Lediga jobb som Områdeschef, barnomsorg i Arvika

Se lediga jobb som Områdeschef, barnomsorg i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Avdelningschef förskola

Ansök    Sep 19    Arvika kommun    Områdeschef, barnomsorg
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Vi söker en avdelningschef till våra förskolor. Förskoleverksamheten består av cirka 25 förskolor och tillhör verksamheten Lärande och Stöd. Inom verksamheten Lärande och stöd finns alla verksamheter inom det pedagogiska området inklusive barnomsorg, individ- och fami... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Vi söker en avdelningschef till våra förskolor.

Förskoleverksamheten består av cirka 25 förskolor och tillhör verksamheten Lärande och Stöd.

Inom verksamheten Lärande och stöd finns alla verksamheter inom det pedagogiska området inklusive barnomsorg, individ- och familjeomsorgen, arbetsmarknadsåtgärder och förebyggande och stödjande verksamheter. Verksamheten ansvarar också för rehabilitering, stöd och boende för personer med psykisk ohälsa.

Lärande och stöd leds av en verksamhetschef och den politiska styrningen ligger hos Kommunstyrelsens utskott för lärande och stöd.

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef förskola har du det övergripande ansvaret för att utveckla och leda Arvika kommuns förskoleverksamhet. I arbetet leder du förskolans elva rektorer, utvecklingsledare, lektor och administrativa stödresurser. I uppdraget har du budget-, personal- och arbetsmiljöansvar. I rollen ingår också att förvalta och fortsätta det utvecklingsarbete som pågår kopplat till läroplanen för förskolan. Du ingår verksamhetschefens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Du har en akademisk utbildning med tillhörande examen inom pedagogisk verksamhet och har erfarenhet av arbete som ledare inom en politiskt styrd organisation. Även erfarenhet av administrativt arbete är ett krav. Det är meriterande om du har ledarerfarenheter av att leda underställda chefer och/eller ledarerfarenhet av tidigare arbete inom förskola.

Som person är du en strukturerad, samarbetsinriktad och relationsskapande ledare. Vi ser att du har en god problemlösande förmåga, är självgående och kan driva din avdelning utifrån ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre