Lediga jobb Professionals Nord Rekrytering AB i Arvika

Se alla lediga jobb från Professionals Nord Rekrytering AB i Arvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arvika som finns inom det yrket.

Utvecklas i din karriär som Projektledare inom elnät

Vårt kundföretag kan stolt titulera sig som Sveriges attraktivaste arbetsgivare och här präglas mångfald i både kompetens och personligheter. Vi rekryterar nu två nya Projektledare som utgår i Arvika-Årgäng där era främsta områden är att utveckla, underhålla och investera i elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Söker du en arbetsplats där "tillsammans" är ledordet så ska du läsa mer nedan!   Information om tjänsten Professio... Visa mer
Vårt kundföretag kan stolt titulera sig som Sveriges attraktivaste arbetsgivare och här präglas mångfald i både kompetens och personligheter. Vi rekryterar nu två nya Projektledare som utgår i Arvika-Årgäng där era främsta områden är att utveckla, underhålla och investera i elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden.

Söker du en arbetsplats där "tillsammans" är ledordet så ska du läsa mer nedan!  

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag två projektledare inom elnät. För oss är det viktigt att hitta rätt person och du behöver inte ha tidigare arbetslivserfarenhet av projektledaryrket. Vår kunds vision är att med engagemang och kunnande bidra till en ljus och hållbar framtid. Om du, precis som vi drivs av att påverka och forma framtidens hållbara samhälle – då hoppas vi att du söker den här tjänsten!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord samtliga frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• En del av ett härligt gäng där engagemang och gemenskap genomsyrar kulturen
• En arbetsplats där framtidsutsikterna aldrig har varit större
• En utvecklande arbetsroll där dina drivkrafter tas på största allvar

Arbetsuppgifter
Vi söker nu två projektledare med stationering Arvika-Årgäng. Du kommer ansvara för projekt i elnätsområden i västra Värmland och du får här möjlighet att ta ett helhetsansvar för genomförandet av investeringsprojekt – från beställning till färdig anläggning. Du kommer arbeta i en fin arbetsgrupp som finns utstationerade inom det geografiska området och du kommer att ansvara för, och driva tekniska och kommersiella frågor i dialog med intressenter både internt och externt.

I din roll kommer du ansvara för ny- och reinvesteringsprojekt inom vårt kundföretags distributionsnät. I rollen ingår även att säkerställa hög kvalitet på produktionstider, ekonomi, arbetsmiljö och byggteknisk standard och du kommer att jobba med beställningar, uppföljning och dokumentering av projekten och även godkänna beredningshandlingar och entreprenadkalkyler.

Som projektledare hos vårt kundföretag är du en del av ett team på 25 personer som har en härlig, prestigelös och hjälpsam stämning. I rollen kommer du jobba självständigt vilket ger dig mycket frihet under ansvar och du får stora möjligheter att själv planera din tid. Här får du vara med i hela projektgenomförandet, jobba i ett team med bred kompetens och utvecklas med uppgiften. Du erbjuds en arbetsmiljö där medarbetare får växa och ta del av både ledarskaps- och teamutveckling.

Vi söker dig som:
Vi ser att du har relevant högskole- universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet och du har tidigare arbetat inom energibranschen. Kanske har du arbetat som beredare, montör, arbetsledning eller drivit andra typer av projekt – för oss är det viktigaste att du har god förståelse och kunskap om hur du driver projekt från början till slut. 

Som person ser vi att du trivs att arbeta i grupp och av andra brukar du beskrivas som relationsbyggare. Du tar dig lätt an andra människor och kan enkelt föra samtal med såväl kunder som kollegor. För att du ska trivas och utvecklas bör du vara lösningsorienterad och drivande i dina projekt. Du behöver även ha ett noggrant och ett strukturerat arbetssätt, trivas med att skapa nya kontakter samt tycka om att samarbeta med andra, då en stor del av din roll innebär att samverka och samarbeta i projekten. Du är tydlig i din kommunikation och i projekten och du drivs av att uppnå mål med hög kvalitet och du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

START: Snarast enligt ök
OMFATTNING: Heltid
STAD: Arvika/Årgäng med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: ansvarig rekryterare Rebecca Bly, 070-811 08 09

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Produktionsledare till ett av Sveriges högst rankade företag

Inledning: Till ett av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare söker vi en produktionsledare som brinner för operativt arbete i produktion samtidigt som du coachar och utvecklar dina medarbetare. Vi letar efter dig som vill vara med och påverka verksamheten, samtidigt som du arbetar med din största passion: ledarskap.    Information om tjänsten Professionals Nord söker exklusivt en produktionsledare till vårt kundföretag i Värmland. Tjänsten är en direk... Visa mer
Inledning:

Till ett av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare söker vi en produktionsledare som brinner för operativt arbete i produktion samtidigt som du coachar och utvecklar dina medarbetare.

Vi letar efter dig som vill vara med och påverka verksamheten, samtidigt som du arbetar med din största passion: ledarskap. 

 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker exklusivt en produktionsledare till vårt kundföretag i Värmland. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vårt kundföretag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

 Du erbjuds:

• Goda karriärmöjligheter på internationellt bolag
• Möjlighet att påverka utvecklingen i produktionen
• Ett härligt och energigivande team 

Arbetsuppgifter

Som produktionsledare leder du det dagliga arbetet tillsammans med samordnare och ditt team. Du är en person som trivs med övergripande ansvar för personal, leverans, kvalitet, arbetsmiljö samt ekonomin på din avdelning. Du tar aktivt ansvar för att skapa förutsättningar för gruppens utveckling och får medarbetaren att trivas och utvecklas i sina roller utifrån ansvar och kompetens. 

Arbetet innefattar även kontinuerliga förbättringsarbeten i linje med företagets produktionssystem och verksamhetens övergripande mål.

Vi söker dig som:
Har tidigare dokumenterad erfarenhet inom personal och arbetsliv, gärna dig som tidigare har arbetat i industrin och haft huvudansvar för en mellanstor grupp. 

Du erbjuds ett team om cirka 30 personer på ett av Sveriges mest attraktiva företag! 

 

START: November, med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, 070-811 08 09, [email protected] 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Ventilationsmontörer till Cantrade Ventilation AB

Inledning: Cantrade Ventilation utökar sin styrka med ventilationsmontörer! Har du ett tekniskt intresse och gillar att bygga så passar denna tjänst dig!    Information om tjänsten Professionals Nord söker för Cantrade Ventilation AB räkning en ventilationsmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cantrade Ventilation AB under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska... Visa mer
Inledning:
Cantrade Ventilation utökar sin styrka med ventilationsmontörer! Har du ett tekniskt intresse och gillar att bygga så passar denna tjänst dig! 

 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Cantrade Ventilation AB räkning en ventilationsmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cantrade Ventilation AB under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo Lloyd önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

 

 

Arbetsuppgifter
Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Som ventilationsmontör hos vår kund arbetar du alltid tillsammans med minst en kollega i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt olika kunder. Arbetet sker främst ute på projekt runt om i Sverige så du som söker bör trivas med resor i tjänsten.

• Installation och montering av anläggningar inom ventilation
• Att vara delaktig i förbättringsarbeten

Vi söker dig som:
Som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller ett tekniskt intresse. B-körkort är ett krav då resor är en stor del i tjänsten och bil ingår i tjänsten. 

Om du har lift och fallskyddsutbildning är det meriterande för denna tjänst. 

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

 

START: Omgående 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Arvika 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre