Lediga jobb Cristakliniken AB i Arvika

Se alla lediga jobb från Cristakliniken AB i Arvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arvika som finns inom det yrket.

Söker massör

Cristakliniken finns centralt i Arvika. Du är en glad, ambitiös och ordningsam massör. Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha huvudfokus på kundens välmående, vara stresstålig, positiv och brinna för ditt yrke som massör. Du har ett genuint intresse för kundservice och drivs av ansvarskänsla och personlig utveckling. Du är flexibel. Du skall behärska svenska flytande i tal och skrift, om du även behärskar engelska bra är det ett plus. Du kan tänka ... Visa mer
Cristakliniken finns centralt i Arvika.
Du är en glad, ambitiös och ordningsam massör. Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha huvudfokus på kundens välmående, vara stresstålig, positiv och brinna för ditt yrke som massör. Du har ett genuint intresse för kundservice och drivs av ansvarskänsla och personlig utveckling. Du är flexibel.
Du skall behärska svenska flytande i tal och skrift, om du även behärskar engelska bra är det ett plus.
Du kan tänka dig timanställning, deltid på schema, vardagar, kvällar, helger, dagtid, de tider som passar dig,
Viktigt är att du är utbildad certifierad massör, gärna med minst 1 års erfarenhet. Vi ser gärna att du har en eller flera vidareutbildningar eller kompletterande terapiformer inom ditt område. Om allt känns rätt så önskar jag att du har intresse för att lära dig djupvåg/fachia- och NBE 3000 kroppsbehandlingar. Har du kunskap inom lymfsystemet är det ett stort plus. Även kostrådgivare är välkommet.
KRAV! Du som söker skall ha godkänd certifiering eller diplomering inom ditt område. Sökande som saknar detta göre sig ej besvär.
För att söka; skicka oss ett personligt brev med CV och referenser samt foto. Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Hudterapeut / massör

Ansök    Nov 13    Cristakliniken AB    Hudterapeut
Cristakliniken söker nu en hudterapeut, för dig som vill jobba med resultat inriktad hudvård. Utbildning inom bl a kosmetisk pigmentering, naglar och/eller fransar, är också meriterande men inget krav. Vi söker dig som har en godkänd utbildning och är en dokumenterat duktig hudterapeut. Du som är kundorienterad, glad, positiv, lojal och medverkar till att skapa en positiv arbetsmiljö, då har vi jobbet som du söker. Vi ger dig möjlighet till flexibilitet ... Visa mer
Cristakliniken söker nu en hudterapeut, för dig som vill jobba med resultat inriktad hudvård.
Utbildning inom bl a kosmetisk pigmentering, naglar och/eller fransar, är också meriterande men inget krav.
Vi söker dig som har en godkänd utbildning och är en dokumenterat duktig hudterapeut. Du som är kundorienterad, glad, positiv, lojal och medverkar till att skapa en positiv arbetsmiljö, då har vi jobbet som du söker.
Vi ger dig möjlighet till flexibilitet avseende dina arbetstider.
Att sätta kunden i fokus med hög kundservice ser vi som en självklarhet. På Cristakliniken jobbar vi med olika typer av behandlingar där finns det möjlighet till vidareutbildning. I arbetet som hudterapeut ingår alla typer av resultatinriktade behandlingar såsom NBE 3000, PRX, microneedling, green peel, massage, lymfbehandlingar, PMU m.m.
Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker. Alla ansökningar handläggs konfidentiellt. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Tillträde efter överenskommelse.
Provanställning 3 månader. Halvtid eller timanställning till att börja med.
Om Cristakliniken: www.cristakliniken.se Visa mindre