Lediga jobb som Fastighetsskötare i Arvika

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsskötare Ingestrands Camping

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna. I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också! Ingestrands camping, som ägs av Arvika kommun, är en helårsöppen familjecamping med naturskönt läge vid Glafsfjordens strand cirka fyra kilomete... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!


Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.


I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!
Ingestrands camping, som ägs av Arvika kommun, är en helårsöppen familjecamping med naturskönt läge vid Glafsfjordens strand cirka fyra kilometer från Arvikas stadskärna.

Den fyrstjärniga campingen, som är medlem i SCR och Swedcamp, har 300 campingtomter, stugor att hyra, minilivs och badplats. Elljusspår, minigolf, discgolf och kanotuthyrning finns i anslutning till campingen. 

Arbetsuppgifter
Dina huvudarbetsuppgifter som fastighetsskötare på campingen är skötsel och underhåll av stugor och servicebyggnader invändigt och utvändigt. I skötsel och underhåll ingår felsökning, problemlösning och reparationer. Du använder verktyg och maskiner i din arbetsvardag, till exempel åkgräsklippare eller traktorer.

Under sommaren klipper du gräs på större grönytor, genomför tillsyn av campingområde, strand och bryggor. Under vintertid ingår snöröjning, grusning och sandning. 

För dig är det en självklarhet att campingområdet håller en god standard och kvalité, där du tillsammans med dina kollegor dagligen bidrar till att detta uppnås. Du blir en del av ett arbetslag med 6 åretruntanställda. 

Kvalifikationer
Du har en gymnasieutbildning och/eller arbetslivserfarenhet som bedöms lämplig för uppdraget. Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad och praktiskt lagd. Du behöver känna dig bekväm med att använda verktyg och maskiner i ditt dagliga arbete. 

Du kommer ha daglig kontakt med gäster och dina kollegor vilket ställer höga krav på din samarbetsförmåga.

Du kan ofta hoppa mellan olika arbetsuppgifter och agera problemlösare vilket ställer krav på din flexibilitet och du bör vara strukturerad och kreativ.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknade arbeten.

Vi kommer kalla till intervjuer löpande under ansökningsperioden. 

Välkommen med din ansökan senast den 28 april. 

Övrigt


Arvika kommunkoncern samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Sommarjobba som fastighetsskötare hos Nativus One

Är du på jakt efter ett heltidsarbete under juli månad 2024? Älskar du att vara ute i naturen och kunna arbeta med dina händer? Tveka inte att söka ett roligt sommarjobb som fastighetsskötare hos Nativus One i Arvika! Om tjänsten Ett roligt och varierande uppdrag som trädgård och fastighetsskötare där du får möjligheten att arbeta utomhus under sommaren. Som fastighetsskötare ansvarar du för renhållning, gräsklippning och underhåll för kundföretagets fast... Visa mer
Är du på jakt efter ett heltidsarbete under juli månad 2024? Älskar du att vara ute i naturen och kunna arbeta med dina händer? Tveka inte att söka ett roligt sommarjobb som fastighetsskötare hos Nativus One i Arvika!

Om tjänsten
Ett roligt och varierande uppdrag som trädgård och fastighetsskötare där du får möjligheten att arbeta utomhus under sommaren. Som fastighetsskötare ansvarar du för renhållning, gräsklippning och underhåll för kundföretagets fastigheter. Uppdraget är ett konsultuppdrag och kommer pågå i juli månad, du behöver vara tillgänglig på heltid under hela uppdragsperioden.

Arbetsuppgifter:
• Du planerar och ansvarar över fördelningen av arbetet, och är självgående i dina arbetsdagar.
• Trädgårdsskötsel och underhåll av kundföretagets fastigheter.
• Arbetstiderna är dagtid, vardagar mellan 07.00 till 16.00
• I arbetet reser du mellan orterna Årjäng, Sunne, Charlottenberg, Ekshärad samt Arvika där du kommer att ha din bas. Restiden sker under ordinarie arbetstid.

Om dig
Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt och att vara utomhus på din arbetstid! Du behöver ha körkort B. Det är även meriterande om du har erfarenhet av fastighetsskötsel, underhåll eller annat liknande arbete.
Som person är du flexibel, har en god problemlösningsförmåga och är ansvarsfull.

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan då rekryteringsprocessen kommer ske löpande, vilket innebär att en kandidat kan bli erbjuden tjänsten under tiden annonsen är publicerad.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mathilde Branth, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetsskötsel, trädgårdsarbete, sommarsäsong, Arvika, Värmland, Adecco. Visa mindre

Sommarjobbare utemiljö Arvika

Nativus One arbetar med utemiljötjänster till fastighetsägare. Vi omsätter runt 100 mkr och finns på 20 tal orter i Sverige. Vi söker nu dig som vill sommarjobba med renhållning, trädgårdstjänster mm i Värmland med utgångspunkt från Klässbol/Arvika Sommarjobb där du vikarierar för den ordinarie personalen Visa mer
Nativus One arbetar med utemiljötjänster till fastighetsägare. Vi omsätter runt 100 mkr och finns på 20 tal orter i Sverige.
Vi söker nu dig som vill sommarjobba med renhållning, trädgårdstjänster mm i Värmland med utgångspunkt från Klässbol/Arvika
Sommarjobb där du vikarierar för den ordinarie personalen Visa mindre

Sommarjobb grönyteskötsel Arvika

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Vi söker en so... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vi söker en sommarjobbare yttre skötsel i Arvika

Som fastighetsskötare utemiljö Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden.

Hos oss gör du skillnad

Din roll kommer att innebära att du tar hand om utemiljön i sommar hos våra kunder.

Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö! 

Du har minst gymnasiekompetens samt trädgårdsutbildning. Du har arbetat med trädgårdsskötsel tidigare Det är extra meriterande om du har växtkunskap och kunskap om beskärning och om du har utbildning/erfarenhet av anläggningsarbeten, röjsåg- och/eller motorsågskort. 

Då ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra kunder. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. 

Tjänsten är ett sommarjobb, placerad i Arvika men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda. Vana att hantera fordon med släp.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ senast 15 april-2024.  Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta gruppchef Ingela Elvén, mail: [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Sommararbetare, park 2024

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna. I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också! Beskrivning Arvika Fastighets AB är Arvika kommuns allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Vi söker nu sommararbetare till par... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!


Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.


I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!
Beskrivning

Arvika Fastighets AB är Arvika kommuns allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Vi söker nu sommararbetare till parkavdelningen för jobb som parkarbetare.

Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB. Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med skötsel av grönområden i Arvika innerstad samt av bostadsgårdar hos Arvika Fastighets AB samt i kommunens ytterområden. Arbetsdagen utgår från Arvika Fastighets lokal Förrådet. Arbetsuppgifter som ingår är gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning städning mm.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är van att köra traktor, gräsklippare samt små maskiner. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av liknande arbete. Det är meriterande om du har B-körkort. Det är ett krav att du har minst körkort för EU-moped(AM-kort)och du ska vara minst 18 år gammal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning under sommaren v. 25-32

Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande.

Övrigt


Arvika kommunkoncern samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetsskötare säsong Arvika

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen sök... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen söker fastighetsskötare på säsong i Arvika

Nu söker vi en medarbetare som vill arbeta med fastighetsskötsel på säsong i Arvika

Hos oss gör du skillnad
Som fastighetsskötare på säsong kommer du att arbeta med alla förekommande sysslor gällande utemiljön.

Du kommer att arbeta med yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. En betydande del av arbetsuppgifterna gäller grönyteskötsel.  I arbetsuppgifterna ingår bland annat kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg.Gräsklippning/trimning. Häckklippning och ogräsrensning mm är en del av din vardag.

Oavsett väder arbetar du alltid utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Tidrapportering och övriga administrativa uppgifter utförs vid datorn och på mobilen.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du trivs med att planera din egen tid, du är flexibel och lösningsinriktad.

Eftersom ni arbetar i en mindre grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra kunder. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Du har minst gymnasieutbildning gärna med inriktning mot fastigheter.

Utbildning och flerårigt arbete inom trädgård med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är ett krav samt B körkort för manuell växellåda. Du har erfarenhet av administrativt arbete och har god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. 

Det är meriterande om du har utbildning/erfarenhet av anläggningsarbeten, röjsåg- och/eller motorsågskort.

Tjänsten är en säsongsanställning placerad i Arvika men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ senast 31/3-2024. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Vid frågor kontakta Ingela Elven:[email protected]

 


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Fastighetsskötare, sommarvikariat

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna. I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också! Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna oc... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!


Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.


I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!
Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska. 

Beskrivning
Vi söker nu fastighetsskötare för sommarvikariat i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med allmän fastighetsskötsel av Arvika Fastighets bestånd med allt vad det innebär.

Arvika Fastighets ABs fastighetsskötarenhet jobbar som ett team där alla fastighetsskötare hjälper varandra vid behov. 

Kvalifikationer
Vi söker därför dig som är allmänt praktiskt kunnig och som gärna har erfarenhet av fastighetsskötsel. 

Du ska kunna kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift och du är en hyfsat van datoranvändare och kan hantera olika appar i en smartphone och dator.

Som person är du social, serviceinriktad, initiativtagande och självgående. Vidare är du bra på att kommunicera på ett sätt som passar situationen och personerna du möter. Helt enkelt; "Du är bra på att ta folk".

Du ska ha B-körkort.

Villkor
Sommarvikariat med start i juni efter överenskommelse.Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt


Arvika kommunkoncern samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Vaktmästare -sommarjobb-

Nu söker vi en -VAKTMÄSTARE- till hotellet Scandic Arvika. På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Property Manager har du ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vad innebär rollen som Property Manager? Som Property Manager ansvarar du för att hotellet hålls i fint skick och är en trygg och säker plats för gäster och me... Visa mer
Nu söker vi en -VAKTMÄSTARE- till hotellet Scandic Arvika.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Property Manager har du ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras.

Vad innebär rollen som Property Manager?

Som Property Manager ansvarar du för att hotellet hålls i fint skick och är en trygg och säker plats för gäster och medarbetare. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid.

Detta är ett sommarjobb då vår ordinarie vaktmästare går på ledighet.
Avser Måndag - Fredag. Juli alt. någon vecka in i Augusti. (4-5v)

Söker en händig person som kan bli våran vaktmästare x antal veckor på sommaren.
Vi kan skräddarsy så du jobbar halvdagar eller längre dagar vad som passar dig.
Är du en glad pensionär som önskar lite extra inkomst är detta ett perfekt tillfälle.

ARBETSSYSSLOR: Ta hand om sopor/sortering fixa ev. saker på hotellrum, ta hand om våran pool med prover etc. Extra plus om du är pensionär och vill ha lite extra inkomst.

Viktigt för oss att du är pålitlig och kommer då detta är ett jobb där du sköter dig själv och dina sysslor.

Upplärning sker i Juni innan tjänsten träder i kraft.

Vi ser gärna att du har körkort då vissa resor ingår med sopsortering/tippen.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Fastighetsskötare till LJ Fastigheter

Vem trivs hos oss? LJ Fastigheter är en av Arvikas större aktörer inom fastigheter och har varit så sedan mer än 30 år tillbaka. Merparten av våra fastigheter är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen. Vår vision är att vara förstahandsvalet för dem som söker boende eller lokal i Arvika. Detta ska vi uppnå genom standardisering, lyhördhet och återbruk. Vår verksamhet präglas av ett stort kundfokus, fantastiska fastigheter samt kärlek till Arvi... Visa mer
Vem trivs hos oss?
LJ Fastigheter är en av Arvikas större aktörer inom fastigheter och har varit så sedan mer än 30 år tillbaka. Merparten av våra fastigheter är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen.
Vår vision är att vara förstahandsvalet för dem som söker boende eller lokal i Arvika. Detta ska vi uppnå genom standardisering, lyhördhet och återbruk. Vår verksamhet präglas av ett stort kundfokus, fantastiska fastigheter samt kärlek till Arvika. Just nu ligger fokus på att jobba med processer och rutiner samt digitalisering och automatisering. LJ Fastigheter har en entreprenörssjäl och nu söker vi dig som vill delta i vår utvecklingsresa.
Om tjänsten
Då en av våra fastighetsskötare går i pension söker vi nu en ersättare. Som fastighetsskötare hos LJ Fastigheter får du ansvar för ett antal fastigheter där du är den som kan mest om just dessa fastigheter och är vårt ansikte på plats. I arbetsuppgifterna ingår: tillsyn och skötsel av fastigheterna, felavhjälpande underhåll, serviceanmälningar från hyresgäster, mindre reparationer, rondering samt gärna komma med information hur vi kan utveckla berörda fastigheter att bli än mer attraktiva för våra hyresgäster.
Du blir en del av ett team som tillsammans sitter på mycket värdefull kompetens och erfarenhet. Vi värdesätter delaktighet, kommunikation och respekt.
Vem är du?
Vi tror att du har en relevant utbildning för rollen alternativt har inhämtat motsvarande kunskaper genom yrkeserfarenhet inom fastighetsskötsel. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetssystemet Vitec.
Du är en lyhörd och kreativ problemlösare, med öga för detaljer såväl som helheten. Du ser vad som behöver göras, och kan lägga upp ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Samtidigt som du är bra på att ta initiativ och själv driva frågor, samarbetar du bra med både nära kollegor och funktionsöverskridande, för att nå gemensamma mål.
Du har god social kompetens och är en lagspelare, då du kommer ha mycket kontakt med kollegor, leverantörer och hyresgäster.
Du är bosatt i Arvika med omnejd och du älskar det!
Körkort krävs för tjänsten.
Rekrytering sker löpande så vänta in med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare till Helmia Fastigheter AB i Arvika

Beskrivning Vi på Helmia Fastigheter söker nu en fastighetsskötare till vår anläggning i Arvika. Som Fastighetsskötare hanterar du det löpande underhållet av verksamhetens lokaler och gemensamma ytor kring fastigheten. Fastighetsskötaren har ett rörligt, omväxlande och fritt yrke med hög grad av eget ansvarstagande. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba med människor och att du sätter ett värde i hög service.  Arbetsuppgifter... Visa mer
Beskrivning
Vi på Helmia Fastigheter söker nu en fastighetsskötare till vår anläggning i Arvika.

Som Fastighetsskötare hanterar du det löpande underhållet av verksamhetens lokaler och gemensamma ytor kring fastigheten. Fastighetsskötaren har ett rörligt, omväxlande och fritt yrke med hög grad av eget ansvarstagande.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba med människor och att du sätter ett värde i hög service. Arbetsuppgifter
- Underhåll och skötsel av fastighetstekniska installationer.
- Daglig tillsyn av byggnader och utvändiga ytor, med avseende på skador och renlighet.
- Arbeta för att ha nöjda interna och externa kunder.
- Arbeta förebyggande för att minimera driftstörningar och bevara fastighetsvärdet.
- Kontinuerligt arbeta för att optimera fastighetens driftskostnader.
- Arbeta för att uppnå uppställda kvalitets- och miljömål.Kvalifikationer
- Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av följande områden: Elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation eller liknande.

- Truckkort är meriterande.Villkor
Enligt överenskommelse.

Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2023-12-15. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vad erbjuder Helmia?
Vi erbjuder dig en plats i en framgångsrik koncern med hjärtat i Värmland. Du får ca 400 trevliga kollegor som jobbar efter mottot ”bygger på förtroende”. Du får vara del av en organisation som tycker om att ta beslut och komma i mål med projekt. Självklart är vi ett gäng glada och trevliga människor som kommer att bistå vår nya kollega.

Ett av Helmias fokusområden är att ta väl hand om våra medarbetare. Läs mer om hur det är att jobba på Helmia och våra personalförmåner via: http://jobb.helmia.se/

Om Helmia
Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet. Helmia står för Helmer Margit Ingeborg Aktiebolag.

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Dotterbolagen ägs och drivs av familjen Walfridson genom moderbolaget Helmia och Helmiastiftelsen.

Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Helmia finns på sex orter i Värmland Arvika, Karlstad, Sunne, Torsby, Filipstad och Karlskoga och är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia.

Hos Helmia får du en trygg arbetsplats och får jobba med en engagerad arbetsgrupp i en verksamhet med rutiner och processer för att dagen ska flyta på så bra som möjligt

Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!! Visa mindre

Lägenhetsbesiktare

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska.  Beskrivning Vi söker nu en lägen... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska. 

Beskrivning
Vi söker nu en lägenhetsbesiktare för tillsvidareanställning. 

I rollen som besiktare ansvarar du för att på ett objektivt sätt bedöma status på och kvalitetssäkra lägenheter inom Arvika Fastighets bostadsbestånd. Detta görs genom besiktningar i samband med avflyttning och omflyttning, samt då hyresgästen önskar underhåll i sin bostad. Efter genomförd besiktning ansvarar du för att på ett sakligt och pedagogiskt sätt återkoppla besiktningsbedömning och eventuell debitering till hyresgästen. Du ansvarar även för att upprätta underlag till beställning av underhållsarbete.

Arbetsuppgifter

Arbetet som besiktare innebär mycket kundkontakt, vilket ställer krav på att du trivs med att vara ansiktet utåt mot våra hyresgäster, samt att du lever efter våra värderingar med medborgarfokus,
stolthet, resultatinriktning, öppenhet och förnyelse. Kontakten med hyresgäster sker både via fysiskt möte, telefon och mail.

Exempel på arbetsuppgifter är att genomföra besiktningar och dokumentera dessa i vårt fastighetssystem. Ta fram underlag för och beställa underhållsarbeten och beräkna eventuell debitering utifrån besiktningsbedömning. 

Organisatoriskt ingår du i vår Bostadsavdelning, tillsammans med besiktare, och kundtjänstpersonal. Du rapporterar till Förvaltare bostäder.

Kvalifikationer

Du har kunskap inom den praktiska delen som rör fastighetsskötsel/förvaltning som arbetsgivaren bedömer som lämpligt.

Du har erfarenhet av administration och är bekväm med att jobba i olika system och appar och goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska.

Som person är du social och kan samarbeta väl med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kundkontakt. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att bedöma ytskikt eller utföra besiktningar av bostäder

För att du ska lyckas i rollen ser vi att du behöver vara noggrann och självgående i ditt arbete samt ha hög integritet. Vidare är det viktigt att du är stresstålig då det periodvis är en större mängd besiktningar som ska genomföras.

Du ska ha B-körkort för manuell växellåda.

Villkor
Tillsvidareanställning med månadslön.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetsskötare Bostäder

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska.  Beskrivning Vi söker nu en fasti... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska. 

Beskrivning
Vi söker nu en fastighetsskötare till våra bostäder

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med allmän fastighetsskötsel av Arvika Fastighets bestånd med allt vad det innebär. 
Arvika Fastighets ABs fastighetsskötarenhet jobbar som ett team där alla fastighetsskötare hjälper varandra vid behov. 

Kvalifikationer
Du ska ha fastighetsteknisk utbildning från gymnasiet eller annan utbildning eller mångårig bred
erfarenhet av fastighetsskötsel som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska kunna kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har
erfarenhet från liknande arbetsuppgifter 

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och självgående. Vidare är du bra på att kommunicera på ett sätt som passar situationen och personerna du möter.

Du ska ha B-körkort för manuell växellåda.

Villkor
Tillsvidareanställning med månadslön.
Beredskapstjänstgöring kan förekomma
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetsskötare Utemiljö till LJ Fastigheter

Om tjänsten Som fastighetsskötare hos LJ Fastigheter kommer du ansvara för den yttre skötseln av ett antal fastigheter. Arbetet innebär att ansvara för att utemiljön är väl omhändertagen och att hyresgästerna känner sig trygga och nöjda. Arbetsuppgifterna är varierande men består främst av ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning, renhållning och lövupptagning. Du blir en del av ett team som tillsammans sitter på mycket värdefull kompetens och... Visa mer
Om tjänsten
Som fastighetsskötare hos LJ Fastigheter kommer du ansvara för den yttre skötseln av ett antal fastigheter. Arbetet innebär att ansvara för att utemiljön är väl omhändertagen och att hyresgästerna känner sig trygga och nöjda. Arbetsuppgifterna är varierande men består främst av ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning, renhållning och lövupptagning. Du blir en del av ett team som tillsammans sitter på mycket värdefull kompetens och erfarenhet som tillsammans utvecklar och förbättrar företagets fastigheter.

I din roll som Fastighetsskötare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Gräsklippning
- Häckklippning
- Rensning
- Renhållning

Tjänsten som Fastighetsskötare har start omgående så vänta inte med din ansökan. Arbetstiden är dagtid.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel med fokus på den yttre miljön. Som person är du serviceinriktad, ser vad som behöver göras och har lätt för att ta tag i olika arbeten och projekt. Du är en självgående person som kan ta mycket eget ansvar och prioritera de olika arbetsmomenten efter behov. Du kommer att få en servicebil så körkort är ett krav. Liftutbildning, motorsågskörkort eller röjsågsutbildning är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LJ Fastigheter
LJ Fastigheter är en av Arvikas större aktörer inom fastigheter och har varit så sedan mer än 30 år tillbaka. Merparten av deras fastigheter är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen. Deras vision är att vara förstahandsvalet för dem som söker boende eller lokal i Arvika. Detta ska de uppnå genom standardisering, lyhördhet och återbruk. Verksamheten präglas av ett stort kundfokus, fantastiska fastigheter samt kärlek till Arvika!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Frida Wiman – 073 – 684 7224, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fastighetsskötare, Vaktmästare, Trädgårdsmästare, Utemiljö, Fastigheter, LJ, Adecco, Arvika Visa mindre

Sommararbetare, park 2023

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB. Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta m... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB.

Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med skötsel av grönområden i Arvika innerstad samt av bostadsgårdar hos Arvika Fastighets AB samt i kommunens ytterområden. Arbetsdagen utgår från Arvika Fastighets lokal Förrådet. Arbetsuppgifter som ingår är gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning städning mm.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är van att köra traktor, gräsklippare samt små maskiner. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av liknande arbete. Det är meriterande om du har B-körkort. Det är ett krav att du har minst körkort för EU-moped. Du ska vara minst 18 år gammal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning under sommaren v. 25-32

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetsskötare, sommarvikariat

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska.  Beskrivning Vi söker nu ett anta... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska. 

Beskrivning
Vi söker nu ett antal fastighetsskötare för sommarvikariat i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med allmän fastighetsskötsel av Arvika Fastighets bestånd med allt vad det innebär. 

Arvika Fastighets ABs fastighetsskötarenhet jobbar som ett team där alla fastighetsskötare hjälper varandra vid behov. 

Kvalifikationer
Vi söker därför dig som är allmänt praktiskt kunnig och som gärna har erfarenhet av fastighetsskötsel. 

Du ska kunna kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift och du är en hyfsat van datoranvändare och kan hantera olika appar i en smartphone och dator.

Som person är du social, serviceinriktad, initiativtagande och självgående. Vidare är du bra på att kommunicera på ett sätt som passar situationen och personerna du möter.

Du ska ha B-körkort.

Villkor
SommarvikariatVarmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetsskötare Utemiljö till LJ Fastigheter

Om tjänsten Som fastighetsskötare hos LJ Fastigheter kommer du ansvara för den yttre skötseln av ett antal fastigheter. Arbetet innebär att ansvara för att utemiljön är väl omhändertagen och att hyresgästerna känner sig trygga och nöjda. Arbetsuppgifterna är varierande men består främst av ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning, renhållning och lövupptagning. Du blir en del av ett team som tillsammans sitter på mycket värdefull kompetens och... Visa mer
Om tjänsten
Som fastighetsskötare hos LJ Fastigheter kommer du ansvara för den yttre skötseln av ett antal fastigheter. Arbetet innebär att ansvara för att utemiljön är väl omhändertagen och att hyresgästerna känner sig trygga och nöjda. Arbetsuppgifterna är varierande men består främst av ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning, renhållning och lövupptagning. Du blir en del av ett team som tillsammans sitter på mycket värdefull kompetens och erfarenhet som tillsammans utvecklar och förbättrar företagets fastigheter.

I din roll som Fastighetsskötare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Gräsklippning
- Häckklippning
- Rensning
- Renhållning

Tjänsten som Fastighetsskötare har start omgående så vänta inte med din ansökan. Arbetstiden är dagtid.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel med fokus på den yttre miljön. Som person är du serviceinriktad, ser vad som behöver göras och har lätt för att ta tag i olika arbeten och projekt. Du är en självgående person som kan ta mycket eget ansvar och prioritera de olika arbetsmomenten efter behov. Du kommer att få en servicebil så körkort är ett krav. Liftutbildning, motorsågskörkort eller röjsågsutbildning är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LJ Fastigheter
LJ Fastigheter är en av Arvikas större aktörer inom fastigheter och har varit så sedan mer än 30 år tillbaka. Merparten av deras fastigheter är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen. Deras vision är att vara förstahandsvalet för dem som söker boende eller lokal i Arvika. Detta ska de uppnå genom standardisering, lyhördhet och återbruk. Verksamheten präglas av ett stort kundfokus, fantastiska fastigheter samt kärlek till Arvika!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Frida Wiman – 073 – 684 7224, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fastighetsskötare, Vaktmästare, Trädgårdsmästare, Utemiljö, Fastigheter, LJ, Adecco, Arvika Visa mindre

Fastighetsskötare till idrottsplats

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Arvika Fastighets AB ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB men har även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Arvika Fastighets AB ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB men har även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.

Idrottsplatsen Vik är Arvikas största idrottsplats för fotboll, ishockey, friidrott mm och vi söker nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning eftersom en medarbetare går i pension.Arbetsuppgifter
Som medarbetare på våra idrottsplatser och anläggningar arbetar du med att se till att isytor, grönytor och lokaler är i sådant skick att våra kunder upplever hög kvalitet. Ditt uppdrag är att ge god service till de föreningar och den allmänhet som använder våra anläggningar.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att sköta anläggningens konstgräsplaner, fotbollsplaner, friidrottsanläggningar och ishall. Du kommer att jobba med  viss fastighetsskötsel och yttre skötsel såsom snöröjning och grönyteskötsel. Du blir en viktig kugge i  att arbeta med att våra anläggningar hålls rena och snygga. Skötsel av motionsspår och tillsyn av badplatser ingår också i tjänsten.Kvalifikationer
Du ska god kunskap och/eller relevant yrkesutbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Det kan till exempel handla om fastighetsskötarutbildning. Vi vill också att du har grundläggande datorkunskap.

Du har  med fördel arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet inom några av områdena grönyteskötsel, isvård och fastighetsskötsel samt service inom idrott och föreningsliv. Vi ser helst att du har erfarenhet av kylanläggningar, maskinvana från olika fordon och vana av röjning och motorsåg

Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull och har förmågan att kunna arbeta i team och självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs för manuell växellåda

Villkor
Tillsvidaretjänst, start snarast eller efter överenskommelse.

Helg- och kvällsjobb ingår i tjänsten.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Sommararbetare, park 2023

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB. Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta m... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB.

Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med skötsel av grönområden i Arvika innerstad samt av bostadsgårdar hos Arvika Fastighets AB samt i kommunens ytterområden. Arbetsdagen utgår från Arvika Fastighets lokal Förrådet. Arbetsuppgifter som ingår är gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning städning mm.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är van att köra traktor, gräsklippare samt små maskiner. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av liknande arbete. Det är meriterande om du har B-körkort. Det är ett krav att du har minst körkort för EU-moped. Du ska vara minst 18 år gammal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning under sommaren v. 25-32

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen sök... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen söker fastighetsskötare till Arvika

Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. En betydande del av arbetsuppgifterna gäller grönyteskötsel.  I arbetsuppgifterna ingår bland annat mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. I arbetet ingår också i gruppen för fastighetsberedskap enligt schema.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från reparationer samt hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering i Arvika, men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. Riksbyggen tillämpar provanställning. I tjänsten tillkommer beredskap.

Tjänsten kräver B-körkort.

Meriterat att ha motorsågskort och RA+RB röjsåg.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb senast 2023-03-05. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!


Vid frågor kontakta leveranschef Katarina Repa, [email protected].


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Vi söker fastighetsskötare

Om företaget Som fastighetsskötare hos vår kund erbjuds du en varierande vardag med många kontaktytor. Du erbjuds ett fritt arbete inom de ramar som anges för uppdraget. Du ingår i ett team av fastighetsskötare och hantverkare. Du samarbetar även med branschkollegor i olika projekt. Dina arbetsuppgifter Som fastighetsskötare får du ansvar för ett antal fastigheter där du är den som kan mest om just dessa fastigheter och är företagets ansikte utåt. I arbet... Visa mer
Om företaget
Som fastighetsskötare hos vår kund erbjuds du en varierande vardag med många kontaktytor. Du erbjuds ett fritt arbete inom de ramar som anges för uppdraget. Du ingår i ett team av fastighetsskötare och hantverkare. Du samarbetar även med branschkollegor i olika projekt.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare får du ansvar för ett antal fastigheter där du är den som kan mest om just dessa fastigheter och är företagets ansikte utåt. I arbetsuppgifterna ingår: tillsyn och skötsel av fastigheterna, felavhjälpande underhåll, serviceanmälningar från hyresgäster, mindre reparationer samt rondering.

Din profil
Du är en mångsidig person som sätter stolthet i deras välskötta fastigheter. Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande uppdrag och att du är prestigelös inför alla uppgifter som kan dyka upp inom uppdraget. Du ska vara serviceinriktad, engagerad och ha ett positivt förhållningssätt. Du bör ha god förmåga att prioritera och planera dina arbetsuppgifter.

Krav för tjänsten är körkort. Meriterande är utbildning inom fastighets eller VVS. Om du också har erfarenhet från liknande arbete eller har kompetenser som är likvärdiga. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med din ansökan. Välkommen!


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Kyrkvaktmästare

Ansök    Feb 13    Arvika Pastorat    Kyrkvaktmästare
Vi söker dig som är en god ambassadör för Svenska kyrkan och som på ett representativt, hjälpsamt och positivt sätt bemöter människor i livets alla olika situationer. Tjänsten ingår i Arvika pastorat med huvudsaklig tjänstgöring i Brunskog- och Mangskogs församlingar. Tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida: www.svenskakyrkan.se/arvika Vilka arbetsuppgifter ingår? Du representerar Svenska kyrkan i olika forme... Visa mer
Vi söker dig som är en god ambassadör för Svenska kyrkan och som på ett representativt, hjälpsamt och positivt sätt bemöter människor i livets alla olika situationer. Tjänsten ingår i Arvika pastorat med huvudsaklig tjänstgöring i Brunskog- och Mangskogs församlingar. Tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma.
Du kan läsa mer om oss på vår hemsida: www.svenskakyrkan.se/arvikaVilka arbetsuppgifter ingår? Du representerar Svenska kyrkan i olika former av möten och samlingar, vilket ställer krav på ett professionellt bemötande. Du kommer att tjänstgöra vid gudstjänster, konserter, dop, bröllop och begravningar, vilket bland annat innebär att förbereda lokaler och använda ljus- och ljudsystem. I arbetet ingår fastighetsskötsel, egenkontroller, enklare reparationer och underhåll. Du ansvarar också för att församlingens lokaler är rena och städade. Du ska kunna handleda ideella medarbetare och då du deltar i gudstjänster och kyrkliga handlingar är det viktigt att du är förankrad i kyrkans värderingar och tro. Arbetet innebär en del tunga lyft. Att vara trevlig och sprida arbetsglädje är en arbetsuppgift hos oss. Arbetstiden är schemalagd med flextid och en del arbetstid är förlagd till kvällar och helger eftersom en stor del av Svenska kyrkans verksamhet bedrivs på kvällar och helger.

Kvalifikationer: Som person möter du människor med värme i ditt dagliga arbete. Flexibilitet och ansvarskänsla är viktigt hos oss. Det är viktigt att du kan bemöta människor i livets olika skeden.
Du gillar ordning, tar ansvar och är noggrann. Du följer och förstår rutiner och säkerhetsföreskrifter som finns på arbetsplatsen.
Du för dig naturligt och har en hög social kompetens i ditt bemötande av alla medmänniskor.
Du samarbetar väl med kollegor, men är trygg i det egna ledarskapet. Du deltar gärna i arbetsplatsens utveckling och arbetsgruppens glädje.
Du har en god fysik, vilket är en förutsättning för hållbarhet i arbetet.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav då arbetet kräver förflyttning mellan arbetsplatserna.
Du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar.
Meriterande:
• Utbildning och erfarenhet inom fastighetsskötsel och lokalvård.
• Utbildning inom områden som drift och underhåll, VVS-fastighet, miljö- och energiteknik, bygg.
• Väl förankrad i Svenska kyrkans värdering, tro och lära.
Vem är du?
Som person är du positiv, lösningsfokuserad och självgående. Du är trygg, stabil och samarbetar i god dialog med chef, kollegor och övrigt kontaktnät.
Du kan ta emot arbetsledning och du stimuleras av frågor som gäller utvecklings- och förbättringsområden.
Vi förväntar oss:
• God servicekänsla och lojalitet mot arbetet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du ska bli en i teamet.
• Du bidrar med kompetens och trivsel genom din person på vår arbetsplats.
• Flexibilitet är en nödvändighet då tjänstgöring sker både på dagtid, kväll och helg.
Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV (OBS! båda dokumenten krävs för behandling av ansökan) skickas till: [email protected], märk ansökan med ”Församlingsvärd” senast 2 mars 2023.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Cisterngatan 25
67123 Arvika Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska.  Beskrivning Vi söker nu en fasti... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska. 

Beskrivning
Vi söker nu en fastighetsskötare då rn medarbetare går vidare till ny tjänst. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med fastighetsskötsel av Arvika Fastighets bestånd. I arbetet ingår  underhåll och styrning av ventilation, värme, styr- och reglersystem, el samt allmän fastighetsskötsel med allt vad det innebär.

Arvika Fastighets ABs fastighetsskötarenhet jobbar som ett team varför alla fastighetsskötare skall kunna alla delar i jobbet för att kunna täcka upp för varandra.

Kvalifikationer
Du ska ha fastighetteknisk utbildning från gymnasiet eller annan utbildning eller mångårig bred erfarenhet av fastighetsskötsel som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska kunna kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter?

Du är en van datoranvändare och kan hantera olika gränssnitt rörande data, styr- och reglersystem mm

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och självgående. Vidare är du bra på att kommunicera på ett sätt som passar situationen och personerna du möter.

Du ska ha B-körkort.

Villkor
Tillsvidareanställning med månadslön.
Beredskapstjänstgöring kan förekomma

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

LJ Fastigheter söker fastighetsskötare

Vem trivs hos oss? LJ Fastigheter är en av Arvikas större aktörer inom fastigheter och har varit så sedan mer än 30 år tillbaka. Merparten av våra fastigheter är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen. Vår vision är att vara förstahandsvalet för dem som söker boende eller lokal i Arvika. Detta ska vi uppnå genom standardisering, lyhördhet och återbruk. Vår verksamhet präglas av ett stort kundfokus, fantastiska fastigheter samt kärlek till Arvi... Visa mer
Vem trivs hos oss?
LJ Fastigheter är en av Arvikas större aktörer inom fastigheter och har varit så sedan mer än 30 år tillbaka. Merparten av våra fastigheter är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen.
Vår vision är att vara förstahandsvalet för dem som söker boende eller lokal i Arvika. Detta ska vi uppnå genom standardisering, lyhördhet och återbruk. Vår verksamhet präglas av ett stort kundfokus, fantastiska fastigheter samt kärlek till Arvika. Just nu ligger fokus på att jobba med processer och rutiner samt digitalisering och automatisering. LJ Fastigheter har en entreprenörssjäl och nu söker vi dig som vill delta i vår utvecklingsresa.
Om tjänsten
Som fastighetsskötare hos LJ Fastigheter får du ansvar för ett antal fastigheter där du är den som kan mest om just dessa fastigheter och är vårt ansikte utåt. I arbetsuppgifterna ingår: tillsyn och skötsel av fastigheterna, felavhjälpande underhåll, serviceanmälningar från hyresgäster, mindre reparationer, rondering samt gärna komma med information hur vi kan utveckla berörda fastigheter att bli än mer attraktiva för våra hyresgäster.
Du blir en del av ett team som tillsammans sitter på mycket värdefull kompetens och erfarenhet. Vi värdesätter delaktighet, kommunikation och respekt.
Vem är du?
Vi tror att du har en relevant utbildning för rollen alternativt har inhämtat motsvarande kunskaper genom yrkeserfarenhet inom fastighetsskötsel. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetssystemet Vitec.
Du är en lyhörd och kreativ problemlösare, med öga för detaljer såväl som helheten. Du ser vad som behöver göras, och kan lägga upp ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Samtidigt som du är bra på att ta initiativ och själv driva frågor, samarbetar du bra med både nära kollegor och kontorsöverskridande, för att nå gemensamma mål.
Du har god social kompetens och kommunikation, då du kommer ha mycket kontakt med kollegor, leverantörer och hyresgäster.
Du är bosatt i Arvika med omnejd och du älskar det!
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Provanställning tillämpas. Visa mindre

Säsongsarbete 2023: Park

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Arvika Fastighets AB är Arvika kommuns allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Vi söker nu säsongsmedarbetare till parkavdelningen för jobb som parkarbetare. Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhö... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Arvika Fastighets AB är Arvika kommuns allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Vi söker nu säsongsmedarbetare till parkavdelningen för jobb som parkarbetare.

Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB. Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla typer av park och trädgårdsskötsel som gräsklippning, skötsel av grönytor och planteringar, trädvård, städning mm. Vi tillämpar arbetsrotation i våra arbetsgrupper.

Kvalifikationer
Det är ett krav att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du har B-körkort. Det är meriterande med 1-årig trädgårdsutbildning och BE-körkort. Vi ser att du är van att köra traktor, gräsklippare samt små maskiner. Du ska kunna arbeta såväl självständigt  som i grupp och har lätt för att samarbeta. Du skall behärska svenska väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I din ansökan vill vi att du tydligt anger:

- Om du har erfarenhet av grönyteskötsel
- Om du har erfarenhet av att köra maskiner/gräsklippare
- Referenser
- Om du har genomgått trädgårdsutbildning 

För tjänsterna krävs det att du är beredd att lämna utdrag från belastningsregister, då tjänsterna innebär arbete på förskolor och skolor.

Säsongsanställning 5-7 månader

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska.  Beskrivning Vi söker nu en fasti... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska. 

Beskrivning
Vi söker nu en fastighetsskötare då nuvarande medarbetare går vidare i karriären. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med fastighetsskötsel av Arvika Fastighets bestånd. I arbetet ingår  underhåll och styrning av ventilation, värme, styr- och reglersystem, el samt allmän fastighetsskötsel med allt vad det innebär.

Arvika Fastighets ABs fastighetsskötarenhet jobbar som ett team varför alla fastighetsskötare skall kunna alla delar i jobbet för att kunna täcka upp för varandra.

Kvalifikationer
Du ska ha fastighetsteknisk utbildning från gymnasiet eller annan utbildning eller mångårig bred erfarenhet av fastighetsskötsel som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska kunna kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter?

Du är en van datoranvändare och kan hantera olika gränssnitt rörande data, styr- och reglersystem mm

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och självgående. Vidare är du bra på att kommunicera på ett sätt som passar situationen och personerna du möter.

Du ska ha B-körkort.

Villkor
Tillsvidareanställning med månadslön.
Beredskapstjänstgöring kan förekomma

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetsskötare till idrottsplats

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Arvika Fastighets AB ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB men har även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Arvika Fastighets AB ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB men har även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.

Idrottsplatsen Vik är Arvikas största idrottsplats för fotboll, ishockey, friidrott mm och vi söker nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning eftersom en medarbetare går i pension.Arbetsuppgifter
Som medarbetare på våra idrottsplatser och anläggningar arbetar du med att se till att isytor, grönytor och lokaler är i sådant skick att våra kunder upplever hög kvalitet. Ditt uppdrag är att ge god service till de föreningar och den allmänhet som använder våra anläggningar.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att sköta anläggningens konstgräsplaner, fotbollsplaner, friidrottsanläggningar och ishall. Du kommer att jobba med  viss fastighetsskötsel och yttre skötsel såsom snöröjning och grönyteskötsel. Du blir en viktig kugge i  att arbeta med att våra anläggningar hålls rena och snygga. Skötsel av motionsspår och tillsyn av badplatser ingår också i tjänsten.Kvalifikationer
Du ska god kunskap och/eller relevant yrkesutbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Det kan till exempel handla om fastighetsskötarutbildning. Vi vill också att du har grundläggande datorkunskap.

Du har  med fördel arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet inom några av områdena grönyteskötsel, isvård och fastighetsskötsel samt service inom idrott och föreningsliv. Vi ser helst att du har erfarenhet av kylanläggningar, maskinvana från olika fordon och vana av röjning och motorsåg

Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull och har förmågan att kunna arbeta i team och självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs för manuell växellåda

Villkor
Tillsvidaretjänst, start augusti 2022 eller efter överenskommelse.

Helg- och kvällsjobb ingår i tjänsten.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetstekniker till ISS kund inom fordonsindustrin i Arvika

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin i Arvika.
Nu behöver vi en Fastighetstekniker till vårt drift- och underhållsuppdrag för denna kund. Har du relevant utbildning samt några års erfarenhet inom Fastighetsteknik och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen:

Genom din kompetens inom fastighetsteknik, ansvarar du för den tekniska funktionen mot kund i ett antal fastigheter genom att leverera kvalitet på ett säkert sätt. Som Fastighetstekniker ansvarar du för planering och utförande av tillsyn, skötsel, service och avhjälpande underhåll av byggnaderna och fastigheternas tekniska system. I förekommande fall även utföra mindre uppdrag i egen regi, eller med hjälp av underentreprenörer.

Rollen är organiserad under ISS fastighetstekniska avdelning i Arvika och du ingår i ett team med tekniker och rapporterar till Driftchefen. Du har ett eget ansvar för din/dina fastigheter men stöttar det övriga teamet inom dina kompetensområden.

I rollen ingår daglig kommunikation med kund och leverantörer. ISS levererar utöver fastighetstjänster flertalet ytterligare tjänster i fastigheterna - t ex reception samt lokalvårdstjänster och i din roll ingår att samverka med övriga ISS-kollegor på site.

Dina erfarenheter och kvalifikationer:

Vi söker dig som är Fastighetstekniker i grunden och har arbetat med fastighetsdrift och underhåll i några år och som nu känner att du vill inneha rollen som utsedd fastighetsansvarig och agera kontaktperson för kunden och deras verksamheter. Du behöver ha gymnasiekompetens och det är meriterande med eftergymnasial utbildning från högskola eller YH med relevant inriktning.

Önskemål är också att du har kunskap/erfarenhet av:

• Fastighetsrelaterade ärenden, prioritering och åtgärder?
• Erfarenhet av kontakt med underleverantörer, ta in offerter, beställa och följa upp utförda arbeten
• Certifikat heta arbeten
• Kunskap om Energiuppföljning?
• Eventuellt el-relaterade VVS-arbeten
• Ventilation

Du har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, och din IT-mognad är hög med erfarenhet av MS Office och olika fastighetssystem. Du trivs med att administrera och är noggrann då du inom rollen kommer att hantera fastighetsrelaterad administration.

Vem du är som person:

Brinner för service - För att trivas i denna roll behöver du genuint brinna för service och älskar de vardagliga utmaningar som uppstår. Du levererar det som utlovas och har förmågan att skapa starka kundrelationer.

Driven - Du har hög integritet och håller vad du lovar, såväl mot dina kollegor som mot kunder och kundens medarbetare. Du ser möjligheter och lämnar förbättringsförslag som kan leda till utveckling av vårt samarbete med kunden.

Ansvar - Du trivs i rollen som Fastighetstekniker och att dagligen ha kontakt med flera intressenter, kollegor och leverantörer för att skapa effektivitet och en arbetsplats med en hög teknisk standard.

Koll på läget – Du har en förmåga att kunna arbeta förebyggande och planerat samt händelsestyrt. Du har förståelse för hur avtal, lagkrav och regelverk påverkar verksamheten samt de egna arbetsuppgifternas genomförande.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att People make places. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare till Ingesunds folkhögskola

Ansök    Apr 25    REGION VÄRMLAND    Skolvaktmästare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Kultur och bildningsverksamheten innefattar Värmlands fem folkhögskolor, kulturavdelningen och avdelningen Hållbar utveckling. Alla ska kunna ta del av ett rikt kulturliv, en mångfald av möjligheter till eget skapande... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Kultur och bildningsverksamheten innefattar Värmlands fem folkhögskolor, kulturavdelningen och avdelningen Hållbar utveckling. Alla ska kunna ta del av ett rikt kulturliv, en mångfald av möjligheter till eget skapande och ett brett utbud av utbildningar och kurser. Det är utvecklande för individen och skapar också attraktionskraft och tillväxt i vår region.Om verksamheten
Ingesunds folkhögskola är en av Region Värmlands fem folkhögskolor och har cirka 180 studerande.

Vi har ett varierande kursutbud där vi erbjuder studier inom profilområdet musik och hantverk samt inom behörighetsgivande kurser på grund- och gymnasial nivå. Folkhögskolan är en alternativ skolform för vuxna. Ingesunds folkhögskola erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där folkhögskolans idé och pedagogik ger stor frihet i det pedagogiska arbetet.

Arbetsbeskrivning
I arbetet som vaktmästare ingår daglig service till medarbetare och elever. I arbetsuppgifterna ingår bland annat fastighetsskötsel, reparationer, underhåll, larm, inköp, skötsel av data och nyckelregister och samarbete med fastighetsskötaren. Tidvis kan arbetet som vaktmästare vara fysiskt tungt. Hantering av den tekniska utrustningen i form av ljud, ljus och annan elektronisk utrustning som förekommer på skolan i allmänhet. Både elever och lärare tar kontakt för att få hjälp och support.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiebehörighet och B-körkort. Vi ser gärna tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare eller likvärdigt arbete. För att lyckas i tjänsten som vaktmästare krävs god hantverksmässig och teknisk kunnighet (IT och larm) och att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. 

Som vaktmästare behöver du vara självgående, initiativtagande och ha förmåga att hantera och prioritera många arbetsuppgifter samtidigt. Vidare är du serviceinriktad, social och har ett professionellt bemötande.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Property Manager – Fastighetsansvarig/Teknisk förvaltare, Scandic Arvika,

Nu söker vi en Property Manager -VAKTMÄSTARE- till hotellet Scandic Arvika. På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Property Manager har du ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vad innebär rollen som Property Manager? Som Property Manager ansvarar du för att hotellet hålls i fint skick och är en trygg och säker plats ... Visa mer
Nu söker vi en Property Manager -VAKTMÄSTARE- till hotellet Scandic Arvika.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Property Manager har du ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras.

Vad innebär rollen som Property Manager?

Som Property Manager ansvarar du för att hotellet hålls i fint skick och är en trygg och säker plats för gäster och medarbetare. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid.

Detta är ett sommarjobb då vår ordinarie vaktmästare går på ledighet.
Avser Måndag - Fredag. Juli alt. någon vecka in i Augusti. (4-5v)

Söker en händig person som kan bli våran vaktmästare x antal veckor på sommaren. Vi kan skräddarsy så du jobbar halvdagar eller längre dagar vad som passar dig.

ARBETSSYSSLOR: Ta hand om sopor/sortering fixa ev. saker på hotellrum, ta hand om våran pool med prover etc. Extra plus om du är pensionär och vill ha lite extra inkomst.

Viktigt för oss att du är pålitlig och kommer då detta är ett jobb där du sköter dig själv och dina sysslor.

Upplärning sker i Juni innan tjänsten träder i kraft.

Vi ser gärna att du har körkort då vissa resor ingår med sopsortering/tippen.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Maskinförare säsongsanställning

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB. Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun. Vår parkavdelning är cirka 20 helårsanst... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB.

Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.

Vår parkavdelning är cirka 20 helårsanställda, och cirka 18 säsongsarbetande medarbetare.

Som maskinförare kommer du att ingå i en grupp om cirka 4-5 personer.

Arvika Fastighets ABs mål är ett Arvika som blomstrar och växer där vi bidrar med rätt bostäder, rätt lokaler och trivsamma miljöer.

Hos oss gör varje medarbetare skillnad och det är en resurs vi gärna satsar på.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som maskinförare med huvudsyssla att köra våra stora gräsklippare och traktorer. Övriga maskiner som sopmaskin och heat-weed förekommer också. Reparationer och underhåll av maskinerna ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Du har några års erfarenhet av liknande arbete. Du har gärna en gymnasieutbildning och då gärna som maskinförare, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och därför bör du:

- Vara serviceinriktad och ha kundfokus
- Ha god samarbetsförmåga
- Vara strukturerad och kvalitetsmedveten
- Vara flexibel

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och ansvarstagande.

Du ansvarar för ditt eget arbetsfordon. Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket samt ha datakunskap.

Du har minst B-körkort för manuell växellåda men BE-körkort kan vara meriterande.

Villkor
Säsongsanställning under 5 månader, med start 20 april eller efter överenskommelse.

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Sommarjobb fastighetsskötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Vill du ha sommarens kanske mest eftertraktade jobb i Arvika?

Tänk dig ett härligt jobb där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. 

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Våra kunder finns i stadens olika delar och Riksbyggen vill ge dig chansen att prova på ett yrke där rekryteringsbehoven bedöms vara stora de närmaste åren. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Anställningen sträcker sig juni - augusti med placering i Sunne.

B-körkort är ett krav för denna tjänst. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2022-04-09. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

För frågor är du välkommen att kontakta gruppchef Andreas Nordlander, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Säsongsanställning Fastighetsskötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker säsongsanställd till Arvika på deltid.

Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under växtsäsong, ca maj till oktober på deltid. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning m.m. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Riksbyggen har avtal med såväl bostadsrättsföreningar som för offentliga och kommersiella fastighetsägare.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare. Det är en fördel om du har utbildning inom trädgård och har växtkunskap. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Anställningen är en deltidsanställning med placering i Arvika. 

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2022-03-15. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

För frågor är du välkommen att kontakta gruppchef Andreas Nordlander, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Sommararbetare, park 2022

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB. Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta m... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB.

Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med skötsel av grönområden i Arvika innerstad samt av bostadsgårdar hos Arvika Fastighets AB samt i kommunens ytterområden. Arbetsdagen utgår från Arvika Fastighets lokal Förrådet. Arbetsuppgifter som ingår är gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning städning mm.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är van att köra traktor, gräsklippare samt små maskiner. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av liknande arbete. Det är meriterande om du har B-körkort. Det är ett krav att du har minst körkort för EU-moped. Du ska vara minst 18 år gammal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning under sommaren v. 25-32

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Säsongsarbete 2022: parkarbetare

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Arvika Fastighets AB är Arvika kommuns allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Vi söker nu säsongsmedarbetare till parkavdelningen för jobb som parkarbetare. Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhö... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Arvika Fastighets AB är Arvika kommuns allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Vi söker nu säsongsmedarbetare till parkavdelningen för jobb som parkarbetare.

Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB. Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla typer av park och trädgårdsskötsel som gräsklippning, skötsel av grönytor och planteringar, trädvård, städning mm.

Kvalifikationer
Det är ett krav att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du har B-körkort. Det är meriterande med 1-årig trädgårdsutbildning och BE-körkort. Vi ser att du är van att köra traktor, gräsklippare samt små maskiner. Du ska kunna arbeta såväl självständigt  som i grupp och har lätt för att samarbeta. Du skall behärska svenska väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I din ansökan vill vi att du tydligt anger:

- Om du har erfarenhet av grönyteskötsel
- Om du har erfarenhet av att köra maskiner/gräsklippare
- Referenser
- Om du har genomgått trädgårdsutbildning 

För tjänsterna krävs det att du är beredd att lämna utdrag från belastningsregister, då tjänsterna innebär arbete på förskolor och skolor.

Säsongsanställning 5-7 månader

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Drifttekniker inom flertalet områden till ISS kund inom fordonsindustrin

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Nu söker vi fler duktiga drifttekniker med bred bakgrund och/eller inom de mer specifika områdena VVS, El, Ventilation, Bygg, Fastighetsteknik och Fastighetsskötsel till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund. Har du erfarenhet inom något av dessa områden och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du kommer vara stationerad vid en av kundens siter och bli en del av ett härligt motiverat team. Vi söker nu medarbetare till kundens siter i Hallsberg, Eskilstuna, Arvika, Braås, Skövde och Umeå.

I rollen hos kunden arbetar du brett och omväxlande med stort eget ansvar inom ditt verksamhetsområde VVS, Ventilation, El, Bygg, Fastighetsteknik och/eller Fastighetsskötsel. I rollerna kan arbetsuppgifterna variera stort beroende på vilket eller vilka specialistområden du besitter. Oavsett område har vi alltid en grundläggande struktur och plan att utgå ifrån som baseras på en god dialog med kund samt ett långsiktigt arbete med tillsyn, skötsel och underhåll. Eftersom vi söker flera medarbetare i olika roller till uppdraget varierar arbetsuppgifterna. De kommer bestå av alltifrån hantering av tryckluft, kyl- eller värmeanläggningar samt ventilationsanläggningar med tillhörande processuttag, medan för en annan roll en variation av mindre och större ombyggnationer och förbättringsarbeten. Arbetet sträcker sig över hela kundens anläggning vilket gör att arbetsuppgifterna kan komma att utföras så väl inom- som utomhus.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom området av dessa tjänster. Det är meriterande om du besitter erfarenhet och/eller kunskap inom flera discipliner. Vi värdesätter relevant utbildning och skall du arbeta inom VVS är exempelvis Säkert vatten ett krav. Diverse tjänstespecifika certifikat såsom Heta Arbeten och diverse körkort ses som meriterande. Det är av vikt att du har en god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmåga att analysera och förklara samband. Brandskyddsarbetet är viktigt för oss och vår kund vilket gör att vi värdesätter dig med erfarenhet inom detta område och SBF Brandskyddskoordinator utbildning eller motsvarande.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, ärendehanteringssystem).

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, senaste datum för ansökan är 14 februari. Planerad anställningsstart är den 1 maj, men kan komma att ske tidigare. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förvaltare

Vem trivs hos oss? LJ Fastigheter är en av Arvikas större aktörer inom fastigheter och har varit så sedan mer än 30 år tillbaka. Merparten av våra fastigheter är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen. Vår vision är att vara förstahandsvalet för dem som söker boende eller lokal i Arvika. Detta ska vi uppnå genom standardisering, lyhördhet och återbruk. Vår verksamhet präglas av ett stort kundfokus, fantastiska fastigheter samt kärlek till Arvi... Visa mer
Vem trivs hos oss?
LJ Fastigheter är en av Arvikas större aktörer inom fastigheter och har varit så sedan mer än 30 år tillbaka. Merparten av våra fastigheter är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen.
Vår vision är att vara förstahandsvalet för dem som söker boende eller lokal i Arvika. Detta ska vi uppnå genom standardisering, lyhördhet och återbruk. Vår verksamhet präglas av ett stort kundfokus, fantastiska fastigheter samt kärlek till Arvika. Just nu ligger fokus på att jobba med processer och rutiner samt digitalisering och automatisering. LJ Fastigheter har en entreprenörssjäl och nu söker vi dig som vill delta i vår utvecklingsresa.
Om tjänsten
I rollen som fastighetsförvaltare kommer du att ha det övergripande ansvaret för att samordna den löpande fastighetsförvaltningen samt att driva underhållsplaneringen. Det innebär att utveckla, bevara och förädla fastigheterna samt att fastigheternas ekonomi utvecklas enligt mål och planer.
I tjänsten ingår mindre renoverings- och underhållsprojekt där kontakt med olika entreprenörer ingår samt dialog med berörda myndigheter. Du är ansvarig för inköp och avtal inom ditt område. Detta innebär mycket kontakt med entreprenörer och andra verksamheter där vi köper varor och tjänster ifrån.
Du arbetsleder ett team med fastighetsskötare och hantverkare.
Vem är du?
Vi tror att du har en relevant utbildning för rollen alternativt har inhämtat motsvarande kunskaper genom yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning. Du har tidigare haft en roll som inneburit arbetsledning alternativt personalansvar. Det är meriterande om du är bevandrad i hyresjuridiken samt har erfarenhet av fastighetssystemet Vitec.
Du är bra på att ta initiativ till samarbeten, är analytisk och kreativ. Du har samtidigt en förmåga att arbeta strukturerat. Du kan koordinera resurser på ett effektivt sätt. Du har förmågan att se helheten samtidigt som detaljerna. Du är bra på att ta egna initiativ och själv driva frågor, likväl som du kan samarbeta med både nära kollegor och kontorsöverskridande, för att nå gemensamma mål.
Du är bosatt i Arvika med omnejd och du älskar det!
Provanställning tillämpas.
Rekrytering sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Förvaltare

Vem trivs hos oss? LJ Fastigheter är en av Arvikas större aktörer inom fastigheter och har varit så sedan mer än 30 år tillbaka. Merparten av våra fastigheter är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen. Vår vision är att vara förstahandsvalet för dem som söker boende eller lokal i Arvika. Detta ska vi uppnå genom standardisering, lyhördhet och återbruk. Vår verksamhet präglas av ett stort kundfokus, fantastiska fastigheter samt kärlek till Arvi... Visa mer
Vem trivs hos oss?
LJ Fastigheter är en av Arvikas större aktörer inom fastigheter och har varit så sedan mer än 30 år tillbaka. Merparten av våra fastigheter är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen.
Vår vision är att vara förstahandsvalet för dem som söker boende eller lokal i Arvika. Detta ska vi uppnå genom standardisering, lyhördhet och återbruk. Vår verksamhet präglas av ett stort kundfokus, fantastiska fastigheter samt kärlek till Arvika. Just nu ligger fokus på att jobba med processer och rutiner samt digitalisering och automatisering. LJ Fastigheter har en entreprenörssjäl och nu söker vi dig som vill delta i vår utvecklingsresa.
Om tjänsten
I rollen som fastighetsförvaltare kommer du att ha det övergripande ansvaret för att samordna den löpande fastighetsförvaltningen samt att driva underhållsplaneringen. Det innebär att utveckla, bevara och förädla fastigheterna samt att fastigheternas ekonomi utvecklas enligt mål och planer.
I tjänsten ingår mindre renoverings- och underhållsprojekt där kontakt med olika entreprenörer ingår samt dialog med berörda myndigheter. Du är ansvarig för inköp och avtal inom ditt område. Detta innebär mycket kontakt med entreprenörer och andra verksamheter där vi köper varor och tjänster ifrån.
Du arbetsleder ett team med fastighetsskötare och hantverkare.
Vem är du?
Vi tror att du har en relevant utbildning för rollen alternativt har inhämtat motsvarande kunskaper genom yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning. Du har tidigare haft en roll som inneburit arbetsledning alternativt personalansvar. Det är meriterande om du är bevandrad i hyresjuridiken samt har erfarenhet av fastighetssystemet Vitec.
Du är bra på att ta initiativ till samarbeten, är analytisk och kreativ. Du har samtidigt en förmåga att arbeta strukturerat. Du kan koordinera resurser på ett effektivt sätt. Du har förmågan att se helheten samtidigt som detaljerna. Du är bra på att ta egna initiativ och själv driva frågor, likväl som du kan samarbeta med både nära kollegor och kontorsöverskridande, för att nå gemensamma mål.
Du är bosatt i Arvika med omnejd och du älskar det!
Provanställning tillämpas. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska.  Beskrivning Vi söker nu en fasti... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska. 

Beskrivning
Vi söker nu en fastighetsskötare då nuvarande medarbetare går vidare i karriären. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med fastighetsskötsel av Arvika Fastighets bestånd. I arbetet ingår  underhåll och styrning av ventilation, värme, styr- och reglersystem, el samt allmän fastighetsskötsel med allt vad det innebär.

Arvika Fastighets ABs fastighetsskötarenhet jobbar som ett team varför alla fastighetsskötare skall kunna alla delar i jobbet för att kunna täcka upp för varandra.

Kvalifikationer
Du ska ha fastighetsteknisk utbildning från gymnasiet eller annan utbildning eller mångårig bred erfarenhet av fastighetsskötsel som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska kunna kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter?

Du är en van datoranvändare och kan hantera olika gränssnitt rörande data, styr- och reglersystem mm

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och självgående. Vidare är du bra på att kommunicera på ett sätt som passar situationen och personerna du möter.

Du ska ha B-körkort.

Villkor
Tillsvidareanställning med månadslön.
Beredskapstjänstgöring kan förekomma

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetskötare till Coor i Arvika

Vi söker nu en fastighetsskötare som gillar varierade arbetsuppgifter och att hjälpa till där det behövs! Om rollen Som fastighetsskötare hos oss utför du och dina kollegor tillsyn och skötsel i både inomhus- och utomhusmiljö hos vår kund.  Under sommaren och tidig höst arbetar du till stor del med utemiljö med bland ogräsrensning, gräsklippning, bevattning och trimning. Du kan också komma att beskära och plantera växter. På höst- och vintersäsongen utfö... Visa mer
Vi söker nu en fastighetsskötare som gillar varierade arbetsuppgifter och att hjälpa till där det behövs!

Om rollen
Som fastighetsskötare hos oss utför du och dina kollegor tillsyn och skötsel i både inomhus- och utomhusmiljö hos vår kund. 

Under sommaren och tidig höst arbetar du till stor del med utemiljö med bland ogräsrensning, gräsklippning, bevattning och trimning. Du kan också komma att beskära och plantera växter. På höst- och vintersäsongen utför du lövblåsning, snöskottning, sandning och sandsopning.

Vi skapar ett mervärde för vår kund och det gör vi genom att vi hjälps åt! Du, precis som andra kollegor, hoppar in där det behövs och för dig kommer det betyda att du även kommer att göra enklare fastighetsrelaterade arbeten.

Andra arbetsuppgifter som ingår i arbetet är bland annat:


• Tillsyn och skötsel av både inne- och utemiljö
• Utföra löpande ronderingar
• Felavhjälpande underhåll
• Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
• Kontakter med kund och underentreprenörer

Tjänsten är på deltid, upp till ca 75% och beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vi erbjuder
Som fastighetsskötare hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal, avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Din bakgrund
Du har utbildning inom fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel och/eller fastighetsteknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Arbetet har varierade arbetsuppgifter och vi ser därför att det är viktigt att du är mångsidig och kan lite av varje inom området trädgård och utemiljö. Eftersom du även kommer att utföra andra enklare uppgifter inom fastighetsområdet är det viktigt att du är praktiskt lagd, har en teknisk förståelse och inte har "tummen mitt i handen".

Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Tidigare yrkeserfarenhet är ett krav, liksom B-körkort. Har du även förarbevis för hjullastare och/eller truck ser vi det som något positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi anställer. 

Övrig information och kontaktuppgifter
Tjänsten är till en början en tidsbegränsad anställning året ut, med anledning av att vårt avtal med kund är under upphandling. Vi har dock stor tilltro till att tjänsten inom någon månads tid kommer att kunna övergå i en tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Jimmy Björnsson på tfn: 0702-15 06 72.

Urval och intervjuer genomförs löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Fastighetsskötare Idrottsplats, vikariat

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Arvika Fastighets AB ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB men har även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun. Idrottsplatsen Vik är Arvikas största idrottsplats för fotboll, ishockey, friid... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Arvika Fastighets AB ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB men har även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.

Idrottsplatsen Vik är Arvikas största idrottsplats för fotboll, ishockey, friidrott mm och vi söker nu en fastighetsskötare för vikariat.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med skötsel av idrottsplatsens grönytor, lokaler och anläggningar däribland ishallen.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du gärna att du har erfarenhet av maskinkörning och grönyteskötsel. Du skall minst ha körkort B. Vi vill att du är en ansvarstagande och prestigelös lagspelare som är van att ta tag i det som behöver göras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Vikariat med schemalagd arbetstid där helg och kvällsjobb ingår

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetstekniker till kund i Arvika

Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som Fastighetstekniker hos kund i Arvika. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att arbetet är väldigt mångsidigt och möjligheten att utvecklas i yrkesrollen. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som vå... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som Fastighetstekniker hos kund i Arvika. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att arbetet är väldigt mångsidigt och möjligheten att utvecklas i yrkesrollen. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Att jobba som Fastighetstekniker för Manpower

I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera genomfört arbete i verksamhetssystemet, vidta nödvändiga åtgärder i form av reparationer och förbättringar och hantera felanmälningar samt andra inkommande ärenden. Dessutom kommer du att sköta den dagliga förvaltningen. Du kommer att arbeta i fräscha och trivsamma lokaler hos en välkänd kund i Arvika.

Det här är ett konsultuppdrag som varar till årskkiftet. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos kund.

Till exempel kommer du att

* underhålla och vårda maskiner och verktyg

* utföra enkelt tekniskt underhåll i fastigheter

* åtgärda fel och reparera i lokaler och allmänna utrymmenÄr du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med fastighetsskötsel, reparationer och fastighetsförvaltning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av servicearbete, snickeri och fastighetsservice.Vi söker dig som

* har B-körkort

* har truckkort

* har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

* är lösningsorienterad

* är kunnig inom relevant hantverk.

*har viss datavana då mycket av rapporteringen sker via dator och telefon.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har ett eget intresse för att skruva och meka.

* har relevant arbetslivserfarenhet.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Tjänsten tillsätts löpande så sök tjänsten idag!

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Josefina Wellstam tel 0570-47771, mail: [email protected].Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Fastighetstekniker till Coor i Arvika

Just nu söker vi dig som vill jobba som fastighetstekniker och gillar att ge en god service till dina kunder. Du som söker får gärna också ha lite extra erfarenhet inom VVS-området. Om rollen Som tekniker hos oss arbetar du brett inom fastighetsteknikområdet och ansvarar tillsammans med ett par kollegor för den dagliga driften av fastighetstjänsterna. Både fastighetsteknik och fastighetsskötsel ingår i arbetet. Du kommer att arbeta ute hos kunden och b... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill jobba som fastighetstekniker och gillar att ge en god service till dina kunder.
Du som söker får gärna också ha lite extra erfarenhet inom VVS-området.

Om rollen
Som tekniker hos oss arbetar du brett inom fastighetsteknikområdet och ansvarar tillsammans med ett par kollegor för den dagliga driften av fastighetstjänsterna. Både fastighetsteknik och fastighetsskötsel ingår i arbetet. Du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta nära kunder och kollegor och att du gillar att jobba med utveckling och förbättringar. Du utför såväl tekniska som administrativa arbetsuppgifter.  

Arbetsuppgifterna kan till viss del komma att formas utifrån din kompetens och ditt intresse. Har du exempelvis erfarenhet av att arbeta inom VVS, kan det komma att bli en viktig del av tjänsten.   

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Tillsyn och skötsel av fastigheterna
• Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
• Utförande av fastighetsskötsel både i inne miljö och utemiljö
• Utföra och ansvara för olika kundprojekt
• Kontakter med kund
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
• Arbetsleda hantverkare på plats vid mindre reparationer
• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system

Tjänsten är på heltid och beredskap kan komma att ingå.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.
Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vi söker
Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs i en omväxlande yrkesroll. Du har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar och är allmänt händig, då det är stor variation vad gäller arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av att arbeta inom VVS. Datorvana ser vi som en självklarhet och din svenska är god i såväl tal som skrift. B-körkort är också ett krav.

Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Övrig information och kontaktuppgifter
Tjänsten är till en början en tidsbegränsad anställning året ut, med anledning av att vårt avtal med kund är under upphandling. Vi har dock stor tilltro till att tjänsten inom någon månads tid kommer att kunna övergå i en tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Jimmy Björnsson på telefon 0702-15 06 72
 
Urval och intervjuer genomförs löpande, så sök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare Arvika pastorat Beskrivning Vi söker en ny medarbetare till Arvika pastorat i rollen som fastighetsskötare. Du erbjuds En varierande roll med massor av spännande arbetsgifter och ett stort helhetsansvar. Här blir ingen arbetsdag den andra lik! Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i enheten Verksamhetsstöd som omfattar administration, fastigheter och församlingsvaktmästeri. Du kommer att arbeta med fastighetsrelaterade uppgifter som huvudfok... Visa mer
Fastighetsskötare
Arvika pastorat
Beskrivning
Vi söker en ny medarbetare till Arvika pastorat i rollen som fastighetsskötare.
Du erbjuds
En varierande roll med massor av spännande arbetsgifter och ett stort helhetsansvar. Här blir ingen arbetsdag den andra lik!
Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i enheten Verksamhetsstöd som omfattar administration, fastigheter och församlingsvaktmästeri. Du kommer att arbeta med fastighetsrelaterade uppgifter som huvudfokus.
Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är bland annat:
· Tillsyn av fastigheter samt inre skötsel.
· Reparationer och felavhjälpande underhåll.
· Energi- och driftoptimering.
· Egenkontroller, d v s ha tillsyn av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar inom fastighetsområdet.
· Brandskyddskontroller.
· El-revisioner.
· Medverkan vid skyddsronder.
· Schemaläggning av vaktmästeri.
· Kvälls- och helgtjänstgöring som kyrkvaktmästare kan förekomma , vilket innebär arbete i samband med gudstjänster, vigslar, dop och konserter.
· Tjänstgöring som kyrkvaktmästare vid begravningar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är: självgående, ansvarstagande, noggrann, serviceinriktad, initiativtagande och flexibel.
Du har god samarbetsförmåga och är bra på att lösa problem. Du har en fastighetsteknisk utbildning från gymnasiet eller annan liknande utbildning och erfarenhet inom fastighetsområdet.
Du har en värdegrund som stämmer överens med Svenska kyrkans värderingar och ett intresse för Svenska kyrkans uppdrag och verksamhet.
En god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska. God erfarenhet att arbeta med dator och Officepaketet. B-kört och tillgång till egen bil.
Vi letar efter dig som trivs med kombinationen av teknik, problemlösning och kommunikation. Även om dina dagar främst består av tekniska utmaningar har du också många kontaktytor, såväl internt som externt, vilket innebär att du behöver tycka om att möta andra människor.
Du tycker om att vara i kyrkan, då en del av arbetet handlar om att ge service i samband med gudstjänster och kyrkliga handlingar.
Du har flera års erfarenhet av liknande jobb och är särskilt inriktad på teknisk drift och skötsel. Fackkunskaper inom el, VVS och/eller automation är nödvändigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av energieffektivisering och driftoptimering.


ÖVRIGT
B-körkort är ett krav.
I denna roll förväntas du ta stort ansvar och vi ser det som extra viktigt att du har en god förmåga att utveckla strukturer och arbetssätt för att upprätthålla kvalité i ditt dagliga arbete.
Denna roll är under uppbyggnad och därför finns det goda möjligheter för dig att påverka rollens riktning och sätta nya rutiner/strukturer för tjänsten.
Arbetstiden är heltid, i huvudsak på dagtid, viss kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.
Vi har reglerad och flexibel arbetstid. Avonova är vår företagshälsovård och vi erbjuder alla anställda ett friskvårdsbidrag.
Inför rekryteringsarbetet har Arvika pastorat tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fastighetstekniker, driftområde väst, Regionfastigheter

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Regionfastigheter har uppdraget att förse regionenens verksamheter med lokaler. Detta sker dels genom egna lokaler, cirka 410 000 m², dessutom hyr vi in cirka 80 000 m² av andra fastighetsägare. 50 000 m² ur det egna f... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Regionfastigheter har uppdraget att förse regionenens verksamheter med lokaler. Detta sker dels genom egna lokaler, cirka 410 000 m², dessutom hyr vi in cirka 80 000 m² av andra fastighetsägare. 50 000 m² ur det egna fastighetsbeståndet hyrs ut till verksamheter utanför regionen. Lokalbeståndet har de senaste åren genomgått en stark teknisk utveckling och kommer så att fortsätta under de närmaste åren.  


Fastighetstekniker, driftområde väst, Regionfastigheter

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är i första hand inriktade på drift, skötsel och felavhjälpande underhåll samt mindre lokalanpassningar inom snickeri och byggsektorn. Till största delen kommer jobben att vara förlagda vid Centralsjukhuset i Karlstad men fastighetsdriften jobbar länsövergripande så det förekommer arbetsuppgifter även på andra orter i länet. Uppföljning och planering sker huvudsakligen i datorbaserade system. Placering vid Arvika sjukhus.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk kompetens på lägst gymnasienivå och med några års dokumenterad erfarenhet av likvärdigt arbete. Du skall ha goda kunskaper inom bygg och snickeri. Det vore önskvärt om du har teknisk erfarenhet och ett sinne för "byggfix". Du skall kunna arbeta självständigt inom givna ramar och samarbeta med medarbetare och verksamhetsföreträdare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. B-körkort är ett krav. Beredskapstjänst kan komma att ingå.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se

Fackliga företrädare Matthias Borgler, Kommunal  vx 010-831 50 00 och Ulrika Karlsson Ungman, Vision 010-831 41 49 Visa mindre

Fastighetstekniker, driftområde väst, Regionfastigheter

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Regionfastigheter har uppdraget att förse regionens verksamheter med lokaler. Detta sker dels genom egna lokaler, cirka 350 000 m², dessutom hyr vi in cirka 90 000 m² av andra fastighetsägare. 50 000 m² ur det egna fas... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Regionfastigheter har uppdraget att förse regionens verksamheter med lokaler. Detta sker dels genom egna lokaler, cirka 350 000 m², dessutom hyr vi in cirka 90 000 m² av andra fastighetsägare. 50 000 m² ur det egna fastighetsbeståndet hyrs ut till verksamheter utanför Regionens verksamhetsområde. Lokalbeståndet har de senaste åren genomgått en omfattande teknisk utveckling och kommer så att fortsätta under de närmaste åren. 


Fastighetstekniker, driftområde väst, Regionfastigheter

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker hos oss är du en del av ett team som innehar bred kompetens. Arbetsuppgifterna är i först hand inriktade på förebyggande- och felavhjälpande underhåll av tekniska installationer samt verksamhetsservice vid sjukhuset, vårdcentraler och folkhögskolor i driftområde väst. Fastighetsdriften har ett länsövergripande samarbete med andra enheter vilket innebär att arbetsuppgifter på andra orter i länet förekommer. Uppföljning och planering sker i datorbaserade system. Fastighetsberedskap ingår i tjänsten, med placering vid Arvika sjukhus.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk kompetens på lägst gymnasienivå och några års dokumenterad erfarenhet av likvärdigt arbete. Erfarenhet från fastighetsteknisk drift inom el, VS, ventilation, kyla, energioptimering, etc är meriterande. Du bör ha erfarenhet från arbete i datorbaserade system. Du ska kunna ta eget ansvar och arbeta självständigt inom givna ramar, samarbeta med medarbetare samt företrädare för verksamheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se

Fackliga företrädare Matthias Borgler, Kommunal  vx 010-831 50 00 och Ulrika Karlsson Ungman, Vision 010-831 41 49 Visa mindre

Säsongsarbete 2021: parkarbetare/yttre fastighetsskötare

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Arvika Fastighets AB är Arvika kommuns allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Vi söker nu säsongsmedarbetare till parkavdelningen för jobb som parkarbetare. Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhö... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Arvika Fastighets AB är Arvika kommuns allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Vi söker nu säsongsmedarbetare till parkavdelningen för jobb som parkarbetare.

Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB. Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla typer av park och trädgårdsskötsel som gräsklippning, skötsel av grönytor och planteringar, trädvård, städning mm.

Kvalifikationer
Det är ett krav att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du har B-körkort. Det är meriterande med 1-årig trädgårdsutbildning och BE-körkort. Vi ser att du är van att köra traktor, gräsklippare samt små maskiner. Du ska kunna arbeta såväl självständigt  som i grupp och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Säsongsanställning 5-7 månader

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska.  Beskrivning Vi söker nu en fasti... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare.

Fastighetsskötseln av samhällsfastigheterna och bostäderna är en avgörande resurs för att fastigheternas skick håller över tid och fungerar som de ska. 

Beskrivning
Vi söker nu en fastighetsskötare då nuvarande medarbetare går vidare till ny tjänst. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med fastighetsskötsel av Arvika Fastighets bestånd. I arbetet ingår  underhåll och styrning av ventilation, värme, styr- och reglersystem, el samt allmän fastighetsskötsel med allt vad det innebär.

Arvika Fastighets ABs fastighetsskötarenhet jobbar som ett team varför alla fastighetsskötare skall kunna alla delar i jobbet för att kunna täcka upp för varandra.

Kvalifikationer
Du ska ha fastighetsteknisk utbildning från gymnasiet eller annan utbildning eller mångårig bred erfarenhet av fastighetsskötsel som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska kunna kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter?

Du är en van datoranvändare och kan hantera olika gränssnitt rörande data, styr- och reglersystem mm

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och självgående. Vidare är du bra på att kommunicera på ett sätt som passar situationen och personerna du möter.

Du ska ha B-körkort för manuell växellåda

Villkor
Tillsvidareanställning med månadslön.
Beredskapstjänstgöring kan förekomma

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Sommararbetare, park 2021

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB. Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta m... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB.

Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med skötsel av grönområden i Arvika innerstad samt av bostadsgårdar hos Arvika Fastighets AB samt i kommunens ytterområden. Arbetsdagen utgår från Arvika Fastighets lokal Förrådet. Arbetsuppgifter som ingår är gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning städning mm.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är van att köra traktor, gräsklippare samt små maskiner. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av liknande arbete. Det är meriterande om du har B-körkort. Det är ett krav att du har minst körkort för EU-moped. Du ska vara minst 18 år gammal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning under sommaren v. 25-32

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Drift- och fastighetstekniker - Arvika Näringslivscentrum

Hos oss är det av stor betydelse att alla bidrar till utveckling och får saker gjorda. Som vår nya Drift- och fastighetstekniker kommer du att arbeta nära den dagliga driften och din kunskap och ditt engagemang blir därför oerhört viktigt hos oss, för att vi ska kunna möta framtidens behov! Om tjänsten Den här tjänsten är för dig som går igång på att få arbeta med energieffektivisering och driftsoptimering av fastighet. Det yttersta ansvaret för tillsyn o... Visa mer
Hos oss är det av stor betydelse att alla bidrar till utveckling och får saker gjorda. Som vår nya Drift- och fastighetstekniker kommer du att arbeta nära den dagliga driften och din kunskap och ditt engagemang blir därför oerhört viktigt hos oss, för att vi ska kunna möta framtidens behov!

Om tjänsten
Den här tjänsten är för dig som går igång på att få arbeta med energieffektivisering och driftsoptimering av fastighet. Det yttersta ansvaret för tillsyn och underhåll av fastigheten kommer ligga på dig men till din hjälp i arbetet har du två fastighetskollegor, som du kommer ha samordningsansvar över. Ni tillsammans ska verka för att vår fastighet är i toppklass, för våra hyresgäster, lärare, studenter, konferens- och restauranggäster. En viktig del i rollen är att arbeta med de tekniska system vi har, utveckla dem och även utbilda resterande personal, så att vi blir mer moderna i vårt sätt att arbeta och kan ha ett riktigt bra inomhusklimat och god arbetsmiljö. Du ser också till att vi bedriver ett systematiskt brandskyddsarbete enligt lagen.

Du blir i tjänsten verksamhetschefens högre hand när det kommer till energi, miljö och fastighetsfrågor och kommer också vara den som driver kontakten med externa parter. ANC investerar mycket i sin fastighet, för att bli mer energi- och miljösmarta och de behöver därför dig som driver dessa frågor framåt!

Om dig
Vi tror att du som söker har några års erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter och har du även utbildning inom fastighetsteknik ser vi det som meriterande. Du har ett stort intresse för tekniken och förstår vikten av att modernisera olika system för att möta de utmaningar vi står inför. Som person tar du stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter, är självgående och driver dina processer framåt. Du har lätt för att bemöta och samarbeta med andra och trivs med ett arbetsledaransvar.

B-körkort är ett måste.

Om oss
Arvika Näringslivscentrum - En viktig pusselbit i den regionala utvecklingen.
Arvika Näringslivscentrum är en ekonomisk förening som ägs av: Arvika kommun, Westra Wermlands Sparbank, LO i Arvika och Eda, Företagarna i Arvika (FR) och IUC Westra Wermland. Föreningens uppdrag är att höja utbildningsnivån och stimulera tillväxt och företagsamhet i regionen runt Arvika.

Verksamheten omsätter runt 35 miljoner kronor och har tre stadiga ben som fundament: fastighet, företagsutveckling och utbildning. Här finns 20.000 kvadratmeter inspirerande studie- och företagsmiljö.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 0705 94 72 77, [email protected] eller Andrea Elfman på 073 509 38 66, [email protected].

Välkommen med din ansökan senast den 4/2. Visa mindre

Drifttekniker/Fastighetsskötare till Arvika

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter som erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, lokaluthyrning, ekonomisk förvaltning och fastighetstransaktioner för fastighetsägare. Våra kärnvärden, som utgör grunden för det sätt vi arbetar på är; Professionalitet, Flexibilitet, Snabbhet och Nytänkande. Som Fastighetskonsulter är en viktig del i vårt arbete att ha ett bra samarbete med våra kunder och deras hyresgäster. Detta uppnår vi genom att ha förståelse fö... Visa mer
Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter som erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, lokaluthyrning, ekonomisk förvaltning och fastighetstransaktioner för fastighetsägare. Våra kärnvärden, som utgör grunden för det sätt vi arbetar på är; Professionalitet, Flexibilitet, Snabbhet och Nytänkande. Som Fastighetskonsulter är en viktig del i vårt arbete att ha ett bra samarbete med våra kunder och deras hyresgäster. Detta uppnår vi genom att ha förståelse för deras verksamhetsbehov, för att utveckla och bibehålla våra goda relationer med dem. Våra motton " Always on Site" och "Vi förvaltar och utvecklar fastigheter som om de vore våra egna" avspeglar i korthet det synsätt och den metodik som präglar hur våra medarbetare tar sig an det dagliga arbetet med fastigheterna.


Vi söker drifttekniker/fastighetsskötare till Arvika.


Ansvarsområden
Som drifttekniker/fastighetsskötare på Nordic PM är du husansvarig och företagets representant på plats i fastigheterna, som du ansvarar för att sköta som om de vore dina egna. Du ansvarar för att utföra det dagliga arbetet med tillsyn, inre och yttre skötsel av fastigheter, felavhjälpande och planerat underhåll samt det praktiska SBA-arbetet. Du ansvarar även för att skapa och upprätthålla en personlig kontakt med hyresgästerna och att lösa felanmälningar. Det förekommer även yttre skötsel med variation efter årstid.


Arbetsuppgifter
Avtalsrondering enligt driftplan.
SBA-rondering med tillhörande åtgärder.
Sprinkler- och brandlarmsansvarig - utföra veckokontroll av sprinkler samt månadsprov av sprinkler och brandlarm, medverka vid årsprov av sprinkler och brandlarm.
Tillsynsansvar för UE och SE enligt driftplan.
Tillsynsansvar för tillfälligt anlitad UE.
Tillsyn, skötsel och underhåll av värme, kyl - undercentraler, fläktrum, övriga tekniska och allmänna utrymmen, inom ramen för tjänstens tekniska kompetens.
Vid behov bistå med underhåll av tekniska installationer som ligger utanför tjänstens tekniska kompetens.
Rapportera synpunkter från hyresgäster till rätt person eller närmaste chef.
Ta emot felanmälningar, åtgärda och återkoppla till hyresgäst.
Vidta åtgärder vid akuta situationer och servicearbeten så att driftstörningar och skadeverkan minimeras för hyresgäster och fastighetsägare.
Föreslå drifteffektiviseringar samt vid behov medverka vid genomförande.
Vid behov medverka vid upprättandet av budgetunderlag.
Vid behov, bistå vid projektarbeten.
Mediaavläsningar, registrera i mediauppföljningsprogram, kontrollera avläsningen vid avvikelser samt rapportera till driftledaren.
Se till att tomma lokaler hanteras ekonomiskt, t.ex. värme och belysning.
Se till att tomma lokaler hålls i visningsbart skick, t.ex. avlopp, belysning, städning.
I mån av tid bistå vid visningar av fastigheter och tomma lokaler.
Ansvara för den inre och yttre skötseln på fastigheterna.

Utöver ovanstående, kan det tillkomma förändringar i ansvarsområden och arbetsuppgifter som är närliggande tjänstens kompetensområde.


Kunskapskrav
Gymnasieteknisk utbildning eller motsvarande utbildning inom driftteknik.
Minst tre års arbetserfarenhet inom driftteknik.
Teknisk kompetens per drifttjänst.
Viss datorvana.
Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Körkort.Meriterande kompetens
Erfarenhet av orderhanteringsprogram.
Erfarenhet av mediauppföljningsprogram.
Erfarenhet av olika styrsystem.Personlig kompetens
Att du har en engagerad personlighet med utpräglad servicekänsla, är bra på att kommunicera och att samarbeta med både hyresgäster, kunder och kollegor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Nordic PM tillämpar provanställning om sex månader.
Tillträde för tjänsten är den 1 oktober 2020.


Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Drifttekniker/fastighetsskötare Arvika” i ämnesråden.
Sista ansökningsdag: 31 juli.
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!


Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathilda Reinius, Personalansvarig, 070-22 59 508.
Under vissa veckor i juli kan tillgängligheten på telefon vara begränsad pga semester. Lämna ett meddelande eller skicka ett sms så återkommer vi så snart vi kan. Visa mindre

Feriearbete i Svenska kyrkan - för gymnasieungdomar

Ansök    Apr 20    Arvika Pastorat    Kyrkvaktmästare
Är du ute efter ditt första sommarjobb och nyfiken på att prova på ett arbete som ger dig erfarenhet inför ditt framtida yrkesliv? Kanske lockar det att få arbeta med barn och unga eller inom vaktmästeri? I så fall tycker vi att du ska fortsätta läsa. Arvika Pastorat vill i år erbjuda feriearbete för ett antal gymnasieungdomar som är födda 2003 och är bosatta i Arvika kommun. Vi vill genom feriearbetet kunna hjälpa ungdomar att få arbetslivserfarenhet o... Visa mer
Är du ute efter ditt första sommarjobb och nyfiken på att prova på ett arbete som ger dig erfarenhet inför ditt framtida yrkesliv? Kanske lockar det att få arbeta med barn och unga eller inom vaktmästeri? I så fall tycker vi att du ska fortsätta läsa.


Arvika Pastorat vill i år erbjuda feriearbete för ett antal gymnasieungdomar som är födda 2003 och är bosatta i Arvika kommun. Vi vill genom feriearbetet kunna hjälpa ungdomar att få arbetslivserfarenhet och knyta kontakter som kan underlätta för att få ett arbete i framtiden. Vi vill också genom feriearbetet väcka ett intresse för kyrkan som en framtida arbetsplats.


För det mesta kommer dagarna säkerligen att bestå utav skratt och en härlig gemenskap med dina kollegor, och kanske även ett trevligt samtal med en och annan besökare. Men eftersom kyrkan är en plats dit folk vänder sig i livets alla olika skeden är det viktigt att alltid bemöta människorna du träffar med hänsyn och respekt.


Feriearbetet kommer att erbjudas inom barnverksamhet och vaktmästeri. Arbetet kan variera från dag till dag men arbetsdagen i stort är alltid uppstyrd och organiserad. Berätta i din ansökan vilket område som lockar dig mest.


Feriearbetet är begränsat till totalt 80 timmar under en två- till fyraveckorsperiod. Ange i din ansökan vilka veckor du kan jobba inom vecka 25-33. Timlönen för feriearbetet kommer att vara 66 kr/tim.


Vem är du? Skriv och berätta!
Skicka oss ett mail där du berättar om dig själv, vilken utbildning du studerar och vad du eventuellt gjort tidigare. Glöm inte att skriva med födelsedatum, kontakt- och adressuppgifter. Det är viktigt att du också delar Svenska kyrkans värderingar.


Ansökan
Din ansökan vill vi ha senast 2020-05-10.
till mailadressen [email protected].
Märk din ansökan med Feriearbete 2020 i rubrikfältet. Visa mindre

Säsongsarbete parkarbetare/yttre fastighetsskötare 2020

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Beskrivning Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB. Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som til... Visa mer
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.
Beskrivning
Avdelningen park och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB.

Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla typer av park och trädgårdsskötsel som gräsklippning, skötsel av grönytor och planteringar, trädvård, städning mm.

Kvalifikationer
Det är ett krav att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du har B-körkort. Det är meriterande med 1-årig trädgårdsutbildning och BE-körkort. Vi ser att du är van att köra traktor, gräsklippare samt små maskiner. Du ska kunna arbeta såväl självständigt  som i grupp och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Säsongsanställning 5-7 månader

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

HSB Värmland söker en fastighetsskötare med placering i Arvika

HSB Värmlands har ca 25 fastighetsskötare anställda på olika distrikt i Karlstad med omnejd. Vi har idag verksamhet, Molkom, Forshaga/Deje, Grums/Vålberg, Arvika, Säffle och Kil. Vi söker nu en fastighetsskötare yttre fastighetsskötsel i Arvika. Engagerade medarbetare Fastighetsskötarna på HSB Värmland är ett drivet gäng som arbetar tillsammans i mindre grupper i de olika distrikten. Ibland arbetar även distrikten tillsammans med större uppdrag. Vi söker p... Visa mer
HSB Värmlands har ca 25 fastighetsskötare anställda på olika distrikt i Karlstad med omnejd. Vi har idag verksamhet, Molkom, Forshaga/Deje, Grums/Vålberg, Arvika, Säffle och Kil. Vi söker nu en fastighetsskötare yttre fastighetsskötsel i Arvika.
Engagerade medarbetare
Fastighetsskötarna på HSB Värmland är ett drivet gäng som arbetar tillsammans i mindre grupper i de olika distrikten. Ibland arbetar även distrikten tillsammans med större uppdrag. Vi söker personer som är positiva och kvalitetsmedvetna, har förmåga till helhetssyn kan ta eget initiativ och tycker det är självklart med goda kundrelationer och att företräda HSB Värmland på ett positivt sätt.
Kvalifikationer
Du har kunskap eller erfarenhet som fastighetsskötare eller liknande.
Som fastighetsskötare är vana med maskiner meriterande, detsamma gäller licens för skylift, röjsåg och motorsåg. Du ska vara villig traktorförare. Dokumenterad erfarenhet av grönyteskötsel är också värdefullt.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Datavana.
Övertid och helgarbete kan ev. förekomma
B-körkort ett krav.
Tillträde: 2020-06-29 Visa mindre

Skolvaktmästare

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Beskrivning Tjänsten som skolvaktmästare är delad mellan de två skolorna Gateskolan och Graningegården som båda två är väl etablerade grundskolor i Arvika kommun med en stabil personalstyrka. Vi söker nu en skolvaktmästa... Visa mer
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.
Beskrivning
Tjänsten som skolvaktmästare är delad mellan de två skolorna Gateskolan och Graningegården som båda två är väl etablerade grundskolor i Arvika kommun med en stabil personalstyrka.

Vi söker nu en skolvaktmästare eftersom vår nuvarande kollega kommer att gå ner i arbetstid inför stundande pension.  Tjänsten som skolvaktmästare passar för dig som har god social kompetens och vill vara en förebild för skolbarnen samt att du har erfarenhet från fastighetsskötsel.Arbetsuppgifter
I tjänsten jobbar ni i arbetslag om två/tre personer där ni samarbetar och fördelar arbetsuppgifter sinsemellan. Huvuduppgiften är fastighetsskötsel och underhåll men i tjänsten ingår det också att vara en förebild för barnen och vara en del i deras lärmiljö och utveckling.

Arbetsuppgifter
Vi vill att du har med dig praktiska yrkeskunskaper med erfarenhet från fastighetsskötsel eller annat som arbetsgivare bedömer som likvärdigt.  Dessutom ska  du ha god social kompetens och har du jobbat med samverkan mellan elever och vuxna så är det meriterande och en god förutsättning för att du ska lyckas och trivas med uppdraget.  Som person är du serviceinriktad, samverkande, ansvarstagande och kan ta initiativ. Du ska ha kunskap och intresse kring barn- och ungdomars lärmiljö och utveckling och vara en bra förebild för barn och ungdomar.Villkor
Tillträde snarast. Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Vi söker fastighetsskötare!

Om företaget LJ Fastigheter har verkat på marknaden sedan mer än 30 år tillbaka och förfogar över ca 600 lägenheter. Merparten av fastigheterna är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen i Arvika. I fastighetsbeståndet ingår även lokaler för tillverkningsindustri och lagring, samt affärslokaler med attraktiva lägen. Har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att höra av dig enligt nedan. Verksamheten är på en spännande resa framåt där du... Visa mer
Om företaget
LJ Fastigheter har verkat på marknaden sedan mer än 30 år tillbaka och förfogar över ca 600 lägenheter. Merparten av fastigheterna är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen i Arvika. I fastighetsbeståndet ingår även lokaler för tillverkningsindustri och lagring, samt affärslokaler med attraktiva lägen.

Har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att höra av dig enligt nedan. Verksamheten är på en spännande resa framåt där du har möjlighet att påverka, både ditt eget uppdrag och vårt erbjudande!

Som fastighetsskötare hos LJ Fastigheter erbjuds du en varierande vardag med många kontaktytor. Du erbjuds ett fritt arbete inom de ramar som anges för uppdraget. Du ingår i ett team av fastighetsskötare och hantverkare. Du samarbetar även med branschkollegor i olika projekt.


Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare hos LJ Fastigheter får du ansvar för ett antal fastigheter där du är den som kan mest om just dessa fastigheter och är vårt ansikte utåt. I arbetsuppgifterna ingår: tillsyn och skötsel av fastigheterna, felavhjälpande underhåll, serviceanmälningar från hyresgäster, mindre reparationer, rondering samt gärna komma med information om hur vi kan utveckla berörda fastigheter att bli än mer attraktiva för våra hyresgäster.

Tjänsten innebär att man är ansvarig för ett antal fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
Sköta service och underhåll, reparationer och utföra erforderligt VVS arbete i våra fastigheter. Som fastighetsskötare hanterar du den dagliga kontakten med hyresgästerna vilket innebär att du är vårt ansikte utåt. Du ansvarar för att snabbt och effektivt hantera önskemål och felanmälningar från hyresgästerna.


Din profil
Du är en mångsidig person som sätter stolthet i våra välskötta fastigheter. Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande uppdrag och att du är prestigelös inför alla uppgifter som kan dyka upp inom uppdraget. Du ska vara serviceinriktad, engagerad och ha ett positivt förhållningssätt. Du bör ha god förmåga att prioritera och planera dina arbetsuppgifter.

Krav för tjänsten är körkort. Meriterande är utbildning inom fastighets eller VVS. Om du också har erfarenhet från liknande arbete eller har kompetenser som är likvärdiga. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med din ansökan. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att man blir anställd direkt av LJ Fastigheter.


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

HSB Värmland söker en fastighetsskötare till Arvika

Som person är du positiv och kvalitetsmedveten, har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer och att företräda HSB Värmland på ett positivt sätt.Vana med maskiner för fastighetsskötsel är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort ett krav Visa mer
Som person är du positiv och kvalitetsmedveten, har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer och att företräda HSB Värmland på ett positivt sätt.Vana med maskiner för fastighetsskötsel är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort ett krav Visa mindre

Drifttekniker inom energi - och mediaområdet

Om företaget Arvika Gjuteri har med de nya ägarna investerat sig till en lönsam och framgångsrik branschposition. För de 200 medarbetarna innebär det ny och mer avancerad teknik. Investeringarna finns framförallt inom områdena automation, energi och miljö och fler investeringar är planlagda för 2019. Har du kunskap inom energi- och mediaområdet och känner att du är driven och ambitiös? I så fall har du möjlighet att söka en spännande och utvecklande teknik... Visa mer
Om företaget
Arvika Gjuteri har med de nya ägarna investerat sig till en lönsam och framgångsrik branschposition. För de 200 medarbetarna innebär det ny och mer avancerad teknik. Investeringarna finns framförallt inom områdena automation, energi och miljö och fler investeringar är planlagda för 2019. Har du kunskap inom energi- och mediaområdet och känner att du är driven och ambitiös? I så fall har du möjlighet att söka en spännande och utvecklande teknikertjänst här nu.

Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker ingår du i underhållsavdelningen och arbetar med inriktning på fastighet och mediaunderhåll. Arbetstid dagtid. Tjänsten handlar om drift och underhåll av kyl- och värmesystem, processventilation, filteranläggningar, tryckluft samt fastighetsunderhåll. Du blir företagets nyckelkompetens i frågor rörande ovanstående anläggningar och får bland annat jobba med energieffektivisering och optimering av anläggningarna.


Din profil
Vi söker efter en person som har utbildning inom energi-, drift- eller VVS. Med fördel har du erfarenhet av projektledning och uppföljning av projekt. Om du vill utvecklas och lära dig nytt har du rätt personlighet för tjänsten. Arbetserfarenheter som vi eftersöker är till exempel drift av liknande anläggningar (gjuteri/smide/fastighet). Du har ett genuint intresse för driftoptimering, är självgående, initiativrik, flexibel och noggrann. Låter det här intressant – sök tjänsten eller kontakta någon av våra rekryterare om du har frågor. Tjänsten är en direktrekrytering. Industrisupport sköter rekryteringen och svarar på dina frågor. Välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet! Visa mindre

Strandvakter till Ingestrands camping

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Beskrivning Arvika kommun söker nu sommarpersonal till Ingestrandsbadet. Arbetsuppgifter Du kommer att sköta städning av stranden, omklädningsrum och toaletter vid Ingestrandsbadet. Andra arbetsuppgifter är bland annat g... Visa mer
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.
Beskrivning
Arvika kommun söker nu sommarpersonal till Ingestrandsbadet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta städning av stranden, omklädningsrum och toaletter vid Ingestrandsbadet. Andra arbetsuppgifter är bland annat gräsklippning och tillsyn av bryggor.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och du skall vara minst 16 år fyllda.

Villkor
Säsongsanställning arbetstid enligt schema. Arbetsperiod juni-augusti. Arbetstid. 4 timmar/dag.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Fastighetstekniker till Coor i Arvika

Är omväxlande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter och tanken att få vara med och påverka något som driver dig? Är du dessutom en lösningsorienterad och ansvarsfull person? Har du därtill ett starkt intresse för ny teknik och utvecklingsarbete? Ta chansen, Coor i Arvika söker nu en fastighetstekniker.  Du kommer att bli anställd hos Coor och arbeta i Volvos anläggningar. Hur ser en vanlig arbetsdag ut? Tillsammans med engagerade och ansvarstagande ... Visa mer
Är omväxlande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter och tanken att få vara med och påverka något som driver dig? Är du dessutom en lösningsorienterad och ansvarsfull person? Har du därtill ett starkt intresse för ny teknik och utvecklingsarbete? Ta chansen, Coor i Arvika söker nu en fastighetstekniker. 
Du kommer att bli anställd hos Coor och arbeta i Volvos anläggningar.


Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
Tillsammans med engagerade och ansvarstagande kollegor arbetar du med tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetstekniska anläggningar. Du jobbar med utredningar och medverkar till energibesparing och effektivisering inom kundens fastigheter. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och stor möjlighet till frihet under ansvar.


Vem är det vi söker?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande roll - men även att du är serviceinriktad, ordningsam och att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Du är dessutom lösningsorienterad, ansvarsfull och initiativtagande. Har du erfarenhet från arbete med industrifastigheter är det ett plus.

Vi söker dig som har:
* spetskompetens inom ventilations-, styr- och reglerområdet
* flerårig kompetens inom fastighetstekniska installationer såsom ventilation och styr- och reglerteknik
* god datavana, då våra arbetsflöden är helt digitaliserade

I arbetsuppgifterna ingår: Tillsyn & skötsel av fastigheterna, felavhjälpande underhåll, långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna, uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet, kontakter med fastighetsägare, kontakter med underentreprenörer, lära sig anläggningarna för att kunna hantera olika driftsituationer som kan uppstå. Du kommer att arbeta både självständigt och i team, medverka vid upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förbättringsförslag, vara kundfokuserad och ha en affärsmässig kontaktyta mot kunden genom att upprätthålla goda kundrelationer samt att utföra löpande ronderingar.

Vidare kommer du att vara del av en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre- och inre skötsel i vår kunds fastigheter. Du kommer att arbeta i kunders fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund. Som Fastighetstekniker hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. 


Vad kan Coor erbjuda dig?
"Passion for people" är våra ledord. Som arbetsgivare ser och uppmärksammar vi våra medarbetare. Du erbjuds mycket stora möjligheter till vidareutbildning och kompetenshöjning. Vi hjälper dig att utvecklas i din yrkesroll och ger dig gärna möjligheten att kunna få vara med och påverka.
Känns det som ett jobb för dig?


Sök tjänsten i dag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår sitechef Bosse Koppfeldt. [email protected]            telefon: 010-5597144
Din ansökan vill vi ha senast 29/3.  Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Visa mindre

Vi söker fastighetsskötare!

Om företaget LJ Fastigheter har verkat på marknaden sedan mer än 30 år tillbaka och förfogar över ca 600 lägenheter. Merparten av fastigheterna är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen i Arvika. I fastighetsbeståndet ingår även lokaler för tillverkningsindustri och lagring, samt affärslokaler med attraktiva lägen. Har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att höra av dig enligt nedan. Verksamheten är på en spännande resa framåt där... Visa mer
Om företaget
LJ Fastigheter har verkat på marknaden sedan mer än 30 år tillbaka och förfogar över ca 600 lägenheter. Merparten av fastigheterna är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen i Arvika. I fastighetsbeståndet ingår även lokaler för tillverkningsindustri och lagring, samt affärslokaler med attraktiva lägen.

Har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att höra av dig enligt nedan. Verksamheten är på en spännande resa framåt där du har möjlighet att påverka, både ditt eget uppdrag och vårt erbjudande!


Dina arbetsuppgifter
Du som söker ska tycka om att vistas större delen av dagen utomhus, då mesta av arbetsuppgifterna förekommer där. Gräsklippning, krattning av löv, snöröjning samt andra uppgifter som hör till tjänsten.

Din profil
Du ska vara självgående och se vad som behöver göras och planera arbetsdagen utefter detta. Som person bör du vara noggrann, driven och ha socialkompentens. Krav för tjänsten är körkort, meriterande är behörighet för motorsåg och röjsåg. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete eller har kompetenser som är likvärdiga. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med din ansökan. Tjänsten är en inhyrning via Industrisupport.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen! Vi söker dig som vill ar... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Vi söker dig som vill arbeta som fastighetsskötare hos oss under ordinarie personals semester sommaren 2019. Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt.

Du kommer att arbeta med inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, fastighetsreparationer, tillsyn, kundkontakter, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning. Du har gärna goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen behöver du ha datakunskap och kunna hantera datorn i jobbet.

Tjänsten kräver körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 14 april 2019. Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kontakta Andreas Nordlander: [email protected]


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre