Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Arvika

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Hudterapeut / massör

Ansök    Nov 13    Cristakliniken AB    Hudterapeut
Cristakliniken söker nu en hudterapeut, för dig som vill jobba med resultat inriktad hudvård. Utbildning inom bl a kosmetisk pigmentering, naglar och/eller fransar, är också meriterande men inget krav. Vi söker dig som har en godkänd utbildning och är en dokumenterat duktig hudterapeut. Du som är kundorienterad, glad, positiv, lojal och medverkar till att skapa en positiv arbetsmiljö, då har vi jobbet som du söker. Vi ger dig möjlighet till flexibilitet ... Visa mer
Cristakliniken söker nu en hudterapeut, för dig som vill jobba med resultat inriktad hudvård.
Utbildning inom bl a kosmetisk pigmentering, naglar och/eller fransar, är också meriterande men inget krav.
Vi söker dig som har en godkänd utbildning och är en dokumenterat duktig hudterapeut. Du som är kundorienterad, glad, positiv, lojal och medverkar till att skapa en positiv arbetsmiljö, då har vi jobbet som du söker.
Vi ger dig möjlighet till flexibilitet avseende dina arbetstider.
Att sätta kunden i fokus med hög kundservice ser vi som en självklarhet. På Cristakliniken jobbar vi med olika typer av behandlingar där finns det möjlighet till vidareutbildning. I arbetet som hudterapeut ingår alla typer av resultatinriktade behandlingar såsom NBE 3000, PRX, microneedling, green peel, massage, lymfbehandlingar, PMU m.m.
Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker. Alla ansökningar handläggs konfidentiellt. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Tillträde efter överenskommelse.
Provanställning 3 månader. Halvtid eller timanställning till att börja med.
Om Cristakliniken: www.cristakliniken.se Visa mindre

Massör eller hudterapeut

Cristakliniken söker nu en massör och/eller hudterapeut. Massör: Du är certifierad av branschrådet Svensk Massage och har kompetenser inom klassisk, sport, triggerpunkter. Meriterande om du även behärskar djupvågsbehandling och lymfmassage men ej krav. Hudterapeut: Vi söker dig som har en godkänd utbildning och är en dokumenterat duktig hudterapeut och är självgående. Erfarenhet minst 3 år. Det är viktigt att du har kunden i fokus, är serviceinriktad, pun... Visa mer
Cristakliniken söker nu en massör och/eller hudterapeut.
Massör: Du är certifierad av branschrådet Svensk Massage och har kompetenser inom klassisk, sport, triggerpunkter. Meriterande om du även behärskar djupvågsbehandling och lymfmassage men ej krav.
Hudterapeut: Vi söker dig som har en godkänd utbildning och är en dokumenterat duktig hudterapeut och är självgående. Erfarenhet minst 3 år.
Det är viktigt att du har kunden i fokus, är serviceinriktad, punktlig och har ordningssinne.
På Cristakliniken jobbar vi med olika typer av behandlingar där finns det möjlighet till vidareutbildning. I arbetet som hudterapeut ingår alla typer av resultatinriktade behandlingar såsom NBE 3000, PRX, microneedling, green peel, massage, lymfbehandlingar, PMU m.m.
Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker. Alla ansökningar handläggs konfidentiellt. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Utbildning inom bl a kosmetisk pigmentering, naglar och/eller fransar, är också meriterande men inget krav.
Tillträde efter överenskommelse.
Provanställning 3 månader. Varierande arbetstider. Viss flexibilitet avseende dina arbetstider.
Anställning per timma till att börja med.
Läs mer om oss: www.cristakliniken.se Visa mindre

Medicinsk fotterapeut till vårdcentralen Verkstaden i Arvika

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8600 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling, kollektivtrafik samt kultur och bildning. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i ... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8600 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling, kollektivtrafik samt kultur och bildning.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver vårdcentraler över hela länet och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten 
Primärvården är basen i den värmländska vården och vi finns till för att ha en god och nära vård till alla i Värmland genom livets alla skeden.

Vårdcentralen Verkstaden har i nuläget 18 500 listade patienter och cirka 65 medarbetare inom många olika professioner.

I vårdcentralens utbud finns bland annat läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, undersköterskemottagning, diabetesmottagning, astma- KOL mottagning, hypertonimottagning och samtalsmottagning.

Medarbetare som trivs och har möjlighet att utvecklas är en förutsättning för att vi ska kunna ge god vårdkvalité. Utveckling och god arbetsmiljö i smått och stort är i fokus hos oss. Att ta väl hand om varandra och om nya medarbetare och studenter är viktigt för oss alla.

Är du fotvårdsspecialist och intresserad av ett arbete i en vacker liten stad? Vill du ha nära till jobbet och småstadens service i en naturskön omgivning? I Arvika har vi även ett gott utbud av fritidsaktiviteter och ett levande kultur- och musikliv.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär vanligt fotvårdsterapeutiskt arbete i första hand med våra diabetespatienter. För dem erbjuder vi medicinsk fotvårdsterapi som en del i den övriga vården och som förebyggande åtgärd. Alla behandlingar utförs efter remiss och även andra patientkategorier som bedöms ha ett medicinskt behov kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och 1,5 års eftergymnasial utbildning som medicinsk fotvårdsterapeut. Erfarenhet av arbete inom yrket är ett krav. Har du även jobbat inom primärvård och med sårvård så är det meriterande.

Du ska ha en god förmåga att arbeta självständigt, vara flexibel och kommunikativ samt ha goda datorkunskaper. Öppenhet, tydlighet och att ha bra samarbetsförmåga med övriga medarbetare och förstås även med patienten är centralt i arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Frisör sökes för graviditetsvikariat med möjlighet till vidare anställning

Ansök    Aug 2    Kk-Salongen    Frisör
Frisör sökes till KK-salongen i Arvika för graviditetsvikariat med stor möjlighet för vidare anställning Du ska ha minst några års erfarenhet av frisöryrket och viljan att utvecklas. Tycker du om att samarbeta, är positiv och serviceinriktad och har kundens bästa i fokus så kan du vara den vi söker . Stämmer detta in på dej så sänd ett cv och gärna ett personligt brev Visa mer
Frisör sökes till KK-salongen i Arvika för graviditetsvikariat med stor möjlighet för vidare anställning
Du ska ha minst några års erfarenhet av frisöryrket och viljan att utvecklas. Tycker du om att samarbeta, är positiv och serviceinriktad och har kundens bästa i fokus så kan du vara den vi söker .
Stämmer detta in på dej så sänd ett cv och gärna ett personligt brev Visa mindre

Frisör sökes för graviditetsvikariat med möjlighet till vidare anställning

Ansök    Jan 12    Kk-Salongen    Frisör
Frisör sökes till KK-salongen i Arvika för graviditetsvikariat på 1,5 år med stor möjlighet för vidare anställning Tycker du om samarbete ,brinner för frisöryrket och vill utvecklas och har kundens välmående i fokus så kan du vara den vi söker . Hel/deltid Lön enligt avtal + provision Visa mer
Frisör sökes till KK-salongen i Arvika för graviditetsvikariat på 1,5 år med stor möjlighet för vidare anställning
Tycker du om samarbete ,brinner för frisöryrket och vill utvecklas och har kundens välmående i fokus så kan du vara den vi söker .
Hel/deltid
Lön enligt avtal + provision Visa mindre

Frisör sökes för graviditetsvikariat med möjlighet till vidare anställning

Ansök    Mar 19    Kk-Salongen    Frisör
Frisör sökes till KK-salongen i Arvika för graviditetsvikariat med stor möjlighet för vidare anställning Du ska ha minst några års erfarenhet av frisöryrket och viljan att utvecklas. Tycker du om att samarbeta, är positiv och serviceinriktad och har kundens bästa i fokus så kan du vara den vi söker . Stämmer detta in på dej så sänd ett cv och gärna ett personligt brev Visa mer
Frisör sökes till KK-salongen i Arvika för graviditetsvikariat med stor möjlighet för vidare anställning
Du ska ha minst några års erfarenhet av frisöryrket och viljan att utvecklas. Tycker du om att samarbeta, är positiv och serviceinriktad och har kundens bästa i fokus så kan du vara den vi söker .
Stämmer detta in på dej så sänd ett cv och gärna ett personligt brev Visa mindre

Medicinsk fotvårdsterapeut till vårdcentralen Verkstaden

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Primärvården är basen i den värmländska vården och vi finns till för att ha en god och nära vård till alla i Värmland genom livets alla skeenden.

Vårdcentralen Verkstaden är en av landets största och har i nuläget 18 500 listade patienter och cirka 70 medarbetare inom många professioner.

Är du medicinsk fotvårdsterapeut och intresserad av att arbeta i en vacker liten stad? Vill du ha nära till jobbet och småstadens service i en naturskön omgivning? I Arvika har vi även ett gott utbud av fritidsaktiviteter och ett levande kultur- och musikliv.
Medarbetare som trivs och har möjligheter att utvecklas är en förutsättning för att vi ska kunna ge god vårdkvalité. Utveckling och god arbetsmiljö i smått och stort är i fokus.
Som fotvårdare hos oss tillhör du primärvården och vårdcentralen Verkstaden men vårt team med fotvårdare har i nuläget sin arbetsplats på sjukhuset i Arvika.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär sedvanligt fotvårdsterapeutiskt arbete i första hand med våra diabetespatienter. För dem erbjuder vi medicinsk fotvårdsterapi som en del i den övriga vården och som förebyggande åtgärd. Alla behandlingar utförs efter remiss och även andra patientkategorier som bedöms att ha ett medicinskt behov kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och 1,5 års eftergymnasial utbildning som medicinsk fotvårdsterapeut. Har du erfarenhet i yrket eller jobbat i primärvård med sårvård så är det meriterande. Du ska ha en god förmåga att arbeta självständigt, vara flexibel och kommunikativ samt ha en god datavana. Öppenhet, tydlighet och att ha en bra samarbetsförmåga är viktigt. Du ska samarbeta med övriga yrkeskategorier och förstås ha patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Söker massör

Cristakliniken finns centralt i Arvika. Du är en glad, ambitiös och ordningsam massör. Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha huvudfokus på kundens välmående, vara stresstålig, positiv och brinna för ditt yrke som massör. Du har ett genuint intresse för kundservice och drivs av ansvarskänsla och personlig utveckling. Du är flexibel. Du skall behärska svenska flytande i tal och skrift, om du även behärskar engelska bra är det ett plus. Du kan tänka ... Visa mer
Cristakliniken finns centralt i Arvika.
Du är en glad, ambitiös och ordningsam massör. Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha huvudfokus på kundens välmående, vara stresstålig, positiv och brinna för ditt yrke som massör. Du har ett genuint intresse för kundservice och drivs av ansvarskänsla och personlig utveckling. Du är flexibel.
Du skall behärska svenska flytande i tal och skrift, om du även behärskar engelska bra är det ett plus.
Du kan tänka dig timanställning, deltid på schema, vardagar, kvällar, helger, dagtid, de tider som passar dig,
Viktigt är att du är utbildad certifierad massör, gärna med minst 1 års erfarenhet. Vi ser gärna att du har en eller flera vidareutbildningar eller kompletterande terapiformer inom ditt område. Om allt känns rätt så önskar jag att du har intresse för att lära dig djupvåg/fachia- och NBE 3000 kroppsbehandlingar. Har du kunskap inom lymfsystemet är det ett stort plus. Även kostrådgivare är välkommet.
KRAV! Du som söker skall ha godkänd certifiering eller diplomering inom ditt område. Sökande som saknar detta göre sig ej besvär.
För att söka; skicka oss ett personligt brev med CV och referenser samt foto. Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

professionell Barberare

Ansök    Maj 9    Omar, Sarhad Mardan Omar    Frisör
interessert i å arbeide i en vintage barber shop? Hos Mr. Barber Arvika søker vi etter deg som har mye erfaring og kompetanse innen barberyrket, hardtarbeidende og er kreativ. Vi er en vintage salong så det er viktig at du er kjent med og intressert i både musikk og stil fra 40-70tallet. Arbeidsoppgaver innebærer: Herreklippning og dameklippning, barbering med kniv og skjeggstyling, hårvask, trådning, ansiktsmassasje, produktsalg og god kommunikasjon med... Visa mer
interessert i å arbeide i en vintage barber shop?
Hos Mr. Barber Arvika søker vi etter deg som har mye erfaring og kompetanse innen barberyrket, hardtarbeidende og er kreativ. Vi er en vintage salong så det er viktig at du er kjent med og intressert i både musikk og stil fra 40-70tallet.
Arbeidsoppgaver innebærer:
Herreklippning og dameklippning, barbering med kniv og skjeggstyling, hårvask, trådning, ansiktsmassasje, produktsalg og god kommunikasjon med kunder.
Besøk oss gjerne på facebook: Mr.barber Arvika.
instagram: mrbarberarvika.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Utbildad frisör

Ansök    Feb 28    Kk-Salongen    Frisör
Frisör sökes till KK -salongen i Arvika . Vi vill att du ska ha utbildning och erfarenhet och tycka om att jobba som ett team och utvecklas tillsammans . Stämmer detta in på dej så hör av dej Visa mer
Frisör sökes till KK -salongen i Arvika . Vi vill att du ska ha utbildning och erfarenhet och tycka om att jobba som ett team och utvecklas tillsammans . Stämmer detta in på dej så hör av dej Visa mindre

Medicinsk fotterapeut till vårdcentralen Verkstaden i Arvika

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Primärvården är basen i den värmländska vården och vi finns till för att ha en god och nära vård till alla i Värmland genom livets alla skeden.

Vårdcentralen Verkstaden har i nuläget 18 600 listade patienter och cirka 65 medarbetare inom många olika professioner. Är du fotvårdsspecialist och intresserad av ett arbete i en vacker liten stad? Vill du ha nära till jobbet och småstadens service i en naturskön omgivning? I Arvika har vi även ett gott utbud av fritidsaktiviteter och ett levande kultur- och musikliv.

Medarbetare som trivs och har möjlighet att utvecklas är en förutsättning för att vi ska kunna ge god vårdkvalité. Utveckling och god arbetsmiljö i smått och stort är i fokus hos oss. Vårdcentralen är en av landets största och är även akademisk med en studentmottagning för läkarstudenter. Att ta väl hand om varandra och om nya medarbetare och studenter är viktigt för oss alla. I vårt utbud finns bland annat läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, undersköterskemottagning, diabetesmottagning, astma-KOL-mottagning, hypertonimottagning och samtalsmottagning. Som fotvårdare hos oss tillhör du primärvården och Verkstaden men vårt team med fotvårdare har i nuläget sin arbetsplats på sjukhuset i Arvika.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär sedvanligt fotvårdsterapeutiskt arbete i första hand med våra diabetespatienter. För dem erbjuder vi medicinsk fotvårdsterapi som en del i den övriga vården och som förebyggande åtgärd. Alla behandlingar utförs efter remiss och även andra patientkategorier som bedöms ha ett medicinskt behov kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och 1,5 års eftergymnasial utbildning som medicinsk fotvårdsterapeut. Erfarenhet av arbete inom yrket är ett krav. Har du även jobbat inom primärvård och med sårvård så är det är meriterande.

Du ska ha en god förmåga att arbeta självständigt, vara flexibel och kommunikativ samt ha god datavana. Öppenhet, tydlighet och att ha bra samarbetsförmåga med övriga yrkeskategorier och förstås även med patienten är centralt i arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Frisör sökes för graviditetsvikariat med möjlighet till vidare anställning

Ansök    Sep 28    Kk-Salongen    Frisör
Frisör sökes till KK-salongen i Arvika för graviditetsvikariat på 1,5 år med stor möjlighet för vidare anställning Tycker du om samarbete och att utvecklas och har kundens välmående i fokus så kan du vara den vi söker . Hel/deltid Lön enligt avtal + provision Visa mer
Frisör sökes till KK-salongen i Arvika för graviditetsvikariat på 1,5 år med stor möjlighet för vidare anställning
Tycker du om samarbete och att utvecklas och har kundens välmående i fokus så kan du vara den vi söker .
Hel/deltid
Lön enligt avtal + provision Visa mindre

Frisör till Josefs Salong i Arvika

Ansök    Feb 18    Moradians Salong    Frisör
Hej I våran salong i Arvika behöver vi en ny herrfrisör med erfarenhet. Vi har mycket kunder så det gäller att var erfaren och effektivt. Att kunna kommunicera på svenska är ett måste eftersom vi sätter stor vikt på service åt kunderna. Med vänlig hälsning Visa mer
Hej
I våran salong i Arvika behöver vi en ny herrfrisör med erfarenhet.
Vi har mycket kunder så det gäller att var erfaren och effektivt. Att kunna kommunicera på svenska är ett måste eftersom vi sätter stor vikt på service åt kunderna.


Med vänlig hälsning Visa mindre

Fotvårdsterapeut , vårdcentralen Verkstaden

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vårdcentralen Verkstaden är ... Visa mer
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Vårdcentralen Verkstaden är en av våra största vårdcentraler med cirka 19 500 listade patienter. Här finns läkar-, sjuksköterske- och samtalsmottagning. Fotvården tillhör vårdcentralen, men är lokaliserad på Arvika sjukhus.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en fotvårdsterapeut för att arbeta med medicinsk fotvård för diabetiker.

Du kommer att ingå i ett team kring patienten tillsammans med läkare och diabetessköterska på vårdcentralen. Du ansvarar för information och utbildning inom ditt kompetensområde. Arbetet är självständigt och du utför regelbunden fotstatus, riskindelar enligt riktlinjer, ger egenvård, omvårdnadsbehandling och fotsjukvård.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med adekvat medicinsk fotvårdsutbildning inklusive diabetesutbildning samt undersköterskeutbildning. Datavana är meriterande.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Profesjonell Barber

Ansök    Jun 22    Omar, Sarhad Mardan Omar    Herrfrisör
interessert i å arbeide i en vintage barber shop? Hos Mr. Barber Arvika søker vi etter deg som har mye erfaring og kompetanse innen barberyrket, hardtarbeidende og er kreativ. Vi er en vintage salong så det er viktig at du er kjent med og intressert i både musikk og stil fra 40-70tallet. Arbeidsoppgaver innebærer: Herreklippning og dameklippning, barbering med kniv og skjeggstyling, hårvask, trådning, ansiktsmassasje, produktsalg og god kommunikasjon med... Visa mer
interessert i å arbeide i en vintage barber shop?
Hos Mr. Barber Arvika søker vi etter deg som har mye erfaring og kompetanse innen barberyrket, hardtarbeidende og er kreativ. Vi er en vintage salong så det er viktig at du er kjent med og intressert i både musikk og stil fra 40-70tallet.
Arbeidsoppgaver innebærer:
Herreklippning og dameklippning, barbering med kniv og skjeggstyling, hårvask, trådning, ansiktsmassasje, produktsalg og god kommunikasjon med kunder.
Besøk oss gjerne på facebook: Mr.barber Arvika.
instagram: mrbarberarvika. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Apr 10    Kk - Salongen    Frisör
Frisör sökes till KK-salongen i Arvika . Tycker du om samarbete och att utvecklas och har kundens välmående i fokus så kan du vara den vi söker Hel/deltid lön enligt avtal , månadslön +provision Visa mer
Frisör sökes till KK-salongen i Arvika . Tycker du om samarbete och att utvecklas och har kundens välmående i fokus så kan du vara den vi söker Hel/deltid lön enligt avtal , månadslön +provision Visa mindre