Lediga jobb som Rehabiliteringsassistent i Arvika

Se lediga jobb som Rehabiliteringsassistent i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Rehabiliteringsassistent till Arbetsterapimottagningen

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Verksamheten på Arbetsterapimottagningen innefattar arbetsterapi på slutenvårdsavdelningarna Sjukhuset Arvika samt arbetsterapi inom specialiserad öppenvård och primärvård.

Här finns även dagrehabilitering som bedrivs av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabiliteringsassistent och kurator. På Arbetsterapimottagningen arbetar 8 arbetsterapeuter och 2 rehabiliteringsassistenter, nu behöver vi ytterligare en rehabiliteringsassistent.  

Inom Region Värmland har vi ett viktigt uppdrag. Vi är till för att alla i Värmland ska må bra. Därför tar vi som arbetsgivare hand om dig. Läs mer om https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner här. 

Arbetsbeskrivning
Som rehabiliteringsassistent hos oss assisterar du arbetsterapeut vid behandling och utför delegerad rehabilitering på aktivitetsbasis. Arbetsuppgifterna omfattar också praktiska och administrativa kringsysslor på vår mottagning och du ansvarar för arbetsterapimaterial som används vid behandling i aktivitet.

Inom teamet är vi måna om att dela med oss av vad vi kan och öppna för vad vår nya arbetskamrat kan bidra med.

Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med rehabiliteringsinriktning, rehabiliteringsassistent eller annan motsvarande utbildning. Även fördjupad utbildning inom rehabilitering är meriterande, likaså erfarenhet och intresse av rehabiliteringsarbete och arbete med stroke och hjärnskador. 

För att passa i rollen tror vi att du som person trivs att samarbeta med kollegor och tycker att ett bra patientbemötande är viktigt. Du är flexibel, kreativ och tar gärna egna initiativ. Då det förekommer administrativa arbetsuppgifter så ser vi gärna att du har en god administrativ förmåga.

Vill du vara en del i vårt team? Då ser vi fram emot din ansökan! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen. Visa mindre

Rehabassistent, fysioterapimottagningen

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Slutenvård Arvika är ett verksamhetsområde på sjukhuset i Arvika. Organisatoriskt tillhör vi område slutenvård tillsammans med ytterligare 24 verksamheter inom Region Värmland. På fysioterapimottagningen arbetar 9 fysi... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Slutenvård Arvika är ett verksamhetsområde på sjukhuset i Arvika. Organisatoriskt tillhör vi område slutenvård tillsammans med ytterligare 24 verksamheter inom Region Värmland. På fysioterapimottagningen arbetar 9 fysioterapeuter och 1,5 rehabassistent. Inom slutenvården arbetar vi på 2 medicinavdelningar varav en med strokeenhet och ortopedavdelning samt IVA. I öppenvården på sjukhuset finns en dagrehabilitering och där arbetar ett team bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter och vid behov kurator och logoped. Övrig öppenvårdsrehabilitering innehåller bland annat behandling av personer inom andning/cirkulation (inklusive KOL, hjärtsjukdom och stroke) traumatiska skador (hjärnskador och ryggmärg-skador), lymfödem, neurologi, reumatologi och ortopediska åkommor.


Rehabassistent, fysioterapimottagningen

Arbetsuppgifter

Som rehabassistent kommer du att vara knuten till fysioterapimottagningen men vara verksam på vårdavdelning 76 och 79. Du kommer att arbeta med mobilisering, aktivering och funktionsträning samt ha ett nära samarbete med avdelningarnas fysioterapeuter, arbetsterapeuter och avdelningspersonal. Exempel på arbetsuppgifter är förflyttningsträning, gångträning, träning i aktivitet till exempel gå till toaletten och mobilisering upp från säng till sittande på stol vid måltider samt tillbaka till säng igen. Varje förflyttningsmoment ska vara så aktivt som möjligt. Även enklare träningsprogram med fokus på styrka, rörlighet och balans.

Visstidsanställning 12 månader, eventuell möjlighet till förlängning.

 

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av arbete inom rehabilitering är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att du har en god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet då du kommer att samarbeta med flera olika yrkeskategorier i ditt dagliga arbete men du ska också kunna arbeta självständigt. Ett bra bemötande samt ett positivt förhållningssätt är viktiga egenskaper. Du bör också ha ett stort intresse av rehabilitering och en vilja att vara med och utveckla området.

Vill du tillhöra vår härliga arbetsgrupp? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre