Lediga jobb som Hudterapeut i Arvika

Se lediga jobb som Hudterapeut i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Hudterapeut / massör

Ansök    Nov 13    Cristakliniken AB    Hudterapeut
Cristakliniken söker nu en hudterapeut, för dig som vill jobba med resultat inriktad hudvård. Utbildning inom bl a kosmetisk pigmentering, naglar och/eller fransar, är också meriterande men inget krav. Vi söker dig som har en godkänd utbildning och är en dokumenterat duktig hudterapeut. Du som är kundorienterad, glad, positiv, lojal och medverkar till att skapa en positiv arbetsmiljö, då har vi jobbet som du söker. Vi ger dig möjlighet till flexibilitet ... Visa mer
Cristakliniken söker nu en hudterapeut, för dig som vill jobba med resultat inriktad hudvård.
Utbildning inom bl a kosmetisk pigmentering, naglar och/eller fransar, är också meriterande men inget krav.
Vi söker dig som har en godkänd utbildning och är en dokumenterat duktig hudterapeut. Du som är kundorienterad, glad, positiv, lojal och medverkar till att skapa en positiv arbetsmiljö, då har vi jobbet som du söker.
Vi ger dig möjlighet till flexibilitet avseende dina arbetstider.
Att sätta kunden i fokus med hög kundservice ser vi som en självklarhet. På Cristakliniken jobbar vi med olika typer av behandlingar där finns det möjlighet till vidareutbildning. I arbetet som hudterapeut ingår alla typer av resultatinriktade behandlingar såsom NBE 3000, PRX, microneedling, green peel, massage, lymfbehandlingar, PMU m.m.
Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker. Alla ansökningar handläggs konfidentiellt. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Tillträde efter överenskommelse.
Provanställning 3 månader. Halvtid eller timanställning till att börja med.
Om Cristakliniken: www.cristakliniken.se Visa mindre