Lediga jobb som Hantverksyrken i Arvika

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Pre-sales och technical support sökes till Swegon i Arvika!

Ta del av en spännande och utvecklande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att lösa tekniska utmaningar och ge professionell rådgivning! Swegon söker nu dig som är teknikintresserad och vill axla en heltidsroll för att stärka supporten. OM TJÄNSTEN Swegon i Arvika är en välrenommerad och ledande aktör inom inomhusklimat och energieffektiva lösningar. Med ett starkt fokus på innovation och kvalitet har de etablerat sig som en betrodd partner inom ... Visa mer
Ta del av en spännande och utvecklande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att lösa tekniska utmaningar och ge professionell rådgivning! Swegon söker nu dig som är teknikintresserad och vill axla en heltidsroll för att stärka supporten.

OM TJÄNSTEN
Swegon i Arvika är en välrenommerad och ledande aktör inom inomhusklimat och energieffektiva lösningar. Med ett starkt fokus på innovation och kvalitet har de etablerat sig som en betrodd partner inom branschen. Deras arbete innefattar utveckling, tillverkning och försäljning av avancerade produkter och system för att skapa optimala inomhusmiljöer. Genom att kombinera teknisk expertis och hållbarhetsfokus strävar de efter att förbättra människors livskvalitet och minimera miljöpåverkan.

Nu söker de en serviceinriktad, kommunikativ och kundorienterad tekniskt intresserad person som vill vara med och leverera förstklassig teknisk support till deras kunder.
I rollen kommer du att få agera professionell support tillsammans med säljare gentemot kunder, samt vara med och utbilda säljare kring Swegons produkter.

Ni kommer vara ett team på cirka fem personer som alla besitter stor kompetens inom området. Du kommer därmed få ta del av mycket kunskap från dessa och även få en gedigen introduktion till rollen och Swegons produkter.

Då tjänsten involverar mycket kontakt mot kund är det viktigt att du är en social person som gärna interagerar med andra och har stor känsla för service.

Tjänsten är en heltidstjänst med starkt enligt överenskommelse. I rollen är du till en början konsultanställd genom Academic Work. Du kommer arbeta i Arvika och behöver därmed ha möjlighet att ta dig dit minst fyra dagar i veckan under kontorstid.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Teknisk säljsupport på vattenburna klimat- och akustikprodukter till Swegons säljkår
* Delta i framtagning av kundanpassade produkter och lämna offerter
* Vara delaktig i framtagning och av utbildningsmaterial och utföra utbildningar
* Kundbesök i fabrik


VI SÖKER DIG SOM


* Har en eftergymnasial teknisk utbildning
* Talar och skriver flytande på svenska och engelska då detta möts i daglig kundkontakt
* Har ett starkt tekniskt intresse
* Har B-körkort


Det är meriterande om du har
- Erfarenhet från ventilationsbranschen
- Erfarenhet av styrsystem inom ventilationsbranschen som exempelvis ModBus , BacNet eller KNX

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nätverkande
- Serviceinriktad
- Problemlösande

Stort fokus läggs på personliga egenskaper.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

BAGARE - KONDITOR

Ansök    Feb 4    Andersson, Rasmus    Bagare/Konditor
Vill du komma och jobba med världens härligaste gäng i sommar? Vi söker bagare/konditor till KaffeKvarnen i Klässbol. Våran inriktning är plantbaserad mat och fika. Vi jobbar så långt det är möjligt med lokala, ekologiska och krav-märkta råvaror. Vårt fokus är näringsrik, smakrik mat och fika där vi bakar och lagar allt från grunden utan halvfabrikat och tillsatser. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för just detta. Meriterande om du har erfa... Visa mer
Vill du komma och jobba med världens härligaste gäng i sommar?
Vi söker bagare/konditor till KaffeKvarnen i Klässbol.
Våran inriktning är plantbaserad mat och fika. Vi jobbar så långt det är möjligt med lokala, ekologiska och krav-märkta råvaror. Vårt fokus är näringsrik, smakrik mat och fika där vi bakar och lagar allt från grunden utan halvfabrikat och tillsatser.
Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för just detta. Meriterande om du har erfarenhet att arbeta med glutenfria råvaror.
Du behöver vara glad, positiv, noggrann, ödmjuk och pepp samt pigg och alert för jobb i högsäsong juni/juli/augusti.
I stressiga situationer kunna behålla lugnet och en go stämning.
Det ska vara kul på jobbet och tillsammans bildar vi ett starkt team. Vi ser gärna att du har erfarenhet och jobbat i bageri, café, restaurang eller serviceyrke tidigare.
Ansökan:
Välkommen med en ansökan via mail till [email protected]
Skicka CV, personligt brev och foto. Beskriv gärna dina övriga intressen.
Vi tar enbart emot ansökningar via mail.
Sista ansökningsdatum 19 februari.
Tjänsterna tillsätts löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Forgex anställer smed i Arvika

Ansök    Maj 2    Industri Support Värmland AB    Smed
Om företaget Forgex är Sveriges fjärde största smedja och tillverkar bl.a. ämnen till den tunga fordonsindustrin. De sista åren har varit gynnsamma för företaget och nu nyanställer man för att hinna med sina kundåtaganden. Företaget är ISO-certifierat och arbetar enligt moderna produktionsmetoder, med egen verktygstillverkning och konstruktionsavdelning. Det finns goda utvecklingsmöjligheter. Största fördelen med arbetsplatsen är den så kallade "smidesand... Visa mer
Om företaget
Forgex är Sveriges fjärde största smedja och tillverkar bl.a. ämnen till den tunga fordonsindustrin. De sista åren har varit gynnsamma för företaget och nu nyanställer man för att hinna med sina kundåtaganden. Företaget är ISO-certifierat och arbetar enligt moderna produktionsmetoder, med egen verktygstillverkning och konstruktionsavdelning. Det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Största fördelen med arbetsplatsen är den så kallade "smidesandan" som lever kvar sen tidigare år och som innebär kamratskap, ansvarstagande, delaktighet och att man ser till att alla mår bra. Det skrattas mycket på den här arbetsplatsen. "Det är helt klart en arbetsplats värd att flytta till" säger en tidigare anställd. Vill du ha chansen, så vänta inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Att jobba som smed innebär ett omväxlande arbete med både truckkörning, smide, skäggning, förstabitskontroll etc. På arbetsplatsen råder rotationsprincipen, så man står aldrig särskilt länge i samma position utan växlar arbetsuppgifter c:a tre gånger i timmen. Det är omväxlande och du blir inte särskilt trött. Du blir också delaktig i puls- och produktionsmöten och får bra information och inblick i hur företaget drivs och utvecklas.

Din profil
Vi söker dig som har jobbat med tung industri tidigare eller som har annan industrierfarenhet men känner att detta skulle vara nåt för dig. Detta är en hyrrekrytering, så du får tre månader på dig att känna in om detta skulle vara nåt för dig innan du behöver bestämma dig. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till nedanstående rekryterare. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Arbeta i vårt bageri med bröd och bakverk.

Ansök    Okt 10    Wermelns Handel AB    Bagare/Konditor
Bröd & Bageri Vi söker personal till vår brödavdelning. Du som söker skall ha erfarenhet av att jobba i butiksbageri eller likvärdig miljö och kunskaper att tillverka tårtor mm. Du skall ha lätt för att jobba i team och känna helheten i den avdelning du jobbar och brinna för försäljning, samtidigt skall du vara självgående och kunna strukturera och prioritera bland arbetsuppgifterna. Ett krav är att du har erfarenheter och intresse för bakning och bakverk... Visa mer
Bröd & Bageri
Vi söker personal till vår brödavdelning.
Du som söker skall ha erfarenhet av att jobba i butiksbageri eller likvärdig miljö och kunskaper att tillverka tårtor mm.
Du skall ha lätt för att jobba i team och känna helheten i den avdelning du jobbar och brinna för försäljning, samtidigt skall du vara självgående och kunna strukturera och prioritera bland arbetsuppgifterna.
Ett krav är att du har erfarenheter och intresse för bakning och bakverk.
Personliga egenskaper
Driven och glad, delar med dig av kunskap till dina kollegor. Du ska ha lätt att se möjligheter tilltalas av att utveckla avdelningen. Lösningsorienterad och intresserad av att följa trender och vara ordningsam.
Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan.
Intervjuer kommer ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Forgex anställer smed i Arvika

Ansök    Apr 21    Industri Support Värmland AB    Smed
Om företaget Forgex är Sveriges fjärde största smedja och tillverkar bl.a. ämnen till den tunga fordonsindustrin. De sista åren har varit gynnsamma för företaget och nu nyanställer man för att hinna med sina kundåtaganden. Företaget är ISO-certifierat och arbetar enligt moderna produktionsmetoder, med egen verktygstillverkning och konstruktionsavdelning. Det finns goda utvecklingsmöjligheter. Största fördelen med arbetsplatsen är den så kallade "smidesand... Visa mer
Om företaget
Forgex är Sveriges fjärde största smedja och tillverkar bl.a. ämnen till den tunga fordonsindustrin. De sista åren har varit gynnsamma för företaget och nu nyanställer man för att hinna med sina kundåtaganden. Företaget är ISO-certifierat och arbetar enligt moderna produktionsmetoder, med egen verktygstillverkning och konstruktionsavdelning. Det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Största fördelen med arbetsplatsen är den så kallade "smidesandan" som lever kvar sen tidigare år och som innebär kamratskap, ansvarstagande, delaktighet och att man ser till att alla mår bra. Det skrattas mycket på den här arbetsplatsen. "Det är helt klart en arbetsplats värd att flytta till" säger en tidigare anställd. Vill du ha chansen, så vänta inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Att jobba som smed innebär ett omväxlande arbete med både truckkörning, smide, skäggning, förstabitskontroll etc. På arbetsplatsen råder rotationsprincipen, så man står aldrig särskilt länge i samma position utan växlar arbetsuppgifter c:a tre gånger i timmen. Det är omväxlande och du blir inte särskilt trött. Du blir också delaktig i puls- och produktionsmöten och får bra information och inblick i hur företaget drivs och utvecklas.

Din profil
Vi söker dig som har jobbat med tung industri tidigare eller som har annan industrierfarenhet men känner att detta skulle vara nåt för dig. Detta är en hyrrekrytering, så du får tre månader på dig att känna in om detta skulle vara nåt för dig innan du behöver bestämma dig. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till nedanstående rekryterare. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Erfaren snickare

Vi på TH:s Trä & Betongslipning AB är ett glatt gäng som söker en självgående byggnadssnickare som under eget ansvar kommer att verka i hela Värmland, men främst i Arvika/Karlstad. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter med allt från golvrenovering till uterum & takbyten. Det är en heltidstjänst och vi följer Byggnads avtal. Hoppas det låter intressant och att du hör av dig så vi får berätta mer. Visa mer
Vi på TH:s Trä & Betongslipning AB är ett glatt gäng som söker en självgående byggnadssnickare som under eget ansvar kommer att verka i hela Värmland, men främst i Arvika/Karlstad. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter med allt från golvrenovering till uterum & takbyten.
Det är en heltidstjänst och vi följer Byggnads avtal.
Hoppas det låter intressant och att du hör av dig så vi får berätta mer. Visa mindre

Vill du jobba i en modern framåtsträvande affär som älskar mat!

Ansök    Nov 3    Wermelns Handel AB    Bagare/Konditor
Bröd & Bageri Vi söker personal till vår brödavdelning. Du som söker skall ha lätt för att ta människor, ha ett trevligt och positivt kundbemötande, vara ordningsam och villig att ta ansvar. Du skall ha lätt för att jobba i team och känna helheten i den avdelning du jobbar och brinna för försäljning, samtidigt skall du vara självgående och kunna strukturera och prioritera bland arbetsuppgifterna. Det är en merit om du har erfarenheter och intresse för bak... Visa mer
Bröd & Bageri
Vi söker personal till vår brödavdelning.
Du som söker skall ha lätt för att ta människor, ha ett trevligt och positivt kundbemötande, vara ordningsam och villig att ta ansvar.
Du skall ha lätt för att jobba i team och känna helheten i den avdelning du jobbar och brinna för försäljning, samtidigt skall du vara självgående och kunna strukturera och prioritera bland arbetsuppgifterna.
Det är en merit om du har erfarenheter och intresse för bakning och bakverk.
I arbetsuppgifterna ingår bl.a
-Bakning av bröd & konditori produkter
-Beställningar
-Inventering
-Ekonomisk uppföljning
-Svinn kontroll
-Sälj och sortimentsplanering
-Varuplock.
Tjänsten är på ca 30 (föräldravikariat)
Tillträde är tidigast 30/11 2020
Skriftlig ansökan inlämnas senast 13/11 Visa mindre

2 Medarbetare till Teknisk Support

Om Thermia Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Om Thermia Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Thermias arbete med forskning och utveckling utgår från en av Europas modernaste anläggningar och företaget är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia, som är en del av Stiebel Eltro... Visa mer
Om Thermia

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla.

Om Thermia

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Thermias arbete med forskning och utveckling utgår från en av Europas modernaste anläggningar och företaget är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia, som är en del av Stiebel Eltron, har  ca 200 anställda.

Vi söker nu två medarbetare till vårt Customer Service Center i Arvika, de aktuella tjänsterna kommer att tillhöra gruppen som arbetar med teknisk support till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med teknisk support till våra återförsäljare på både den svenska marknaden och exportmarknaden, för att ge dem support i deras verksamhet mot våra slutkunder.
Tillsammans med övriga medarbetare i gruppen kommer du att ta emot och besvara frågor via telefon och e-post om teknik, felsökning och installation av värmepumpar och värmesystem.

I tjänsten ingår resor inom Sverige och till andra länder i Europa där du ska medverka och bistå med tekniskt kunnande vid installationer och vid uppstart av våra anläggningar.

Din profil

En bedömning kommer att göras utifrån dina erfarenheter och kunskaper på våra produkter eller andra värmepumpsfabrikat. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund och har arbetat inom t ex kyl, el eller VVS. Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt är ett krav.
Vi söker dig med för oss rätt erfarenhet och en förmåga att arbeta med stort kundfokus. Vi kommer att lägga stor vikt på din personliga lämplighet och hur vi tror du kommer passa in i vår grupp.

Som person tror vi att du är handlingskraftig och framåt samt positiv och kundmedveten. Vidare är du prestigelös och en lagspelare med en affärsmässig syn på verksamheten.
Eventuella frågor besvaras av Henrik Magnusson, Chef Teknisk Support, tfn +46722540951.
Vi arbetar med ett löpande urval och önskar därför ha din ansökan snarast möjligt. Visa mindre