion gärna som operatör eller arbete i en robotcell. Har du en teknisk förståelse och en vana av att arbeta med problemlösning? Då är tjänsten som robot-/maskinoperatör på Swegon något för dig! Som robot-/maskinoperatör kommer du att arbeta på Swegons avdelning som tillverkar akustikprodukter, lj... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker en robot-/maskinoperatör till Swegon i Arvika för ett långsiktigt uppdrag. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion gärna som operatör eller arbete i en robotcell. Har du en teknisk förståelse och en vana av att arbeta med problemlösning? Då är tjänsten som robot-/maskinoperatör på Swegon något för dig!

Som robot-/maskinoperatör kommer du att arbeta på Swegons avdelning som tillverkar akustikprodukter, ljuddämpare för ventilationssystem. Din arbetsplats är en halvautomatiserad line där du kommer att arbete vid en robot och annan PLC utrustning. Du kommer att ingå i ett team med fyra personer som är ansvariga för att ni når uppsatta produktionsmål. Du arbetar 2-skift.

I din roll som robot-/maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Styra och övervaka processen
- Paketera produkter
- Hantera avvikelser/uppföljning av problem och störningar i produktionen
- Viss truckkörning
- Ständiga förbättringar

Om dig

Vi söker dig som har en praktisk/teknisk utbildning gärna industritekniska eller El- och Energiprogrammet inriktning automation samt tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det här är en tjänst för dig med ett tekniskt intresse och god problemlösningsförmåga. Är du driftig, lättlärd och har en vilja att lära och utvecklas samt har ett högt kvalitetstänk kommer du att bli en uppskattad medarbetare. Du är en positiv person som trivs i ett arbetslag där du tar ansvar och initiativ.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet från produktionsarbete
- Initiativ och problemlösningsförmåga
- Tekniskt intresse
- Truckkort B

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon

Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar världens bästa inomhusklimat med minsta möjliga påverkan på utomhusmiljön. Produkterna används vid nybyggnation eller renovering av kontor, skolor och hotell. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Om anställningen

Tjänsten som robot-/maskinoperatör är ett konsultuppdrag och du får en anställning i Adecco Sweden.

- 6 månaders visstidsanställning med chans till tillsvidareanställning
- Långsiktigt behov med stora möjligheter att tjänsten övergår till anställning direkt hos Swegon
- Kollektivavtal med avtalsmässiga löner, genomsnittslön för jämförbar grupp hos kund
- Friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort, lopp, mm.
- Försäkringar och företagshälsovård
- Utveckling och coachning
- Engagerad konsultchef

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm, 073-6847697, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, robotoperatör, PLC, produktion, Swegon, truckkort, problemlösning, teknik, Arvika, Värmland Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Ansök    Aug 23    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som produktionsmedarbetare arbetar du dagligen med människor och utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där ni bidrar till en god slutprodukt och nöjda kunder, vilket bland annat sker genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och gott lagarbete. Produktionen är indelad i olika arbetsstationer där du och dina arbetskamrater monterar och skapar olika detaljer. Arbetsglädje är viktigt och du kom... Visa mer
Om tjänsten
Som produktionsmedarbetare arbetar du dagligen med människor och utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där ni bidrar till en god slutprodukt och nöjda kunder, vilket bland annat sker genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och gott lagarbete. Produktionen är indelad i olika arbetsstationer där du och dina arbetskamrater monterar och skapar olika detaljer. Arbetsglädje är viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare och en god dialog med din konsultchef på Adecco som är mån om din trivsel och utveckling.

Uppdraget är ett heltidsuppdrag. Arbetstiderna är dagtid mån-fre, men vissa uppdrag kan vara skiftarbete. Vi tillämpar kollektivavtal och GFL för lönesättning, vilket innebär en genomsnittslön för jämförbar grupp.

Om dig
Du är en glad, positiv och empatisk person som har ett stort engagemang för ditt arbete och motiveras av att arbeta med människor. Gillar du att arbeta med händerna för att tillsammans i din arbetsgrupp montera ihop produkter till kunder kommer du att trivas. Du har ett bra servicetänk, är en hjälpsam och omhändertagande person som förstår vikten av ett gott lagarbete. Att ha ordning och reda på din arbetsplats är betydelsefullt för dig och du är naturligt ansvarstagande. Vi på Adecco värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och kön.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sara Holm via Adecco 073 - 684 7697 [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, montering, montör, truckkort, Arvika, industri, arbetsgrupp, teamarbete, skapa, engagemang, service Visa mindre

Extra Arbete Industri

Ansök    Aug 23    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin. Är du praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika eller Edane. Om tjänsten Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika eller Edane i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller sågve... Visa mer
Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin. Är du praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika eller Edane.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika eller Edane i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller sågverksoperatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är dagskift eller kvällsskift, främst vardagar.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra och som studerar eller har ett annat deltidsarbete. Är du en praktisk person kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité.

Viktigt för tjänsten är:
- Praktiskt lagd och lättlärd
- Flexibel
- Positiv
- Tillgänglighet 2-3 dagar/kvällar i snitt per vecka

Kontaktuppgifter
Frida Wiman, rekryterare, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Maj 25    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Är du en noggrann och ordningsam person som har erfarenhet av att arbeta på ett lager med emballering, paketering och leveranser? Då har vi ett roligt sommaruppdrag för dig på Swegon  juni-aug.  Om tjänsten Swegon är en produktionsverksamhet som tillverkar ventilationssystem, vilket är vattenburna klimatsystem och ljuddämpare. Du kommer att arbeta på Swegons logistikavdelning på lagret med emballering och paketering, samt orderhantering och viss truckkörn... Visa mer
Är du en noggrann och ordningsam person som har erfarenhet av att arbeta på ett lager med emballering, paketering och leveranser? Då har vi ett roligt sommaruppdrag för dig på Swegon  juni-aug. 

Om tjänsten
Swegon är en produktionsverksamhet som tillverkar ventilationssystem, vilket är vattenburna klimatsystem och ljuddämpare. Du kommer att arbeta på Swegons logistikavdelning på lagret med emballering och paketering, samt orderhantering och viss truckkörning. Vissa delar av perioden kommer du tillsammans med en kollega vara ensam ansvarig för lagret, eftersom ordianarie personal har semester. 

Om dig
Du som har erfarenhet av lager och logistik kommer att trivas här och göra ett bra arbete. Som person är du noggrann och ordningsam, med ett eget driv och planerings- och prioriteringsförmåga för att få ut leveranser i tid. Du tar stort ansvar och är van vid att arbeta självständigt där du enkelt tar initiativ till vad som ska genomföras. Du trivs även med att arbeta fysiskt då färdiga produkter ska emballeras, vilket sker dels med hjälp av platsmaskin, men även genom enklare snickeriarbete. 

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. Uppdraget pågår mellan vecka 25/26-32/33 och viktigt att du kan arbeta samtliga dagar under denna tidsperiod. Arbetstiden är dagtid 7-16.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående vi välkomnar därför din ansökan på direkten. På grund av Corona bör du vara inställd på att genomföra en videointervju då vi under denna period tyvärr måste undvika fysiska möten. Bifoga CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Wiman, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Ansök    Jul 9    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som produktionsmedarbetare arbetar du dagligen med människor och utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där ni bidrar till en god slutprodukt och nöjda kunder, vilket bland annat sker genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och gott lagarbete. Produktionen är indelad i olika arbetsstationer där du och dina arbetskamrater monterar och skapar olika detaljer. Arbetsglädje är viktigt och du kom... Visa mer
Om tjänsten
Som produktionsmedarbetare arbetar du dagligen med människor och utvecklas, når framgång och har roligt tillsammans. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där ni bidrar till en god slutprodukt och nöjda kunder, vilket bland annat sker genom hög kvalité, ansvarstagande, engagemang och gott lagarbete. Produktionen är indelad i olika arbetsstationer där du och dina arbetskamrater monterar och skapar olika detaljer. Arbetsglädje är viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare och en god dialog med din konsultchef på Adecco som är mån om din trivsel och utveckling.

Uppdraget är ett heltidsuppdrag. Arbetstiderna är dagtid mån-fre, men vissa uppdrag kan vara skiftarbete. Vi tillämpar kollektivavtal och GFL för lönesättning, vilket innebär en genomsnittslön för jämförbar grupp.

Om dig
Du är en glad, positiv och empatisk person som har ett stort engagemang för ditt arbete och motiveras av att arbeta med människor. Gillar du att arbeta med händerna för att tillsammans i din arbetsgrupp montera ihop produkter till kunder kommer du att trivas. Du har ett bra servicetänk, är en hjälpsam och omhändertagande person som förstår vikten av ett gott lagarbete. Att ha ordning och reda på din arbetsplats är betydelsefullt för dig och du är naturligt ansvarstagande. Vi på Adecco värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och kön.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Michaela Bissman via Adecco 073 - 684 79 79 [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, montering, montör, truckkort, Arvika, industri, arbetsgrupp, teamarbete, skapa, engagemang, service Visa mindre

Operatör till Swegon

Vi söker en operatör till Swegon i Arvika för ett tillsvidareuppdrag. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion gärna som operatör eller arbete i en robotcell. Har du en teknisk förståelse och en vana av att arbeta med problemlösning? Då är tjänsten som operatör på Swegon något för dig! Om Swegon Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar världens bästa inomhusklimat med minsta möjliga påverkan på utomhusm... Visa mer
Vi söker en operatör till Swegon i Arvika för ett tillsvidareuppdrag. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion gärna som operatör eller arbete i en robotcell. Har du en teknisk förståelse och en vana av att arbeta med problemlösning? Då är tjänsten som operatör på Swegon något för dig!

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar världens bästa inomhusklimat med minsta möjliga påverkan på utomhusmiljön. Produkterna används vid nybyggnation eller renovering av kontor, skolor och hotell. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. Produktionsenheten i Arvika har 110 personer anställda. http://www.swegon.com/sv/

Om tjänsten
Som operatör kommer du att arbeta på Swegons avdelning som tillverkar akustikprodukter, ljuddämpare för ventilationssystem. Din arbetsplats är en halvautomatiserad line där du kommer att arbete vid en robot och annan PLC utrustning. Du kommer att ingå i ett team som är ansvariga för att ni når uppsatta produktionsmål. Du arbetar 2-skift, FM: mån-tors 6.48–16, fre 6.48-15, EM: mån-tors 15.48-01.15.
I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Styra och övervaka processen
- Paketera produkter
- Hantera avvikelser/uppföljning av problem och störningar I produktionen
- Viss truckkörning
- Ständiga förbättringar

Tjänsten som operatör har start i augusti!

Om dig
Vi söker dig som gärna har en praktisk/teknisk utbildning gärna industritekniska eller El- och Energiprogrammet inriktning automation samt tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det här är en tjänst för dig med ett tekniskt intresse och god problemlösningsförmåga. Är du driftig, lättlärd och har en vilja att lära och utvecklas samt har ett högt kvalitetstänk kommer du att bli en uppskattad medarbetare. Du är en positiv person som trivs i ett arbetslag där du tar ansvar och initiativ.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet från produktionsarbete
- Initiativ och problemlösningsförmåga
- Tekniskt intresse
- Truckkort B

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag och du får en anställning i Adecco Sweden
- 6 månaders visstidsanställning med chans till tillsvidareanställning
- Långsiktigt behov med stora möjligheter att tjänsten övergår till anställning direkt hos Swegon
- Kollektivavtal med avtalsmässiga löner, genomsnittslön för jämförbar grupp hos kund
- Friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort, lopp, mm.
- Försäkringar och företagshälsovård
- Utveckling och coachning
- Engagerad konsultchef

Om ansökan
Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Michaela Bissman, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, robotoperatör, PLC, produktion, Swegon, truckkort, problemlösning, teknik Visa mindre

Swegon söker produktionspersonal

Ansök    Maj 11    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Vi söker nu fler montörer och maskinoperatörer till Swegon. Du kommer att arbeta i en produktion som tillverkar ventilationssystem. Arbetet sker både självständigt och i grupp så teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta mot uppsatta produktionsmål och ständiga förbättringar. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos Swegon samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adec... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu fler montörer och maskinoperatörer till Swegon. Du kommer att arbeta i en produktion som tillverkar ventilationssystem. Arbetet sker både självständigt och i grupp så teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta mot uppsatta produktionsmål och ständiga förbättringar. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos Swegon samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco. Arbetstiderna kan komma att variera beroende på vilken avdelning du kommer att arbeta på men 2-skift, dagtid och ständig natt kan bli aktuellt.

Tjänsten som montör eller maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom industrin och/eller har en utbildning inom industri. Det här är en tjänst för dig med ett tekniskt intresse och god problemlösningsförmåga. Är du driftig, lättlärd och har en vilja att lära och utvecklas samt har ett högt kvalitetstänk kommer du att bli en uppskattad medarbetare. Du är en positiv person som trivs i ett arbetslag där du tar ansvar och initiativ. Har du truckkort är det en fördel.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet från produktionsarbete
- Initiativ och problemlösningsförmåga
- Tekniskt intresse

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Wiman på [email protected]  alt. Sara Holm på [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Swegon, Adecco, Arvika, Värmland, Montör, Maskinoperatör, Industri, Ventilation Visa mindre

Swegon söker produktionspersonal

Ansök    Apr 22    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Vi söker nu fler montörer och maskinoperatörer till Swegon. Du kommer att arbeta i en produktion som tillverkar ventilationssystem. Arbetet sker både självständigt och i grupp så teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta mot uppsatta produktionsmål och ständiga förbättringar. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos Swegon samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adec... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu fler montörer och maskinoperatörer till Swegon. Du kommer att arbeta i en produktion som tillverkar ventilationssystem. Arbetet sker både självständigt och i grupp så teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta mot uppsatta produktionsmål och ständiga förbättringar. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos Swegon samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco. Arbetstiderna kan komma att variera beroende på vilken avdelning du kommer att arbeta på men 2-skift, dagtid och ständig natt kan bli aktuellt.

Tjänsten som montör eller maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom industrin och/eller har en utbildning inom industri. Det här är en tjänst för dig med ett tekniskt intresse och god problemlösningsförmåga. Är du driftig, lättlärd och har en vilja att lära och utvecklas samt har ett högt kvalitetstänk kommer du att bli en uppskattad medarbetare. Du är en positiv person som trivs i ett arbetslag där du tar ansvar och initiativ. Har du truckkort är det en fördel.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet från produktionsarbete
- Initiativ och problemlösningsförmåga
- Tekniskt intresse

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Holm 073-684 7697 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Swegon, Adecco, Arvika, Värmland, Montör, Maskinoperatör, Industri, Ventilation Visa mindre

Produktionsmedarbetare till industriföretag

Om tjänsten Som produktionsmedarbetare kommer ditt arbete att bestå av uppgifter inom tillverkningsindustrin, främst montering eller arbete som operatör. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete. För Adecco och våra kunder är arbetsglädje viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt so... Visa mer
Om tjänsten
Som produktionsmedarbetare kommer ditt arbete att bestå av uppgifter inom tillverkningsindustrin, främst montering eller arbete som operatör. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete. För Adecco och våra kunder är arbetsglädje viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät dialog med Adecco då vi regelbundet träffar dig på ditt kundföretag och säkerställer din trivsel och utveckling. Uppdraget är ett heltidsuppdrag, arbetstiden är 2-skift och du kommer att vara placerad hos våra kundföretag i Arvika/Eda.

Om dig
Det är positivt om du har en praktisk utbildning samt tidigare erfarenhet av industriarbete. Har du truckkort kan detta vara meriterande. Du är praktiskt lagd, har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta tillsammans med olika sorters människor. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och deadlines i en produktionsverksamhet. Du trivs också med att arbeta som konsult och är en god ambassadör för Adecco ute hos våra kunder.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm, 073 - 684 76 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal, Adecco, industri, industriarbete, produktion, Arvika, Eda Visa mindre

Extrajobb inom industrin

Ansök    Mar 31    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete där du får möjlighet att själv styra över din arbetstid. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion. Är du även praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika och Eda. Om tjänsten Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika eller Eda i dera... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete där du får möjlighet att själv styra över din arbetstid. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion. Är du även praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika och Eda.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika eller Eda i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är dagskift eller kvällsskift, främst vardagar.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra och som studerar eller har ett annat deltidsarbete. Är du en praktisk person eller har erfarenhet från tillverkande industri kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité. Viktigt för tjänsten är:

- Praktiskt lagd och lättlärd
- Flexibel
- Positiv
- Tillgänglighet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du får en anställning hos oss på Adecco

- Extra anställning/Visstidsanställning beroende på annan sysselsättning
- Kollektivavtal med avtalsmässiga löner, genomsnittslön för jämförbar grupp hos kund
- Friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort, lopp, mm.
- Försäkringar och företagshälsovård
- Attraktiva kundföretag i Arvika och Eda
- Utveckling och coachning
- Engagerad konsultchef

Kontaktuppgifter
Sara Holm, rekryterare, [email protected], 073-684 7697

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal, Adecco, industri, industriarbete, produktion, Arvika, Eda, extrajobb, montör, maskinoperatör Visa mindre

Swegon söker produktionspersonal

Ansök    Mar 16    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Vi söker nu fler montörer och maskinoperatörer till Swegon. Du kommer att arbeta i en produktion som tillverkar ventilationssystem. Arbetet sker både självständigt och i grupp så teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta mot uppsatta produktionsmål och ständiga förbättringar. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos Swegon samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adec... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu fler montörer och maskinoperatörer till Swegon. Du kommer att arbeta i en produktion som tillverkar ventilationssystem. Arbetet sker både självständigt och i grupp så teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta mot uppsatta produktionsmål och ständiga förbättringar. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos Swegon samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco. Arbetstiderna kan komma att variera beroende på vilken avdelning du kommer att arbeta på men 2-skift, dagtid och ständig natt kan bli aktuellt.

Tjänsten som montör eller maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom industrin och/eller har en utbildning inom industri. Det här är en tjänst för dig med ett tekniskt intresse och god problemlösningsförmåga. Är du driftig, lättlärd och har en vilja att lära och utvecklas samt har ett högt kvalitetstänk kommer du att bli en uppskattad medarbetare. Du är en positiv person som trivs i ett arbetslag där du tar ansvar och initiativ. Har du truckkort är det en fördel.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet från produktionsarbete
- Initiativ och problemlösningsförmåga
- Tekniskt intresse

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till en väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell bland annat. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Holm 073-684 7697 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Swegon, Adecco, Arvika, Värmland, Montör, Maskinoperatör, Industri, Ventilation Visa mindre

Truckförare till Adecco

Ansök    Mar 31    Adecco Sweden AB    Truckförare
Du kommer att arbeta som truckförare på olika uppdrag hos våra kunder i Arvika och Eda. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag men du kommer t.ex. att arbeta med att lasta/lossa lastbilar, plocka ordrar och sortera ut produkter på lager m.m. Arbetstiderna varierar så här söker vi personer som är flexibla och kan arbeta alla typer av skift. Om dig Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom lager och industri. Du har självklart truckkort B sa... Visa mer
Du kommer att arbeta som truckförare på olika uppdrag hos våra kunder i Arvika och Eda. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag men du kommer t.ex. att arbeta med att lasta/lossa lastbilar, plocka ordrar och sortera ut produkter på lager m.m. Arbetstiderna varierar så här söker vi personer som är flexibla och kan arbeta alla typer av skift.

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom lager och industri. Du har självklart truckkort B samt god körvana. Datavana är meriterande. Som person har du lätt för att samarbeta, du är ansvarsfull, flexibel och har alltid kundens bästa i fokus. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och deadlines i en produktionsverksamhet. Du trivs också med att arbeta som konsult och är en god ambassadör för Adecco ute hos våra kunder.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sara Holm, 073 - 684 76 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal, truck, truckförare, lager, logistik, Adecco, industri, industriarbete, produktion, Arvika, Eda Visa mindre

Produktionsmedarbetare till industriföretag

Om tjänsten Som produktionsmedarbetare kommer ditt arbete att bestå av uppgifter inom tillverkningsindustrin, främst montering eller arbete som operatör. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete. För Adecco och våra kunder är arbetsglädje viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt so... Visa mer
Om tjänsten
Som produktionsmedarbetare kommer ditt arbete att bestå av uppgifter inom tillverkningsindustrin, främst montering eller arbete som operatör. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete. För Adecco och våra kunder är arbetsglädje viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät dialog med Adecco då vi regelbundet träffar dig på ditt kundföretag och säkerställer din trivsel och utveckling. Uppdraget är ett heltidsuppdrag, arbetstiden är 2-skift och du kommer att vara placerad hos våra kundföretag i Arvika/Eda.

Om dig
Det är positivt om du har en praktisk utbildning samt tidigare erfarenhet av industriarbete. Har du truckkort kan detta vara meriterande. Du är praktiskt lagd, har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta tillsammans med olika sorters människor. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och deadlines i en produktionsverksamhet. Du trivs också med att arbeta som konsult och är en god ambassadör för Adecco ute hos våra kunder.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm, 073 - 684 76 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal, Adecco, industri, industriarbete, produktion, Arvika, Eda Visa mindre

HR-Business Partner till kund i Arvika

Ansök    Mar 16    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Om tjänsten I tjänsten som HR-Business Partner kommer du att arbeta med implementation och kommunikation av policys inom organisationen. Du kommer att arbeta mot ett antal olika avdelningar och din roll är att aktivt bidra till att strategier och mål för avdelningarna inom ditt ansvarsområde översätts till konkreta HR-aktiviteter. Du kommer att vara ett stöd till chefer i HR relaterade frågor. Vidare kommer du att vara projektledare för arbetet med sommarb... Visa mer
Om tjänsten
I tjänsten som HR-Business Partner kommer du att arbeta med implementation och kommunikation av policys inom organisationen. Du kommer att arbeta mot ett antal olika avdelningar och din roll är att aktivt bidra till att strategier och mål för avdelningarna inom ditt ansvarsområde översätts till konkreta HR-aktiviteter. Du kommer att vara ett stöd till chefer i HR relaterade frågor. Vidare kommer du att vara projektledare för arbetet med sommarbemanningen i organisationen. Du kommer att hantera alla ansökningar samt matcha rätt person till rätt position utifrån de behov som de olika avdelningarna har angett. Du kommer att ha tät dialog med cheferna inom organisationen. Som HR-Business Partner har du ett ansvar att agera professionellt och serviceinriktat både internt och externt. Med ett öppet och nära samarbete med övriga HR-Business Partners skall du bidra till effektivitet inom företaget.

I din roll som HR-Business Partner kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Vara stöd till chefer i HR relaterade frågor
- Implementera och kommunicera policys i organisationen
- Projektleda sommarbemanningen

Tjänsten som HR-Business Partner är ett konsultuppdrag med start omgående och pågår till 31 augusti 2021.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom personal- och arbetsliv eller motsvarande relevant erfarenhet. Du är bekväm med att arbeta självständigt och du är flexibel utifrån rådande omständigheter. Du har förmåga att bygga relationer och nätverk samtidigt som du samverkar med chefer på olika nivåer. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och förhandlingar samt att du trivs med ett konsultativt arbetssätt. Du har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Vidare ser vi att du är en social person och har lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad och ser hellre möjligheter än hinder. Du är noggrann, effektiv, engagerad och serviceinriktad i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
- Utbildning eller relevant erfarenhet inom HR arbete
- God kommunikativ förmåga
- Social och engagerad i ditt arbete

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Michaela Bissman via Adecco 073- 684 70 79.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR, HR-Business Partner, Personal, personaladministration, personalfrågor, HR-jobb, Adecco Visa mindre

Account Manager till Gallagher Europe

Ansök    Mar 1    Adecco Sweden AB    Utesäljare
Arbetar du med försäljning idag och känner att du vill ta nästa steg där du får möjlighet att jobba med hela den svenska och norska marknaden? Du kommer att ha egen budget och försäljningsansvar där du blir en del av den internationella koncernen och där du bidrar till Gallagher Europes fortsatt tillväxt. Kanske är det du som är Gallagher Europes nya Account Manager? Om Gallagher Europe Gallagher Europe is the European leader when it comes to electric fen... Visa mer
Arbetar du med försäljning idag och känner att du vill ta nästa steg där du får möjlighet att jobba med hela den svenska och norska marknaden? Du kommer att ha egen budget och försäljningsansvar där du blir en del av den internationella koncernen och där du bidrar till Gallagher Europes fortsatt tillväxt. Kanske är det du som är Gallagher Europes nya Account Manager?

Om Gallagher Europe
Gallagher Europe is the European leader when it comes to electric fencing. We offer the A-brand in electric fencing: Gallagher. But of course, being a trading company, you can find other agrarian products in our assortment. We also sell Gallagher Animal Performing systems, Birth Alarm for foaling mares, and miniature tractors from Siku, Bruder or Rolly Toys. Our complete assortment is shipped from our central warehouse in Holland to our complete dealer network in Europe. And we are proud to say we have 6.000 loyal dealers in our network.

Om tjänsten
Som Account Manager på Gallagher Europe kommer du ansvara för försäljning och marknadsföring mot Gallaghers återförsäljare men även slutkonsumenterna. Det är en roll som kommer vara varierad där du personligen får ta ett stort ansvar och använda din kreativa ådra för att finna lösningar och tillväxt. Du kommer att jobba från hemmakontor när du inte är ute på fältet. Gallagher säljer innovativa produkter inom jordbruk, men främst lösningar för mobila staket som drivs av solceller. Dessa är efterfrågade högkvalitativa varor med ett mycket rikt urval.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen:

- Identifiera den svenska och norska marknaden genom att kartlägga behovet hos konsumenter och återförsäljare.
- Utveckla och bearbeta både nya och existerande kunder och marknader med nya och innovativa lösningar.
- Initiera och aktivt delta i nätverk, digitalt men även fysiska, samt deltaga på mässor och utställningar.
- Löpande budgetansvar och uppföljning av marknaden samt planera din egen försäljningsplan.
- Att ge teknisk support under besök.
- Att lära upp och ge presentationer till anställda hos återförsäljare.
- Samla in och registrera klient-, produkt- och/eller marknadsinformation och registrera detta i CRM-systemet

Om dig
Vi ser att du har jobbat ett par år med försäljning (B2B) och känner att du vill ta nästa steg i din utveckling och karriär. Vi ser även att du har en god ekonomisk förståelse och gärna en eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du har en teknisk bakgrund och speciellt då inom lantbruk.
Vidare ser vi att du har erfarenhet av att jobba strukturerat inom försäljning och är en van användare av CRM-system och även inom Microsoft Office. Du kommunicerar obehindrat på engelska både i skriftligt och tal. (Närmaste chefen sitter i England.) Det är meriterande om du även pratar Norska. Ett krav är att du har körkort då du kommer jobba i Sverige samt Norge och kommer att resa regelbundet i tjänsten, i snitt ungefär 1-2 nätter i veckan.

Du trivs med att jobba individuellt och gillar även att resa i tjänsten. Värdebaserad försäljning är något som du jobbar med idag och vill vidareutveckla ytterligare. Med dina kunder idag jobbar du konsultativt, sätter dig in i deras utmaningar för att försöka hitta gemensamma lösningar. Ord som strategisk och resultatinriktad är nyckelkompetenser hos dig och något som karaktäriserar dig som person.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlighet.

Mer om Gallagher Europe
För mer information om Gallagher Europe, besök deras hemsida - https://www.gallagher.eu/sv_se/ och https://www.gallaghereurope.com/

Om anställningen
Gallagher Europe har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) samt ett kapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
• Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Linus Eng via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos kandidatsupport: [email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektriker till Norma

Om tjänsten Som elektriker på Norma kommer du att arbeta med reparation och underhåll av elektrisk utrustning inom fabriksområdet. Dina ansvarsområden är att upprätthålla och driva maskinparken och dess elanläggningar, vilket innebär förebyggande underhåll och felsökning samt avhjälpande insatser och service. Du kommer även att aktivt delta i förbättringsarbeten och vid framtagning av nya metoder och investeringar som avser höja tekniknivån och bidra till ... Visa mer
Om tjänsten
Som elektriker på Norma kommer du att arbeta med reparation och underhåll av elektrisk utrustning inom fabriksområdet. Dina ansvarsområden är att upprätthålla och driva maskinparken och dess elanläggningar, vilket innebär förebyggande underhåll och felsökning samt avhjälpande insatser och service. Du kommer även att aktivt delta i förbättringsarbeten och vid framtagning av nya metoder och investeringar som avser höja tekniknivån och bidra till en effektiv energianvändning.

I din roll som elektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Installation av produktionsutrustning
- Underhåll och service av maskinparken och dess elanläggningar
- Felsökning och förebyggande arbete
- Beställning av material och reservdelar

Du ingår i ett lag på tre personer som rapporterar till Underhållschef. Tjänsten är baserad på Normas fabrik i Åmotfors och är en tillsvidareanställning med start omgående. Arbetstiderna är dagtid men 2-skift samt beredskap kan bli aktuellt.

Om dig

Vi söker dig som har en teknisk utbildning med inriktning mot el och automation. Du behöver även ha några års erfarenhet av att arbeta som elektriker, fördelaktigt inom industrin. Vi ser gärna att du arbetat med PLC/PC system och har god vana av felsökning. Kunskap om pneumatik, frekvensomriktare och ritningsläsning är meriterande.

För att lyckas i den här rollen behöver du vara tekniskt lagd och gilla utmaningar. En god samarbetsförmåga är viktigt, likaså en hög serviceanda. Du utför ditt arbete på ett noggrant sätt och har säkerheten i fokus. Vidare är du nyfiken och motiveras av att lära dig nya saker och utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Norma
Norma tillverkar ammunition för jakt och skytte och är marknadsledande i Europa. Produkterna säljs globalt i över 40 olika länder och all tillverkning sker i fabriken som ligger i Åmotfors, i västra Värmland. Den årliga omsättningen är ca 320 miljoner kr. Norma har idag ca 160 anställda och är bland de företag som har lägst personalomsättning i hela Sverige. Har du väl börjat arbeta hos oss är chansen stor att du blir kvar!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Holm 073-684 7697 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Elektriker, Industrielektriker, Industri, Norma, Adecco, Åmotfors, Arvika, Värmland Visa mindre

Norma söker maskinställare

Precision och kvalité genomsyrar hela Norma och vi är ett starkt team som brinner för våra produkter. Vår gemenskap, vårt engagemang och kunskap är nyckeln till vår framgång. Nu letar vi efter nya dedikerade medarbetare. Vi är ett marknadsledande team med globala framgångar och nu har du chansen att bli en del i laget! Vem trivs här? För att passa in som maskinställare hos oss behöver du brinna för mekanik och automation. Du drivs av att lösa tekniska pro... Visa mer
Precision och kvalité genomsyrar hela Norma och vi är ett starkt team som brinner för våra produkter. Vår gemenskap, vårt engagemang och kunskap är nyckeln till vår framgång. Nu letar vi efter nya dedikerade medarbetare. Vi är ett marknadsledande team med globala framgångar och nu har du chansen att bli en del i laget!

Vem trivs här?
För att passa in som maskinställare hos oss behöver du brinna för mekanik och automation. Du drivs av att lösa tekniska problem och har ett analytiskt sinnelag. Vi tror att du som söker dessutom är service-minded och prestigelös eftersom laganda och flexibilitet är en betydande framgångsfaktor hos oss. Du bör även ha en teknisk utbildning, helst med praktisk inriktning som grund. Goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, materiallära och automation är meriterande. Yrkesmässigt bör du ha några års erfarenhet av industriarbete, helst från mekanisk tillverkningsindustri men intresse och engagemang väger också tungt. Är du dessutom noggrann, ansvarsfull och har en egen drivkraft för ständiga förbättringar, ja då finns det goda förutsättningar att vi kommer trivas tillsammans!

Din arbetsdag
Hos oss gäller precision i alla led och i denna roll ansvarar du för att maskin- och tillverkningsprocesser är inställda på rätt sätt. Det är upp till dig tillsammans med dina arbetskamrater att se till så att tillverkningen alltid sker så optimalt som möjligt. Som underlag används främst produktionsplaner, produktspecifikationer och verktygsförteckningar. Du förbereder och utför omställningar av maskiner och utrustning för nya arbetsorder, samt bevakar att gällande kvalitéts- och produktivitetskrav uppfylls. I arbetsuppgifterna ingår också daglig tillsyn för drift och underhåll, utprovning av nya produkter samt deltagande i förbättringsarbete och rotorsaksanalyser.

Norma som företag
Norma tillverkar ammunition för jakt och skytte och är marknadsledande i Europa. Produkterna säljs globalt i över 40 olika länder och all tillverkning sker i fabriken som ligger i Åmotfors, i västra Värmland. Den årliga omsättningen är ca 320 miljoner kr. Norma har idag ca 160 anställda och är bland de företag som har lägst personalomsättning i hela Sverige. Har du väl börjat arbeta hos oss är chansen stor att du blir kvar!

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Norma. Arbetstiderna kan vara både 2-skift och dagtid.
Norma har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Första steget i vår rekryteringsprocess är två arbetspsykologiska tester som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

I det fall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm telnr: 0736847697 e-mail: [email protected]
Frida Wiman telnr: 0736847224 e-mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinställare, Verktygställare, Ritningsläsning, Materiallära, Mätteknik, Industri, Åmotfors, Adecco Visa mindre

Verktygsmakare till Norma

Om tjänsten Som verktygsmakare på Norma kommer du arbeta på verktygsavdelningen och framställa de verktyg som används i produktionen. Tillverkningen sker både i manuella och mer avancerade styrda maskiner. Efter tillverkning kontrollerar du ditt arbete mot ritning och mäter med lämpligt mätverktyg. I din roll som verktygsmakare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Tillverkning av produktionsverktyg till Normas olika avdelningar - Maskinbe... Visa mer
Om tjänsten
Som verktygsmakare på Norma kommer du arbeta på verktygsavdelningen och framställa de verktyg som används i produktionen. Tillverkningen sker både i manuella och mer avancerade styrda maskiner. Efter tillverkning kontrollerar du ditt arbete mot ritning och mäter med lämpligt mätverktyg.

I din roll som verktygsmakare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Tillverkning av produktionsverktyg till Normas olika avdelningar
- Maskinbearbetning, svarvning, slipning, fräsning och gnistning
- Ritningsläsning
- Kvalitetskontroll av tillverkade verktyg

Du ingår i ett lag på 12 personer som rapporterar till produktionsledare. Tjänsten är baserad på Normas fabrik i Åmotfors och är en tillsvidareanställning med start omgående. Arbetstiderna är dagtid men skiftarbete kan bli aktuellt.

Om dig
Vi söker dig som har en Industriteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av verkstadsarbete med skärande bearbetning, gnistning och slipning. Vidare behöver du ha goda erfarenheter av programmering av styrda maskiner
men även vara van att hantera manuella bearbetningsmaskiner. Har du tidigare arbetat med CAM programmering är det meriterande. Goda kunskaper om mätteknik och ritningsläsning krävs för att kunna göra ett bra jobb.

För att lyckas i den här rollen behöver du vara tekniskt lagd. En god samarbetsförmåga är viktigt, likaså en hög serviceanda. Du utför ditt arbete självständigt på ett noggrant och ansvarsfullt sätt och har säkerheten i fokus. Vidare drivs du av att delta i förbättringsarbeten utifrån LEAN och sätter alltid kvaliteten i första rummet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Norma
Norma tillverkar ammunition för jakt och skytte och är marknadsledande i Europa. Produkterna säljs globalt i över 40 olika länder och all tillverkning sker i fabriken som ligger i Åmotfors, i västra Värmland. Den årliga omsättningen är ca 360 miljoner kr. Norma har idag ca 170 anställda och är bland de företag som har lägst personalomsättning i hela Sverige. Har du väl börjat arbeta hos oss är chansen stor att du blir kvar!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Holm 073-684 7697 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Verktygsmakare, Maskinbearbetning, Industri, Norma, Adecco, Åmotfors, Arvika, Värmland Visa mindre

Hjullastarförare till sågverksindustri

Ansök    Sep 30    Adecco Sweden AB    Distributionsförare
Vi söker en hjullastarförare med tidigare erfarenhet av arbete inom sågverk eller likande industri. Du behöver vara ansvarsfull och trivas i ett högt tempo. Om tjänsten Du kommer att arbeta hos vår kund med att transportera virke med en höglyft och du kommer tillsammans med ditt arbetslag säkerställa att materialflödet till produktionen flyter på. Du kommer att arbeta 2-skift. Om dig Vi söker dig som har god erfarenhet av att köra hjullastare. Du är dukt... Visa mer
Vi söker en hjullastarförare med tidigare erfarenhet av arbete inom sågverk eller likande industri. Du behöver vara ansvarsfull och trivas i ett högt tempo.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos vår kund med att transportera virke med en höglyft och du kommer tillsammans med ditt arbetslag säkerställa att materialflödet till produktionen flyter på. Du kommer att arbeta 2-skift.

Om dig
Vi söker dig som har god erfarenhet av att köra hjullastare. Du är duktig och trygg i din körning och van att köra större material. Vidare är du en person som är ansvarsfull med ett högt säkerhetstänk och en förmåga att säkerställa ett gott materialflöde. Viktigt för tjänsten är att du är en driftig person som är van att ta egna initiativ och arbeta självständigt och i ett högt tempo.

Viktigt för tjänsten är:
- Hjullastarkort
- Erfarenhet från industriarbete

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du:
- en anställning i Adecco Sweden
- kollektivavtal med avtalsmässiga löner, genomsnittslön för jämförbar grupp hos kunden
- möjlighet till friskvårdsbidra, rabatt på träningskort, lopp m.m.
- försäkringar och företagshälsovård
- utveckling och coachning

Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman, 0570 – 757 481, [email protected]
Sara Holm, 073-6847697, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industri, industriarbete, Arvika, Adecco, sågverk, sågverksindustri, hjullastare, hjullastarförare, höglyft Visa mindre

Robot-/Maskinoperatör Swegon

Vi söker en maskin-/robotoperatör till Swegon i Arvika för ett tillsvidareuppdrag. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion gärna som operatör eller arbete i en robotcell. Har du en teknisk förståelse och en vana av att arbeta med problemlösning? Då är tjänsten som maskin-/robotoperatör på Swegon något för dig! Om Swegon Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar världens bästa inomhusklimat med minsta mö... Visa mer
Vi söker en maskin-/robotoperatör till Swegon i Arvika för ett tillsvidareuppdrag. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion gärna som operatör eller arbete i en robotcell. Har du en teknisk förståelse och en vana av att arbeta med problemlösning? Då är tjänsten som maskin-/robotoperatör på Swegon något för dig!

Om Swegon
Swegon levererar smarta produkter och systemlösningar som skapar världens bästa inomhusklimat med minsta möjliga påverkan på utomhusmiljön. Produkterna används vid nybyggnation eller renovering av kontor, skolor och hotell. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. Produktionsenheten i Arvika har 110 personer anställda. http://www.swegon.com/sv/

Om tjänsten
Som Robot-/maskinoperatör kommer du att arbeta på Swegons avdelning som tillverkar akustikprodukter, ljuddämpare för ventilationssystem. Din arbetsplats är en halvautomatiserad line där du kommer att arbete vid en robot och annan PLC utrustning. Du kommer att ingå i ett team med fyra personer som är ansvariga för att ni når uppsatta produktionsmål. Du arbetar 2-skift, FM: mån-tors 7–16, fre 7-15, EM: mån-tors 15.48-01.15.
I din roll som maskin-/robotoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Styra och övervaka processen
- Paketera produkter
- Hantera avvikelser/uppföljning av problem och störningar I produktionen
- Viss truckkörning
- Ständiga förbättringar

Tjänsten som Robot-/maskinoperatör har start omgående!

Om dig
Vi söker dig som har en praktisk/teknisk utbildning gärna industritekniska eller El- och Energiprogrammet inriktning automation samt tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det här är en tjänst för dig med ett tekniskt intresse och god problemlösningsförmåga. Är du driftig, lättlärd och har en vilja att lära och utvecklas samt har ett högt kvalitetstänk kommer du att bli en uppskattad medarbetare. Du är en positiv person som trivs i ett arbetslag där du tar ansvar och initiativ.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet från produktionsarbete
- Initiativ och problemlösningsförmåga
- Tekniskt intresse
- Truckkort B

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som robot-/maskinoperatör är ett konsultuppdrag och du får en anställning i Adecco Sweden
- 6 månaders visstidsanställning med chans till tillsvidareanställning
- Långsiktigt behov med stora möjligheter att tjänsten övergår till anställning direkt hos Swegon
- Kollektivavtal med avtalsmässiga löner, genomsnittslön för jämförbar grupp hos kund
- Friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort, lopp, mm.
- Försäkringar och företagshälsovård
- Utveckling och coachning
- Engagerad konsultchef

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Frida Wiman, 0570 – 757 481, [email protected]
Sara Holm, 073-6847697, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, robotoperatör, PLC, produktion, Swegon, truckkort, problemlösning, teknik Visa mindre

Montör med svetskunskaper

Ansök    Sep 15    Adecco Sweden AB    Svetsare, manuell
Är du en montör med svetskunskaper som är van vid ett självständigt arbete där du tar ansvar för en slutprodukt från början till slut? Då har vi på Adecco ett uppdrag åt dig hos vår kund i Arvika! Om tjänsten Du kommer att arbeta som montör hos vår kund i Arvika. Arbetet som montör innebär mycket eget ansvar då du kommer att vara placerad vid en egen arbetsstation och producera produkten från början till slut på egen hand. Du kommer att bygga olika module... Visa mer
Är du en montör med svetskunskaper som är van vid ett självständigt arbete där du tar ansvar för en slutprodukt från början till slut? Då har vi på Adecco ett uppdrag åt dig hos vår kund i Arvika!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som montör hos vår kund i Arvika. Arbetet som montör innebär mycket eget ansvar då du kommer att vara placerad vid en egen arbetsstation och producera produkten från början till slut på egen hand. Du kommer att bygga olika moduler och arbetsuppgifterna innebär, mätning och klippning av material som du behöver använda samt skruvning och ihop montering. I ditt arbete ingår också att säkerställa att slutprodukten håller rätt kvalité och att du når effektivitetsmålen. Även om arbetet är självständigt kommer du att ingå i en arbetsgrupp där ni har gemensamma produktionsmål och arbetar med förbättringsarbete. På din avdelning finns även en svetsstation vilken du kommer att arbeta vid behov. Där genomförs svetsning av tunnplåt, svart plåt, rostfritt aluminium, galvaniserad plåt. Svetsmetoden är TIG svets samt Mig svets. Uppdraget är ett heltidsuppdrag och arbetstiden är 2-skift.

Om dig
Vi söker dig som är praktisk lagd och som har tidigare arbetat som montör, samt är en duktig svetsare där du har erfarenhet av TIG och MIG svets och svetsning i tunnplåt. Du är van ett självständigt arbete där du ansvarar för att tillverka en slutprodukt samt har en god förmåga att lägga upp ditt arbete inom ramarna för effektivitetsmålen. Du har goda matematiska kunskaper och har enkelt för att mäta material samt en känsla för att använda materialtillgången effektivt. Du är en målmedveten person som är drivande samtidigt som du har eftertanke med högt kvalitetstänkt. Vidare är du lättlärd med en vilja att lära och utvecklas, du är en social och positiv person som trivs med att arbeta självständigt och vara en del av ett arbetslag. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och produktionsmål i en produktionsverksamhet. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig. Du trivs också med att arbeta som konsult och är en god ambassadör för Adecco ute hos våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor angående tjänsten kontakta Frida Wiman 073 – 684 7224, [email protected]
Tjänsten ska tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. I din ansökan bifoga CV och personligt brev, fylla i alla dina uppgifter i din profil där du gärna lägger in dina referenser med namn, telefonnummer och e-mail, lägg in en profilbild.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Visa mindre

Konsultchef Adecco Arvika/Karlstad

Ansök    Sep 2    Adecco Sweden AB    Verksamhetskonsult
Om rollen Som Konsultchef kommer du att tillhöra våra kontor i Karlstad & Arvika som ansvarar för våra kunder i Värmland. Vi är ett affärsorienterat team som arbetar med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda i hela länet. Rollen är varierande, vilket förutsätter ett lösningsfokuserat och flexibelt arbetssätt. Som Konsultchef är du ledare med personalansvar för ett antal konsulter som arbetar hos våra kunder. Med en hög ... Visa mer
Om rollen
Som Konsultchef kommer du att tillhöra våra kontor i Karlstad & Arvika som ansvarar för våra kunder i Värmland. Vi är ett affärsorienterat team som arbetar med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda i hela länet.

Rollen är varierande, vilket förutsätter ett lösningsfokuserat och flexibelt arbetssätt. Som Konsultchef är du ledare med personalansvar för ett antal konsulter som arbetar hos våra kunder. Med en hög närvaro är vi en viktig samarbetspartner som supporterar bemanningen för våra kunder inom industri och tjänstemannasektorn där vi kontinuerligt bygger relationer med kund, konsult och kollegor. Det innebär att vi kontinuerligt arbetar med affärs- och aktivitetsplaner. Då en av våra kollegor ska vara föräldraledig så söker vi dig som vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling. Placeringsort kommer att vara både i Arvika och Karlstad, hur fördelningen antal dagar på respektive ort ser ut beror på kandidat och behov. Arbetsuppgifterna är varierande där huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Personalansvar
- Daglig kund- och konsultkontakt samt utveckling av pågående kundsamarbeten
- Rekrytering och introduktion av konsulter
- Nykundsförsäljning och merförsäljning
- Bemanningsplanering kort och långsiktigt
- Personaladministration och hantering av personalfrågor
- Arbetsmiljö och hälsa
- Uppföljnings och utvecklingssamtal med konsult och kund
- Utvecklings- och förbättringsarbeten både gentemot kund, kandidat och konsult
- Arbetsrätt och kollektivavtal

Du rapporterar direkt till vår Regional Branch Manager. Välkommen till ett prestigelöst team med stark lagkänsla! Hos oss är vikten av samarbete högre än den individuella prestationen, vilket medför att vi vid behov hjälper varandra med olika uppgifter. Vi arbetar dagligen med våra värderingar - Passion, Entreprenörskap, Ansvar, Kundfokus och laganda och vi brinner för det goda värdskapet i alla våra interna och externa kontaktytor.

Välkommen till ett prestigelöst team med stark lagkänsla!

Om dig
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt eftergymnasial utbildning och gärna ett lokalt kontaktnät. Du är en god ledare och förebild som bidrar till en hög konsultnöjdhet. Du brinner för affären och leveransen där du har kandidat, konsult och kund i fokus! Du känner en trygghet i ditt rekryteringsarbete och har en god förmåga kring personbedömning och vet betydelsen av en lyckad kandidatupplevelse. Du bygger förtroendeingivande relationer, är affärsmässig och innehar en förmåga att kunna fånga upp kunders önskemål och har alltid fokus på att hitta lösningar samt utvecklingsområden. Som person är du ansvarstagande, arbetar strukturerat och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du är duktig på att prioritera och när det krävs så har du inga problem med att ta snabba beslut. Det är en fördel om du är van att arbeta med olika system och har en god administrativ förmåga samt logiskt tänkande gällande bemanningsplanering.

Då vi är ett framgångsrikt och glatt team söker vi dig som vill ha roligt tillsammans med oss och du sprider mer än gärna din positiva energi och ditt höga engagemang. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 20 kontor spridda över landet.

Om anställningen
Den vikarierande tjänsten som Konsultchef (intern titel Business Manager) är en intern tjänst där du tillhör våra kontor i Karlstad och Arvika. Tjänsten har startdatum 1 november och sträcker sig i sex månader med möjlighet till förlängning. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, senaste dag för ansökan är den 18 september. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

För frågor kring tjänsten kontakta Kontorschef Kristofer Wahl, 073 – 684 71 60

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör/Operatör/lagermedarbetare sökes!

Trivs du med att arbeta inom industrin antingen med montering, operatörsarbete eller lager/truckkörning? Vill du vara en del av arbetsglädjen i ett arbetslag inom industrin där ni tillsammans bidrar till att uppnå goda produktionsmål och lyckade slutprodukter som ger nöjda kunder? Då har vi på Adecco uppdrag åt dig hos våra industrikunder i Arvika området! Om tjänsten Vi arbetar med flera industriföretag i Arvika området där de har behov produktionsperson... Visa mer
Trivs du med att arbeta inom industrin antingen med montering, operatörsarbete eller lager/truckkörning? Vill du vara en del av arbetsglädjen i ett arbetslag inom industrin där ni tillsammans bidrar till att uppnå goda produktionsmål och lyckade slutprodukter som ger nöjda kunder? Då har vi på Adecco uppdrag åt dig hos våra industrikunder i Arvika området!

Om tjänsten
Vi arbetar med flera industriföretag i Arvika området där de har behov produktionspersonal i olika positioner. Du kan få arbete som montör, sågverksoperatör, maskinoperatör eller lagermedarbetare beroende på din tidigare kompetens och erfarenhet. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete. Tillsammans arbetar ni även med ständiga förbättringar. För Adecco och våra kunder är arbetsglädje viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät dialog med Adecco då vi regelbundet träffar dig på ditt kundföretag och säkerställer din trivsel och utveckling. Du arbetar heltid och får ett uppdrag främst hos ett och samma kundföretag där den vanligaste arbetstiden är 2-skift. Våra industrikunder i Arvika har en mycket positiv utveckling och det finns därför goda möjligheter till ett långsiktigt arbete.

Om dig
Det är positivt om du har en praktisk utbildning samt tidigare erfarenhet av industriarbete. Fördel om du har truckkort B. Då du är praktiskt lagd har du lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter, du är tekniskt intresserad och har en god problemlösningsförmåga. Du är en målmedveten och resultatorienterad person som är drivande samtidigt som du har eftertanke med högt kvalitetstänkt. Vidare är du lättlärd med en vilja att lära och utvecklas, du är en enkel och positiv person som trivs med att arbeta självständigt och vara en del av ett arbetslag där du bidrar till arbetsglädje. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och produktionsmål i en produktionsverksamhet. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig. Du trivs också med att arbeta som konsult och är en god ambassadör för Adecco ute hos våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor angående tjänsten kontakta Frida Wiman 073 – 684 7224, [email protected]
Tjänsten ska tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. I din ansökan bifoga CV och personligt brev, fylla i alla dina uppgifter i din profil där du gärna lägger in dina referenser med namn, telefonnummer och e-mail, lägg in en profilbild.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Visa mindre

Extra arbete som montör/operatör

Ansök    Aug 10    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning som vill ha ett flexibelt extra arbete inom industrin. Är du praktiskt lagd och har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika. Om tjänsten Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller op... Visa mer
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning som vill ha ett flexibelt extra arbete inom industrin. Är du praktiskt lagd och har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Antalet tillgängliga pass kommer att variera vecka till vecka eftersom de beror på hur frånvaron ser ut. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp din tillgänglighet respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är dagskift eller kvällskift, främst vardagar.

Om dig
Du är intresserad av ett extraarbete och ett krav är att du är studerande eller har ett annat arbete på minst 50 %. Är du en praktisk person eller har erfarenhet från tillverkande industri kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité. Viktigt för tjänsten är:
- Praktiskt lagd och lättlärd
- Flexibel
- Positiv
- Tillgänglighet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Du får en behovsanställning hos oss på Adecco där du behöver intyga att du är studerande eller har ett deltidsarbete på minst 50 %. Du erhåller en genomsnittslön hos jämförbar grupp hos respektive kund samt följer kundens kollektivavtal gällande OB och Övertid.

Kontaktuppgifter
Frida Wiman, rekryterare 073-6847224
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10. Visa mindre

Produktionsmedarbetare till industriföretag

Ansök    Jan 16    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Om tjänsten Som produktionsmedarbetare kommer ditt arbete att bestå av uppgifter inom produktion främst montering. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete. För Adecco och våra kunder är arbetsglädje viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät dialog med Ad... Visa mer
Om tjänsten
Som produktionsmedarbetare kommer ditt arbete att bestå av uppgifter inom produktion främst montering. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete. För Adecco och våra kunder är arbetsglädje viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät dialog med Adecco då vi regelbundet träffar dig på ditt kundföretag och säkerställer din trivsel och utveckling. Uppdraget är ett heltidsuppdrag, arbetstiden 2-skift och du kommer att vara placerad hos vårt kundföretag i Arvikaområdet.   

Om dig
Det är positivt om du har en praktisk utbildning, gärna inom Teknikcollege, samt tidigare erfarenhet av industriarbete. Då du är praktiskt lagd har du lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta tillsammans med olika sorters människor. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och deadlines i en produktionsverksamhet. Du trivs också med att arbeta som konsult och är en god ambassadör för Adecco ute hos våra kunder. 

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm, 073 - 684 76 97, [email protected]
Frida Wiman, 073 - 684 72 24, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal, Adecco, industri, industriarbete, produktion, Arvika Visa mindre

Extra arbete Industri

Ansök    Jan 30    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete där du får möjlighet att själv styra över din arbetstid. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion. Är du även praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika.  Om tjänsten Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika i deras produktionsverk... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete där du får möjlighet att själv styra över din arbetstid. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion. Är du även praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika. 

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är dagskift eller kvällskift, främst vardagar.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att främst arbeta extra och som kanske studerar eller har ett annat deltidsarbete.. Är du en praktisk person eller har erfarenhet från tillverkande industri kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité. Viktigt för tjänsten är:

- Praktiskt lagd och lättlärd
- Flexibel
- Positiv
- Tillgänglighet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du får en anställning hos oss på Adecco
- Extra anställning/Visstidsanställning beroende på annan sysselsättning
- Kollektivavtal med avtalsmässiga löner, genomsnittslön för jämförbar grupp hos kund
- Friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort, lopp, mm.
- Försäkringar och företagshälsovård
- Attraktiva kundföretag i Arvika, men även nationellt och globalt
- Utveckling och coachning
- Engagerad konsultchef

Kontaktuppgifter
Frida Wiman, rekryterare [email protected], 0570-757 481

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare Swegon v. 27-33

Ansök    Jun 12    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Är du en noggrann och ordningsam person som har erfarenhet av att arbeta på ett lager med emballering, paketering och leveranser? Då har vi ett roligt uppdrag för dig på Swegon vecka 27-33.  Om tjänsten Swegon är en produktionsverksamhet som tillverkar ventilationssystem, vilket är vattenburna klimatsystem och ljuddämpare. Du kommer att arbeta på Swegons logistikavdelning på lagret med emballering och paketering, samt orderhantering och viss truckkörning.... Visa mer
Är du en noggrann och ordningsam person som har erfarenhet av att arbeta på ett lager med emballering, paketering och leveranser? Då har vi ett roligt uppdrag för dig på Swegon vecka 27-33. 

Om tjänsten
Swegon är en produktionsverksamhet som tillverkar ventilationssystem, vilket är vattenburna klimatsystem och ljuddämpare. Du kommer att arbeta på Swegons logistikavdelning på lagret med emballering och paketering, samt orderhantering och viss truckkörning. Vissa delar av perioden kommer du tillsammans med en kollega vara ensam ansvarig för lagret, eftersom resterande produktion har semesterstopp. 

Om dig
Du som har erfarenhet av lager och logistik kommer att trivas här och göra ett bra arbete. Som person är du noggrann och ordningsam, med ett eget driv och planerings- och prioriteringsförmåga för att få ut leveranser i tid. Du tar stort ansvar och är van vid att arbeta självständigt där du enkelt tar initiativ till vad som ska genomföras. Du trivs även med att arbeta fysiskt då färdiga produkter ska emballeras, vilket sker dels med hjälp av platsmaskin, men även genom enklare snickeriarbete. 

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. Uppdraget pågår mellan vecka 27-33 och viktigt att du kan arbeta samtliga dagar under denna tidsperiod. Arbetstiden är dagtid 7-16.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående vi välkommnar därför din ansökan på direkten. På grund av Corona bör du vara inställd på att genomföra en videointervju då vi under denna period tyvärr måste undvika fysiska möten. Bifoga CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Wiman, 0570 – 757 481 [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Visa mindre

Maskinoperatör till måleri

Om tjänsten Som maskinoperatör/målare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att övervaka och ställa in maskinerna på avdelningen samt att regelbundet genomföra kontroller och justeringar för att säkra kvaliteten. Arbetet kräver tekniskt och mekaniskt kunnande samt rätt handlag och en hög grad av noggrannhet. Du kommer att arbeta självständigt och ansvara för att hålla koll på din station. Om dig Vi söker dig som tidigare arbetat med liknande arbet... Visa mer
Om tjänsten
Som maskinoperatör/målare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att övervaka och ställa in maskinerna på avdelningen samt att regelbundet genomföra kontroller och justeringar för att säkra kvaliteten. Arbetet kräver tekniskt och mekaniskt kunnande samt rätt handlag och en hög grad av noggrannhet. Du kommer att arbeta självständigt och ansvara för att hålla koll på din station.

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter som snabbt kan sätta dig in i arbetet. Virkeskunskap är meriterande. Du är analytisk och logisk i ditt tänkande och har förmågan att driva saker självständigt. Vidare tror vi att du är prestigelös och flexibel. Du arbetar 2-skift och tjänsten ska tillsättas omgående.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm via Adecco 073-6847697 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
industri, sågverk, virkeskunskap, målare, maskinoperatör, Arvika, Edane, Värmland, Adecco Visa mindre

Maskinställare till Norma

Om tjänsten På grund av stundande pensionsavgång söker vi nu maskinställare till Norma i Åmotfors. Hos oss gäller precision i alla led och i rollen som maskinställare ansvarar du för att maskin- och tillverkningsprocesser är inställda på rätt sätt. Det är upp till dig tillsammans med dina arbetskamrater att se till så att tillverkningen alltid sker så optimalt som möjligt. Som underlag används främst produktionsplaner, produktspecifikationer och verktygsfö... Visa mer
Om tjänsten
På grund av stundande pensionsavgång söker vi nu maskinställare till Norma i Åmotfors. Hos oss gäller precision i alla led och i rollen som maskinställare ansvarar du för att maskin- och tillverkningsprocesser är inställda på rätt sätt. Det är upp till dig tillsammans med dina arbetskamrater att se till så att tillverkningen alltid sker så optimalt som möjligt. Som underlag används främst produktionsplaner, produktspecifikationer och verktygsförteckningar. Du förbereder och utför omställningar av maskiner och utrustning för nya arbetsorder, samt bevakar att gällande kvalitéts- och produktivitetskrav uppfylls. I arbetsuppgifterna ingår också daglig tillsyn för drift och underhåll, utprovning av nya produkter samt deltagande i förbättringsarbete och rotorsaksanalyser.

Om dig
För att passa in som maskinställare hos oss behöver du brinna för mekanik och automation. Du drivs av att lösa tekniska problem och har ett analytiskt sinnelag. Vi tror att du som söker dessutom är serviceminded och prestigelös eftersom laganda och flexibilitet är en betydande framgångsfaktor hos oss. Du bör även ha en teknisk utbildning, helst med praktisk inriktning som grund. Goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, materiallära och automation är meriterande. Yrkesmässigt bör du ha några års erfarenhet av industriarbete, helst från mekanisk tillverkningsindustri men intresse och engagemanget väger också tungt. Är du dessutom noggrann, ansvarsfull och har en egen drivkraft för ständiga förbättringar, ja då finns det goda förutsättningar att vi kommer trivas tillsammans!

Om Norma
Norma tillverkar ammunition för jakt och skytte och är marknadsledande i Europa. Produkterna säljs globalt i över 40 olika länder och all tillverkning sker i fabriken som ligger i Åmotfors, i västra Värmland. Den årliga omsättningen är ca 320 miljoner kr. Norma har idag ca 160 anställda och är bland de företag som har lägst personalomsättning i hela Sverige. Har du väl börjat arbeta hos oss är chansen stor att du blir kvar!

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Norma. Arbetstiderna kan vara både 2-skift och dagtid. Norma har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm via 073-6847697 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
maskinställare, verktygställare, ritningsläsning, materiallära, mätteknik, industri, Åmotfors, Adecco Visa mindre

Driftchef, LJ Fastigheter i Arvika

Ansök    Sep 25    Adecco Sweden AB    Civilingenjör, bygg
Om tjänsten Som driftchef på LJ Fastigheter i Arvika kommer du få förmånen att ansvara för att planera och strukturera underhållsplaneringen avseende våra fastigheter. Du kommer att styra, leda och koordinera de olika projekten. Vidare får du genomföra upphandlingar av ramavtal med leverantörer och entreprenader. Här ingår också kort- och långsiktig budgetering. I denna roll arbetar du nära strategisk chef, ansvarig vaktmästare och ekonomiavdelningen. Du r... Visa mer
Om tjänsten
Som driftchef på LJ Fastigheter i Arvika kommer du få förmånen att ansvara för att planera och strukturera underhållsplaneringen avseende våra fastigheter. Du kommer att styra, leda och koordinera de olika projekten. Vidare får du genomföra upphandlingar av ramavtal med leverantörer och entreprenader. Här ingår också kort- och långsiktig budgetering. I denna roll arbetar du nära strategisk chef, ansvarig vaktmästare och ekonomiavdelningen. Du rapporterar till strategisk chef.

I din roll som driftchef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Projektledning
- Underhållsplanering av fastigheter
- Upphandlingar

Om dig
Du har en eftergymnasial utbildning, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper via yrkeslivet. Praktisk erfarenhet av liknande arbete är en förutsättning. Din bakgrund från fastighets- och byggbranschen kommer väl till pass och du ska ha en god känsla för fastigheter. Troligtvis har du erfarenhet av projektledning och har du dessutom en utbildning på området så är det meriterande.

Vidare ser vi att du är en person som har en administrativ förmåga och tycker om att planera, strukturera samt följa upp dina projekt. Du har dessutom en inre motor med en stark ambition att påverka, driva ditt arbete och företaget framåt. Självklart är du analytisk och har en naturlig fallenhet för problemlösning. Du ska trivas i ett företag med en entreprenöriell anda med hållbarhet som en av grundstenarna. Klappar ditt hjärta lite extra för just Arvika och ser möjligheterna till ortens utveckling? Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen till oss att vara med på vår resa i denna spännande fas!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LJ Fastigheter
LJ Fastigheter har verkat på marknaden sedan mer än 30 år tillbaka och förfogar över ca 600 lägenheter. Merparten av fastigheterna är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen i Arvika. I fastighetsbeståndet ingår även lokaler för tillverkningsindustri och lagring, samt affärslokaler med attraktiva lägen.

Verksamheten är på en spännande resa framåt där du har möjlighet att påverka, både ditt eget uppdrag och vårt erbjudande!

Vi är stolta över våra fina, moderna och fräscha lokaler.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2019-10-18. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Driftchef. Drift- och underhåll. Projektledare. Projektansvarig. Kalkylator. Underhållsansvarig. Fastighet. Bygg. LJ Fastigheter. Colonus AB. Adecco. Arvika. Visa mindre

Truckförare sökes

Ansök    Aug 29    Adecco Sweden AB    Truckförare
Har du erfarenhet av att köra större motviktstruck? Är du ansvarsfull och trivs i ett högt tempo? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Nu söker vi omgående en truckförare till vår kund! Om tjänsten Du kommer att arbeta som truckförare hos vår kund, som är ett sågverk, där du ansvarar för lossning och lastning av stora virkespaket. Truckkörningen sker utomhus där du tillsammans med ditt arbetslag säkerställer att materialflödet till och från produktionen ... Visa mer
Har du erfarenhet av att köra större motviktstruck? Är du ansvarsfull och trivs i ett högt tempo? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Nu söker vi omgående en truckförare till vår kund!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som truckförare hos vår kund, som är ett sågverk, där du ansvarar för lossning och lastning av stora virkespaket. Truckkörningen sker utomhus där du tillsammans med ditt arbetslag säkerställer att materialflödet till och från produktionen flyter på. Du arbetar 2-skift. Viktigt för tjänsten är:

-God erfarenhet från truckkörning
-Truckkort A+B

Om dig
Vi söker dig som har god erfarenhet av truckkörning, gärna större motviktstruck. Truckkort A+B är ett krav och du är van att köra större material. Vidare är du en ansvarsfull person som har god förmåga att säkerställa ett gott materialflöde med ett högt säkerhetstänk. Viktigt för tjänsten är att du är en driftig person som är van att ta egna initiaitv och arbeta självständigt och i högt tempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare Sara Holm via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Arvika, truck, truckförare, Värmland, Jobb Visa mindre

Robot-/Maskinoperatör till Swegon

Om tjänsten Som Robot-/maskinoperatör kommer du att arbeta på Swegons avdelning som tillverkar akustikprodukter, ljuddämpare för ventilationssystem. Din arbetsplats är en halvautomatiserad line där du kommer att arbete vid en robot och annan PLC utrustning. Du kommer att ingå i ett team med fyra personer som är ansvariga för att ni når uppsatta produktionsmål. Du arbetar 2-skift. I din roll som maskin-/robotoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifte... Visa mer
Om tjänsten
Som Robot-/maskinoperatör kommer du att arbeta på Swegons avdelning som tillverkar akustikprodukter, ljuddämpare för ventilationssystem. Din arbetsplats är en halvautomatiserad line där du kommer att arbete vid en robot och annan PLC utrustning. Du kommer att ingå i ett team med fyra personer som är ansvariga för att ni når uppsatta produktionsmål. Du arbetar 2-skift.

I din roll som maskin-/robotoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Styra och övervaka processen
- Packetera produkter
- Hantera avvikelser/uppföljning av problem och störningar i produktionen
- Viss truckkörning

Tjänsten som Robot-/maskinoperatör har start omgående!

Om dig
Vi söker dig som har en praktisk/teknisk utbildning, gärna industritekniska eller El- och Energiprogrammet inriktning automation samt tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det här är en tjänst för dig med ett tekniskt intresse och god problemlösningsförmåga. Är du driftig, lättlärd och har en vilja att lära och utvecklas samt har ett högt kvalitetstänk kommer du att bli en uppskattad medarbetare. Du är en positiv person som trivs i ett arbetslag där du tar ansvar och initiativ.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet från produktionsarbete
- Initiativ och problemlösningsförmåga
- Tekniskt intresse
- Truckkort B

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Swegon
Swegon leverera smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. http://www.swegon.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm via 073-6847697 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, robotoperatör, PLC, produktion, Swegon, truckkort, problemlösning, teknik Visa mindre

Industripersonal sökes!

Om tjänsten Vi söker produktionspersonal till våra industrikunder i Arvika. Våra kunder har behov av olika kompetenser såsom montör, maskinoperatörer, lagerpersonal och truckförare. Ditt arbete kommer att bestå av uppgifter inom produktion där du tillsammans med övriga medarbetare strävar mot företagens mål. Detta ställer krav på både hög kvalité, tempo och produktivitet. Om dig Vi tror att du som söker är praktiskt lagd och har lätt att lära dig nya arbe... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker produktionspersonal till våra industrikunder i Arvika. Våra kunder har behov av olika kompetenser såsom montör, maskinoperatörer, lagerpersonal och truckförare. Ditt arbete kommer att bestå av uppgifter inom produktion där du tillsammans med övriga medarbetare strävar mot företagens mål. Detta ställer krav på både hög kvalité, tempo och produktivitet.

Om dig
Vi tror att du som söker är praktiskt lagd och har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är en social person med ett stort eget driv. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker. Du vågar ta för dig, gillar att arbeta praktiskt och har gärna ett tekniskt intresse. Dessa egenskaper tror vi är viktiga för att du ska lyckas i rollen. Har du tidigare erfarenhet av industriarbete är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected] eller via 0736-847697

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal, Adecco, industri, industriarbete, produktion, Arvika Visa mindre

Kranförare till sågverk

Ansök    Jun 19    Adecco Sweden AB    Mobilkranförare
Om tjänsten Som kranförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att utföra lyftarbeten och transporter av timmerstockar. Du kommer att arbeta självständigt och själv ansvara för att hålla koll på din station. I den här tjänsten kommer du ha stor nytta av din virkeskunskap. Tjänsten är ett vikariat på minst 3 månader med start i augusti/september 2019. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Om dig Vi söker dig som tidigare ar... Visa mer
Om tjänsten
Som kranförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att utföra lyftarbeten och transporter av timmerstockar. Du kommer att arbeta självständigt och själv ansvara för att hålla koll på din station. I den här tjänsten kommer du ha stor nytta av din virkeskunskap. Tjänsten är ett vikariat på minst 3 månader med start i augusti/september 2019.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter som snabbt kan sätta dig in i arbetet. Du är ansvarstagande, lugn, logisk i ditt tänkande och har förmågan att driva saker självständigt. Då arbetet också innebär samarbete och arbete i olika grupper och team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera. Vidare tror vi att du är prestigelös och flexibel.

Viktigt för tjänsten är:
- Kranförarerfarenhet
- Säkerhetstänk

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm via Adecco 073-6847697 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
kranförare, industri, sågverk, virkeskunskap, Arvika, Edane, Värmland, Adecco Visa mindre

Industripersonal sökes!

Om tjänsten Vi söker produktionspersonal till våra industrikunder i Arvika. Våra kunder har behov av olika kompetenser såsom montör, maskinoperatörer, lagerpersonal och truckförare. Ditt arbete kommer att bestå av uppgifter inom produktion där du tillsammans med övriga medarbetare strävar mot företagens mål. Detta ställer krav på både hög kvalité, tempo och produktivitet. Om dig Vi tror att du som söker är praktiskt lagd och har lätt att lära dig nya arbe... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker produktionspersonal till våra industrikunder i Arvika. Våra kunder har behov av olika kompetenser såsom montör, maskinoperatörer, lagerpersonal och truckförare. Ditt arbete kommer att bestå av uppgifter inom produktion där du tillsammans med övriga medarbetare strävar mot företagens mål. Detta ställer krav på både hög kvalité, tempo och produktivitet.

Om dig
Vi tror att du som söker är praktiskt lagd och har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är en social person med ett stort eget driv. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker. Du vågar ta för dig, gillar att arbeta praktiskt och har gärna ett tekniskt intresse. Dessa egenskaper tror vi är viktiga för att du ska lyckas i rollen. Har du tidigare erfarenhet av industriarbete är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected] eller via 0736-847697

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal, Adecco, industri, industriarbete, produktion, Arvika Visa mindre

Nattarbetare till sågverksindustri

Om tjänsten Vi söker en maskinoperatör för ett längre uppdrag hos en våra kunder i Arvika. Arbetstiderna är ständig natt. Ditt arbete kommer att bestå av uppgifter inom produktion där du tillsammans med övriga medarbetare strävar mot företagens mål. Detta ställer krav på både hög kvalité, tempo och produktivitet. Om dig Vi söker dig som trivs med att jobba natt och tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter.  Du är ansvarstagande, lugn, logisk i di... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en maskinoperatör för ett längre uppdrag hos en våra kunder i Arvika. Arbetstiderna är ständig natt. Ditt arbete kommer att bestå av uppgifter inom produktion där du tillsammans med övriga medarbetare strävar mot företagens mål. Detta ställer krav på både hög kvalité, tempo och produktivitet.

Om dig
Vi söker dig som trivs med att jobba natt och tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter.  Du är ansvarstagande, lugn, logisk i ditt tänkande och har förmågan att driva saker självständigt. Vidare ser vi gärna att du gillar att arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected] eller via 0736-847697

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal, maskinoperatör, industri, sågverk, virkeskunskap, Arvika, Edane, Värmland, Adecco Visa mindre

Extrajobb Swegon

Ansök    Maj 29    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete där du får möjlighet att själv styra över din arbetstid. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion. Är du även praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då extrajobb hos oss på Adecco! Om Swegon Swegon leverera smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till väsentlig energibesparing. Deras produkt... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete där du får möjlighet att själv styra över din arbetstid. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion. Är du även praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då extrajobb hos oss på Adecco!

Om Swegon
Swegon leverera smarta produkter och systemlösningar som skapar ett bra inomhusklimat och bidrar till väsentlig energibesparing. Deras produkter används vid nybyggnad eller renovering av kontor, skolor och hotell. Ett bra inomhusklimat är för Swegon lika viktigt som att ha ett bra arbetsklimat. Swegon har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Swegon är ett globalt företag med 1850 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. Produktionsenheten i Arvika har 110 personer anställda. http://www.swegon.com/sv/

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos Swegon med montering av deras olika akustik produkter, vilket betyder att du kommer att arbeta på olika avdelningar beroende på behov. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra för oss på Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är främst dagskift 7.00-16.00.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra och som kanske studerar eller har ett annat deltidsarbete. Är du en praktisk person eller har erfarenhet från tillverkande industri kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité. Du behöver finnas tillgänglig 2-3 vardagar/vecka, men kan du även arbeta flera dagar uppskattas det. Viktigt för tjänsten är:

- Praktiskt lagd och lättlärd
- Flexibel
- Positiv
- Tillgänglighet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du får en anställning hos oss på Adecco
- Extra anställning/Visstidsanställning beroende på annan sysselsättning
- Kollektivavtal med avtalsmässiga löner, genomsnittslön för jämförbar grupp hos kund
- Friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort, lopp, mm.
- Försäkringar och företagshälsovård
- Attraktiva kundföretag i Arvika, men även nationellt och globalt
- Utveckling och coachning
- Engagerad konsultchef

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Holm, 073- 684 767 eller via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Maj 2    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Ekonomiassistent till LJ Fastigheter Adecco söker en ekonomiassistent för ett sommaruppdrag på LJ Fastigheter i Arvika! Vill du jobba i sommar och samtidigt samla på dig värdefulla erfarenheter och stärka ditt CV? Då kan detta vara jobbet för dig! Om tjänsten Du kommer att arbeta som ekonomiassistent hos LJ Fastigheter i Arvika. Tjänsten sträcker sig över sommaren (maj-aug) och exempel på arbetsuppgifter är: - Hantering av leverantörsreskontra - Bokning... Visa mer
Ekonomiassistent till LJ Fastigheter

Adecco söker en ekonomiassistent för ett sommaruppdrag på LJ Fastigheter i Arvika! Vill du jobba i sommar och samtidigt samla på dig värdefulla erfarenheter och stärka ditt CV? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som ekonomiassistent hos LJ Fastigheter i Arvika. Tjänsten sträcker sig över sommaren (maj-aug) och exempel på arbetsuppgifter är:

- Hantering av leverantörsreskontra
- Bokning av betalningar
- Löpande bokföring
- Övriga ekonomiadministrativa arbetsuppgifter

Om dig
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller tidigare erfarenhet av liknande arbete. Kanske pluggar du vidare inom området och söker en tjänst under sommarlovet? Du är en van datoranvändare och har goda erfarenheter från olika administrativa system samt vanliga Windows-program. Vi tror även att du är mycket noggrann och strukturerad och att du gillar att arbeta med siffror!

Om LJ Fastigheter
LJ Fastigheter har verkat på marknaden i mer än 30 år och förfogar över ca 600 lägenheter, lokaler för tillverkningsindustri och affärslokaler med attraktiva lägen. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerad och kunnig personal i deras moderna kontor, beläget i centrala Arvika med goda förbindelser till övriga Värmland.

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag som sträcker sig över sommaren. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Holm på 073-6847697 alt. [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

#ekonom #ekonomiassistent #administrativt Visa mindre

Produktionspersonal till industriföretag

Vi söker produktionspersonal till en av våra industrikunder i Arvika! Är du tillgänglig omgående? Då kan det här vara tjänsten för dig! Ansök redan idag! Om tjänsten Vi söker nu personer för kommande heltidsuppdrag hos en av våra kunder i Arvikaområdet. Ditt arbete kommer att bestå av uppgifter inom produktion och industrimiljö där du tillsammans med övriga medarbetare strävar mot företagens mål. Detta ställer krav på både hög kvalité, tempo och produktiv... Visa mer
Vi söker produktionspersonal till en av våra industrikunder i Arvika! Är du tillgänglig omgående? Då kan det här vara tjänsten för dig! Ansök redan idag!

Om tjänsten
Vi söker nu personer för kommande heltidsuppdrag hos en av våra kunder i Arvikaområdet. Ditt arbete kommer att bestå av uppgifter inom produktion och industrimiljö där du tillsammans med övriga medarbetare strävar mot företagens mål. Detta ställer krav på både hög kvalité, tempo och produktivitet. Du kommer att arbeta i 2-skift och tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Om dig
Vi tror att du som söker är praktiskt lagd och har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är en social person med ett stort eget driv. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker. Du vågar ta för dig, gillar att arbeta praktiskt och har gärna ett tekniskt intresse. Dessa egenskaper tror vi är viktiga för att du ska lyckas i rollen. Har du tidigare erfarenhet av industriarbete är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som produktionspersonal är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected] eller via 0736-847697

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal, Adecco, industri, industriarbete, produktion, Arvika Visa mindre

Truckförare sökes

Ansök    Apr 16    Adecco Sweden AB    Truckförare
Har du erfarenhet av att köra större motviktstruck? Är du ansvarsfull och trivs i ett högt tempo? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Nu söker vi en truckförare till vår kund! Om tjänsten Du kommer att arbeta som truckförare hos vår kund, som är ett sågverk, där du ansvarar för lossning och lastning av stora virkespaket. Truckkörningen sker utomhus där du tillsammans med ditt arbetslag säkerställer att materialflödet till och från produktionen flyter på... Visa mer
Har du erfarenhet av att köra större motviktstruck? Är du ansvarsfull och trivs i ett högt tempo? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Nu söker vi en truckförare till vår kund!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som truckförare hos vår kund, som är ett sågverk, där du ansvarar för lossning och lastning av stora virkespaket. Truckkörningen sker utomhus där du tillsammans med ditt arbetslag säkerställer att materialflödet till och från produktionen flyter på. Du arbetar 2-skift. Viktigt för tjänsten är:

-God erfarenhet från truckkörning
-Truckkort A+B

Om dig
Vi söker dig som har god erfarenhet av truckkörning, gärna större motviktstruck. Truckkort A+B är ett krav och du är van att köra större material. Vidare är du en ansvarsfull person som har god förmåga att säkerställa ett gott materialflöde med ett högt säkerhetstänk. Viktigt för tjänsten är att du är en driftig person som är van att ta egna initiaitv och arbeta självständigt och i högt tempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare Sara Holm via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Arvika, truck, truckförare, Värmland, Jobb Visa mindre

Truckförare sökes

Ansök    Apr 5    Adecco Sweden AB    Truckförare
Har du erfarenhet av att köra större motviktstruck? Är du ansvarsfull och trivs i ett högt tempo? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Nu söker vi en truckförare till vår kund! Om tjänsten Du kommer att arbeta som truckförare hos vår kund, som är ett sågverk, där du ansvarar för lossning och lastning av stora virkespaket. Truckkörningen sker utomhus där du tillsammans med ditt arbetslag säkerställer att materialflödet till och från produktionen flyter på... Visa mer
Har du erfarenhet av att köra större motviktstruck? Är du ansvarsfull och trivs i ett högt tempo? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Nu söker vi en truckförare till vår kund!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som truckförare hos vår kund, som är ett sågverk, där du ansvarar för lossning och lastning av stora virkespaket. Truckkörningen sker utomhus där du tillsammans med ditt arbetslag säkerställer att materialflödet till och från produktionen flyter på. Du arbetar 2-skift. Viktigt för tjänsten är:

-God erfarenhet från truckkörning
-Truckkort A+B

Om dig
Vi söker dig som har god erfarenhet av truckkörning, gärna större motviktstruck. Truckkort A+B är ett krav och du är van att köra större material. Vidare är du en ansvarsfull person som har god förmåga att säkerställa ett gott materialflöde med ett högt säkerhetstänk. Viktigt för tjänsten är att du är en driftig person som är van att ta egna initiaitv och arbeta självständigt och i högt tempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare Sara Holm via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Arvika, truck, truckförare, Värmland, Jobb Visa mindre

Maskinställare till Norma

Maskinställare till Norma i Åmotsfors Precision och kvalité genomsyrar hela Norma och vi är ett starkt team som brinner för våra produkter. Vår gemenskap, vårt engagemang och kunskap är nyckeln till vår framgång. Nu letar vi efter nya dedikerade medarbetare. Vi är ett marknadsledande team med globala framgångar och nu undrar vi vilka fler som vill vara med? Vem trivs här? För att passa in som maskinställare hos oss behöver du brinna för mekanik och autom... Visa mer
Maskinställare till Norma i Åmotsfors

Precision och kvalité genomsyrar hela Norma och vi är ett starkt team som brinner för våra produkter. Vår gemenskap, vårt engagemang och kunskap är nyckeln till vår framgång. Nu letar vi efter nya dedikerade medarbetare. Vi är ett marknadsledande team med globala framgångar och nu undrar vi vilka fler som vill vara med?

Vem trivs här?
För att passa in som maskinställare hos oss behöver du brinna för mekanik och automation. Du drivs av att lösa tekniska problem och har ett analytiskt sinnelag. Vi tror att du som söker dessutom är service-minded och prestigelös eftersom laganda och flexibilitet är en betydande framgångsfaktor hos oss. Du bör även ha en teknisk utbildning, helst med praktisk inriktning som grund. Goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, materiallära och automation är meriterande. Yrkesmässigt bör du ha några års erfarenhet av industriarbete, helst från mekanisk tillverkningsindustri men intresse och engagemanget väger också tungt. Är du dessutom noggrann, ansvarsfull och har en egen drivkraft för ständiga förbättringar, ja då finns det goda förutsättningar att vi kommer trivas tillsammans!

Din arbetsdag
Hos oss gäller precision i alla led och i denna roll ansvarar du för att maskin- och tillverkningsprocesser är inställda på rätt sätt. Det är upp till dig tillsammans med dina arbetskamrater att se till så att tillverkningen alltid sker så optimalt som möjligt. Som underlag används främst produktionsplaner, produktspecifikationer och verktygsförteckningar. Du förbereder och utför omställningar av maskiner och utrustning för nya arbetsorder, samt bevakar att gällande kvalitéts- och produktivitetskrav uppfylls. I arbetsuppgifterna ingår också daglig tillsyn för drift och underhåll, utprovning av nya produkter samt deltagande i förbättringsarbete och rotorsaksanalyser.

Norma som företag
Norma tillverkar ammunition för jakt och skytte och är marknadsledande i Europa. Produkterna säljs globalt i över 40 olika länder och all tillverkning sker i fabriken som ligger i Åmotfors, i västra Värmland. Den årliga omsättningen är ca 320 miljoner kr. Norma har idag ca 160 anställda och är bland de företag som har lägst personalomsättning i hela Sverige. Har du väl börjat arbeta hos oss är chansen stor att du blir kvar!

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Norma. Arbetstiderna kan vara både 2-skift och dagtid.
Norma har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

I det fall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm telnr: 0736847697 e-mail: [email protected] 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinställare, Verktygställare, Ritningsläsning, Materiallära, Mätteknik, Industri, Åmotsfors, Adecco Visa mindre

Verktygskonstruktör sökes

Är du en kreativ verktygskonstruktör som vill arbeta på ett stort globalt företag? Då har vi ett långsiktigt uppdrag hos vår kund i Arvika! Om tjänsten I din roll som verktygskonstruktör ansvarar du för att underhålla och utveckla tekniska lösningar inom bearbetning. Du kommer att arbeta nära den dagliga verksamheten och tillsammans i olika projektgrupper utvecklar och konstruerar ni olika verktyg och hjälpmedel som behövs i produktionen så att den utveck... Visa mer
Är du en kreativ verktygskonstruktör som vill arbeta på ett stort globalt företag? Då har vi ett långsiktigt uppdrag hos vår kund i Arvika!

Om tjänsten
I din roll som verktygskonstruktör ansvarar du för att underhålla och utveckla tekniska lösningar inom bearbetning. Du kommer att arbeta nära den dagliga verksamheten och tillsammans i olika projektgrupper utvecklar och konstruerar ni olika verktyg och hjälpmedel som behövs i produktionen så att den utvecklas i rätt riktning. I dina arbetsuppgifter ingår:

- Framtagning av konstruktioner för typbundna verktyg, fixturer, lyftredskap
- Produktspecialist/projektledare verktygsframtagning
- Förstudiearbeten kopplat till framtida produktionsupplägg, ta fram modeller, hållfastberäkningar, förkalkyler och layouter.

Om dig
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller liknande utbildning och vi tror att du tidigare arbetat som verktygskonstruktör eller mekanikkonstruktör med inriktning fixturer och produktionshjälpmedel. Meriterande är även om du har arbetat med CAD i 3D och Catia V5 samt CE märkning. Vidare tror vi att du även arbetat med risk- och konsekvensanalys. Betydelsefullt är din kreativa förmåga där du är duktig på att komma med idéer och tänka utanför ramarna. Du är van att arbeta som projektledare och då du kommer att arbeta i olika gruppkonstellationer är det betydelsefullt att du har en god samarbetsförmåga och servicekänsla.

Om anställningen
Tjänsten som verktygskonstruktör är ett konsultuppdrag med tillsättning senast 24/6-2019. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget är till att börja med t.o.m. 15/10-2019 men chanserna till förlängning är goda.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Adam Fransson Mörk via 054-7718552 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Arvika, konstruktör, ingenjör, CAD, 3D, Adecco, Värmland Visa mindre

Montörer till kund i Arvika

Ansök    Mar 28    Adecco Sweden AB    Maskinmontör
Har du tidigare erfarenhet från industrin och är praktiskt lagd? Är du en drivande och positiv lagspelare? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi montörer till en av våra kunder i Arvika! Om tjänsten Som montör hos vår kund jobbar du i team där varje person har ansvar för sitt arbetsmoment. Du jobbar mot tydligt uppsatta mål och ständiga förbättringar. I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: • Montering • Marialhanteri... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet från industrin och är praktiskt lagd? Är du en drivande och positiv lagspelare? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi montörer till en av våra kunder i Arvika!

Om tjänsten
Som montör hos vår kund jobbar du i team där varje person har ansvar för sitt arbetsmoment. Du jobbar mot tydligt uppsatta mål och ständiga förbättringar. I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Montering
• Marialhantering
• Renhållning av arbetsstation

Om dig
Vi söker dig som är villig att lära dig olika arbetsmoment och som har en positiv inställning till arbetet. Du är en ansvarstagande person som arbetar lika bra självständigt som i grupp. Vidare ser vi att du är en positiv och social person som har ett stort eget driv. Du trivs med att arbeta i ett arbetslag där du tar ansvar och initiativ. Din vilja att hålla ordning på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité kommer att vara uppskattad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Holm via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Industri, industriarbete, montering, Adecco, Arvika Visa mindre