Lediga jobb Säkra Larm i Sverige AB i Arvika

Se alla lediga jobb från Säkra Larm i Sverige AB i Arvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arvika som finns inom det yrket.

Kundservicemedarbetare till Arvika sökes

Kundservicemedarbetare sökes till Arvika Tjänsten är ett vikariat med start enligt överenskommelse. Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål. I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation med kunder via e-post, chatt och sociala medier. ... Visa mer
Kundservicemedarbetare sökes till Arvika

Tjänsten är ett vikariat med start enligt överenskommelse. Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål.

I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation med kunder via e-post, chatt och sociala medier.

Huvudparten av din arbetstid är förlagd till vardagar 8-17. Ditt fokus är att vårda våra kunder på allra bäst sätt men du kommer också vara en del i att bygga upp kundservice och bidra till att arbetssätt och rutiner finns på plats och därmed säkerställa att vi jobbar med hög kvalité och på smidigaste sätt.

Är du den vi söker?

Du har lätt för att nya saker och gillar varierande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du trivs med att jobba strukturerat, att du är serviceinriktad, nyfiken och prestigelös och har lätt att växla fokus då uppgifterna varierar.

Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att vara flexibel.

Du är en person som sprider god energi var du än går, du har en mycket god serviceförståelse och är engagerad i att ge varje kund bästa möjliga kundupplevelse.

I denna roll är din personlighet viktigare än din erfarenhet.

Vi erbjuder

- Vikariat 80-100 % med möjlighet till tillsvidareanställning

- Fast månadslön

- Friskvårdsbidrag

- Stabil arbetsgivare

- Kollegor/gemenskap

- Personalaktiviteter

- Personlig utveckling

Formella krav:

- Avslutad gymnasieutbildning.

- Du har god datorvana och kunskap inom Office är ett krav.

- Du kan det svenska språket flytande i både & skrift

- Du har goda kunskaper i engelska och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift.

- Erfarenhet från kundservicerelaterade arbeten.

-

Westra Security Group är en larmcentral som grundades 2019 i samband med ett förvärv av Bonsoc AB, och är nu ett bolag inom Secits-koncernen

Westra är en av få fullt certifierade larmcentraloperatörer med helhetserbjudanden både för företags-och privatkunder och med flertalet olika affärsben, vi är även ett auktoriserat bevakningsbolag.

Vi jobbar med ny teknik och erbjuder har ett brett utbud av helhetslösningar speciellt framtagna för kunder med höga krav på säkerhet och pålitlighet. Från 2022 är Westra en del av Secits koncernen tillsammans med Säkra Larm.SÄKRA LARM i Sverige, AB, har funnits på marknaden sedan 2003.

Vi levererar smarta larmlösningar, skydd mot vattenskador, yttre bevakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus.

Säkra Larm finns idag på 14 orter runt om i landet och fortsätter att växa.

Bolaget blev 2014 samt 2015 utsett till DI gasellföretag.

Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Senior IT-Tekniker sökes till Westra Security

Har du en längre erfarenhet, när kommer till IT-support samt drift och utveckling. Vill du arbeta i en kombinerad roll med både support och operations på en arbetsplats med familjär företagskultur? Westra Security söker nu en Senior It-tekniker till vårt team. Om tjänsten Du kommer att arbeta som en del av ett team av IT-specialister som täcker alla aspekter av företagets IT-infrastruktur. Vi har flera områden inklusive ett 24/7 certifierad larmcentral... Visa mer
Har du en längre erfarenhet, när kommer till IT-support samt drift och utveckling. Vill du arbeta i en kombinerad roll med både support och operations på en arbetsplats med familjär företagskultur?

Westra Security söker nu en Senior It-tekniker till vårt team.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som en del av ett team av IT-specialister som täcker alla aspekter av företagets IT-infrastruktur. Vi har flera områden inklusive ett 24/7 certifierad larmcentral, en värdplattform i ett datacenter, olika kundlösningar samt vanlig IT-support. Det kommer att finnas möjligheter att delta och ibland leda IT-projekt både internt och hos kunder. Du kommer att arbeta som en del av ett team, där teamet sitter på olika platser i landet.

Om oss

Vi tror på lagets makt och att växa tillsammans. Att vara en del av Secits innebär att vi bryr oss om varandra och hjälpa våra kunder att känna sig trygga och nöjda. Vi tror på att stötta och lyssna på varandra oavsett position på bolaget.

Secits koncernen består av tre bolag: Secits, Säkra Larm och Westra Security. Koncernen finns idag på orter runt om i landet och fortsätter att växa.

Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen bakgrund inom IT Support och IT Infrastruktur Support med kundfokus. Vidare har du erfarenhet av att hantera kunder och medarbetare på alla nivåer. Tidigare arbetslivserfarenhet inom säkerhetsbranschen är meriterande men inget krav.

Kompetenser

- Windows Server Administration and Design - AD, DNS, DHCP, GPO, RDS, IIS, AADC, WDS and W10 OIT LTSC

- Firewall and Network Management - Strong working knowledge of VLANs, Routing, IPSEC Tunnels, IP addressing, firewall configuration and network troubleshooting essential.

- M365 Administration - Azure AD, InTune, Exchange, Defender for Business, Autopilot etc

- Virtualisation Platform Management - Proxmox and VM ware an advantage.

- Network Monitoring - Nagios

- Experience working directly with Customers.

Ytterligare kompetenser som är meriterande men inte ett krav:

- CCTV experience - Milestone, Hikvision

- MS Administration

- Telavox or other PBX system administration

- Apple Business Manager

- Experience handling external IT partners.

För att passa bäst hos oss tror vi att du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor, gillar utmaningar och varierande arbetsdagar. Du har lätt för att samarbete och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du som ena dagen ber om hjälp för att nästa dag vara den som hjälper till. Du testar nya saker och tar dig genom dagarna med en tydlig struktur. Genom en tydlig planering skapar du goda rutiner och arbetssätt.

Vi erbjuder

Vi är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit en av de största larmbolagen i Sverige utan att tappa familjekänslan. Vi skapar resultat som ett lag med passion, energi, innovation, laganda och enkelhet. Vi erbjuder dig en plats i vårt lag vilken kommer ge dig möjligheten till att växa.

Ansökan: Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Ekonomiadministratör till Westra Security

Ekonomiadministratör till Westra Security Vi söker en engagerad ekonomiadministratör för att stärka vårt team på Westra Security. Som ekonomiadministratör kommer du spela en viktig roll i vår ekonomi-& administrativa funktion och därmed vara ansvarig för att hantera affärsområdets ekonomiska processer och transaktioner. Om oss Westra Security är larmcentralsverksamhet belägen i Arvika och ett affärsområde inom det börsnoterade bolaget Secits Holding AB.... Visa mer
Ekonomiadministratör till Westra Security

Vi söker en engagerad ekonomiadministratör för att stärka vårt team på Westra Security. Som ekonomiadministratör kommer du spela en viktig roll i vår ekonomi-& administrativa funktion och därmed vara ansvarig för att hantera affärsområdets ekonomiska processer och transaktioner.

Om oss

Westra Security är larmcentralsverksamhet belägen i Arvika och ett affärsområde inom det börsnoterade bolaget Secits Holding AB. Vi förenar den lokala Värmlandsandan där alla anställda är viktig del i vår framgång, tillsammans med ett stort fokus på service och kundbemötandet gentemot våra partners och kunder. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där du kommer få möjligheten att utvecklas och göra skillnad inom ett spännande affärsområde och bolag.

Om tjänsten

I rollen som ekonomiadministratör och har du en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Du arbetar dels med ansvar för hantering av affärsområdets dagliga ekonomifunktion, med fokus på, kund- och leverantörsfakturor. Du arbetar tillsammans resterande delar av ekonomiavdelningen inom koncernen och därför kan dina arbetsuppgifter variera i komplexitet. Vidare har du även ansvar för att upprätthålla kundregistret och andra mer administrativa uppgifter som härrör ekonomin. Rollen har många kontaktytor, både internt och externt, vilket medför ett stort ansvar för din kommunikativa förmåga.

Om dig

Vi tror att du är en person som gillar ansvar och har förmågan att skapa en övergripande struktur men samtidigt skapa struktur och prioritering utefter de ärenden som uppkommer. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror och se eventuella fel. Du har ett sinne för detaljer, motiveras av att ta egna initiativ och trivs i en roll där du får samarbeta med andra. Vi letar efter dig med följande erfarenheter:

- Relevant utbildning inom ekonomi eller liknande
- Relevant arbetslivserfarenhet om minst 3 år.
- Erfarenhet av ekonomisystem och bokföringsprogram, extra meriterande om du arbetat med Business Central och Dynamics.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- Goda kunskaper i Office, specifikt excel.Start: XXXX
Plats: Arvika
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare sommarvikariat Säkra Larm

Är du redo för ett sommarvikariat i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor? Vi behöver förstärkning till vår kundtjänst! Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål. I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikatio... Visa mer
Är du redo för ett sommarvikariat i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor?

Vi behöver förstärkning till vår kundtjänst! Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål.

I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation med kunder via e-post och sociala medier.

Vi hanterar allt från frågor kring fakturor och avtal, teknisk felsökning men också bokning av service och installationer. Ditt fokus är att vårda våra kunder på allra bäst sätt. Din arbetstid är förlagd till vardagar 8-17.

Är du den vi söker?

Du lär dig lätt nya saker och gillar varierande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du trivs med att jobba strukturerat, att du är serviceinriktad, nyfiken och prestigelös.

Du har inga svårigheter med att växla fokus samt tempo då uppgifterna varierar.

Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att vara flexibel.

Du är en person som sprider god energi var du än går och är engagerad i att ge varje kund för bästa möjliga kundupplevelse.

I denna roll är din personlighet viktigare än din erfarenhet.

Formella krav:

- Avslutad gymnasieutbildning.

- Du har god datorvana.

- Du kan det svenska språket flytande i både tal & skrift.

- Du har goda kunskaper i engelska och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift.

- Erfarenhet från kundservicerelaterade arbeten är meriterande.

Westra Security är en larmcentral som grundades 2019 i samband med ett förvärv av Bonsoc AB, och är nu ett bolag inom Secits-koncernen

Westra är en av få fullt certifierade larmcentraloperatörer med helhetserbjudanden både för företags-och privatkunder och med flertalet olika affärsben, vi är även ett auktoriserat bevakningsbolag.

Vi jobbar med ny teknik och erbjuder har ett brett utbud av helhetslösningar speciellt framtagna för kunder med höga krav på säkerhet och pålitlighet. Från 2022 är Westra en del av Secits koncernen tillsammans med Säkra Larm.

SÄKRA LARM i Sverige, AB, har funnits på marknaden sedan 2003.

Vi levererar smarta larmlösningar, skydd mot vattenskador, yttre bevakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus.

Säkra Larm finns idag på 14 orter runt om i landet och fortsätter att växa.

Bolaget blev 2014 samt 2015 utsett till DI gasellföretag.

Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare sommarvikariat Säkra Larm

Är du redo för ett sommarvikariat i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor? Vi behöver förstärkning till vår kundtjänst! Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål. I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation ... Visa mer
Är du redo för ett sommarvikariat i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor?
Vi behöver förstärkning till vår kundtjänst! Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål.
I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation med kunder via e-post och sociala medier.
Vi hanterar allt från frågor kring fakturor och avtal, teknisk felsökning men också bokning av service och installationer. Ditt fokus är att vårda våra kunder på allra bäst sätt. Din arbetstid är förlagd till vardagar 8–17.
Är du den vi söker?
Du lär dig lätt nya saker och gillar varierande arbetsuppgifter.
Vi ser gärna att du trivs med att jobba strukturerat, att du är serviceinriktad, nyfiken och prestigelös.
Du har inga svårigheter med att växla fokus samt tempo då uppgifterna varierar.
Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att vara flexibel.
Du är en person som sprider god energi var du än går och är engagerad i att ge varje kund för bästa möjliga kundupplevelse.
I denna roll är din personlighet viktigare än din erfarenhet.
Formella krav:
Avslutad gymnasieutbildning.
Du har god datorvana.
Du kan det svenska språket flytande i både tal & skrift.
Du har goda kunskaper i engelska och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift.
Erfarenhet från kundservicerelaterade arbeten är meriterande.

Westra Security är en larmcentral som grundades 2019 i samband med ett förvärv av Bonsoc AB, och är nu ett bolag inom Secits-koncernen
Westra är en av få fullt certifierade larmcentraloperatörer med helhetserbjudanden både för företags-och privatkunder och med flertalet olika affärsben, vi är även ett auktoriserat bevakningsbolag.
Vi jobbar med ny teknik och erbjuder har ett brett utbud av helhetslösningar speciellt framtagna för kunder med höga krav på säkerhet och pålitlighet. Från 2022 är Westra en del av Secits koncernen tillsammans med Säkra Larm.
SÄKRA LARM i Sverige, AB, har funnits på marknaden sedan 2003.
Vi levererar smarta larmlösningar, skydd mot vattenskador, yttre bevakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus.
Säkra Larm finns idag på 14 orter runt om i landet och fortsätter att växa.
Bolaget blev 2014 samt 2015 utsett till DI gasellföretag.
Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare sommarvikariat Säkra Larm

Är du redo för ett sommarvikariat i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor? Vi behöver förstärkning till vår kundtjänst! Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål. I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikatio... Visa mer
Är du redo för ett sommarvikariat i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor?

Vi behöver förstärkning till vår kundtjänst! Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål.

I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation med kunder via e-post och sociala medier.

Vi hanterar allt från frågor kring fakturor och avtal, teknisk felsökning men också bokning av service och installationer. Ditt fokus är att vårda våra kunder på allra bäst sätt. Din arbetstid är förlagd till vardagar 8-17.

Är du den vi söker?

Du lär dig lätt nya saker och gillar varierande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du trivs med att jobba strukturerat, att du är serviceinriktad, nyfiken och prestigelös.

Du har inga svårigheter med att växla fokus samt tempo då uppgifterna varierar.

Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att vara flexibel.

Du är en person som sprider god energi var du än går och är engagerad i att ge varje kund för bästa möjliga kundupplevelse.

I denna roll är din personlighet viktigare än din erfarenhet.

Formella krav:

- Avslutad gymnasieutbildning.

- Du har god datorvana.

- Du kan det svenska språket flytande i både tal & skrift.

- Du har goda kunskaper i engelska och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift.

- Erfarenhet från kundservicerelaterade arbeten är meriterande.

Westra Security är en larmcentral som grundades 2019 i samband med ett förvärv av Bonsoc AB, och är nu ett bolag inom Secits-koncernen

Westra är en av få fullt certifierade larmcentraloperatörer med helhetserbjudanden både för företags-och privatkunder och med flertalet olika affärsben, vi är även ett auktoriserat bevakningsbolag.

Vi jobbar med ny teknik och erbjuder har ett brett utbud av helhetslösningar speciellt framtagna för kunder med höga krav på säkerhet och pålitlighet. Från 2022 är Westra en del av Secits koncernen tillsammans med Säkra Larm.

SÄKRA LARM i Sverige, AB, har funnits på marknaden sedan 2003.

Vi levererar smarta larmlösningar, skydd mot vattenskador, yttre bevakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus.

Säkra Larm finns idag på 14 orter runt om i landet och fortsätter att växa.

Bolaget blev 2014 samt 2015 utsett till DI gasellföretag.

Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Kundservicemedarbetare sökes

Arbetsbeskrivning: Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål. I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation med kunder via e-post, chatt och sociala medier. Omfattningen i rollen är en timanställning. I rollen ingår även att så småningom ... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål.

I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation med kunder via e-post, chatt och sociala medier.

Omfattningen i rollen är en timanställning. I rollen ingår även att så småningom vara back up i vår Larmcentral. Det innebär att du bör vara flexibel och beredd att även jobba kvällar, nätter och helger vid behov.

Ditt fokus är att vårda våra kunder på allra bäst sätt men du kommer också vara en del i att bygga upp kundservice och bidra till att arbetssätt och rutiner finns på plats och därmed säkerställa att vi jobbar med hög kvalité och på smidigaste sätt.Är du den vi söker?

Du har lätt för att nya saker och gillar varierande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du trivs med att jobba strukturerat, att du är serviceinriktad, nyfiken och prestigelös och har lätt att växla fokus då uppgifterna varierar.

Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att vara flexibel.

Du är en person som sprider god energi var du än går, du har en mycket god serviceförståelse och är engagerad i att ge varje kund bästa möjliga kundupplevelse.

I denna roll är din personlighet viktigare än din erfarenhet.Vi erbjuder

- Timlön

- Friskvårdsbidrag

- Stabil arbetsgivare

- Kollegor/gemenskap

- Personalaktiviteter

- Personlig utveckling

Formella krav:

- Avslutad gymnasieutbildning.

- Du har god datorvana och kunskap inom Office är ett krav.

- Du kan det svenska språket flytande i både & skrift

- Du har goda kunskaper i engelska och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift.

- Erfarenhet från kundservicerelaterade arbeten.

Westra Security är en larmcentral som grundades 2019 i samband med ett förvärv av Bonsoc AB, och är nu ett bolag inom Secits-koncernen.

Westra är en av få fullt certifierade larmcentraloperatörer med helhetserbjudanden både för företags-och privatkunder och med flertalet olika affärsben, vi är även ett auktoriserat bevakningsbolag.

Vi jobbar med ny teknik och erbjuder har ett brett utbud av helhetslösningar speciellt framtagna för kunder med höga krav på säkerhet och pålitlighet. Från 2022 är Westra en del av Secits koncernen tillsammans med Säkra Larm.

SÄKRA LARM i Sverige, AB, har funnits på marknaden sedan 2003.

Vi levererar smarta larmlösningar, skydd mot vattenskador, yttre bevakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus.

Säkra Larm finns idag på 14 orter runt om i landet och fortsätter att växa.

Bolaget blev 2014 samt 2015 utsett till DI gasellföretag.

Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Se hit! Larmcentralsoperatör sökes till sommarvikariat Arvika

Är du redo för ett sommarvikariat i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor? Vi behöver förstärkning till vår Larmcentral i sommar och det finns stora möjligheter chans till förlängning med extrajobb under hösten. Larmcentralen är bemannad dygnet runt 365 dagar om året så jobbet förutsätter att du kan jobba både kvällar, nätter och helger. Vi hanterar alla typer av larm, allt från tekniska larm till skarpa inbrotts-och överf... Visa mer
Är du redo för ett sommarvikariat i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor?

Vi behöver förstärkning till vår Larmcentral i sommar och det finns stora möjligheter chans till förlängning med extrajobb under hösten. Larmcentralen är bemannad dygnet runt 365 dagar om året så jobbet förutsätter att du kan jobba både kvällar, nätter och helger.

Vi hanterar alla typer av larm, allt från tekniska larm till skarpa inbrotts-och överfallslarm. Du agerar på larm och vidtar åtgärder där du har kontakt med såväl larmkunder som polis och väktare.

Vi hanterar störningsjour och hanterar felanmälningar för samarbetspartners.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som snabbt kan växla fokus och tempo i arbetet. Du är snabb, noggrann och har lätt att fatta beslut. Du arbetar med kunden i fokus och är mån om att leverera service i toppklass.

Vi arbetar i flera olika datasystem så du bör ha stor datavana samt lätt att lära och ta in ny information.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba som väktare eller om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Kanske har du en bakgrund inom kundservice eller liknande alternativt har du jobbat med kundkontakt i andra sammanhang.

Viktigast är dock dina personliga egenskaper.

Krav:

- Svenska och engelska i tal och skrift

- Fullständig gymnasieutbildning

För anställning krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.

Uppdraget är på heltid och börjar med utbildning på plats där du får lära dig jobbet tillsammans med erfarna operatörer därefter går du in i vårt skiftschema som ordinarie operatör.

Westra Security är en larmcentral som grundades 2019 i samband med ett förvärv av Bonsoc AB och är nu ett bolag inom Secits-koncernen

Westra är en av få fullt certifierade larmcentraloperatörer med helhetserbjudanden både för företags-och privatkunder och med flertalet olika affärsben, vi är även ett auktoriserat bevakningsbolag.

Vi jobbar med ny teknik och erbjuder ett brett utbud av helhetslösningar speciellt framtagna för kunder med höga krav på säkerhet och pålitlighet. Från 2022 är Westra en del av Secits koncernen tillsammans med Säkra Larm. Visa mindre

larmcentralsoperatör sommarvikariat Arvika

Är du redo för ett sommarvikariat i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor? Vi behöver förstärkning till vår Larmcentral i sommar och det finns stora möjligheter chans till förlängning med extrajobb under hösten. Larmcentralen är bemannad dygnet runt 365 dagar om året så jobbet förutsätter att du kan jobba både kvällar, nätter och helger. Vi hanterar alla typer av larm, allt från tekniska larm till skarpa inbrotts-och överf... Visa mer
Är du redo för ett sommarvikariat i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor?

Vi behöver förstärkning till vår Larmcentral i sommar och det finns stora möjligheter chans till förlängning med extrajobb under hösten. Larmcentralen är bemannad dygnet runt 365 dagar om året så jobbet förutsätter att du kan jobba både kvällar, nätter och helger.

Vi hanterar alla typer av larm, allt från tekniska larm till skarpa inbrotts-och överfallslarm. Du agerar på larm och vidtar åtgärder där du har kontakt med såväl larmkunder som polis och väktare.

Vi hanterar störningsjour och hanterar felanmälningar för samarbetspartners.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som snabbt kan växla fokus och tempo i arbetet. Du är snabb, noggrann och har lätt att fatta beslut. Du arbetar med kunden i fokus och är mån om att leverera service i toppklass.

Vi arbetar i flera olika datasystem så du bör ha stor datavana samt lätt att lära och ta in ny information.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba som väktare eller om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Kanske har du en bakgrund inom kundservice eller liknande alternativt har du jobbat med kundkontakt i andra sammanhang.

Viktigast är dock dina personliga egenskaper.

Krav:

- Svenska och engelska i tal och skrift

- Fullständig gymnasieutbildning

För anställning krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.

Uppdraget är på heltid och börjar med utbildning på plats där du får lära dig jobbet tillsammans med erfarna operatörer därefter går du in i vårt skiftschema som ordinarie operatör.

Westra Security är en larmcentral som grundades 2019 i samband med ett förvärv av Bonsoc AB och är nu ett bolag inom Secits-koncernen

Westra är en av få fullt certifierade larmcentraloperatörer med helhetserbjudanden både för företags-och privatkunder och med flertalet olika affärsben, vi är även ett auktoriserat bevakningsbolag.

Vi jobbar med ny teknik och erbjuder ett brett utbud av helhetslösningar speciellt framtagna för kunder med höga krav på säkerhet och pålitlighet. Från 2022 är Westra en del av Secits koncernen tillsammans med Säkra Larm. Visa mindre

Larmcentralsoperatör

Är du redo för ett nytt jobb i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor? Vi behöver förstärkning till vår Larmcentral i Arvika. Larmcentralen är bemannad dygnet runt 365 dagar om året så jobbet förutsätter att du kan jobba både kvällar, nätter och helger. Vi hanterar alla typer av larm, allt från tekniska larm till skarpa inbrotts-och överfallslarm. Du agerar på larm och vidtar åtgärder där du har kontakt med såväl larmkunder... Visa mer
Är du redo för ett nytt jobb i en spännande bransch? Tycker du om att prata med och hjälpa människor?

Vi behöver förstärkning till vår Larmcentral i Arvika. Larmcentralen är bemannad dygnet runt 365 dagar om året så jobbet förutsätter att du kan jobba både kvällar, nätter och helger.

Vi hanterar alla typer av larm, allt från tekniska larm till skarpa inbrotts-och överfallslarm. Du agerar på larm och vidtar åtgärder där du har kontakt med såväl larmkunder som polis och väktare.

Vi hanterar störningsjour och hanterar felanmälningar för samarbetspartners.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som snabbt kan växla fokus och tempo i arbetet. Du är snabb, noggrann och har lätt att fatta beslut. Du arbetar med kunden i fokus och är mån om att leverera service i toppklass.

Vi arbetar i flera olika datasystem så du bör ha stor datavana samt lätt att lära och ta in ny information.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba som väktare eller om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Kanske har du en bakgrund inom kundservice eller liknande alternativt har du jobbat med kundkontakt i andra sammanhang.

Viktigast är dock dina personliga egenskaper.

Krav:

- Svenska och engelska i tal och skrift
- Fullständig gymnasieutbildning


För anställning krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.

Uppdraget är på heltid och börjar med utbildning på plats där du får lära dig jobbet tillsammans med erfarna operatörer därefter går du in i vårt skiftschema som ordinarie operatör.

Westra Security har funnits sedan 2019 och har sin verksamhet i Arvika. Sedan våren 2022 är Westra en del av Secits koncernen tillsammans med Säkra Larm. Visa mindre

Nu söker vi fler kundservicemedarbetare

Arbetsbeskrivning: Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål. I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation med kunder via e-post, chatt och sociala medier. Huvudparten av din arbetstid är förlagd till vardagar 8-17 men i rollen ingår äve... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål.

I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation med kunder via e-post, chatt och sociala medier.

Huvudparten av din arbetstid är förlagd till vardagar 8-17 men i rollen ingår även att vara back up i vår Larmcentral. Det innebär att du bör vara flexibel och beredd att även jobba kvällar, nätter och helger vid behov.

Ditt fokus är att vårda våra kunder på allra bäst sätt men du kommer också vara en del i att bygga upp kundservice och bidra till att arbetssätt och rutiner finns på plats och därmed säkerställa att vi jobbar med hög kvalité och på smidigaste sätt.

Är du den vi söker?

Du har lätt för att nya saker och gillar varierande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du trivs med att jobba strukturerat, att du är serviceinriktad, nyfiken och prestigelös och har lätt att växla fokus då uppgifterna varierar.

Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att vara flexibel.

Du är en person som sprider god energi var du än går, du har en mycket god serviceförståelse och är engagerad i att ge varje kund bästa möjliga kundupplevelse.

I denna roll är din personlighet viktigare än din erfarenhet.

Vi erbjuder

- Fast månadslön
- Friskvårdsbidrag
- Stabil arbetsgivare
- Kollegor/gemenskap
- Personalaktiviteter
- Personlig utveckling


Formella krav:

- Avslutad gymnasieutbildning.
- Du har god datorvana och kunskap inom Office är ett krav.
- Du kan det svenska språket flytande i både & skrift
- Du har goda kunskaper i engelska och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift.
- Erfarenhet från kundservicerelaterade arbeten.
-

Westra Security är en larmcentral som grundades 2019 i samband med ett förvärv av Bonsoc AB, och är nu ett bolag inom Secits-koncernen

Westra är en av få fullt certifierade larmcentraloperatörer med helhetserbjudanden både för företags-och privatkunder och med flertalet olika affärsben, vi är även ett auktoriserat bevakningsbolag.

Vi jobbar med ny teknik och erbjuder har ett brett utbud av helhetslösningar speciellt framtagna för kunder med höga krav på säkerhet och pålitlighet. Från 2022 är Westra en del av Secits koncernen tillsammans med Säkra Larm.

SÄKRA LARM i Sverige, AB, har funnits på marknaden sedan 2003.

Vi levererar smarta larmlösningar, skydd mot vattenskador, yttre bevakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus.

Säkra Larm finns idag på 14 orter runt om i landet och fortsätter att växa.

Bolaget blev 2014 samt 2015 utsett till DI gasellföretag.

Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi kundservicemedarbetare

Arbetsbeskrivning: Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål. I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation med kunder via e-post, chatt och sociala medier. Huvudparten av din arbetstid är förlagd till vardagar 8-17 men i rollen ingår äve... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

Du kommer vara ansiktet utåt och den som våra kunder vänder sig till för att få service och svar på frågor. Du kommer även att jobba nära oss som kollegor och vara en del av att utveckla vår verksamhet mot nya mål.

I din roll på kundservice hanterar du både inkommande och utgående samtal samt kommunikation med kunder via e-post, chatt och sociala medier.

Huvudparten av din arbetstid är förlagd till vardagar 8-17 men i rollen ingår även att vara back up i vår Larmcentral. Det innebär att du bör vara flexibel och beredd att även jobba kvällar, nätter och helger vid behov.

Ditt fokus är att vårda våra kunder på allra bäst sätt men du kommer också vara en del i att bygga upp kundservice och bidra till att arbetssätt och rutiner finns på plats och därmed säkerställa att vi jobbar med hög kvalité och på smidigaste sätt.

Är du den vi söker?

Du har lätt för att nya saker och gillar varierande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du trivs med att jobba strukturerat, att du är serviceinriktad, nyfiken och prestigelös och har lätt att växla fokus då uppgifterna varierar.

Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att vara flexibel.

Du är en person som sprider god energi var du än går, du har en mycket god serviceförståelse och är engagerad i att ge varje kund bästa möjliga kundupplevelse.

I denna roll är din personlighet viktigare än din erfarenhet.

Vi erbjuder

- Fast månadslön
- Friskvårdsbidrag
- Stabil arbetsgivare
- Kollegor/gemenskap
- Personalaktiviteter
- Personlig utveckling


Formella krav:

- Avslutad gymnasieutbildning.
- Du har god datorvana och kunskap inom Office är ett krav.
- Du kan det svenska språket flytande i både & skrift
- Du har goda kunskaper i engelska och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift.
- Erfarenhet från kundservicerelaterade arbeten.
-


Westra Security är en larmcentral som grundades 2019 i samband med ett förvärv av Bonsoc AB, och är nu ett bolag inom Secits-koncernen

Westra är en av få fullt certifierade larmcentraloperatörer med helhetserbjudanden både för företags-och privatkunder och med flertalet olika affärsben, vi är även ett auktoriserat bevakningsbolag.

Vi jobbar med ny teknik och erbjuder har ett brett utbud av helhetslösningar speciellt framtagna för kunder med höga krav på säkerhet och pålitlighet. Från 2022 är Westra en del av Secits koncernen tillsammans med Säkra Larm.

SÄKRA LARM i Sverige, AB, har funnits på marknaden sedan 2003.

Vi levererar smarta larmlösningar, skydd mot vattenskador, yttre bevakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus.

Säkra Larm finns idag på 14 orter runt om i landet och fortsätter att växa.

Bolaget blev 2014 samt 2015 utsett till DI gasellföretag.

Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre