Lediga jobb som Skolassistent i Arvika

Se lediga jobb som Skolassistent i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Skoladministratör , 75%

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Vi söker en skoladministratör till vår förskoleverksamhet. Tjänsten är placerad direkt under Barnomsorgschef i Lärande och Stöd. Arbetsuppgifter Tjänsten innebär administration gällande all hantering av barnomsorg, dvs ... Visa mer
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.
Vi söker en skoladministratör till vår förskoleverksamhet.

Tjänsten är placerad direkt under Barnomsorgschef i Lärande och Stöd.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär administration gällande all hantering av barnomsorg, dvs förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem. Det innebär bl.a köhantering, placering av barn och avgiftshantering.
Här ingår även mycket kontakt med allmänheten såsom vårdnadshavare och andra som har frågor kring verksamheten. Funktionen innebär att man är "ansiktet utåt" till de som kommer i kontakt med oss.
I tjänsten ingår mycket kontakt med alla förskolor, dagbarnvårdare och fritidshem. Det ingår ett nära samarbete med rektorer, andra skoladministratörer, andra enheter inom kommunens administration m fl.
En del i arbetet är även att ansvara för fakturahantering inom förskoleverksamheten tillsammans med vår egen intendent.
Ytterligare en del är att avlasta barnomsorgschefen viss dokumentation samt att skriva protokoll/minnesanteckningar vid möten som barnomsorgschefen leder.
Arbete utifrån en politiskt styrd organisation innebär att man följer de regelverk som finns och förhåller sig till politiska beslut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med administrativ eller ekonomisk inriktning.
Du har också minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av kvalificerat administrativt arbete i kombination med vana av att arbeta med service gentemot kunder och brukare i vårt mångkulturella samhälle.
Vi ser gärna att du har någon form av vidareutbildning inom administration. Har du erfarenhet och vana av arbete i ProCapita och av fakturahantering är detta en merit.
Det är också positivt om du har erfarenhet från förskoleverksamhet samt även erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.
För tjänsten så behöver du behärska svenska och engelska väl i tal och skrift. Har du kunskaper i andra förekommande språk i samhället är detta meriterande. Att behärska Officepaketet mm, dvs ha en god datorvana är viktigt för tjänsten.

Arbetet kräver god administrations- och organisationsförmåga och vi vill att du som söker tjänsten är strukturerad med en vana att hantera många olika saker samtidigt, emellanåt under hög stress. Ett gott bemötande, flexibilitet samt tålamod är viktiga egenskaper liksom att du är serviceinriktad samt har lätt för att skapa och upprätthålla goda kontakter. Uppdraget kräver att du är självgående men samtidigt kan arbeta i team med många olika arbetsuppgifter. För att du ska trivas i rollen tror vi att du är en trygg person som har lätt att ta initiativ. Kreativitet och relationsskapande är egenskaper som underlättar det dagliga arbetet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Skolintendent

Ansök    Sep 20    Arvika kommun    Skolassistent
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Solbergagymnasiet är en av två gymnasieskolor i Arvika. Skolan har fyra program: Ekonomiprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Det arbetar ca 50 personer på skolan och gymnasiet har ca 350 elever. Skolan ligger i centr... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Solbergagymnasiet är en av två gymnasieskolor i Arvika.

Skolan har fyra program: Ekonomiprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Det arbetar ca 50 personer på skolan och gymnasiet har ca 350 elever. Skolan ligger i centrala Arvika med nära till järnvägsstation och badhus.

Arbetsuppgifter
Som skolintendent hos oss arbetar du med budgetuppföljning, prognosarbete och fakturahantering. På delegation av rektor leder du budget- och prognosarbetet, vilket sker i samarbete med förvaltningens controller. Du rapporterar internt och gentemot vår förvaltning.

Tillsammans med schemaläggare tar ni fram tjänsteplaneringsunderlag, utifrån rektors tjänstefördelning. I din roll ansvarar du för att timplanerna för program och årskurser är uppdaterade. I samarbete med studie- och yrkesvägledare och mentorer ansvarar du för att elevernas studieplaner är kompletta.

Som arbetsuppgift kommer du även ansvara för arbetet med interkommunal ersättning. Andra förekommande administrativa uppgifter är t ex elevregistrering, rapporter till CSN, statistik, arbete med slutbetyg samt inrapportering av desamma.

Hos oss är du en viktigt del av helheten, där du aktivt bidrar till verksamhetens utveckling och måluppfyllelse på ett engagerat sätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning med ekonomisk, administrativ eller annan eftergymnasial utbildning som bedöms som likvärdig. Du har tidigare erfarenhet från att jobba inom och/eller i samarbete med skola. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgiften, så som tidigare vana av budgetarbete.

Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. 

Vi söker dig som har god kommunikativ förmåga, är strukturerad, stresstålig och har god förmåga att hantera intensiva arbetssituationer. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Då du jobbar med inrapportering och ekonomi behöver du vara noggrann och ansvarstagande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Skoladministratör

Ansök    Feb 19    Arvika kommun    Skolassistent
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Arvika gymnasieskola består av två skolor varav Taserudsgymnasiet är den ena. På Taserudsgymnasiet finns ca 500 elever fördelade på åtta nationella yrkesinriktade program, gymnasiesärskola samt de fyra introduktionsprogrammen. Arbetsuppgifter I ditt uppdrag som sko... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning

Arvika gymnasieskola består av två skolor varav Taserudsgymnasiet är den ena.

På Taserudsgymnasiet finns ca 500 elever fördelade på åtta nationella yrkesinriktade program, gymnasiesärskola samt de fyra introduktionsprogrammen.Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som skoladministratör hos oss på Taserudsgymnasiet har du en central och viktig roll i skolans expedition. Du har huvudansvar för schemaläggningen och det administrativa arbetet runt information till elever och personal. Du är även behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål. I din roll så har du också ansvar för det löpande arbetet gällande ekonomi såsom inköp samt fakturahantering.Kvalifikationer
Du som söker ska ha minst gymnasieutbildning med administrativ inriktning. Det är meriterande om du även har vidareutbildning inom det administrativa området gärna kopplat till schemaläggning och/eller ekonomi. Du ska ha minst två års erfarenhet av kvalitativt administrativt arbete, gärna erfarenhet av arbete inom skolverksamhet. Du har vana och erfarenhet av arbete i system för schemaläggning. Har du även erfarenhet av arbete i ekonomisystem och liknande är detta meriterande. Du har även vana av intern service och externa kontakter. Att hantera Officepaketet är självklart för dig.

Som person är det viktigt att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga, är självgående, kvalitetsmedveten, flexibel och stresstålig samt har en problemlösande analytisk förmåga. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska språket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre