Lediga jobb som Kock, storhushåll i Arvika

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Kock

Ansök    Okt 21    Arvika kommun    Kock, storhushåll
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Arvika kommun söker en kock till en av våra största kök - Kyrkebyskolans kök. Vi söker dig som vill vara med och göra måltiden till en av dagens höjdpunkter för barn, elever och äldre i Arvika kommun! Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av teamkockar, ko... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Arvika kommun söker en kock till en av våra största kök - Kyrkebyskolans kök.

Vi söker dig som vill vara med och göra måltiden till en av dagens höjdpunkter för barn, elever och äldre i Arvika kommun!

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av teamkockar, kockar och köksbiträden. I arbetsuppgifterna ingår främst tillagning av lunchportioner till förskola, skola och äldreomsorg, tillagning av specialkost och av kvällsmat till kommunens äldreboenden. Eleverna på Kyrkebyskolan äter sina måltider i matsalen som ligger i direkt anslutning till köket så förberedelser, servering samt diskning ingår i arbetsuppgifterna. Även utförande av egenkontroll, städ samt vissa administrativa arbetsuppgifter förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Du är utbildad kock på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper kring egenkontroll och livsmedelshygien och vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom restaurang eller storhushåll. Det är även önskvärt om du har tidigare erfarenhet av kostdataprogrammet Mashie och av specialkost. Det är av vikt att du har god datavana och förmåga att snabbt sätta dig in i nya datasystem.

Som person är du ansvarsfull, självständig, flexibel och har god samarbetsförmåga. En positiv attityd och ett gott bemötande gentemot kollegor och matgäster är något som faller sig naturligt för dig. Att du är serviceinriktad med kunden i centrum är en självklarhet och vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är önskvärt att du har B-körkort.

I tjänsten ingår helgarbete.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Köksansvarig förskolan Fisken

Vi söker KÖKSANSVARIG till vår förskola Fisken Vill du vara med att laga bra och god mat till barnen vid vår förskola Fisken? I så fall söker du vår tjänst som köksansvarig. Arbetsuppgifterna innebär bl a att handla in/beställa varor, förbereda och laga maten, servera och diska. Förskolan har 24 barn. Arbetsuppgifterna är på 65 % av heltid, men vi gör en kombinationstjänst då vi också har behov av lokalvård på 20 % på förskolan. Dessutom fyller vi upp med... Visa mer
Vi söker KÖKSANSVARIG till vår förskola Fisken
Vill du vara med att laga bra och god mat till barnen vid vår förskola Fisken?
I så fall söker du vår tjänst som köksansvarig. Arbetsuppgifterna innebär bl a att handla in/beställa varor, förbereda och laga maten, servera och diska. Förskolan har 24 barn.
Arbetsuppgifterna är på 65 % av heltid, men vi gör en kombinationstjänst då vi också har behov av lokalvård på 20 % på förskolan. Dessutom fyller vi upp med 15 % med lokalvård i vår kyrka. Detta innebär lokalvård också i våra entréer, toaletter, kyrksal, motionshall och vissa övriga utrymmen. Arbetsuppgifterna följer ett upplagt schema.
Du bör vara förtrogen med hantering av livsmedel och krav på hygien. Du bör också ha kompetens inom lokalvård.
Du ska kunna arbeta självständigt med att planera, organisera, och ansvara för beställning och inköp. Du ska ha en god samarbetsförmåga.
Tillträde sker snarast och efter överenskommelse. Tjänsten är tills vidare, ev provanställning kan beslutas.
Hör gärna av dig till vår rektor, Ulrika Gustafsson, tel 072-249 19 06 eller förskolans ordförande Nils-Gunnar Andersson, 070-3101236. Du kan också ta kontakt med Equmeniakyrkans ordförande, Elisabet Björklund, 070-625 11 75
Välkommen med din ansökan som behöver vi ha senast 9 december 2022. Du skickar din ansökan digitalt till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock sökes till föräldrakooperativet Prästhögskolan

Föräldrakooperativet Prästhögskolan söker en kock. Förskolan ligger strax utanför Klässbol och är inrymd i en faluröd före detta byskola med skogen som närmsta granne, ett stenkast från öppna marker där får och hästar betar. Barnen lägger mycket tid på att utforska omgivningarna och naturen och den stora, vackra utemiljön ger utrymme för lek och kreativitet. Barnen uppskattar också att odla och skörda från ”barnens trädgård”. På Prästhögskolan vill vi att... Visa mer
Föräldrakooperativet Prästhögskolan söker en kock.
Förskolan ligger strax utanför Klässbol och är inrymd i en faluröd före detta byskola med skogen som närmsta granne, ett stenkast från öppna marker där får och hästar betar. Barnen lägger mycket tid på att utforska omgivningarna och naturen och den stora, vackra utemiljön ger utrymme för lek och kreativitet. Barnen uppskattar också att odla och skörda från ”barnens trädgård”. På Prästhögskolan vill vi att barnen ska mötas av en trygg famn. De ska få känna glädjen i social samvaro med både barn och vuxna och vi vill utmana barnen i deras lärande, genom lek och aktiviteter. Arbetet på förskolan drivs i nära relation till föräldrarna och här vill vi att både barn och vuxna ska trivas, lära och ha roligt.
Prästhögskolan är ett föräldrakooperativ som sedan starten år 1988 drivits som ekonomisk förening. För den löpande verksamheten ansvarar styrelsen bestående av engagerade föräldrar. Rektor ansvarar för den pedagogiska verksamheten som utgår från skolverkets läroplan för förskolan. Du blir en viktig del i utvecklingen av vår verksamhet. Korta beslutsvägar och en engagerad personal- och föräldragrupp skapar en stor möjlighet för dig att tillsammans med barn, personalgrupp och föräldrar påverka förskolan med läroplanen som utgångspunkt.
Barngruppen består under höstterminen av cirka 20 barn i åldrarna 1 – 5 år. I arbetslaget ingår totalt sex personer. Förskolan har två avdelningar som är indelade utifrån ålder. Maten lagas av vår egen duktiga kock och är ekologisk och närproducerad i den mån det går. Förskolans öppettider är mellan cirka kl 06.30 – 17.00.
Arbetsbeskrivning:
Du har intresse och kunskaper av att planera och laga god och näringsrik mat från grunden. Därtill allergi- och specialkost samt vegetarisk och närproducerade kost. Förutom tillagning av mat ansvarar du också för för- och efterarbete i samband med måltid, matsedel, livsmedelsinköp, livsmedelshygien samt egenkontroll. Du ansvarar även för att följa givna budgetramar.
Du kommer ingå i arbetsplatsens arbetslag och deltar i planering, utvecklings- och kvalitetsarbete och utvärderingar. Du är samarbetsvillig, serviceinriktad och prestigelös i ditt möte med barn, vårdnadshavare samt personal.
Vi är intresserade av dig som tycker om utmaningar i arbetet och som stimuleras av en flexibel miljö. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och professionellt förhållningsätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Det kan förekomma arbete i barngruppen vid behov.
Kvalifikationer:
Du ska vara utbildad kock eller annan utbildning eller erfarenhet som är likvärdig. Meriterande med erfarenhet från arbete i kök inom förskola/skola samt arbete i barngrupp på förskola.
Krav på god samarbetsförmåga och kunskaper inom närproducerat och ekologisk mathållning.
Du ska också ha goda kunskaper inom livsmedelshygien och livsmedelsinköp.
Körkort är ett krav.
Tjänsten:
En tillsvidaretjänst på 80 % . Tillträde sker 1 augusti eller enligt överenskommelse med arbetsgivaren. Utdrag från belastningsregistret för arbete inom skola och förskola kommer inhämtas.
Förmåner:
Friskvårdsbidrag
Arbetskläder och skor
TBE-vaccin

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår rektor Ingrid Davidsson eller kontakta vår arbetsgivargrupp.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock

Ansök    Aug 29    Arvika kommun    Kock, storhushåll
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Vi söker en kock till skolköket i Edane och letar efter dig som vill vara med och göra måltiden till en av dagens höjdpunkter för eleverna. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter innebär tillagning av lunch och sallad samt frukost och mellanmål till skola och förskola. Eleverna på E... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Vi söker en kock till skolköket i Edane och letar efter dig som vill vara med och göra måltiden till en av dagens höjdpunkter för eleverna.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär tillagning av lunch och sallad samt frukost och mellanmål till skola och förskola. Eleverna på Edane skola äter sina måltider i matsalen som ligger i direkt anslutning till köket så förberedelser, servering samt diskning ingår i arbetsuppgifterna. Vi skickar även mat till två förskolor som ligger i nära anslutning till skolan. Tillagning av specialkost ingår i arbetsuppgifterna liksom utförande av egenkontroll, städ samt vissa administrativa arbetsuppgifter som bland annat planering och beställning av varor. 

Kvalifikationer
Du är utbildad kock på gymnasienivå eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper kring egenkontroll och livsmedelshygien och vi ser gärna att du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom restaurang eller storhushåll. Det är även önskvärt att du har tidigare erfarenhet av kostdataprogrammet Mashie och av specialkost.

Som person är du ansvarsfull, självständig, flexibel och har god samarbetsförmåga. En positiv attityd och ett gott bemötande gentemot kollegor och matgäster är något som faller sig naturligt för dig. Att du är serviceinriktad med kunden i centrum är en självklarhet och vi kommer lägga vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Kock

Ansök    Maj 30    Arvika kommun    Kock, storhushåll
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Vi söker en kock till Järvenskolan i Gunnarskog och letar efter dig som vill vara med och göra måltiden till en av dagens höjdpunkter för barnen och eleverna. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter innebär tillagning av lunch och sallad till förskola och skola. Eleverna på Järvensko... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Vi söker en kock till Järvenskolan i Gunnarskog och letar efter dig som vill vara med och göra måltiden till en av dagens höjdpunkter för barnen och eleverna.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär tillagning av lunch och sallad till förskola och skola. Eleverna på Järvenskolan äter sina måltider i matsalen som ligger i direkt anslutning till köket så förberedelser, servering samt diskning ingår i arbetsuppgifterna. Vi skickar även mat till två förskolor som ligger i nära anslutning till skolan.  Tillagning av specialkost ingår i arbetsuppgifterna liksom utförande av egenkontroll, städ samt vissa administrativa arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer
Du är utbildad kock på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper kring egenkontroll och livsmedelshygien och vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom restaurang eller storhushåll. Det är även önskvärt om du har tidigare erfarenhet av kostdataprogrammet Mashie och av specialkost. Det är av vikt att du har god datavana och förmåga att snabbt sätta dig in i nya datasystem.

Som person är du ansvarsfull, självständig, flexibel och har god samarbetsförmåga. En positiv attityd och ett gott bemötande gentemot kollegor och matgäster är något som faller sig naturligt för dig. Att du är serviceinriktad med kunden i centrum är en självklarhet och vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är önskvärt att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Kock på förskola

Omfattning: Deltid 80% Varaktighet: Tillsvidare, med provanställning i 3 månader, start i augusti 2022 Krav Vi ser gärna att du har kockutbildning och erfarenhet av arbete i pedagogisk verksamhet. Vi lägger stort fokus på personlig lämplighet och tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande. Om förskolan Grodan Förskolan är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Föräldrarna är engagerade i verksamheten dagligen på ett rul... Visa mer
Omfattning: Deltid 80%
Varaktighet: Tillsvidare, med provanställning i 3 månader, start i augusti 2022
Krav
Vi ser gärna att du har kockutbildning och erfarenhet av arbete i pedagogisk verksamhet. Vi lägger stort fokus på personlig lämplighet och tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande.


Om förskolan Grodan
Förskolan är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Föräldrarna är engagerade i verksamheten dagligen på ett rullande schema samt genom styrelseuppgifter. Du kommer att ingå i Grodans personalgrupp bestående av sex personer med leg. förskollärare och pedagoger.
Grodan är belägen i en fantastisk skogsmiljö med en stor och inspirerande utegård och med skogen alldeles intill. Vi bedriver vår verksamhet i fastigheten Skogsvillan nära Arvika sjukhus. Idag finns det ca. 24 barn uppdelade på två avdelningar, i åldrarna ett till sex år. På Grodan lagas maten från grunden och vi har stort fokus på bra mat där barnen har stort medbestämmande. En utgångspunkt för vårt arbete är att: ”Allt som går att göra inne också går att göra ute!”
Vi söker nu dig som är kock och som vill laga god, ekologisk och hälsosam mat både ute och inne. Vi söker dig som vill jobba nära pedagogerna och integrera barnen i dina arbetsuppgifter. Du kommer i din roll på Grodan även få ansvar för att planera menyn, sköta beställningar av råvaror och förbrukningsvaror samt utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga kollegor.


Kvalifikationer
Vi söker dig som:
är positiv, lösningsfokuserad och flexibel
är självgående och initiativrik
är en närvarande och trygg vuxen i mötet med barnen
är kommunikativ och lägger stor vikt vid gott bemötande
trivs med att arbeta i den flexibilitet som ett arbete i kooperativ både ger och kräver
är insatt i Livsmedelsverkets riktlinjer för “God mat i förskolan”
gillar att laga mat från grunden
är van vid att anpassa matlagningen efter olika typer av allergier och behov
uppskattar att vara ute och laga mat ute

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Övrigt
Tillträde från 2022- 08- 08 eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2022- 06- 30. Notera dock att rekrytering kan ske löpande så vi ser gärna din ansökan tidigare.
I denna rekrytering har vi gjort vårt val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Kock

Vi söker föräldravikarierande Kock till vår lunchrestaurang med start slutet av November 2019. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och catering. Vad bidrar du med till teamet? Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt erfarenhet från varmkök på minst 3 år. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och förespråkar ordning... Visa mer
Vi söker föräldravikarierande Kock till vår lunchrestaurang med start slutet av November 2019.
Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och catering.
Vad bidrar du med till teamet? Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt erfarenhet från varmkök på minst 3 år.
Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och förespråkar ordning och struktur i ditt arbete, kan ta egna initativ och samarbeta i ett team.
För att vara lämplig i rollen som kock hos oss talar och skriver du flytande svenska.
Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med schemalagd arbetstid dagtid måndag till lördag men kvälls och helgarbete kan förekomma vid behov. Visa mindre

Kock

Vi söker föräldravikarierande Kock till vår lunchrestaurang med start slutet av November 2019.Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och catering.Vad bidrar du med till teamet? Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt erfarenhet från varmkök på minst 3 år.Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och förespråkar ordning oc... Visa mer
Vi söker föräldravikarierande Kock till vår lunchrestaurang med start slutet av November 2019.Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och catering.Vad bidrar du med till teamet? Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt erfarenhet från varmkök på minst 3 år.Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och förespråkar ordning och struktur i ditt arbete, kan ta egna initativ och samarbeta i ett team. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss talar och skriver du flytande svenska.Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med schemalagd arbetstid dagtid måndag till lördag men kvälls och helgarbete kan förekomma vid behov. Visa mindre

Kock Sommarvikarie

Ansök    Mar 17    Barbord Arvika    Kock, storhushåll
Vi söker sommarvikarierande Kock till vår lunchrestaurang. Jennys är en mycket populär och inarbetad lunchrestaurang som serverar traditionell svensk husmanskost. Vi erbjuder lunch i vår restaurang samt take-away och catering. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och catering. Ett måste är att du har erfarenhet av att svensk husmanskost. Vi vill också att du ä... Visa mer
Vi söker sommarvikarierande Kock till vår lunchrestaurang.
Jennys är en mycket populär och inarbetad lunchrestaurang som serverar traditionell svensk husmanskost. Vi erbjuder lunch i vår restaurang samt take-away och catering.
Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och catering. Ett måste är att du har erfarenhet av att svensk husmanskost.
Vi vill också att du är innovativ, noggrann och har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet från kockyrket. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs.
Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och förespråkar ordning och struktur i ditt arbete, kan ta egna initativ och samarbeta i ett team.
För att vara lämplig i rollen som kock hos oss talar och skriver du flytande svenska då din roll innefattar råvarubeställningar och telefonkontakter med våra leverantörer.
Tjänsten är ett vikariat med schemalagd arbetstid dagtid måndag till lördag. Visa mindre

Positiv och engagerad servicemedarbetare sökes

Till vår verksamhet i Arvika söker ISS en positiv och engagerad servicemedarbetare. Dina arbetsuppgifter: Vi söker i första hand en servicemedarbetare för arbete i personalmatsal med tillredning av smörgåsar, lunchservering, beställningar av varor, disk, samt lokalvård i kök/matsal. Det finns även möjlighet att vid behov arbeta med städning av kundens lokaler. Andra servicetjänster som exempelvis skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå. Din profil: ... Visa mer
Till vår verksamhet i Arvika söker ISS en positiv och engagerad servicemedarbetare.
Dina arbetsuppgifter:
Vi söker i första hand en servicemedarbetare för arbete i personalmatsal med tillredning av smörgåsar, lunchservering, beställningar av varor, disk, samt lokalvård i kök/matsal. Det finns även möjlighet att vid behov arbeta med städning av kundens lokaler. Andra servicetjänster som exempelvis skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.
Övrigt:
Tjänsten är ett vikariat med start enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Janet R Thunström, telefonnummer 0734-36 70 68, mail: [email protected]

Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre