Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Arvika

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna. I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också! Kommunikationsfunktionen i Arvika kommun har i uppdrag att leda och utveckla kommunkoncernens kommunikation. Vi ska vara ett professionellt o... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!


Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.


I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!
Kommunikationsfunktionen i Arvika kommun har i uppdrag att leda och utveckla kommunkoncernens kommunikation.

Vi ska vara ett professionellt och verksamhetsnära stöd för kommunledningen, kommunens verksamheter och de kommunala bolagen. Därtill ansvarar vi för kommunikation som verktyg till stöd för kommunens mål, planer och behov.

Vi arbetar till exempel med webbplatser och intranät, sociala medier, kriskommunikation och internkommunikation. Andra områden är medierelationer, grafisk design, film och foto. Vi ansvarar också för kommunens e-tjänster. Vår största målgrupp är kommuninvånarna i Arvika!

Kommunikationsfunktionen består av kommunikationschef, kommunikationsstrateg samt tre kommunikatörer. Tillsammans arbetar vi med kommunikation som bidrar till kommunens service, delaktighet och utveckling. Nu söker vi en kommunikatör till vår grupp.

Arbetsuppgifter
I den här tjänsten kommer du framför allt jobba med kommunikationen för de kommunala bolagen Teknik i Väst AB och Arvika Fastighets AB, men även med övriga verksamheters kommunikation. Tjänsten kommer också ha ett ansvar för bolagens webbplatser, kommunkoncernens e-tjänster och digitala skärmar, där vi testar ett nytt verktyg och arbetssätt.

Vi har en gemensam kommunikationsfunktion för kommunen och de kommunala bolagen där vi jobbar tätt ihop med tydliga ansvarsområden. Utifrån kompetens och tillgängliga resurser behöver du vara redo att stötta där det behövs inom kommunkoncernen. Det innefattar även att ingå i vår webbjour och rycka in i arbetet med kriskommunikation om det behövs.

Vanliga arbetsuppgifter i gruppen är rådgivning, kommunikationsplanering, grafisk produktion, textproduktion, medierelationer, film och arbete med sociala medier. Vi arbetar också med annonsering på Facebook.

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har några års erfarenhet av kommunikationsarbete och har erfarenhet av webbarbete och kommunikationsarbete i offentlig sektor. Du behöver ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, och mycket goda kunskaper i svenska språket. Vidare har du goda kunskaper i Adobe-paketet, särskilt programmen InDesign, Photoshop och Adobe Acrobat.

Det är meriterande om du har kunskaper om klarspråk, tillgänglighet, GDPR och upphovsrätt samt erfarenhet av webbpubliceringsverktyget Sitevision. Det är ett plus om du har erfarenhet av att producera film eller arbeta med sociala medier.

Du har den kompetens och professionalitet som krävs för att ingå i ledningsgrupper du stöttar, i de fall det är aktuellt. Som person har du ett stort samhällsintresse och i din yrkesroll tänker du i nya banor och kommer med lösningar och idéer. Du tar initiativ, men även ansvar för att slutföra det du påbörjat. Vidare har du lätt för att skapa och underhålla kontakter, är van vid att planera och organisera ditt eget arbete och kan vid högre arbetsbelastning prioritera. Även om tjänsten kräver att du arbetar självständigt, så jobbar du nära dina kollegor i gruppen och din förmåga att samarbeta kommer vara viktig för helheten. Du är bekväm med att driva kommunikationsprojekt och utbilda andra.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Stort vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt


Arvika kommunkoncern samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Kommunikatör till Glava Energy Center

Är du en nyfiken och driven kommunikatör som vill arbeta med samhällsförändring och hållbar utveckling i en kreativ och flexibel innovationsmiljö? Glava Energy Center söker nu en kommunikatör som kan ansvara för den strategiska och operativa kommunikationen i en treårig satsning på energiomställningen i värmländska kommuner. Om arbetet Som innovationskluster, utbildningsaktör och medlemsdriven förening arbetar Glava Energy Center för ett smart och hållbart... Visa mer
Är du en nyfiken och driven kommunikatör som vill arbeta med samhällsförändring och hållbar utveckling i en kreativ och flexibel innovationsmiljö? Glava Energy Center söker nu en kommunikatör som kan ansvara för den strategiska och operativa kommunikationen i en treårig satsning på energiomställningen i värmländska kommuner.
Om arbetet
Som innovationskluster, utbildningsaktör och medlemsdriven förening arbetar Glava Energy Center för ett smart och hållbart energisystem med fokus på förnybara energikällor, smart styrning, flexibilitet och lagring. I det treåriga projektet LOKEN, Lokal energiledning Värmland, ska vi nu stötta energiomställningen i värmländska kommuner, testa smarta energilösningar och skapa en ny regional samverkansarena för akademi, näringsliv och offentliga aktörer. Projektets aktiviteter berör ett 30-tal projektpartners i totalt elva kommuner. I projektet ingår också forskare vid Karlstads universitet.
Strategiskt och operativt kommunikationsarbete är en central del av satsningen, eftersom projektet syftar till att inspirera och peka ut färdriktningen för energiomställningen i flera kommuner och för många olika aktörer.
Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar hela kedjan av strategisk kommunikation:
Planering av kommunikationsaktiviteter.
Produktion av innehåll.
Publicering i relevanta kanaler.
Spridning till relevanta målgrupper och intressenter.
Uppföljning av kommunikationsaktiviteter.

Då projektet både har en stor mängd deltagande aktörer och förväntas nå ut till ännu fler kommer det löpande kommunikationsarbetet att ha både projektintern och extern karaktär. Du ska med ett självständigt driv planera, producera och följa upp kommunikationsaktiviteter i enlighet med projektmål och i nära samarbete med projektledare och delprojektledare.
Du förväntas också bidra vid arrangerandet och genomförandet av olika event, som seminarier, webbinarier och konferenser. Du avlastar också projektledningen med viss projektdokumentation.
Du ingår i ett projektteam bestående av en projektledare, två delprojektledare och en hållbarhetskoordinator. Du samarbetar också med Glava Energy Centers kommunikatör. Arbetet sker i en kreativ innovationsmiljö med stort utrymme för geografisk och tidsmässig flexibilitet i arbetet. Glava Energy Center har lokaler i Glava, Arvika och Karlstad och arbetet inkluderar möjlighet att arbeta hemifrån.
Om tjänsten
Tjänsten är en treårig projektanställning med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgraden är 75 procent till 100 procent. Tillträde så snart som möjligt och efter överenskommelse.
Krav
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta självständigt med strategisk kommunikation. Du är van att arbeta med alla delar i kommunikationsprocessen, det vill säga: målgruppsanalys, kommunikationsplanering, kommunikationsstrategi, budskapsformulering, genomföra kommunikationsinsatser, följa upp och utvärdera. Du är van att arbeta i flertalet olika digitala kanaler som webb, sociala medier och nyhetsbrev.
Det är meriterande om du har erfarenhet av projektkommunikation samt foto- och videoproduktion.
Som kommunikatör är du driven, nyfiken och frågvis. Du gillar att arbeta med text, har mycket goda kunskaper i svenska och förmågan att göra det komplicerade enkelt att förstå. Du är lite av en storyteller som vill engagera genom dina kommunikationsinsatser. Du har också förmågan att lyssna, skapa dialog och delaktighet. Du är en uppskattad teammedlem som bidrar till god stämning på jobbet.
Observera
Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör med inriktning webb

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna. I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också! Kommunikationsfunktionen i Arvika kommun har i uppdrag att leda och utveckla kommunkoncernens kommunikation. Vi ska vara ett professionellt o... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!


Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.


I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!
Kommunikationsfunktionen i Arvika kommun har i uppdrag att leda och utveckla kommunkoncernens kommunikation.

Vi ska vara ett professionellt och verksamhetsnära stöd för kommunledningen, kommunens verksamheter och de kommunala bolagen. Vi jobbar med kommunikation som verktyg till stöd för kommunens mål, planer och behov.

Uppdraget omfattar intern kommunikation, extern kommunikation och kriskommunikation. Vi arbetar med kommunens officiella kanaler som webbplatser, intranät, sociala medier och digitala skärmar. Medierelationer, kommunens grafiska uttryck och Arvikas platsvarumärke är andra områden, annonsering i Meta likaså. Dessutom producerar vi film, foto och grafiskt material. Vår viktigaste målgrupp är kommuninvånarna i Arvika!

Kommunikationsfunktionen består av fyra kommunikatörer och en kommunikationschef. Nu söker vi en kommunikatör med inriktning webb till vår grupp.

Arbetsuppgifter
I den här tjänsten blir du vår webbexpert. Du jobbar med våra fyra externa webbplatser och vårt intranät för att de ska utgå från användarnas behov, vara tillgängliga och uppdaterade. Du ger intern support inom kommunkoncernen, utbildar webbredaktörer, för en dialog med IT-funktionen och vår leverantör av CMS-verktyget. Samtidigt tänker vi att du bevakar utvecklingen inom webb och AI för kommunikation, jobbar med våra digitala skärmar och ger kommunikationsstöd. Vid sidan om webbarbetet kommer du att planera och producera kommunikationsinsatser. Därför är det grundläggande att du både är erfaren inom webbområdet, nyfiken på tekniken och redo att ge kommunikationsstöd till organisationen. Du är en vass skribent som kan målgruppsanpassa texter, hantera de vanliga arbetsverktygen för en kommunikatör och bidra till vår utveckling.

Vi har en gemensam kommunikationsfunktion för kommunen och de kommunala bolagen där vi jobbar tätt ihop med tydliga ansvarsområden. Utifrån kompetens och tillgängliga resurser behöver du vara redo att stötta där det behövs inom kommunkoncernen. Det innefattar även att ingå i vår webbjour och rycka in i arbetet med kriskommunikation om det behövs.

Det är möjligt att arbeta delvis på distans.

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har minst fem års erfarenhet av webb- och kommunikationsarbete och har erfarenhet från offentlig sektor. Du är väl bekant med aktuella webbdirektiv och lagen om digital offentlig service, tillsammans med annan relevant lagstiftning, riktlinjer och rekommendationer för webbarbete. Du måste ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, och har mycket goda kunskaper i svenska språket. Vidare har du goda kunskaper i Sitevision och kan Adobe-paketet, framför allt programmen InDesign, Photoshop och Adobe Acrobat.

Du har den professionalitet som krävs. Som person har du ett stort samhällsintresse och i din yrkesroll tänker du i nya banor och kommer med lösningar och idéer. Du tar initiativ och ansvar för att slutföra det du påbörjat. Du har lätt för att skapa och underhålla kontakter, är van vid att planera och organisera ditt arbete och kan vid högre arbetsbelastning prioritera. Även om tjänsten kräver att du arbetar självständigt, så jobbar du nära dina kollegor i gruppen och din förmåga att samarbeta kommer vara viktig för helheten. Du är bekväm med att driva kommunikationsprojekt och utbilda andra.

Kommunens vision ”Ett Arvika som glöder” är en förenande kraft och pekar på de kvaliteter som är viktiga för Arvika på vägen in i framtiden. För att nå vår vision behöver vi medarbetare som hittar sin glöd i arbetet. Som medarbetare hos oss har du ett viktigt uppdrag och ditt engagemang är helt avgörande för att ge kommuninvånarna god service och erbjuda de tjänster som behövs i livets olika skeden. Som medarbetare i Arvika kommunkoncern vill vi att du visar respekt och tar ansvar, uppmuntrar och deltar, vågar och lär, visar tillit och är stöttande samt visar kreativitet och innovationsförmåga.

Stort vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Övrigt


Arvika kommunkoncern samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Kommunikatör, vikariat

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Kommunikationsfunktionen är en del av Kommunledningsstaben och består av fem personer, kommunikationschef, kommunikationsstrateg samt tre kommunikatörer. Tillsammans arbetar vi med kommunikation som bidrar till kommunens service, delaktighet och utveckling bland annat.   Just nu ... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Kommunikationsfunktionen är en del av Kommunledningsstaben och består av fem personer, kommunikationschef, kommunikationsstrateg samt tre kommunikatörer.

Tillsammans arbetar vi med kommunikation som bidrar till kommunens service, delaktighet och utveckling bland annat.  

Just nu tar vi emot intresseanmälningar för kommunikationsarbete. Vikariatet kommer pågå under september till december, vänta inte med din anmälan! 

Arbetsuppgifter
Kommunikationsfunktionen i Arvika kommun har i uppdrag att leda och utveckla kommunkoncernens kommunikation. Vi ska vara ett professionellt och verksamhetsnära stöd för kommunledningen, kommunens verksamheter och de kommunala bolagen. Därtill ansvarar vi för kommunikation som verktyg till stöd för kommunens mål, planer och behov.

Vi arbetar till exempel med webbplatser och intranät, sociala medier, kriskommunikation och internkommunikation. Andra områden är medierelationer, grafisk design, film och foto. Vi ansvarar också för kommunens e-tjänster. Vår viktigaste målgrupp är kommuninvånarna i Arvika.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller som vi bedömer likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet av kommunikationsarbete sedan innan.

Som person behöver du vara självständig och serviceinriktad, bekväm med att bidra i det operativa arbetet där det behövs. Kommunikationsarbetet är omväxlande och händelserikt och dagen kan styras av det som sker. Det är viktigt att du månar om goda relationer och samarbeten då vi är en liten grupp som har ett tätt samarbete och stöttar alla verksamheter och bolag. Dina arbetsuppgifter kan till exempel vara att planera kommunikationsinsatser och producera material. Vilken inriktning en tjänst får beror delvis på dina styrkor och erfarenheter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig sektor och kunskaper om klarspråk, GDPR och upphovsrätt samt erfarenhet av webbpubliceringsverktyget Sitevision och Adobe-paketet. Även kunskaper om DOS-lagen och tillgänglighetsarbete är meriterande. Du behöver ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet.Vänta inte med din ansökan! Urval kommer att ske löpande. 

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Kommunikationsansvarig - Thermia

Om tjänsten Som kommunikationsansvarig på Thermia kommer du få en bred roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtresa. Du kommer att ansvara för att driva och förbättra företagets arbetsgivarvarumärke via intern och extern kommunikation i samråd med VD och HR. Då du självständigt ansvarar för avdelningen ställs höga krav på dig att planera, initiera och utveckla arbetet med att synliggöra Thermia som en attraktiv arbetsgivare. Tjänsten inn... Visa mer
Om tjänsten
Som kommunikationsansvarig på Thermia kommer du få en bred roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtresa. Du kommer att ansvara för att driva och förbättra företagets arbetsgivarvarumärke via intern och extern kommunikation i samråd med VD och HR. Då du självständigt ansvarar för avdelningen ställs höga krav på dig att planera, initiera och utveckla arbetet med att synliggöra Thermia som en attraktiv arbetsgivare. Tjänsten innebär även att, utifrån uppsatta mål, utforma kommunikationsplaner och underlag för information. Du kommer också att producera intresseväckande innehåll för exponering i sociala medier med budskap som ytterligare stärker företagets arbetsgivarvarumärke. Förutom aktiviteter som syftar till att skapa relation till omgivningen kommer du dessutom representera företaget vid mässor och andra eventuella sammanhang.

Tjänsten är placerad i Arvika.

Om dig
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är självgående, kommunikativ och drivande med en god förmåga att hitta nya vägar framåt. Du har kunskap i hur man optimerar för bästa genomslag när det gäller bild, film och text i digitala kanaler. Med din kreativitet och fingertoppskänsla skapar du innehåll som syns, engagerar och skapar värde hos mottagarna. I ditt arbete är du strategisk och jobbar mot företagets långsiktiga mål och vision samt planerar och genomför aktiviteter för att nå dit tillsammans med övriga avdelningar. Du tar gärna egna initiativ och kommer med nya förslag och idéer.

Du har en eftergymnasial utbildning inom medier och kommunikation och minst två års erfarenhet av arbete inom kommunikation och marknadsföring. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med såväl traditionell kommunikation som sociala medier och har en bred förståelse för det digitala landskapet. Det är meriterande om du har kunskap av Adobe Creative Suite (Photoshop, Indesign och Illustrator) och Meta-annonseringsverktyg för Instagram och Facebook.

Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Om oss
Thermia Värmepumpar utvecklar och producerar värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Vi utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är en del av Stiebel Eltron koncernen som idag har ca 5500 anställda.

På Thermia i Arvika bedrivs hela verksamheten, från produktidéer till levererad produkt. I Arvika finns en av världens mest utvecklade testanläggningar för luft- och vattenvärmepumpar. Innovation och hållbarhet står högst på agendan.

Vi ser gärna att våra medarbetare bidrar med idéer och tankar om verksamheten och den egna personliga utvecklingen. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi gör mycket roligt tillsammans på vägen!

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Josefine Appel på telefon 076-017 40 25 eller Elin Skau på 073-529 69 67.

Välkommen med din ansökan senast den 12 april. Visa mindre

Personal till uppdrag i Oslo, 19 september

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu personal som bor i/närheten av Oslo, uppdraget är 19 september. Vår kund kommer i Oslo välkomna ett större antal gäster som ska ta ett tåg till Stockholm för att delta på ett stort event. Kunden behöver hjälp av er på plats för att markera platserna på tåget, det ä... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.


Vi söker nu personal som bor i/närheten av Oslo, uppdraget är 19 september.
Vår kund kommer i Oslo välkomna ett större antal gäster som ska ta ett tåg till Stockholm för att delta på ett stort event. Kunden behöver hjälp av er på plats för att markera platserna på tåget, det är ett snabbt uppdrag som kommer utföras på väldigt kort tid och därför kommer genomgång och förberedelser ske innan tåget kommer in till perrongen. När tåget anländer gäller det att vara effektiva och noggranna så allt blir korrekt.
Vi ser gärna att du jobbat med service innan, har en känsla för detaljer och enkelt att ta instruktioner. Vi står för eventuell transport som tågbiljett eller milersättning.


Dag, datum och tid:
Tisdag 19 september
kl.10.45-11.45 (betalt för 4h)


Lön uppdraget: 550kr (ink semesterersättning 12%)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken " Oslo sep-23" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom event och service tillsammans med annan relevant bakgrund
3. Bifoga CV och ett nytaget foto
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer
5.Motivera varför detta uppdrag skulle passa dig


Viktigt!!!
Om du inte redan finns registrerad som personal på vår hemsida, så lägg gärna upp en profil. Då kommer vi att kontakta dig gällande framtida jobbförfrågningar direkt via mail.
Ansök direkt då vi tillsätter tjänsten snarast. Visa mindre

Eventpersonal till butikssampling i Charlottenberg 13-14 maj

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu driven, positiv och självständig personal till smakfull butiksdemo i Charlottenberg, 13-14 maj (torsdag-fredag). Produkten är en proteindryck med chokladsmak som ska samplas i form av provsmakning i butik. Arbetsuppgifterna är enkla, det viktiga är att du ska känna d... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu driven, positiv och självständig personal till smakfull butiksdemo i Charlottenberg, 13-14 maj (torsdag-fredag).
Produkten är en proteindryck med chokladsmak som ska samplas i form av provsmakning i butik. Arbetsuppgifterna är enkla, det viktiga är att du ska känna dig bekväm i sociala sammanhang och vara lösningsorienterad då du kommer att arbeta själv. Brinner du för träning och älskar choklad är det självklart ett plus i kanten!


Dagar och tider:
Torsdag 13 maj, kl: 11.00-17.00
Fredag 14 maj, kl 10.00-16.00
Lön: 140kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Skicka ett mail med rubriken "Chokladdryck 13-14 maj" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc
3. Motivera varför detta uppdrag skulle passa dig
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skicka med ett nytaget foto
6. Skriv din tröjstorlek och längd (Kunden har kläder åt er)
VIKTIGT!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Chokladdryck 13-14 maj". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Arvika

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Arvika för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till ... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Arvika för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Arvika" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Kommunikatör

Ansök    Feb 13    Thermia AB    Informatör/Kommunikatör
Är du en driven kommunikatör som vill jobba i ett företag som är en del av lösningen på vår tids största utmaning, den globala uppvärmningen?  Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Thermia utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är en del av Stiebel Eltron-koncernen som idag har mer än 5 000 anställ... Visa mer
Är du en driven kommunikatör som vill jobba i ett företag som är en del av lösningen på vår tids största utmaning, den globala uppvärmningen? 

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla.

Thermia utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är en del av Stiebel Eltron-koncernen som idag har mer än 5 000 anställda.

Vi söker nu en Kommunikatör som kommer ha en viktig roll i att utveckla och stärka vårt kommunikations- och påverkansarbete både internt och externt. 

Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsområden:

- Ansvara för intern och extern kommunikation i samråd med VD och HR funktionen
- Planera, skapa och publicera intresseväckande innehåll till sociala medier
- Deltagande på arbetsmarknadsmässor
- Bistå organisationen med råd och stöd i kommunikationsfrågor. Det kan gälla såväl redaktionellt arbete som grafisk produktion och film
- Ansvarig för intranät
- Diverse administrativa arbetsuppgifter

Erfarenhet och kompetens:

För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du:

- Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska
- Har högskoleutbildning inom medie/kommunikationskunskap eller liknande erfarenhet
- Har en naturlig fallenhet att prata inför människor
- Är drivande, strukturerad, och noggrann 
- Är lösningsorienterad och prestigelös
- Har förmåga att arbeta självständigt, prioritera och fatta egna beslut
- Är motiverande och entusiasmerande

Vi erbjuder:

Ett omväxlande arbete där du får chansen att tillsammans med kunniga och engagerade kollegor arbeta för en hållbar samhällsutveckling. Ett varierande jobb där du arbetar tvärfunktionellt med de olika funktionerna i företaget och har stor möjlighet till att påverka. Stora möjligheter att växa tillsammans med teamet och utvecklas utefter dina egna drivkrafter. Ett omfattande förmånspaket som bland annat innehåller ett bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension och regelbundna personalaktiviteter.

Är du intresserad?

Vid frågor om tjänsten kontakta då vår HR Chef Peter Särnblad på tfn 070-294 47 94. Visa mindre

Kommunikatör, vikariat

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Kommunikationsfunktionen ingår i Kommunledningsstaben och arbetar som en stödjande resurs gentemot alla verksamheter i kommunen, liksom de kommunala bolagen. Kommunikationsfunktionen består av kommunikationschef (tillsätts under våren) samt fyra kommunikatörer. En av oss kommer at... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Kommunikationsfunktionen ingår i Kommunledningsstaben och arbetar som en stödjande resurs gentemot alla verksamheter i kommunen, liksom de kommunala bolagen.

Kommunikationsfunktionen består av kommunikationschef (tillsätts under våren) samt fyra kommunikatörer. En av oss kommer att vara föräldraledig framöver och vi söker därför en vikarierande kommunikatör till vårt team.  

Arbetsuppgifter
Som kommunikatör kommer du att arbeta med intern och extern kommunikation både mot kommunens verksamheter och de kommunala bolagen. Du kommer att arbeta bland annat med kommunikationsplaner, grafisk produktion, film samt pressmeddelanden och annat arbete gentemot massmedia. Du arbetar också med Facebook/Facebookannonsering och våra andra sociala medier och kan rycka in i arbetet med våra webbplatser vid behov.

Kvalifikationer
Du har en kommunikations- eller informationsexamen från högskolan eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behärskar InDesign, Photoshop och Adobe Acrobat och är duktig på att filma. Erfarenhet från kommunikationsarbete inom offentlig sektor ser vi som ett plus, liksom att du har arbetat med sociala medier och webbpublicering (vi använder Sitevision som verktyg) och är insatt i tillgänglighetsarbete.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och framförallt skrift, med mycket goda kunskaper i svenska språket.

Som person har du ett stort samhällsintresse och i din yrkesroll tänker du i nya banor och kommer med lösningar och idéer. Du tar initiativ, men även ansvar för att slutföra det du påbörjat. Då du arbetar mot hela kommunens koncern, så är du lyhörd gentemot verksamheternas behov och har lätt för att skapa och underhålla kontakter. Du är van vid att planera och organisera ditt eget arbete och kan vid högre arbetsbelastning prioritera. Även om tjänsten kräver att du arbetar självständigt, så jobbar ni nära varandra i arbetsgruppen och din förmåga att samarbeta kommer vara viktig för helheten. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Kommunikatör till tillverkande industri i Arvika

Känner du dig lockad av att få arbeta operativt inom kommunikation med omväxlande arbetsuppgifter? Har du en naturlig fallenhet för struktur och trivs att få vara nytänkande? Är du dessutom noggrann, drivande och serviceinriktad? Då är tjänsten som kommunikatör perfekt för dig! Om tjänsten Som kommunikatör kommer du att arbeta med intern och extern kommunikation hos vår kund. Du kommer att arbeta operativt med intranät, Tv-skärmar, veckoinformation etc. T... Visa mer
Känner du dig lockad av att få arbeta operativt inom kommunikation med omväxlande arbetsuppgifter? Har du en naturlig fallenhet för struktur och trivs att få vara nytänkande? Är du dessutom noggrann, drivande och serviceinriktad? Då är tjänsten som kommunikatör perfekt för dig!

Om tjänsten
Som kommunikatör kommer du att arbeta med intern och extern kommunikation hos vår kund. Du kommer att arbeta operativt med intranät, Tv-skärmar, veckoinformation etc. Till arbetsuppgifterna hör även kriskommunikation, förbättringsarbete samt vara ett stöd i frågor ang kommunikation. I rollen ingår även att ta bilder på företagets verksamhet och medarbetare.

Tjänsten som kommunikatör är ett uthyrningsuppdrag på ca 6 månader med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har en kommunikations- eller informationsexamen från högskola/universitet eller annan relevant utbildning som bedöms likvärdigt. Du har även några års erfarenhet av kommunikationsarbete. Naturligtvis har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och framförallt skrift.

Som person är du noggrann, drivande och ansvarsfull. Du är van att arbeta efter uppsatta mål och slutför det du har påbörjat. Du trivs med att arbeta självständigt och är strukturerad i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer både inom och utanför organisationen. Att ge god service till andra en självklarhet för dig.

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2021-08-31. Sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sara Pagré, tel 054-771 85 47.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kommunikatör, kommunikation, Communication, Arvika, Värmland, Adecco Visa mindre

Marknads- & Kommunikationsansvarig - Teknik i Väst

Vill du vara med och skapa förutsättningar för god livskvalitet för dagens och morgondagens invånare i Arvika och Eda kommun? Vi söker dig som brinner för att våra invånare nås av rätt lättillgänglig information! Om tjänsten I den här rollen hos oss kommer du att ha ett marknads- och kommunikationsansvar för Teknik i Väst inklusive de övriga teknikbolagen i Arvika kommun. Rollen innefattar ett utvecklings- och varumärkesansvar där du förväntas upprätta m... Visa mer
Vill du vara med och skapa förutsättningar för god livskvalitet för dagens och morgondagens invånare i Arvika och Eda kommun? Vi söker dig som brinner för att våra invånare nås av rätt lättillgänglig information!

Om tjänsten

I den här rollen hos oss kommer du att ha ett marknads- och kommunikationsansvar för Teknik i Väst inklusive de övriga teknikbolagen i Arvika kommun. Rollen innefattar ett utvecklings- och varumärkesansvar där du förväntas upprätta marknads- och kommunikationsplaner samt bevaka omvärldstrender och branschutveckling.

Kommunikationen består både av marknadsföring och kommunikation om samhällsnyttiga tjänster både till konsumenter och företag, samt intern kommunikation i verksamheten. I uppdraget ingår ansvar för webbplatsens och intranätets innehåll och struktur samt kommunikation via sociala medier. Rollen innefattar personalansvar över åtta medarbetare inom kundservice och marknad.

Om dig

Vi söker dig som kommer in i rollen med ett utvecklingsfokus som präglas av nyfikenhet på nya lösningar och idéer. Du visar på stor kreativitet och engagemang där du driver arbetet framåt med fokus på bra resultat. Ditt ledarskap präglas av goda samarbeten, inspiration och att lyfta individers styrkor.

Du har erfarenhet från ett brett marknadsföringsarbete samt att leda andra. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i digital marknadsföring och sociala medier samt att du har erfarenhet av att leda projekt och driva utvecklingsarbete kopplat till kommunikation.

Tjänsten kräver att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss

Teknik i Väst är ett kommunägt resursbolag i koncernen Arvika Stadshus AB som ansvarar för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommuner. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna elnät, fjärrvärme, kommunnät och kraft för Arvikas behov, samt drift av Årjängs nät.

Vi vill vara föredömen som samhällsnyttiga bolag och ett föredöme som arbetsplats. Vi vill inte minst vara föredömen för och inför varandra. För ett levande, modernt och välfungerande Västvärmland.

Om processen

I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83. Sista ansökningsdag är 27 mars, vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kommunikatör

Our world is a world of change! Our organization is built by people and great teamwork. We are a truly global company and we believe in the advantage of diversity and together we create a workplace that brings the best out of everyone. Here at Volvo CE we are driven by the idea that with imagination, hard work and technological innovation we will lead the way towards developing a world that is cleaner, smarter and more connected. We believe in a sustain... Visa mer
Our world is a world of change!


Our organization is built by people and great teamwork. We are a truly global company and we believe in the advantage of diversity and together we create a workplace that brings the best out of everyone.
Here at Volvo CE we are driven by the idea that with imagination, hard work and technological innovation we will lead the way towards developing a world that is cleaner, smarter and more connected. We believe in a sustainable future and with the global construction industry as our arena, we work together with our customers to turn this belief into reality for people everywhere. That is our purpose, and we live and breathe it, every day.
Do you want to be part of building tomorrow?
Nu finns möjligheten att bli en del av oss på Volvo Construction Equipment när vi nu söker en Kommunikatör till vårt team!


Vårt erbjudande till dig är ett utmanande och stimulerande arbete i en dynamisk kultur där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att påverka och skapa värde för medarbetare, företag och samhälle.


Som ansvarig Kommunikatör på Volvo CE Arvika bidrar Du till att förverkliga våra långsiktiga strategier genom att utveckla och samordna intern och extern kommunikation. På Arvikafabriken är vi ett engagerat team som vill vara medarbetare i världsklass och på så sätt skapa en bättre värld att leva i, en hjullastare i taget. Vi drivs av utveckling och det finns stort utrymme för egna idéer. Att vara förebilder skapar möjligheter menar vi och här involveras alla i arbetet att driva fabriken. Att vi ingår i en global koncern märks dagligen och du ingår i ett globalt nätverk av kommunikatörer som hjälper till att förankra och lokalisera globala initiativ och förändringar.

Vi söker dig som är prestigelös och en kreativ strateg som tänker nytt, kan tillföra olika perspektiv och har en stark egen motor med viljan att inspirera och överföra ditt stora intresse för kommunikation till andra. Du har flerårig erfarenhet och utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande områden. Du arbetar i dag med strategiskt och operativt kommunikations-arbete. Du har kunskaper inom allt från målgruppsanpassning och medierelationer till kriskommunikation och digitala medier. Det är lätt för dig att kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.


Här lär vi av varandra och söker därför dig som har ett coachande sätt och är van att hålla utbildningar för att dela med dig av din kunskap. Då du har många kontaktytor med ett stort antal intressenter passar denna nyckelroll dig som har en förmåga att prioritera, samarbeta och är trygg i dig själv.


Intervjuer och urval kommer att ske löpande.


För mer information, tveka inte att kontakta:
Jeanette Widén, Manager HR Arvika, +46 16 5414508 Visa mindre

Kommunikatör

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Informationsenheten ingår i Kanslifunktionen som i sin tur är en funktion inom den centrala Kommunledningsstaben. I Kanslifunktionen ingår även Kansli, Kontorsservice, Arkiv, Växel och överförmyndarverksamheten. Informationsenheten består av fyra personer, en kommunikationsstrateg... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Informationsenheten ingår i Kanslifunktionen som i sin tur är en funktion inom den centrala Kommunledningsstaben.

I Kanslifunktionen ingår även Kansli, Kontorsservice, Arkiv, Växel och överförmyndarverksamheten. Informationsenheten består av fyra personer, en kommunikationsstrateg och tre kommunikatörer, som har ett mycket nära samarbete. Du blir en av tre kommunikatörer, då vi nu söker en ny kollega till gruppen. 

Informationsenheten står inför förändringar då en ny tjänst som kommunikationschef ska rekryteras framöver. Detta kommer att innebära en förändring i nuvarande organisation.

Arbetsuppgifter
Som kommunikatör kommer du att arbeta med intern och extern kommunikation både mot kommunens verksamheter och de kommunala bolagen. Du kommer att arbeta med kommunikationsplaner, grafisk produktion, film samt pressmeddelanden och annat arbete gentemot massmedia. Du bistår också i arbetet med Facebook/Facebookannonsering, våra andra sociala medier och kan rycka in i arbetet med våra webbplatser vid behov.

Kvalifikationer
Du har en kommunikations- eller informationsexamen från högskola/universitet eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även några års erfarenhet av kommunikationsarbete. Du behärskar InDesign, Photoshop, Adobe Acrobat och har arbetat med någon form av filredigeringsprogram. Meriterande är om du arbetat med film och foto. Tidigare erfarenhet från kommunikationsarbete inom offentlig sektor ser vi som meriterande. Din erfarenhet av sociala medier och webbpublicering (vi använder Sitevision som verktyg) och kunskap om tillgänglighetsarbete, värdesätter vi som arbetsgivare och ser som meriterande. 

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och framförallt skrift, med mycket goda kunskaper i svenska språket.

Som person har du ett stort samhällsintresse och i din yrkesroll tänker du i nya banor och kommer med lösningar och idéer. Du tar initiativ, men även ansvar för att slutföra det du påbörjat. Då du arbetar mot hela kommunens koncern, så är du lyhörd gentemot verksamheternas behov och har lätt för att skapa och underhålla kontakter. Du är van vid att planera och organisera ditt eget arbete och kan vid högre arbetsbelastning prioritera. Även om tjänsten kräver att du arbetar självständigt, så jobbar ni nära varandra i arbetsgruppen och din förmåga att samarbeta kommer vara viktig för helheten. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre