Lediga jobb Poolia Sverige AB i Arvika

Se alla lediga jobb från Poolia Sverige AB i Arvika. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arvika som finns inom det yrket.

Enhetschef renhållning

Nu söker vi dig som kan ta ett konsultuppdrag som Enhetschef för renhållningen hos Teknik i Väst AB som är ett kommunalt bolag i Arvika. Omfattning: Heltid 100% Start: 20230530 Längd: 5-6 månader, eventuellt längre. Om tjänsten Du blir anställd av Dreamwork, alternativt finns möjlighet att fakturera från eget bolag. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Du kommer att leda och fördela arbetet, ansvara för den dagliga driften, bemanning, schemaläggning på Mos... Visa mer
Nu söker vi dig som kan ta ett konsultuppdrag som Enhetschef för renhållningen hos Teknik i Väst AB som är ett kommunalt bolag i Arvika.

Omfattning: Heltid 100%
Start: 20230530
Längd: 5-6 månader, eventuellt längre.Om tjänsten
Du blir anställd av Dreamwork, alternativt finns möjlighet att fakturera från eget bolag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att leda och fördela arbetet, ansvara för den dagliga driften, bemanning, schemaläggning på Mossebergsenheten. Enheten består av ca 16 medarbetare (chaufförer och ÅVC-personal).


Vem är du?
För att vara aktuell för uppdraget, behöver du uppfylla nedan kriterier:
Du har lägst en gymnasial utbildning i botten. Du är en erfaren ledare som tidigare haft motsvarande personalgrupper att leda och fördela arbetet för.

Meriterande är om du har erfarenhet från kommunal verksamhet, renhållning, , arbetsmiljöarbete, utveckla arbetssätt och skapa rutiner, förändringsarbete.

Som person är du en trygg ledare som skapar goda relationer och samtidigt klarar av att stå på sig i en stark arbetsgrupp.
Om verksamheten
Känner du at detta passar in på dig? Då är du välkommen att söka tjänsten via länken i annonsen. Visa mindre

Säsongsjobb i sommar hos Spira Blommor!

Stig in i en värld av färg och doft som fältsäljare för Spira Blommor i sommar! Spira Blommor är en ledande leverantör av högkvalitativa blommor till livsmedelsbutiker över hela landet och söker nu en driven säsongsmedarbete för jobb under sommaren i Arvika. Har du en annan huvudsaklig sysselsättning eller arbetar deltid finns möjlighet till att arbeta cirka 20% från v. 27 till v. 31. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Om tjä... Visa mer
Stig in i en värld av färg och doft som fältsäljare för Spira Blommor i sommar!

Spira Blommor är en ledande leverantör av högkvalitativa blommor till livsmedelsbutiker över hela landet och söker nu en driven säsongsmedarbete för jobb under sommaren i Arvika. Har du en annan huvudsaklig sysselsättning eller arbetar deltid finns möjlighet till att arbeta cirka 20% från v. 27 till v. 31.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som fältsäljare kommer du att vara det glada ansiktet utåt och möter kunder och shoppare i butikerna. Du kommer att ha ansvaret för att sälja och leverera fantastiska blommor till kunder i butiken och se till att blomsteravdelningen skiner med kvalitet och effektivitet i alla dess delar.

Dina dagar kommer att spenderas med att besöka olika butiker och vårda blomsteraffären, genom att ordna exponering, skyltning med priser och information, beställningar och ombesörjande av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer, alltid med ett leende på läpparna. Du har ett intresse för blommor och ett öga för detaljer. Att ha körkort och tillgång till egen bil är ett krav i denna tjänst.

Om du har tidigare erfarenhet från livsmedelshandel, blomsterbranschen eller försäljning är det som att du redan känner doften av framgång i luften. Men även om du inte har den exakta erfarenheten är det din inställning och ditt engagemang som verkligen spelar roll. Vi letar efter någon som är redo att lära, växa och blomstra i denna spännande roll.

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Fältsäljare Blommor till Arvika

Ansök    Apr 25    Poolia Sverige AB    Utesäljare
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Arvika. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid med ca 30h/vecka under sommaren, med start v 19-20 för att sedan fortsätta v 28-v 30 och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren. Om tjänsten Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i bu... Visa mer
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Arvika. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid med ca 30h/vecka under sommaren, med start v 19-20 för att sedan fortsätta v 28-v 30 och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren.

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Du åker runt till butiker för att sköta blommavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Enhetschef till Öppenvårdpsykiatrin, Region Värmland

Har du erfarenhet och intresse av ledarskap? Har du ambitionen att vara en närvarande och engagerande chef? Vill du vara med och utveckla öppenvårdspsykiatrin i Värmland? Då har du chansen nu när Region Värmland ska rekrytera en Enhetschef till Psykiatriska öppenvården i vackra Arvika vid Glafsfjorden! Psykiatriska öppenvården består idag av sex allmänpsykiatriska mottagningar, fem subspecialiteter och en ST-enhet. Mottagningen har i uppdrag att bed... Visa mer
Har du erfarenhet och intresse av ledarskap? Har du ambitionen att vara en närvarande och engagerande chef? Vill du vara med och utveckla öppenvårdspsykiatrin i Värmland?

Då har du chansen nu när Region Värmland ska rekrytera en Enhetschef till Psykiatriska öppenvården i vackra Arvika vid Glafsfjorden!

Psykiatriska öppenvården består idag av sex allmänpsykiatriska mottagningar, fem subspecialiteter och en ST-enhet. Mottagningen har i uppdrag att bedöma, utreda och behandla specialistpsykiatriska tillstånd och arbetar aktivt med utveckling av den psykiatriska öppenvården i länet. Mottagningen samarbetar med anestesi/operation och IVA då mottagningen erbjuder ECT.

Om tjänsten
I rollen som Enhetschef leder du utifrån angivna mål, uppdrag och givna resurser, du följer upp resultat, samt har ett utvecklande ledarskap som bidrar till motiverade och engagerade medarbetare. Du arbetar med utveckling av samverkan med vårdcentraler, socialtjänst och socialpsykiatri i Arvika, Eda och Årjängs kommun, Försäkringskassa och Arbetsförmedling.

Till din hjälp på mottagningen kommer du att ha en biträdande Enhetschef som fungerar som ditt närmaste stöd. I din roll som Enhetschef är du direkt underställd Verksamhetschef, du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp.

På mottagningen arbetar läkare, psykologer, psykoterapeuter, skötare, kuratorer, sjuksköterskor, vårdadministratörer och arbetsterapeut. Som Enhetschef leder du dessa professioner och ansvarar bland annat för den hälso- och sjukvård som bedrivs, personalfrågor, budget, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Du ansvarar för cirka 35 medarbetare.

Anställningsform: Tidsbegränsat chefsförordnande (4 år) med tillsvidareanställning i grundprofessionen.
Tjänstgöringsgrad: 100%. Dagtid.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vem är du?
Nu söker vi dig som har god erfarenhet av att vara ledare, gärna inom hälso- och sjukvård. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och idéer. Du tycker om att samarbeta kring verksamhetens frågor såväl internt som externt. Du har en positiv och problemlösande inställning, god samarbetsförmåga och du kommunicerar väl. Du har förmåga att tänka strategiskt och har förståelse för helheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig med högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har även tidigare erfarenhet av vårdverksamhet och en förståelse för dess utmaningar och möjligheter.

Erfarenhet från arbete inom psykiatrin ses som meriterande.

Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Läs gärna mer på: www.regionvarmland.se

Fackliga företrädare nås via Region Värmlands växel: 010-831 50 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Enhetschef till Öppenvårdpsykiatrin, Region Värmland

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Läs gärna mer på: www.regionvarmland.se Vill du vara med och utveckla öppenvårdspsykiatrin i Värmland som enhetschef på Psykiatriska öppenvården i Arvika? Psykiatriska öppenvården består idag av sex allmänpsykiatrisk... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Läs gärna mer på: www.regionvarmland.se

Vill du vara med och utveckla öppenvårdspsykiatrin i Värmland som enhetschef på Psykiatriska öppenvården i Arvika?

Psykiatriska öppenvården består idag av sex allmänpsykiatriska mottagningar, fem subspecialiteter och en ST-enhet. Mottagningen har i uppdrag att bedöma, utreda och behandla specialistpsykiatriska tillstånd och arbetar aktivt med utveckling av den psykiatriska öppenvården i länet. Mottagningen samarbetar med anestesi/operation och IVA då vi erbjuder ECT.

Om tjänsten
Som enhetschef leder du utifrån angivna mål och uppdrag, utifrån givna resurser och följer upp resultat, samt har ett utvecklande ledarskap som bidrar till motiverade och engagerade medarbetare. Du arbetar med utveckling av samverkan med vårdcentraler, socialtjänst och socialpsykiatri i Arvika, Eda och Årjängs kommun. Mottagningen ingår även i Samordningsförbundet Finsam där nuvarande enhetschef i Arvika samverkar med Försäkringskassa, Arbetsförmedling och socialtjänst i Arvika och Eda kommun.
I rollen som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschef, ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och Arvikas krisstöd.

På mottagningen arbetar läkare, psykologer, psykoterapeuter, skötare, kuratorer, sjuksköterskor, vårdadministratörer och arbetsterapeut. Som enhetschef leder du dessa professioner och ansvarar bland annat för den hälso- och sjukvård som bedrivs, personalfrågor, budget, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Du ansvarar för cirka 35 medarbetare.

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning med ett chefsförordnande på 4 år.

Vem är du?
Nu söker vi dig som har god erfarenhet av att vara ledare, gärna inom psykiatrin. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och idéer. Du tycker om att arbeta självständigt samt att samverka kring verksamhetens frågor såväl internt som externt. Du har en positiv och problemlösande inställning, god samarbetsförmåga och du kommunicerar väl. Du har förmåga att tänka strategiskt och har förståelse för helheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att vara aktuell för rollen har du högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms relevant för verksamheten.
Erfarenhet av chefs- och ledarskap är meriterande samt intresse av psykiatriskvård.

Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre