Lediga jobb som Manager i Arvika

Se lediga jobb som Manager i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

VD för etablering i Sverige och leda arbetet av förnybar energi

Ansök    Jun 8    Academic Work Sweden AB    Manager
SolarBank har en omfattande lokal kompetens och ett starkt nätverk i Värmland, med målet att bidra till en hållbar framtid genom att främja och stödja användningen av solenergi. Nu söker de sin VD inför etableringen i Sverige. OM TJÄNSTEN SolarBank är ett norskt bolag och är nu redo för ökad aktivitet i Norden med Sverige först på tur. Därmed söker de nu en VD som kan starta upp verksamheten, driva affärsutveckling och tillsammans med styrelsen rekrytera... Visa mer
SolarBank har en omfattande lokal kompetens och ett starkt nätverk i Värmland, med målet att bidra till en hållbar framtid genom att främja och stödja användningen av solenergi. Nu söker de sin VD inför etableringen i Sverige.

OM TJÄNSTEN
SolarBank är ett norskt bolag och är nu redo för ökad aktivitet i Norden med Sverige först på tur. Därmed söker de nu en VD som kan starta upp verksamheten, driva affärsutveckling och tillsammans med styrelsen rekrytera in teamet som kommer att utgöra SolarBank i Sverige.

SolarBank har en omfattande lokal kompetens och ett starkt nätverk i Värmland med målet att bidra till en hållbar framtid genom att främja och stödja användningen av förnybar energi. De har nära relationer med energi- och nätbolag i regionen och ett kontor etablerat i Arvika. De är dessutom en stolt partner i energiprojektet Local Energy Management Värmland (LOKEN), vars uppdrag är att stödja energiomställningen i regionen.

Du erbjuds
- Fast månadslön
- Delägarskap
- En central roll och viktig del av energiomställningen i Sverige med möjlighet att arbeta nära med stora aktörer inom energi och nätverk i Norden.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Utveckla existerande och nya affärsmöjligheter
* Utarbeta projektplaner, finansiella lösningar, budgetar och tidsplaner för projekten med att bygga solcellsparker i Värmland
* Identifiera markområde för potentiella solcellsparker samt utarbeta avtal och förhandla med markägare, myndigheter och nätägare i området
* Genom att analysera och utvärdera risker och konsekvenser driver du arbetet framåt och rapporterar till styrelsen
* Nätverka inom branschen genom mässor men även genom de kontaktar som finns inom bolaget idag
* Rekrytera och bygga upp ditt team för det svenska bolaget


VI SÖKER DIG SOM


* Eftergymnasial utbildning alterantivt gedigen och relevant arbetslivserfarenhet från t.ex liknande roll/bransch/projektledning av större projekt
* Erfarenhet av affärsutveckling eller projektledning av modellen större
* Erfarenhet av en ledande funktion, personalledning eller arbetsledning
* Intresse för miljö och samhällsfrågor
* Mycket goda kunskaper i Officepaketet
* Engelska, Svenska -mycket goda kunskaper
* Körkort B


Det är meriterande om du har
- Djupare intresse eller kunskap om förnybar energi

För att lyckas i rollen ser vi att du är målinriktad med en stark affärsförståelse, du tar ett tydligt ansvar för de uppgifter du har samt har en förmåga att behålla lugnet även under stress. Då nätverkande är en central del i rollen ser vi att du är energigivande och inspirerande gentemot din omgivning. Vidare tror vi att du välkomnar förändringar och har en nyfikenhet på nya lösningar.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Bakgrundskontroll kommer att göras i processen.

Välkommen att delta i banbrytande projekt och bidra till en hållbar framtid.
Ansvarig rekryterare: Sara Belicke
telf: 070-161 9590 eller mail: [email protected]

INFORMATION OM FÖRETAGET
SolarBank Visa mindre