Lediga jobb som Löneassistent/Lönekontorist i Arvika

Se lediga jobb som Löneassistent/Lönekontorist i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom HR, ekonomi och administration

Om företaget Industrisupport är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder är ledande tillverkare i Värmland och Närke. Vi utför HR-tjänster åt våra kunder. Det här är en intresseanmälan för kommande uppdrag. Dina arbetsuppgifter Uppdraget kan avse deltids- eller heltidssysselsättning inom HR, ekonomi eller administration i Värmland. Din profil Balans mellan jobb och fritid är något vi tycker är viktigt, därför uppskattar vi att du har egna int... Visa mer
Om företaget
Industrisupport är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder är ledande tillverkare i Värmland och Närke. Vi utför HR-tjänster åt våra kunder. Det här är en intresseanmälan för kommande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Uppdraget kan avse deltids- eller heltidssysselsättning inom HR, ekonomi eller administration i Värmland.

Din profil
Balans mellan jobb och fritid är något vi tycker är viktigt, därför uppskattar vi att du har egna intressen vid sidan av jobbet. Vi söker dig som vill utvecklas i din karriär alternativt dig som vill skapa lite extra trygghet vid sidan av eget företagande eller studier.

Som person söker vi dig som gillar siffror, ordning och reda. Vi hoppas att du gillar en arbetsmiljö som präglas av tydlighet och transparens. Klickar det i några boxar? Sök jobbet nedan, så kontaktar vi dig för en intervju om du matchar aktuella behov. Har du frågor får du gärna höra av dig till nedanstående rekryterare. Visa mindre