Lediga jobb som Data/IT i Arvika

Se lediga jobb som Data/IT i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Junior Systemutvecklare till Tickster

Ansök    Okt 30    Linck i Karlstad AB    Mjukvaruutvecklare
Om rollen Som Junior Systemutvecklare med lokaliseringsinriktning kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra evenemangsverktyg kan nå en ännu bredare publik, detta genom att möjliggöra flerspråkig tillgänglighet. Det innebär konkret att ditt uppdrag blir att djupdyka in i hjärtat av våra produkter och dess kod för att justera dessa så att de fullt ut har stöd, inte bara för flera språk utan också för de skilda uppfattningar som finns ... Visa mer
Om rollen
Som Junior Systemutvecklare med lokaliseringsinriktning kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra evenemangsverktyg kan nå en ännu bredare publik, detta genom att möjliggöra flerspråkig tillgänglighet. Det innebär konkret att ditt uppdrag blir att djupdyka in i hjärtat av våra produkter och dess kod för att justera dessa så att de fullt ut har stöd, inte bara för flera språk utan också för de skilda uppfattningar som finns kring hur man skriver ett datum, vilket slags decimalavskiljare man ska ha etc.

Våra publika produkter - de som vänder sig mot biljettköpare - är redan lokaliserade. Nu är det dags att gå vidare med de administrationsverktyg som används av arrangörerna. Det finns en hel del infrastruktur, upptrampade stigar och erfarenhet kring hur detta ska göras. Men, att gå därifrån till att faktiskt få det gjort - det är där du kommer in.

I jobbet ingår att:

- Granska och anpassa befintlig kod för att möjliggöra flerspråkig funktionalitet

- Samarbeta med våra utvecklarteam för att säkerställa korrekt tillvägagångssätt för lokalisering och anpassning av användargränssnitt

- Skapa tester i syfte att säkerställa att framtida ändringar inte förstör något kring språk, valutor och datum.

- Delta aktivt i kodgranskningar och tekniska diskussioner för att upprätthålla hög kvalitet

- Tillsammans med andra i teamet hantera och prioritera uppgifter och projekt med hjälp av JIRA

Vi tror att du:

- Är en ödmjuk lagspelare

- Tycker att mjukvaruutveckling är bland det roligaste som finns

- På riktigt gillar att lära dig nya saker, hela tiden

- Har relevant studieinriktning inom systemutveckling

- Gärna är hemmastadd i hur man använder github på bästa sätt

- Har erfarenheter inom C# och .Net

- Är med på att kommunikation är viktigt.

Notera att det här jobbet inte primärt handlar om att faktiskt översätta text från ett språk till ett annat - för detta tar vi hjälp av översättare. Det handlar om att göra det möjligt. Om du är redo att ta dig an en spännande utmaning och vara en viktig aktör i att göra våra produkter tillgängliga för en bredare publik, är du välkommen att skicka in din ansökan!

Om Tickster
En gång för inte allt för länge sedan var Tickster festival­­arrangörernas lilla uppstickar­­favorit - idag har vi utvecklats till att bli det största svenska biljett- ­och kassa­systemet med 4 000 arran­görer som kunder och vi säljer en biljett var femte sekund.

Biljettenärbarabörjan …och därefter sker en mängd transaktioner i Ticksters kassa­system. Bar­försäljning, bords­boknings­­system för dinner­shows, mobila beställningar, betalningar och en mängd andra funktioner. Allt framtaget för att våra arrangörer helt enkelt ska kunna hantera all sin försäljning och evenemangs­hantering i ett och samma system.

Läs mer om våra kundsamarbeten här: Våra kunder (https://about.tickster.com/clients/)

I dag har vi kontor i Arvika och Göteborg och vi letar ständigt efter nya talanger som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Vi är stolta över vår hjälpsamma samarbets­kultur och över varandras kunskaper och erfarenheter - men också över vårt fokus på att alltid ha kul tillsammans.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: Jobba på Tickster Development (https://about.tickster.com/crew/join/dev)

Om processen

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på initialt 6 månader- och vem vet; är du rätt person för Tickster så finns möjlighet till längre anställning. Placeringsort är Arvika, med möjlighet att arbeta remote. Sista ansökningsdag är 19 november.

Har du frågor om tjänsten eller om hur det är att jobba hos oss, maila eller ring Jenny, vår Head of People, på [email protected] eller 070-8684098. Visa mindre

Elektronikutvecklare till Thermia AB

Om tjänsten Som elektronikutvecklare kommer du att vara en del av Thermia teamet som arbetar korsfunktionellt med att utveckla smarta, uppkopplade värmepumpar för att möta framtidens energiutmaningar. I din roll som elektronikutvecklare kommer du stärka utvecklingen av nya styrplattformar. Teamet som du kommer att ingå i består av 10 medarbetare med olika expertis där alla tillsammans bidrar med sin kunskap för att driva projekten framåt för att skapa fram... Visa mer
Om tjänsten
Som elektronikutvecklare kommer du att vara en del av Thermia teamet som arbetar korsfunktionellt med att utveckla smarta, uppkopplade värmepumpar för att möta framtidens energiutmaningar. I din roll som elektronikutvecklare kommer du stärka utvecklingen av nya styrplattformar. Teamet som du kommer att ingå i består av 10 medarbetare med olika expertis där alla tillsammans bidrar med sin kunskap för att driva projekten framåt för att skapa framtidens teknologilösningar. Uppdragen inom teamet är breda liksom utvecklingsmöjligheterna. Här får du möjlighet att anpassa arbetsuppgifterna efter din kunskap och ditt intresse. Placeringsort är Arvika med möjlighet att arbeta på Thermias kontor i Karlstad alternativt hemifrån vid behov och önskemål. Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter som förekommer i teamet och som kommer vara en del av din arbetsdag:

• Utveckling av styrkort
• Embedded linux-plattform
• Analog och digital datainhämtning
• Sensorer för tryck, temp, flöde
• Steppermotorer, shuntar och ventiler
• Kommunikationsinterface

Mjukvara för inbyggda system i RTOSApplikationer i C++ och PythonKommunikation via Ethernet,
WiFi och cellulärt 4G/5GUtveckling av bygg- och testmiljö i JenkinsAPI och datalager via MQTT

Tjänsten är en utökning i befintligt team då Thermia storsatsar på uppkoppling och tillgänglighet. Thermia och Adecco samarbetar i denna rekryteringsprocess för att hitta rätt kandidat. Du erbjuds en tillsvidareanställning direkt hos Thermia.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av elektronikutveckling och utbildning inom området och har ett högt tekniskt intresse. Har du förmågan att lyfta blicken och se till helheten för att kunna skapa produkter som mottas väl av användarna kommer du bidra med goda idéer till teamet. Du trivs med att samarbeta med andra korsfunktionellt inom företaget och ser värdet i det arbetssätten. Vi ser att du är engagerad och vill bidra till utvecklingen av avdelningen, arbetssätten, tekniken och givetvis dina egna färdigheter i din roll.

Om Thermia AB
Thermia Värmepumpar är en ledande aktör inom utveckling, tillverkning och försäljning av värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är en del av Stiebel Eltron koncernen som idag har ca 5 000 anställda.?Vi är en del av lösningen på vår tids största utmaning, den globala uppvärmningen. Vi ser till att människor får sina hem och arbetsplatser rätt tempererade både sommar och vinter till lägsta möjliga miljöbelastning och kostnad. Vi vet att du som söker dig till oss vill vara med och bidra till en bättre värld.

Thermia är en arbetsplats som har högt fokus på medarbetarnas välbefinnande där Thermia arbetar aktivt för att skapa en god laganda, inkludering och stolthet bland sina medarbetare. Företaget har starkt fokus på hållbarhet och framåtanda där medarbetaren får möjligheten att delta i Thermias expansiva resa med möjlighet att påverka. Som medarbetare omfattas du av ett förmånspaket som bland annat består av ett bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension samt regelbundna personalaktiviteter med fokus på arbetsglädje. Vidare finns goda möjligheter till kompetensutveckling inom företaget och att arbeta i en stimulerande miljö med högteknologiska lösningar och avancerad teknik.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman, [email protected], 073 684 72 24
Mathilde Branth, [email protected], 073-684 82 55

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Elektronikutveckling, styrkort, Linux, C++, Thermia, Värmepumpar, C++, utveckling, Arvika, Adecco, Visa mindre

Mjukvaruutvecklare till Thermia AB

Om tjänsten Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara en del av Thermia teamet som arbetar korsfunktionellt med att utveckla smarta, uppkopplade värmepumpar för att möta framtidens energiutmaningar. Utvecklingen av värmepumpsstyrningen utvecklas modellbaserat i Simulink och kodgenereras mot Thermias embedded Linux-miljö. I din roll som mjukvaruutvecklare får du möjligheten att arbeta med högteknologiska lösningar i stimulerande och tekniskt avancerade proj... Visa mer
Om tjänsten
Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara en del av Thermia teamet som arbetar korsfunktionellt med att utveckla smarta, uppkopplade värmepumpar för att möta framtidens energiutmaningar. Utvecklingen av värmepumpsstyrningen utvecklas modellbaserat i Simulink och kodgenereras mot Thermias embedded Linux-miljö. I din roll som mjukvaruutvecklare får du möjligheten att arbeta med högteknologiska lösningar i stimulerande och tekniskt avancerade projekt. Teamet som du kommer att ingå i består av 10 medarbetare med olika expertis där alla tillsammans bidrar med sin kunskap för att driva projekten framåt för att skapa framtidens teknologilösningar. Uppdragen inom teamet är breda liksom utvecklingsmöjligheterna. Här får du möjlighet att anpassa arbetsuppgifterna efter din kunskap och ditt intresse. Placeringsort är Arvika med möjlighet att arbeta på Thermias kontor i Karlstad alternativt hemifrån vid behov och önskemål. Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter som förekommer i teamet och som kommer vara en del av din arbetsdag:

• Utvecklingen i Mathworks verktyg
• Skapa flödesscheman i Stateflow
• Simuleringsmodeller för rapid prototyping
• Applikationsutveckling i App Designer
• Kodgenerering i Embedded Coder
• Testning och rapportgenerering
• Mjukvaruutveckling av styralgoritmer i Simulink
• Underhåll av befintliga produkter och system
• Delta i utveckling och förbättring av arbetsmetoder och verktyg

Tjänsten är en utökning i befintligt team då Thermia storsatsar på uppkoppling och tillgänglighet. Thermia och Adecco samarbetar i denna rekryteringsprocess för att hitta rätt kandidat. Du erbjuds en tillsvidareanställning direkt hos Thermia.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av mjukvaruutveckling och utbildning inom området och har ett högt tekniskt intresse. Har du förmågan att lyfta blicken och se till helheten för att kunna skapa produkter som mottas väl av användarna kommer du bidra med goda idéer till teamet. Du trivs med att samarbeta med andra korsfunktionellt inom företaget och ser värdet i det arbetssätten. Vi ser att du är engagerad och vill bidra till utvecklingen av avdelningen, arbetssätten, tekniken och givetvis dina egna färdigheter i din roll.

Om Thermia AB
Thermia Värmepumpar är en ledande aktör inom utveckling, tillverkning och försäljning av värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är en del av Stiebel Eltron koncernen som idag har ca 5 000 anställda. Vi är en del av lösningen på vår tids största utmaning, den globala uppvärmningen. Vi ser till att människor får sina hem och arbetsplatser rätt tempererade både sommar och vinter till lägsta möjliga miljöbelastning och kostnad. Vi vet att du som söker dig till oss vill vara med och bidra till en bättre värld.

Thermia är en arbetsplats som har högt fokus på medarbetarnas välbefinnande där Thermia arbetar aktivt för att skapa en god laganda, inkludering och stolthet bland sina medarbetare. Företaget har starkt fokus på hållbarhet och framåtanda där medarbetaren får möjligheten att delta i Thermias expansiva resa med möjlighet att påverka. Som medarbetare omfattas du av ett förmånspaket som bland annat består av ett bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension samt regelbundna personalaktiviteter med fokus på arbetsglädje. Vidare finns goda möjligheter till kompetensutveckling inom företaget och att arbeta i en stimulerande miljö med högteknologiska lösningar och avancerad teknik.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman, [email protected], 073 684 72 24
Mathilde Branth, [email protected], 073-684 82 55

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mjukvaruutvecklare, Simulink, Linux, apputveckling, Thermia, Värmepumpar, C++, utveckling, Arvika, Adecco Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Onsite-tekniker till Volvo

Om Volvo Volvo Group Digital & IT är ett globalt företag och en del av Volvo Group. Du kommer få möjligheten att arbete med vårt erfarna och högt motiverade team som levererar pålitliga industriella IT-lösningar och förstklassig support. Group Digital & IT har över 3000 medarbetare över hela världen som arbetar i en öppen och entusiastisk atmosfär där mångfald, ömsesidig respekt och de allra högsta professionella standarder är en grundläggande standard. ... Visa mer
Om Volvo
Volvo Group Digital & IT är ett globalt företag och en del av Volvo Group. Du kommer få möjligheten att arbete med vårt erfarna och högt motiverade team som levererar pålitliga industriella IT-lösningar och förstklassig support.

Group Digital & IT har över 3000 medarbetare över hela världen som arbetar i en öppen och entusiastisk atmosfär där mångfald, ömsesidig respekt och de allra högsta professionella standarder är en grundläggande standard.

Om tjänsten
Som onsite-tekniker kommer du ingå i Volvos IT-avdelning på anläggningen i Arvika. Gruppen består idag av fyra medarbetare med olika fokusområden där du som onsite-tekniker främst kommer att fokusera på att hantera ärendet kopplat till MS365.
Här blir du en del av ett team med lång och gedigen erfarenhet där samarbete och kunskapsutbyte är en självklarhet.

Du kommer att fungera som en 2nd-line support, vilket innebär att du tar emot ärenden som inte kunnat avhjälpas av Volvos globala IT-support. Kontakten med användarna sker både digitalt eller genom fysiska besök i fabriken. Många gånger är ärendena produktionskritiska vilket innebär att du behöver vara lösningsorienterad och effektiv i ditt sätt att arbeta.

Din profil

- 1-2 års erfarenhet inom IT-support med fokus på MS365
- Svenska och engelska i tal och skrift

- B-körkort


Som person är du företagsam och driven med förmåga att lösa problem. Då du i rollen har daglig kontakt med användare som behöver din hjälp är det viktigt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har passion för innovation och ny teknik.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Arvika

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Onsite-tekniker till Volvo

Om Volvo Volvo Group Digital & IT är ett globalt företag och en del av Volvo Group. Du kommer få möjligheten att arbete med vårt erfarna och högt motiverade team som levererar pålitliga industriella IT-lösningar och förstklassig support. Group Digital & IT har över 3000 medarbetare över hela världen som arbetar i en öppen och entusiastisk atmosfär där mångfald, ömsesidig respekt och de allra högsta professionella standarder är en grundläggande standard. ... Visa mer
Om Volvo
Volvo Group Digital & IT är ett globalt företag och en del av Volvo Group. Du kommer få möjligheten att arbete med vårt erfarna och högt motiverade team som levererar pålitliga industriella IT-lösningar och förstklassig support.

Group Digital & IT har över 3000 medarbetare över hela världen som arbetar i en öppen och entusiastisk atmosfär där mångfald, ömsesidig respekt och de allra högsta professionella standarder är en grundläggande standard.

Om tjänsten
Som onsite-tekniker kommer du ingå i Volvos IT-avdelning på anläggningen i Arvika. Gruppen består idag av fyra medarbetare med olika fokusområden där du som onsite-tekniker främst kommer att fokusera på att hantera ärendet kopplat till MS365.
Här blir du en del av ett team med lång och gedigen erfarenhet där samarbete och kunskapsutbyte är en självklarhet.

Du kommer att fungera som en 2nd-line support, vilket innebär att du tar emot ärenden som inte kunnat avhjälpas av Volvos globala IT-support. Kontakten med användarna sker både digitalt eller genom fysiska besök i fabriken. Många gånger är ärendena produktionskritiska vilket innebär att du behöver vara lösningsorienterad och effektiv i ditt sätt att arbeta.

Din profil

- 1-2 års erfarenhet inom IT-support med fokus på MS365
- Svenska och engelska i tal och skrift

- B-körkort


Som person är du företagsam och driven med förmåga att lösa problem. Då du i rollen har daglig kontakt med användare som behöver din hjälp är det viktigt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har passion för innovation och ny teknik.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Arvika

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare Simulink till Thermia

Vill du jobba korsfunktionellt och vara med att utveckla smarta, uppkopplade värmepumpar för att möta framtidens energiutmaningar? Vill du samtidigt arbeta i ett fantastiskt och engagerat team med framtidens teknologilösningar? Tveka inte att söka redan idag - vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNSTEN Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia är idag ett av de ledande företagen p... Visa mer
Vill du jobba korsfunktionellt och vara med att utveckla smarta, uppkopplade värmepumpar för att möta framtidens energiutmaningar? Vill du samtidigt arbeta i ett fantastiskt och engagerat team med framtidens teknologilösningar? Tveka inte att söka redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia är idag ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden och har samlat de flesta av företagets nyckelfunktioner till Arvika. Thermia är en del av Stiebel Eltron-koncernen som idag har mer än 4 000 anställda.

#

Som mjukvaruutvecklare får du chansen att arbeta med utvecklande och varierande uppdrag där arbetsuppgifterna anpassas efter kunskap och önskat utvecklingsområde. Teamet man kommer ingå i består av 10 fantastiska medarbetare som alla hjälps åt att driva projekten framåt. Här kommer du få vara med i utvecklingen av värmepumpstyrning som teamet utvecklar modellbaserat i Simulink och kodgenererar mot vår embedded Linux-miljö.

Tjänsten är en utökning då Thermia just nu storsatsar på uppkoppling och tillgänglighet. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget.

#

Du erbjuds


* En arbetsplats med fokus på medarbetarnas välbefinnande, präglat av en tight sammanhållning
* Att få arbeta med högteknologiska lösningar i stimulerande och tekniskt avancerade projekt
* Goda möjligheter till kompetensutveckling inom företaget


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Thermia.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
* Mjukvaruutveckling av styralgoritmer i Simulink
* Skapa flödesscheman i Stateflow
* Simuleringsmodeller för rapid prototyping
* Applikationsutveckling
* Testning och rapportgenerering
* Underhåll av befintliga produkter och system
* Delta i utveckling och förbättring av arbetsmetoder och verktyg


VI SÖKER DIG SOM
Du har helst några års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Har du sedan tidigare kännedom av värmepumpar är det meriterande.

#

Under rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper och du kommer att utvärderas på följande beteenden:


* Problemlösande
* Samarbetsinriktad
* Anpassningsbar
* Affärsinriktad


#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Arvika med möjlighet att arbeta upp till två dagar/vecka hemifrån. Under våren öppnar Thermia även kontor i Karlstad och du kan arbeta delvis därifrån vid önskemål
* I rekryteringsprocessen ingår ett personlighetstest och ett test som mäter din kognitiva förmåga


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Thermia här! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Senior IT-Tekniker sökes till Westra Security

Har du en längre erfarenhet, när kommer till IT-support samt drift och utveckling. Vill du arbeta i en kombinerad roll med både support och operations på en arbetsplats med familjär företagskultur? Westra Security söker nu en Senior It-tekniker till vårt team. Om tjänsten Du kommer att arbeta som en del av ett team av IT-specialister som täcker alla aspekter av företagets IT-infrastruktur. Vi har flera områden inklusive ett 24/7 certifierad larmcentral... Visa mer
Har du en längre erfarenhet, när kommer till IT-support samt drift och utveckling. Vill du arbeta i en kombinerad roll med både support och operations på en arbetsplats med familjär företagskultur?

Westra Security söker nu en Senior It-tekniker till vårt team.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som en del av ett team av IT-specialister som täcker alla aspekter av företagets IT-infrastruktur. Vi har flera områden inklusive ett 24/7 certifierad larmcentral, en värdplattform i ett datacenter, olika kundlösningar samt vanlig IT-support. Det kommer att finnas möjligheter att delta och ibland leda IT-projekt både internt och hos kunder. Du kommer att arbeta som en del av ett team, där teamet sitter på olika platser i landet.

Om oss

Vi tror på lagets makt och att växa tillsammans. Att vara en del av Secits innebär att vi bryr oss om varandra och hjälpa våra kunder att känna sig trygga och nöjda. Vi tror på att stötta och lyssna på varandra oavsett position på bolaget.

Secits koncernen består av tre bolag: Secits, Säkra Larm och Westra Security. Koncernen finns idag på orter runt om i landet och fortsätter att växa.

Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen bakgrund inom IT Support och IT Infrastruktur Support med kundfokus. Vidare har du erfarenhet av att hantera kunder och medarbetare på alla nivåer. Tidigare arbetslivserfarenhet inom säkerhetsbranschen är meriterande men inget krav.

Kompetenser

- Windows Server Administration and Design - AD, DNS, DHCP, GPO, RDS, IIS, AADC, WDS and W10 OIT LTSC

- Firewall and Network Management - Strong working knowledge of VLANs, Routing, IPSEC Tunnels, IP addressing, firewall configuration and network troubleshooting essential.

- M365 Administration - Azure AD, InTune, Exchange, Defender for Business, Autopilot etc

- Virtualisation Platform Management - Proxmox and VM ware an advantage.

- Network Monitoring - Nagios

- Experience working directly with Customers.

Ytterligare kompetenser som är meriterande men inte ett krav:

- CCTV experience - Milestone, Hikvision

- MS Administration

- Telavox or other PBX system administration

- Apple Business Manager

- Experience handling external IT partners.

För att passa bäst hos oss tror vi att du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor, gillar utmaningar och varierande arbetsdagar. Du har lätt för att samarbete och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du som ena dagen ber om hjälp för att nästa dag vara den som hjälper till. Du testar nya saker och tar dig genom dagarna med en tydlig struktur. Genom en tydlig planering skapar du goda rutiner och arbetssätt.

Vi erbjuder

Vi är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit en av de största larmbolagen i Sverige utan att tappa familjekänslan. Vi skapar resultat som ett lag med passion, energi, innovation, laganda och enkelhet. Vi erbjuder dig en plats i vårt lag vilken kommer ge dig möjligheten till att växa.

Ansökan: Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Kommunikatör – Inspirerande roll på Volvo CE Arvika

Volvo Construction Equipment är byggt av människor och genom vårt fantastiska samarbete strävar vi efter att skapa en trygg, mångfaldig och kreativ arbetsmiljö där alla kan nå sin fulla potential. Vi är övertygade om fördelarna med en hållbar framtid och arbetar tillsammans med våra kunder för att bygga den värld vi vill leva i. På vår globala kärnfabrik i Arvika tillverkar över 1000 personer högteknologiska maskiner som skapar värde för samhällen runt om ... Visa mer
Volvo Construction Equipment är byggt av människor och genom vårt fantastiska samarbete strävar vi efter att skapa en trygg, mångfaldig och kreativ arbetsmiljö där alla kan nå sin fulla potential. Vi är övertygade om fördelarna med en hållbar framtid och arbetar tillsammans med våra kunder för att bygga den värld vi vill leva i. På vår globala kärnfabrik i Arvika tillverkar över 1000 personer högteknologiska maskiner som skapar värde för samhällen runt om i världen. För att förverkliga vår vision och filosofi söker vi nu en ny kollega som vill vara en del av denna spännande resa.


Vi söker en engagerad och inspirerande medarbetare till rollen som kommunikatör på Volvo CE, Arvika. Som kommunikatör får du möjlighet att vara den kreativa kraften bakom vårt företags budskap och gestalta det på ett sätt som berör och inspirerar. Genom att arbeta med olika kommunikationskanaler så som socialamedier, intranät och webbplats kommer du att skapa en fantastik upplevelse för våra kunder och medarbetare.


Din roll som kommunikatör kommer även innebära att du blir en viktig del av att skapa en välkommande atmosfär som besökssamordnare, med stöd från vår fabrikschef och reception.
Vi söker en kommunikatör som kan vara en förebild och kulturbärare för Volvo CE Arvika. Din passion för vår filosofi och din starka tro på kraften i effektiv kommunikation kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen. Du kommer att vara ansvarig för att sprida vårt företags vision och värderingar på ett engagerande sätt.
För att trivas och växa i ditt arbete som kommunikatör är det viktigt att du har en lösningsorienterad inställning och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter på ett smart sätt.
Önskvärda kvalifikationer:
Stark kommunikationsförmåga, där vi ser att du har tidigare erfarenhet av kommunikatörsyrket.
Digital kompetens, du har kunskaper och erfarenhet av att jobba med olika digitala verktyg och plattformar.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin eller liknande bransch, detta ger dig fördel att förstå och kommunicera med våra målgrupper internt och externt.


Tjänsten är ett vikariat med start enligt överenskommelse som sträcker sig fram till sommarsemestern 2024.
Vi tror på att matcha rätt person med rätt roll, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet i vårt urval. Vi genomför löpande urval och rekrytering. Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans bygga en stark och inspirerande arbetsplats. Vi ser fram emot att höra från dig!


Vid frågor kontakta:
Head of communication: Ann-Catrine Westman 070-003 43 51
Facklig kontakt: Lars Olsson, tfn 073-765 63 19
HR Kontakt: Jennifer Goodall, tfn 073-5585148


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site. Visa mindre

Project Engineer IoT

About Volvo Construction Equipment Arvika Volvo Construction Equipment is built by people, and through our incredible collaboration, we strive to create a safe, diverse, and creative work environment where everyone can thrive. We are committed to the benefits of a sustainable future and work together with our customers to build tomorrow. At our global core factory in Arvika, over 1000 individuals manufacture high-tech machines that bring value to communi... Visa mer
About Volvo Construction Equipment Arvika


Volvo Construction Equipment is built by people, and through our incredible collaboration, we strive to create a safe, diverse, and creative work environment where everyone can thrive. We are committed to the benefits of a sustainable future and work together with our customers to build tomorrow. At our global core factory in Arvika, over 1000 individuals manufacture high-tech machines that bring value to communities around the world. To realize our vision and philosophy, we are now seeking a new colleague who wants to be a part of this exciting journey.
Join our team at Volvo Construction Equipment and be part of an extraordinary journey towards smart manufacturing and digital transformation.


We are currently seeking skilled Project Engineers with expertise in IoT to join our dynamic IoT team in Arvika.
Volvo Production System aim to work with continues improvements of the production system to make it more effective and efficient. Currently, the fourth industrialization is ongoing introducing and pushing automation and digitalization.


Main areas of responsibility
As an IoT Project Engineer, your main task will include:
Actively participate in the local IoT team
Connect machines, tools and sensors to the Kepware server.
Create information displays and alarms using standard tools in Thingworx such as RTPPM and AMU
Compare GEMA and RTPPM dashboards
Create customized mesh-ups based on production and maintenance operators needs

Who are you?


To excel in this role, we are looking for candidates with a Master's degree in production and extensive knowledge of PTC products, specifically Kepware and Thingworx. A user-centric mindset is crucial, as you will be designing dashboards and alarms that prioritize the needs and preferences of our customers.
By joining our team, you will have the opportunity to work with cutting-edge technology and contribute to the automation and digitalization of our production systems. You will collaborate closely with a talented and diverse team, all sharing a common goal of maintaining our world-leading position in the construction equipment industry. Together, let's shape the future of smart manufacturing and make a lasting impact on the world!
Please note that this position is a project employment opportunity available from August to December 2023.


Contact person:?Kristian Dahlström, Manager IT and Digitalization – Arvika Plant

Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare Simulink till Thermia

Vill du jobba korsfunktionellt och vara med att utveckla smarta, uppkopplade värmepumpar för att möta framtidens energiutmaningar? Vill du samtidigt arbeta i ett fantastiskt och engagerat team med framtidens teknologilösningar? Tveka inte att söka redan idag - vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNSTEN Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia är idag ett av de ledande företagen p... Visa mer
Vill du jobba korsfunktionellt och vara med att utveckla smarta, uppkopplade värmepumpar för att möta framtidens energiutmaningar? Vill du samtidigt arbeta i ett fantastiskt och engagerat team med framtidens teknologilösningar? Tveka inte att söka redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia är idag ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden och har samlat de flesta av företagets nyckelfunktioner till Arvika. Thermia är en del av Stiebel Eltron-koncernen som idag har mer än 4 000 anställda.

#

Som mjukvaruutvecklare får du chansen att arbeta med utvecklande och varierande uppdrag där arbetsuppgifterna anpassas efter kunskap och önskat utvecklingsområde. Teamet man kommer ingå i består av 10 fantastiska medarbetare som alla hjälps åt att driva projekten framåt. Här kommer du få vara med i utvecklingen av värmepumpstyrning som teamet utvecklar modellbaserat i Simulink och kodgenererar mot vår embedded Linux-miljö.

Tjänsten är en utökning då Thermia just nu storsatsar på uppkoppling och tillgänglighet. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget.

#

Du erbjuds


* En arbetsplats med fokus på medarbetarnas välbefinnande, präglat av en tight sammanhållning
* Att få arbeta med högteknologiska lösningar i stimulerande och tekniskt avancerade projekt
* Goda möjligheter till kompetensutveckling inom företaget


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Thermia.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:


* Mjukvaruutveckling av styralgoritmer i Simulink
* Skapa flödesscheman i Stateflow
* Simuleringsmodeller för rapid prototyping
* Applikationsutveckling
* Testning och rapportgenerering
* Underhåll av befintliga produkter och system
* Delta i utveckling och förbättring av arbetsmetoder och verktyg


VI SÖKER DIG SOM
Du har helst några års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Har du sedan tidigare kännedom av värmepumpar är det meriterande.

#

Under rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper och du kommer att utvärderas på följande beteenden:


* Problemlösande
* Samarbetsinriktad
* Anpassningsbar
* Affärsinriktad


#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Arvika med möjlighet att arbeta upp till två dagar/vecka hemifrån. Under våren öppnar Thermia även kontor i Karlstad och du kan arbeta delvis därifrån vid önskemål
* I rekryteringsprocessen ingår ett personlighetstest och ett test som mäter din kognitiva förmåga


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Thermia här! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Mjukvaruutvecklare inom C++ till Thermia

Vill du jobba korsfunktionellt och vara med att utveckla smarta, uppkopplade värmepumpar för att möta framtidens energiutmaningar? Vill du samtidigt arbeta i ett fantastiskt och engagerat team med framtidens teknologilösningar? Tveka inte att söka redan idag - vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNSTEN Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia är idag ett av de ledande företagen p... Visa mer
Vill du jobba korsfunktionellt och vara med att utveckla smarta, uppkopplade värmepumpar för att möta framtidens energiutmaningar? Vill du samtidigt arbeta i ett fantastiskt och engagerat team med framtidens teknologilösningar? Tveka inte att söka redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia är idag ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden och har samlat de flesta av företagets nyckelfunktioner till Arvika. Thermia är en del av Stiebel Eltron-koncernen som idag har mer än 4 000 anställda.

Som mjukvaruutvecklare får du chansen att arbeta med utvecklande och varierande uppdrag där arbetsuppgifterna anpassas efter kunskap och önskat utvecklingsområde. Miljön som används och som du kommer utveckla i är Embedded Linux-plattform och Thermia använder QT.

Teamet man kommer ingå i består av 10 fantastiska medarbetare som alla hjälps åt att driva projekten framåt. Tjänsten är en utökning då Thermia just nu storsatsar på uppkoppling och tillgänglighet. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget.

#

Du erbjuds


* En arbetsplats med fokus på medarbetarnas välbefinnande, präglat av en tight sammanhållning
* Att få arbeta med högteknologiska lösningar i stimulerande och tekniskt avancerade projekt
* Goda möjligheter till kompetensutveckling inom företaget


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Thermia.

ARBETSUPPGIFTER
- Utveckling av bygg- och testmiljö
- Anpassningar för nya hårdvaror
- Differentiering av mjukvara baserat på produktmodeller
- Kvalitetssäkring genom testscript

VI SÖKER DIG SOM
Värdesätter förmågan att kunna lyfta blicken och se till helheten för att kunna skapa produkter som mottas väl av användarna. Du har helst några års erfarenhet av mjukvaruutveckling i C++. Då man arbetar väldigt tätt i team behöver du även ha mycket god samarbetsförmåga.

Under rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper och du kommer att utvärderas på följande beteenden:


* Problemlösande
* Samarbetsinriktad
* Anpassningsbar
* Affärsinriktad


#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Arvika med möjlighet att arbeta upp till två dagar/vecka hemifrån. Under våren öppnar Thermia även kontor i Karlstad och du kan arbeta delvis därifrån vid önskemål
* I rekryteringsprocessen ingår ett personlighetstest och ett test som mäter din kognitiva förmåga


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Thermia här! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Swegon söker testingenjör!

Ansök    Mar 2    Academic Work Sweden AB    Systemtestare
Är du intresserad av hållbarhet ur ett utvecklingsperspektiv och vill arbeta i en global organisation med stor tillväxt och goda möjligheter till personlig utveckling? Vi söker en nyfiken person som har intresse för styr- och reglerteknik samt trivs att arbeta såväl praktiskt som administrativt. Är du i början av din karriär och vill arbeta i en varierande vardag med stora möjligheter till utveckling inom området? Då kan detta vara nästa steg för dig! Tve... Visa mer
Är du intresserad av hållbarhet ur ett utvecklingsperspektiv och vill arbeta i en global organisation med stor tillväxt och goda möjligheter till personlig utveckling? Vi söker en nyfiken person som har intresse för styr- och reglerteknik samt trivs att arbeta såväl praktiskt som administrativt. Är du i början av din karriär och vill arbeta i en varierande vardag med stora möjligheter till utveckling inom området? Då kan detta vara nästa steg för dig! Tveka inte att söka redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Swegon Group AB är en marknadsledande leverantör inom området inomhusklimat som erbjuder lösningar för ventilation, värme, kyla och klimatoptimering samt uppkopplade tjänster och teknisk expertis. De är ett internationellt företag och har dotterbolag och distributörer över hela världen och 21 produktionsenheter i Europa, Nordamerika och Indien.

Swegon är en samarbetspartner som tillför mervärde från projektstart till slut och möjliggör hälsosamma och bekväma inomhusmiljöer. De har stort fokus på hållbarhet och ambition att engagera sig och införliva ytterligare hållbara affärsmetoder.

Du kommer ingå i ett team som är ambitiösa och nyfikna samt strävar efter att vara bäst på det dom gör. Det är högt i tak och alla uppmuntras att ta initiativ och fatta beslut på egen hand.

“At Swegon, I get to work with tasks that are developing for me together with wonderful colleagues” – Niclas Zettervall, R&D Engineer

Du erbjuds


* En gedigen onboarding, som du och närmast ansvarig kommer att planera och utföra
* En roll där du kommer ha mycket frihet under ansvar
* Möjligheten till stor personlig utveckling och växa tillsammans med bolaget
* Arbeta utifrån olika geografiska områden


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Delaktig i att utveckla nya produkter, komponenter och funktioner för styrning av inomhusklimat
- Planera och utföra tester av funktioner och komponenter
- Delta i arbetet med att ta fram produktdokumentation
- Assistera supportavdelningen med mer tekniska frågor
- Täta samarbeten med produktionsteamet

VI SÖKER DIG SOM
- Obehindrat kan utrycka dig på svenska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
- Har B-körkort

För att lyckas i rollen tror vi att du är en kvalitetsmedveten och relationsskapande person som vill utveckla såväl dig själv som dina medarbetare. Det är meriterande om du har en akademisk bakgrund inom mekatronik, har erfarenhet inom fastighetsautomation eller elektronikutveckling. Under rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper och du kommer att utvärderas på följande beteenden:


* Nätverkande
* Kvalitetsmedveten
* Självgående
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Arvika


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Swegon | www.swegon.com Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Digitaliseringsstrateg

Ansök    Nov 7    Arvika kommun    IT-strateg
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla är lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun.

Alla är lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i. I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. 

Nu söker vi en digitaliseringsstrateg till den nya funktionen Digital utveckling. Målet med den nya funktionen är att fullt ut kunna nyttja digitaliseringens möjligheter inom kommunkoncernen här i Arvika. 

Arbetsuppgifter
Som digitaliseringsstrateg hos oss kommer du samordna, leda projekt och driva digitaliseringsarbetet framåt inom kommunkoncernen. Enheten Digital utveckling är helt ny hos oss och även denna roll. Tillsammans med digitaliseringschefen kommer du att utforma och utveckla tjänstens innehåll över tid. 

I rollen som digitaliseringsstrateg arbetar du både strategiskt och operativt. Du är en sammanhållande och drivande kraft i kommunkoncernens långsiktiga digitaliseringsresa och jobbar mot att förverkliga vår digitaliseringsstrategi. Du ingår i digitaliseringsprojekt såväl i rollen som projektledare och deltagare. Du bedriver aktivt en omvärldsbevakning och lyssnar in verksamheternas behov, där du stödjer dem på ett konstruktivt sätt. Med hjälp av din kompetens bidrar till att öka den digitala kompetensen och mognaden. 

Du kommer ha många samarbetsytor för att lyckas i ditt arbete. Du jobbar nära kommunens IT-funktion, ledningsgrupper och slutanvändare. Tillsammans med nyckelpersoner är ditt mål att leda, analysera och accelerera den digitala utveckling och skapa en plattform som hjälper verksamheterna till ökad effektivitet och bättre service. Du säkerställer även att införandet av lösningar är till nytta för våra medarbetare, medborgare, företag och besökare.

Kvalifikationer
Du har en relevant akademisk examen från universitet, högskola eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Några års erfarenhet av digitaliseringsarbete, från strategi till transformation. Du har erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt inom digitalisering och automation. Har god insikt i teknikutveckling och de möjligheter den skapar. Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig förvaltning (kommun, region eller myndighet). Det är även meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av tjänstedesign.

Då arbetet innebär att man dokumenterar och informerar både skriftligt och muntligt så behöver du ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt kan och vill analysera och förklara komplexa problem på ett enkelt sätt. Du ska mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du ska inneha körkort B.  

Dina personliga egenskaper kommer vara viktiga för oss. Att verka inom givna ramar och fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv med strategiskt tänkande är något som du behärskar väl. Du är duktig på att skapa tillit och goda relationer, där du tycker om att motivera och inspirera andra. Du vet hur man involverar alla delar av en organisation i ett digitalt förändringsarbete samt. Du behöver vara strukturerad och kunna se vad som behöver prioriteras samt organisera arbetet på ett effektivt sätt för att på bästa sätt nå resultat. Du förväntas kunna definiera, följa upp och säkerställa nyttan och effekthemtagning av projekt. 

Provanställning kan komma att tillämpas. 

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Lösningsarkitekt

Drivs du av att förvandla behov till riktiga lösningar och samtidigt vill vara en del av ett företag som ständigt jobbar för att minska miljöbelastningen? Värdesätter du även en arbetsplats där gemenskapen är en aktiv del av varje vardag? Då har vi på Thermia jobbet för dig. Vilka är vi? Thermia är en av de ledande aktörerna på europas värmepumpsmarknad. Thermia är en del av Stiebel Eltron koncernen som idag har ca 3900 anställda och har sedan 1923 ver... Visa mer
Drivs du av att förvandla behov till riktiga lösningar och samtidigt vill vara en del av ett företag som ständigt jobbar för att minska miljöbelastningen? Värdesätter du även en arbetsplats där gemenskapen är en aktiv del av varje vardag? Då har vi på Thermia jobbet för dig.

Vilka är vi?

Thermia är en av de ledande aktörerna på europas värmepumpsmarknad. Thermia är en del av Stiebel Eltron koncernen som idag har ca 3900 anställda och har sedan 1923 verkat för smarta lösningar inom energi och uppvärmning, där vi idag fokuserar på att ta tillvara på solens energi som lagrats i mark, luft och vatten. Trots att vi redan tillverkar en av marknadens absolut bästa lösningar strävar vi alltid efter innovation och att förbättra varje enskild del av värmepumpens teknologi och tjänsteutbud. För slutkunden innebär detta den bästa totalekonomin, största tryggheten och högsta bekvämligheten – oavsett om det är i en privatbostad eller en storskalig installation.

Vad innebär jobbet?

Som lösningsarkitekt  tar du en ledande roll i att förverkliga den kundbehovsdrivna utvecklingen i våra värmepumpar. Tillsammans med de kommersiella produktägarna kommer du skapa en koppling mellan användarens behov och de lösningar som uppfyller dem. Lösningsarkitekten är teknisk produktägare de för system och tjänster som vi utvecklar och förvaltar. Du är insatt på de tekniska aspekterna på en övergripande nivå och jobbar nära DevOps, samtidigt som du är en koppling mellan våra utvecklare och kund och hjälper till att förtydliga och säkra processen i alla dess led.

I ditt arbete kan du moderera workshops, kartlägga processer, förtydliga behov – hos både interna och externa kunder – för att skapa gemensamma bilder över vad som skapar värde hos alla intressenter inom och utanför Thermia. Lösningsarktitektens ansvar är att utifrån kundbehov och krav projektleda den tekniska lösningen, vilket i sin tur innebär bland annat beställning, uppföljning, rapportering och analys tills lösningen är färdigställd.

På Thermia jobbar vi agilt och tvärfunktionellt, vilket innebär att vi kontinuerligt samarbetar med varandra, snarare än att varje avdelning avslutar sin del och skickar vidare projektet. Vi samarbetar därför mycket i Atlassian (Jira), och du blir som en scrummaster för dina projekt.

Varför Thermia?

Hos oss får du en arbetsplats med mycket flexibilitet och gemenskap – samtidigt som du får vara med och utveckla morgondagens lösningar för våra värmepumpar. En av de sakerna vi är mest stolta över är hur låg personalomsättning vi har på Thermia - folk trivs och stannar. Vi på Thermia har en god personalpolitik och erbjuder ett omfattande förmånspaket som bland annat innehåller ett bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension och regelbundna personalaktiviteter där vi ofta umgås utanför kontorets ramar. Vi erbjuder även en flexibel arbetsplats där möjlighet till distansarbete finns.

Vad vi förväntar oss av dig?

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning eller en högskoleutbildning inom datavetenskap, med åtminstone några års arbetslivserfarenhet – detta för att ha erfarenhet av business, beslutsprocesser, olika typer av system och hur de ter sig i verkligheten. 

Då vi samarbetar med partners både i och utanför sverige är att tala och skriva både engelska och svenska ett krav. Vidare tror vi att du har erfarenhet av systemutveckling, DevOps, IT-arkitektur och agilt utvecklingsarbete.  Slutligen är det det meriterande med erfarenhet av Figma, Azure, Jira/Atlassian och/eller IT-arkitektur, men detta är inte ett måste.

Vi lägger stor vikt på personlighet och vilja, och tror att du är en social person som är relationsbyggande, en bra lyssnare, intitiativtagande och någon som har en stor vilja att nå mål och utveckla både sig själv och våra produkter. Vidare är du självmotiverad och har en stark känsla för ägarskap och ansvar, samt att du motiveras av att leverera förväntade resultat.

Vid frågor, kontakta:

Magnus Larsson, R&D Director via +46-76-828-57-23 eller [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Testingenjör

Ansök    Sep 28    Thermia AB    Systemtestare
Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Thermia utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är en del av Stiebel Eltron koncernen som idag har ca 4000 anställda. Vi är en del av lösningen på vår tids största utmaning, den globala uppvärmningen. Vi ser till att människor får sina hem och arbetsplatser rätt... Visa mer
Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla.

Thermia utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är en del av Stiebel Eltron koncernen som idag har ca 4000 anställda.

Vi är en del av lösningen på vår tids största utmaning, den globala uppvärmningen. Vi ser till att människor får sina hem och arbetsplatser rätt tempererade både sommar och vinter till lägsta möjliga miljöbelastning och kostnad. Vi vet att du som söker dig till oss vill vara med och bidra till en bättre värld.

Vi erbjuder dig:

Då hela vår verksamhet till största del bedrivs i Arvika erbjuder vi möjligheten att få en insyn och medverka i stora delar av vårt företag, från produktidéer till levererad produkt. Ett varierande och utmanande jobb där du träffar många människor och funktioner i företaget och har stor möjlighet till att påverka. Du kommer bli en del av ett inkludernade och innovativt företag som värdesätter personalen högt. Vi erbjuder dig ett omfattande fömånspaket som bland annat innehåller ett bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension och regelbundna personalaktiviteter.

Tjänsten innebär:

Vi är ett team med spetskompetenser där du kommer ha en viktig roll i utvecklingen av programvaror för framtidens teknik- och teknologilösningar för våra marknadsledande värmepumpar samt dess kringtjänster.

Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet och en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning elektroteknik, datateknik eller inbyggda system. Du har ett starkt intresse för mjukvarutestning och erfarenhet från något av de etablerade testramverken på marknaden.

Ditt huvudansvarsområde blir att säkerställa kvalitet och stabilitet av elektronik och mjukvara. Du kommer att felsöka mjukvara och utveckla automatiserade tester och simuleringsmodeller, samt rapportera och dokumentera testresultat. Vi tror att du är du är systematisk och noggrann och att du triggas av teknisk problemlösning. Du är engagerad och har en vilja att utvecklas, såväl på ett personligt som tekniskt plan. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom några av följande områden:

- Elektronik och inbyggda system
- Testramverk
- Python
- Linux
- C/C++
- Matlab/Simulink
- Molnsystem
- Agila metoder och processer
- Kravhantering och verifiering av mjuk-/hårdvara

Är du intresserad?
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Robert Stener på tfn +46 76 129 69 22. Visa mindre

Master thesis: Factory 4 Tomorrow

Volvo Production System aim to work with continues improvements of the production system to make it more effective and efficient. Currently, the fourth industrialization is ongoing introducing and pushing automation and digitalization. Volvo Construction Equipment want to keep the world leading position and is therefore undergoing an automation and digital transformation enabling smart manufacturing of the next generation of construction equipment. Suita... Visa mer
Volvo Production System aim to work with continues improvements of the production system to make it more effective and efficient. Currently, the fourth industrialization is ongoing introducing and pushing automation and digitalization. Volvo Construction Equipment want to keep the world leading position and is therefore undergoing an automation and digital transformation enabling smart manufacturing of the next generation of construction equipment.


Suitable background
Production Development, Manufacturing, Computer Sciences, Digitalization,


Description of thesis work


Volvo Construction Equipment has a smart factory team that together with production, logistics and maintenance evaluate and demonstrate technologies. Within the Factory 4 Tomorrow area, Volvo Construction Equipment have a number of possible topic proposals:
Smart machine and maintenance optimization
IoT, data gathering, analysis and visualization
Next generation logistics (AGV, AMR)
Real time location system
Training and work instructions using AR
Human robot collaboration
Computer vision
Advance analytics for production optimisation
Virtual manufacturing preparation
Factory scanning
Off-line programming machiningWe are looking for several students to collaborate with use. Do you have another idea or interest? Projects may also be initiated by you, so welcome with suggestions. Your application should include personal letter, CV and grade transcripts. Please indicate your interest area in the cover letter. If you plan to work together with your friend, also mention your partner in the application.


Thesis Level: Master
Language: Swedish or English
Starting date: 2023-01-16
Number of students: 4
Contact person: Andreas Eriksson, Manager Manufacturing Engineering – Arvika Plant +46 16 5415944


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Teknisk support - Arvika

Är du personen som vänner och familj vänder sig till när de behöver hjälp med tekniken hemma? Vill du jobba med teknik och samtidigt hjälpa människor? Då är du den vi söker! Vi på BuddyCompany söker dig som är en teknikentusiast, som älskar mötet med kunder och alltid levererar en fantastisk kundupplevelse! Du är kommunikativ och kan förklara tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt. Du behöver inte ha någon tidigare arbetslivserfarenhet, vi lägger istäl... Visa mer
Är du personen som vänner och familj vänder sig till när de behöver hjälp med tekniken hemma? Vill du jobba med teknik och samtidigt hjälpa människor?
Då är du den vi söker!
Vi på BuddyCompany söker dig som är en teknikentusiast, som älskar mötet med kunder och alltid levererar en fantastisk kundupplevelse! Du är kommunikativ och kan förklara tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.
Du behöver inte ha någon tidigare arbetslivserfarenhet, vi lägger istället fokus på dina personliga egenskaper och tekniska kompetens.
I rollen som Buddy jobbar du självständigt genom att boka uppdrag i vår app när du har tid över. Du har möjlighet att ta uppdrag i ditt närområde såväl i resten av Sverige.
Arbetet sker genom hembesök till kunder som behöver hjälp med sin teknik, uppdragen varierar men består främst av:
Installation av routers.
Felsökning och installering av skrivare samt hemdatorer, exempelvis PC och Mac.
Uppdatering och formatering av smartphones så som Android och IOS.
Installation av tv/box.Du erbjuds
Ständig uppdatering och utbildning av dagens nya teknik.
Ett engagerat digitalt community med kollegor som brinner lika mycket för teknik som du!
Ett flexibelt arbete där du kan ta uppdrag runt om i hela Sverige.
Möjligheten att själv styra ditt schema genom att ta uppdrag i vår app.Om oss
TechBuddy är en startup som grundades 2016 i Stockholm och är idag ledande europeiskt varumärke för teknisk support, genom att ansluta tekniska experter till människor som behöver support hemma. Under årens lopp har TechBuddy expanderat till Spanien, Israel och Tyskland och levererat 100 000 tekniska tjänster.
Sedan 2021 är TechBuddy en del av BuddyCompany som är en "one-stop shop" för tjänster runt om hemmet. Idag erbjuder BuddyCompany bl.a. teknisk support, flytthjälp, hantverkare och städ.
Läs mer om oss här: https://www.buddycompany.com/our-story Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

IT Tekniker till Westra Security i Arvika

Westra Security är ett ungt spännande och specialiserat företag i säkerhetsbranschen med bred kompetens och erfarenhet från standardlösningar till mycket avancerade lösningar till sina kunder. Har du en gedigen bakgrund inom IT Support och IT Infrastrukturer? Brinner du för att skapa goda kundrelationer och blir du motiverad att ge support och hitta lösningar? Då kan det vara just dig vi söker till vårt kontor i Arvika. Nu söker vi dig som vill i nära sam... Visa mer
Westra Security är ett ungt spännande och specialiserat företag i säkerhetsbranschen med bred kompetens och erfarenhet från standardlösningar till mycket avancerade lösningar till sina kunder. Har du en gedigen bakgrund inom IT Support och IT Infrastrukturer? Brinner du för att skapa goda kundrelationer och blir du motiverad att ge support och hitta lösningar? Då kan det vara just dig vi söker till vårt kontor i Arvika.

Nu söker vi dig som vill i nära samarbete i ett team av 5 IT-specialister som täcker alla aspekter av företagets IT-infrastruktur. Vi arbetar inom flera områden inklusive ett 24/7 Certified Alarm Center, en värdplattform i ett datacenter, olika kundlösningar samt IT-support. Det kommer att finnas möjligheter att delta och ibland leda IT-projekt både internt och hos kunder. Tjänsten kommer att vara baserad i Arvika där du kommer att arbeta som en del av ett fördelat team där kollegor sitter på olika platser.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen bakgrund inom IT Support och IT Infrastrukturer Support med kundfokus. Vidare har du erfarenhet av att hantera kunder och medarbetare på alla nivåer. Tidigare arbetslivserfarenhet inom säkerhetsbranschen är meriterande men inget krav.

Vi ser att du har kunskap och erfarenhet inom support av Windows Server och (mssql, mysql/mariadb) samt Linux-system samt erfarenhet av att installera och underhålla en virtuell miljö (ProxMox är meriterande). Du har jobbat med allmän Windows support inklusive Active Directory, GPO's, DNS, DHCP and och M365-stöd samt användar-/enhetshantering inom Azure, InTune, Exchange. Din bakgrund innebär att du har god praktisk kunskap och erfarenhet av att hantera brandväggar, VPN-servrar (OpenVPN/IPSec) och switchar (Clavister brandvägg meriterande), Du ska förstå att stödja en värdmiljö för kunder - virtuella miljöer, VLAN, proxy, lastbalanserare, brandväggsregler och routing. Det är meriterande om du har erfarenhet av CCTV-system (MileStone, Hikvision, Bosch etc). Din engelska är mycket god i både tal och skrift.

För att passa bäst hos oss tror vi att du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor, gillar utmaningar och varierande arbetsdagar. Du har lätt för att samarbeta och är nyfiken på att lära dig nya saker och tar dig genom dagarna med en tydlig struktur. Genom en noggrann planering skapar du goda rutiner och arbetssätt.

Om Westra Security

Vi tror på samarbete och att växa tillsammans. Att vara en del av Westra Security innebär att vi bryr oss om varandra och hjälpa våra kunder att känna sig trygga och nöjda. Vi tror på att stötta och lyssna på varandra oavsett position på bolaget. Vi är en del av Secits koncernen består av tre bolag: Secits, Säkra Larm och Westra Security. Koncernen finns idag på 19 orter runt om i landet och fortsätter att växa. Vi arbetar i en positiv miljö med glada, prestigelösa och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.Läs mer på www.westrasecurity.seVad erbjuder vi dig?

Vi är det lilla företaget som har växt och har som vision att bli ett av de största larmbolagen i Sverige utan att tappa känslan av det "lilla företaget". Vi skapar resultat som ett lag med passion, energi, innovation, laganda och enkelhet. Vi erbjuder dig en plats i vårt lag vilken kommer ge dig möjligheten till att växa.Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Westra Security med Jefferson Wells, ManpowerGroup. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Jefferson Wells, Ulrica Berg Persson 054- 22 18 81 eller [email protected].

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 25 september 2022.

Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med CV och personligt brev på vår hemsida. Visa mindre

On-site tekniker till Volvo

Om kunden Volvo Group Digital & IT är ett globalt företag och en del av Volvo Group. Du kommer få möjligheten att arbete med vårt erfarna och högt motiverade team som levererar pålitlig industriella IT-lösningar och förstklassig support. Group Digital & IT har över 3000 medarbetare över hela världen som arbetar i en öppen och entusiastisk atmosfär där mångfald, ömsesidig respekt och de allra högsta professionella standarder är en grundläggande standard. ... Visa mer
Om kunden
Volvo Group Digital & IT är ett globalt företag och en del av Volvo Group. Du kommer få möjligheten att arbete med vårt erfarna och högt motiverade team som levererar pålitlig industriella IT-lösningar och förstklassig support.

Group Digital & IT har över 3000 medarbetare över hela världen som arbetar i en öppen och entusiastisk atmosfär där mångfald, ömsesidig respekt och de allra högsta professionella standarder är en grundläggande standard.

Om tjänsten
Som on-site tekniker kommer du ingå i Volvos IT-avdelning på anläggningen i Arvika. Gruppen består av idag fyra medarbetare med olika fokusområden där du som on-site tekniker främst kommer fokusera på att avhjälpa problem med MSO365. Dina framtida kollegor har lång och gedigen erfarenhet inom sina specifika spetsområden och som ny ser vi gärna att du är villig att lära av dina kollegor.

Du kommer fungera som en 2nd-line support, vilket innebär att du tar emot ärenden som inte kunnat avhjälpas av Volvos globala IT-support. Ärendena kräver ofta att du fysiskt går ut till användaren för att avhjälpa problemet. Problemen som uppstår är många gånger produktionskritiska vilket kräver att du på ett effektivt sätt kan avhjälpa problemen.

Din profil

- 1-2 års erfarenhet inom IT-support med fokus på O365
- Svenska och engelska i tal och skrift


Har du som söker goda kunskaper inom MS Server ses detta som meriterande.

Som person är du företagsam och driven med förmåga att lösa problem. Då du i rollen har daglig kontakt med användare som behöver din hjälp är det viktigt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har passion för innovation och ny teknik.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Arvika

Vi behandlar ansökningar löpande efter 8 augusti, och därefter kan tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

On-site tekniker till Volvo

Om kunden Volvo Group Digital & IT är ett globalt företag och en del av Volvo Group. Du kommer få möjligheten att arbete med vårt erfarna och högt motiverade team som levererar pålitlig industriella IT-lösningar och förstklassig support. Group Digital & IT har över 3000 medarbetare över hela världen som arbetar i en öppen och entusiastisk atmosfär där mångfald, ömsesidig respekt och de allra högsta professionella standarder är en grundläggande standard. ... Visa mer
Om kunden
Volvo Group Digital & IT är ett globalt företag och en del av Volvo Group. Du kommer få möjligheten att arbete med vårt erfarna och högt motiverade team som levererar pålitlig industriella IT-lösningar och förstklassig support.

Group Digital & IT har över 3000 medarbetare över hela världen som arbetar i en öppen och entusiastisk atmosfär där mångfald, ömsesidig respekt och de allra högsta professionella standarder är en grundläggande standard.

Om tjänsten
Som on-site tekniker kommer du ingå i Volvos IT-avdelning på anläggningen i Arvika. Gruppen består av idag fyra medarbetare med olika fokusområden där du som on-site tekniker främst kommer fokusera på att avhjälpa problem med MSO365. Dina framtida kollegor har lång och gedigen erfarenhet inom sina specifika spetsområden och som ny ser vi gärna att du är villig att lära av dina kollegor.

Du kommer fungera som en 2nd-line support, vilket innebär att du tar emot ärenden som inte kunnat avhjälpas av Volvos globala IT-support. Ärendena kräver ofta att du fysiskt går ut till användaren för att avhjälpa problemet. Problemen som uppstår är många gånger produktionskritiska vilket kräver att du på ett effektivt sätt kan avhjälpa problemen.

Din profil

- 1-2 års erfarenhet inom IT-support med fokus på O365
- Svenska och engelska i tal och skrift


Har du som söker goda kunskaper inom MS Server ses detta som meriterande.

Som person är du företagsam och driven med förmåga att lösa problem. Då du i rollen har daglig kontakt med användare som behöver din hjälp är det viktigt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har passion för innovation och ny teknik.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Arvika

Vi behandlar ansökningar löpande efter 8 augusti, och därefter kan tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

On-site tekniker till Volvo

Om kunden Volvo Group Digital & IT är ett globalt företag och en del av Volvo Group. Du kommer få möjligheten att arbete med vårt erfarna och högt motiverade team som levererar pålitlig industriella IT-lösningar och förstklassig support. Group Digital & IT har över 3000 medarbetare över hela världen som arbetar i en öppen och entusiastisk atmosfär där mångfald, ömsesidig respekt och de allra högsta professionella standarder är en grundläggande standard. ... Visa mer
Om kunden
Volvo Group Digital & IT är ett globalt företag och en del av Volvo Group. Du kommer få möjligheten att arbete med vårt erfarna och högt motiverade team som levererar pålitlig industriella IT-lösningar och förstklassig support.

Group Digital & IT har över 3000 medarbetare över hela världen som arbetar i en öppen och entusiastisk atmosfär där mångfald, ömsesidig respekt och de allra högsta professionella standarder är en grundläggande standard.

Om tjänsten
Som on-site tekniker kommer du ingå i Volvos IT-avdelning på anläggningen i Arvika. Gruppen består av idag fyra medarbetare med olika fokusområden där du som on-site tekniker främst kommer fokusera på att avhjälpa problem med MSO365. Dina framtida kollegor har lång och gedigen erfarenhet inom sina specifika spetsområden och som ny ser vi gärna att du är villig att lära av dina kollegor.

Du kommer fungera som en 2nd-line support, vilket innebär att du tar emot ärenden som inte kunnat avhjälpas av Volvos globala IT-support. Ärendena kräver ofta att du fysiskt går ut till användaren för att avhjälpa problemet. Problemen som uppstår är många gånger produktionskritiska vilket kräver att du på ett effektivt sätt kan avhjälpa problemen.

Din profil

- 1-2 års erfarenhet inom IT-support med fokus på O365
- Svenska och engelska i tal och skrift


Har du som söker goda kunskaper inom MS Server ses detta som meriterande.

Som person är du företagsam och driven med förmåga att lösa problem. Då du i rollen har daglig kontakt med användare som behöver din hjälp är det viktigt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har passion för innovation och ny teknik.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Arvika

Vi behandlar ansökningar löpande efter 8 augusti, och därefter kan tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Supporttekniker med kundfokus

Ansök    Mar 10    Arvika kommun    IT-tekniker/Datatekniker
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Nu söker vi en supporttekniker med kundfokus till IT-funktionen. IT-funktionen består idag av 13 personer och du kommer att ingå i vårt supportteam. Arbetsuppgifter Som supporttekniker inom IT, är du den första IT-kontakten våra medarbetare inom Arvika koncernen har. Ditt mål är ... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Nu söker vi en supporttekniker med kundfokus till IT-funktionen.

IT-funktionen består idag av 13 personer och du kommer att ingå i vårt supportteam.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker inom IT, är du den första IT-kontakten våra medarbetare inom Arvika koncernen har. Ditt mål är att lösa kundens/medarbetarens IT-relaterade ärenden inom överenskommen tid, med kvalité och med en nöjd kund som resultat. Två viktiga ledord i ditt arbete kommer vara service och kundbemötande. 
Du kommer framförallt att jobba med 1:a linjens support och med felsökning på plats ute hos kund. Arbete i 2:a linjens support förekommer. IT-området i Arvika koncernen är brett och du kommer tillsammans med övriga kollegor på IT-funktionen hantera allt inom IT-områdets förekommande arbetsuppgifter. Hos oss kommer den ena dagen inte vara den andra lik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för teknik och har ett brett teknikintresse. Du har en godkänd examen från minst 3-årig gymnasieutbildning med inriktning mot IT eller motsvarande. Du har några års relevant arbetslivserfarenhet från IT och erfarenhet av att jobba med människor och kundbemötande. Du har goda IT-kunskaper inom Microsofts miljö främst inom M365, AD, Intune, Teams samt erfarenhet av Androids ekosysytem för telefoner.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Du har lätt för att skapa nya kontakter och bibehålla dessa i din roll som supporttekniker hos oss. Du är professionell i ditt bemötande med en hög känsla för service. I din kontakt med medarbetare inom koncernen har du en förståelse för att information och ditt budskap behöver anpassas efter mottagaren. I med att du arbetar med service och att förutsättningarna ständigt förändras, så behöver du kunna hantera en högre arbetsbelastning. Under en pågående arbetstopp ska du kunna prioritera och fortsätta att arbeta strukturerat. Att du kan bibehålla en god struktur, är ett viktigt verktyg för dig som supporttekniker. IT-området präglas av snabb utveckling, där du behöver kunna ta initiativ för att följa med i utvecklingen och vara delaktig i att driva IT-arbetet inom koncernen framåt.   

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i vårt lag. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi är en mansdominerad bransch. 

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

IT Support Specialist

IT Support Specialist Volvo CE in Arvika are looking for a IT Support Specialist . Do you want bee our next 1st line guru? In this team we are always supporting each other, all the way to the finish line. If this, is the way you like to work then you should apply to us at Volvo CE Arvika! About the company Volvo Group Digital & IT is a global company and part of the Volvo Group. You will get an opportunity to work with our experienced and highly moti... Visa mer
IT Support Specialist


Volvo CE in Arvika are looking for a IT Support Specialist . Do you want bee our next 1st line guru? In this team we are always supporting each other, all the way to the finish line. If this, is the way you like to work then you should apply to us at Volvo CE Arvika!
About the company
Volvo Group Digital & IT is a global company and part of the Volvo Group. You will get an opportunity to work with our experienced and highly motivated team that delivers reliable industrial IT solutions and high-class support.


Group Digital & IT has over 3000 employees worldwide who work in an open and enthusiastic atmosphere where human diversity, mutual respect and the highest professional standards are essential components.


About the job
As IT Support Specialist and be an essential part of our constant strive for Customer Success! Your main focus will be to provide support to the business with a sense of urgency and with high quality. The IT Support Specialist will provide support remotely in a broad scope.


The daily work, which is supported by tools such as Service Now, Jabber and AD aims at providing Volvo Group´s different businesses with rapid and relevant 1st line support. This job requires cross-functional collaboration between your own team, stakeholders, Onsite teams, other teams within Digital & IT and partners.


This role comes with a great responsibility as you function as the first and, sometimes only, contact between the production plant and the service providers within Digital & IT. There are shifts where you will be working alone and need to evaluate situations and make difficult decisions in order to keep the production going. Your only focus at all times should be to contribute to as much uptime in applications and infrastructure as possible! The role is complex due to the need of multitasking throughout the shift. You will be handling phone calls, emails, cross-functional collaboration and surveillance in order to be able to deliver the expected support.


Some of the activities you will be working with are:
Installation, updating and user support of IT equipment
O365 support
Participate in and drive improvement initiatives and implementation of new technology
Collaboration with production department to develop new IT technology solutions
Purchase of IT equipment may occur


About you
We expect you to have a degree from university studies and a couple of years of experience working with IT, application support or technical support in production or similar. Your basic knowledge of ITIL processes, support tools such as Remedy, Service Now or similar, as well as AD knowledge will give you the necessary foundation to deliver good results. In addition, you are a great team player who strive to further develop yourself and others.


Qualifications / requirements for the job:
3-5 years of experience in IT support
2-3 years experience of server, database and IT infrastructure
Passion for innovation and new technology
B driving license
Enterprising and driven with the ability to solve problems
Very good collaboration and communication skills
Fluent Swedish and English, both in speech and textAbout the employment
Location: Arvika
Last application date 27-Jun-2022


WANT TO KNOW MORE?
If you are interested in joining a diversified and fun team that likes everyday new challenges, then pick up your phone or send me a message, or come to share a coffee. I will be very happy to introduce our mission and answer your questions.


Kristian Dahlström, P⁢ Operations Manager, +46 700 83 88 85


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site. Visa mindre

Ungdomsfotbollsutvecklare

IK Arvika Fotboll söker en ungdomsfotbollsutvecklare IK Arvika Fotboll är en av Värmlands största fotbollsklubbar med över 500 medlemmar. Vi är en breddförening med huvudmål att erbjuda en attraktiv ungdomsverksamhet med hög kvalitet som både försörjer våra representationslag med välutbildade spelare, och förbereder för spel på högre nivå. Vi hade under 2021 över 1800 aktiviteter registrerade i totalt 20 träningsgrupper med tillsammans 35 lag i spel. Vi ar... Visa mer
IK Arvika Fotboll söker en ungdomsfotbollsutvecklare
IK Arvika Fotboll är en av Värmlands största fotbollsklubbar med över 500 medlemmar. Vi är en breddförening med huvudmål att erbjuda en attraktiv ungdomsverksamhet med hög kvalitet som både försörjer våra representationslag med välutbildade spelare, och förbereder för spel på högre nivå. Vi hade under 2021 över 1800 aktiviteter registrerade i totalt 20 träningsgrupper med tillsammans 35 lag i spel. Vi arrangerar även Arvika Cup, vilket är Värmlands största fotbollscup med över 200 deltagande lag.
Ungdomsfotbollsutvecklare
Arvika Fotboll har ambitionen att förbättra vår ungdomsverksamhet genom att utöka vårt kansli med ytterligare en medarbetare. Tanken är att bättre genomsyra alla träningsgrupper med vår gemensamma föreningsfilosofi genom ökad tid för att tillsammans med ledarna planer och följa upp arbetet.
Tjänsten innebär bland annat:
· Utveckling av ungdomsverksamheten i enligt med Arvika Fotbolls verksamhetsmål, föreningspolicy och tränings- och spelidéer
· Assistera ungdomsledarnas planering av sitt lags verksamhet, samt följa upp gemensamma planer
· Arbete med utveckling av våra ungdomsledare, t.ex. genom att arrangera utbildningar för ledare och spelare
· Deltagande på ungdomslags träningar och matcher
· Bokning av domare och planer åt våra ungdomslag
· Delta i daglig drift av vårt kansli tillsammans med övrig kanslipersonal
Erfarenhet och kompetens:
· Formell akademisk utbildning inom idrott och hälsa
· Tränarutbildning på UEFA B-nivå
· Minst 3 års erfarenhet som tränare och ledare, gärna från flera grupper
· Stor social kompetens
· B-körkort och tillgång till bil
· Datavana
Personliga egenskaper:
Som person är du engagerad och självgående. Du är utåtriktad och arbetar gärna tillsammans med andra. Du är pedagogiskt lagd och duktig på att omsätta teori i praktik. Du brinner för att se andra människor utvecklas!
Vi erbjuder:
Ett mycket omväxlande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Arbetet är tidsbegränsat till fotbollssäsong 2022 efter vilken utvärdering av tjänst och individ kommer att ske. Beslut om eventuell fortsättning tas sedan av styrelsen.
Frågor kring tjänsten:
Fredrik Tholén, 0707-464064, mail: [email protected]
Mikael Holgersson, 0705-519121, mail: [email protected]
Ansökningar med personligt brev och CV skickas till: [email protected] Visa mindre

SAP Resurs

Ansök    Sep 27    Thermia AB    IT-strateg
Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Thermia utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är en del av Stiebel Eltron koncernen som idag har ca 3900 anställda. Thermias säljorganisation söker nu en SAP Super-user som ska ingå som en del i vårt affärsutvecklingsteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter bli... Visa mer
Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla.

Thermia utgår från en av Europas modernaste anläggningar och är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia är en del av Stiebel Eltron koncernen som idag har ca 3900 anställda.

Thermias säljorganisation söker nu en SAP Super-user som ska ingå som en del i vårt affärsutvecklingsteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att vara en direkt supportfunktion för våra olika säljkontor och ansvara för vår systemdata rörande SAP-Sales & Distribution modulen. Du kommer arbeta utifrån din roll ihop med andra avdelningar rörande förbättring och underhållsprojekt kring masterdata så vi ser det som meriterande att du har bra vana i SAP och en god förståelse och känsla för olika sälj och marknadsbehov.

 

Erfarenhet och kompetens:

God vana och kunskap i SAP ERP och med fördel Sales & Distribution modulen

Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Van användare av Officepaketet (Excel, Word, PowerPoint osv.)

 

Personliga egenskaper:

Som person är du självgående, analytisk, ordningssam och med stor vilja till ständig utveckling. Du är självklart även van att arbeta i team och projekt.

 

Vi erbjuder:

Ett omväxlande arbete i en internationell arbetsmiljö där möjligheten finns att se en produkt från dess första idé till leverans. För rätt person kan även finnas vidare utvecklingsmöjligheter inom Thermia.

 

Frågor kring tjänsten:

Kontakta vår affärsutvecklingschef för reservdelar Lars Wermlund på tfn: +46 70 67 69 788, eller via mail: [email protected] Visa mindre

Projekt ledare Commercial Software

Ansök    Sep 17    Swegon Operations AB    Projektledare, IT
Vill du vara med och göra skillnad för människor och miljön? Är en god arbetsmiljö, innovation, hållbarhet och personlig utveckling viktigt för dig? Då är Swegon din framtida arbetsgivare. På Swegon erbjuder vi inte bara spännande utmaningar utan även en kultur präglad av våra värderingar; ”Customer Empathy, Trust och Commitment”, som genomsyrar allt vi gör och är utgångspunkten i de beslut vi fattar och hur vi agerar mot varandra. På Swegon har vi en ö... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad för människor och miljön? Är en god arbetsmiljö, innovation, hållbarhet och personlig utveckling viktigt för dig? Då är Swegon din framtida arbetsgivare.

På Swegon erbjuder vi inte bara spännande utmaningar utan även en kultur präglad av våra värderingar; ”Customer Empathy, Trust och Commitment”, som genomsyrar allt vi gör och är utgångspunkten i de beslut vi fattar och hur vi agerar mot varandra. På Swegon har vi en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om utvecklingsmöjligheter. Swegons produkter är designade för att skapa ett bra inomhusklimat men för oss är det lika viktigt att ha ett bra arbetsklimat och en god balans mellan karriär och privatliv.

Vi söker efter en medarbetare som kan ta en aktiv och drivande roll i utveckling och förvaltning av våra säljstödsmjukvaror. Du kommer att ingå i ett team inom affärsenheten Room Unit som tillsammans med vår IT avdelning, utvecklar och underhåller de programvaror som används av våra säljare och kunder för att välja produkter, konfigurera systemlösningar och för att få fram offertunderlag.

Säljstödsprogrammen, som ska återspegla våra värderingar har en central plats i vår ambition att växa både organiskt och genom förvärv. I rollen kommer du bland annat att projektleda införande av nya produkter i säljstödsprogram, vara delaktig vid framtagning av BIM filer, lägga in produktdata i databaser samt testa funktioner/produkter som implementerats i säljstödsprogrammen.

Tjänsteresor kan förekomma, både inom och utanför Sveriges gränser.

Teamet är ett positivt gäng med stark teamanda och höga ambitioner. För att trivas här gillar du att arbeta mot gemensamma mål, vågar testa nya vägar och ser positivt på utveckling och förändring.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har;


• Relevant högskoleutbildning alternativt KY-utbildning
• Erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet från ventilations branschen
• Erfarenhet av att arbeta med databaser  

Då vi är ett internationellt företag krävs mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift. Kunskaper i tyska och franska är meriterande.

Vi tror att du har förmåga att ta egna initiativ, driva projekt framåt och har ett logiskt tänkande. Du trivs med att ta stort eget ansvar och bidrar med egna idéer samtidigt som du vet att samarbete och att kunna kompromissa är viktigt. För rätt kandidat finns stora möjligheter att växa. 

Om företaget
Swegon Group, helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen, är marknadsledande inom energieffektiva produkter och system för inomhusklimat. Swegon har dotterbolag i 16 länder, distributörer över hela världen och 16 produktionsanläggningar i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget sysselsätter mer än 2 600 personer och omsättningen år 2020 var ca 5,6 miljarder svenska kronor.

Swegon Operation AB är ett dotterbolag inom Swegon Group. Vi finns representerade på 3 fabriker i Sverige med totalt 650 anställda och en omsättning 2020 på ca 1,6 miljarder svenska kronor.

Som ett led av vår ambition att bli mer jämställda uppmuntrar vi kvinnliga sökanden.

Mer information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering på något av våra kontor i Arvika, Tomelilla eller Stockholm. Ev. placering på andra orter kan diskuteras med rätt kandidat.

Senaste ansökningsdag är den 17:e oktober 2021. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta R&D Manager Carl-Ola Danielsson, [email protected]

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

It tekniker med intresse inom säkerhetsbranschen.

Vi söker nu en It-tekniker/datatekniker som kan arbeta hos vår kund i Arvika och fylla en plats i vårt arbetslag. Du kommer arbeta som en del i vårt team som stödjer kundens IT struktur inklusive 2 datacenter och en certifierad larmcentral. Du kommer också att hjälpa till att stödja kunder från alla delar av verksamheten men med ett primärt fokus på datacentrets kunder med värdtjänster. Du måste ha mycket goda nätverkskunskaper och vara helt bekväm att ha... Visa mer
Vi söker nu en It-tekniker/datatekniker som kan arbeta hos vår kund i Arvika och fylla en plats i vårt arbetslag.
Du kommer arbeta som en del i vårt team som stödjer kundens IT struktur inklusive 2 datacenter och en certifierad larmcentral.
Du kommer också att hjälpa till att stödja kunder från alla delar av verksamheten men med ett primärt fokus på datacentrets kunder med värdtjänster.
Du måste ha mycket goda nätverkskunskaper och vara helt bekväm att hantera subnät, VLAN, brandväggar, routing etc.
Serverstödserfarenhet är speciellt viktig i Windows Server och Linux för de flesta i virtuella miljöer som vi arbetar med.
Dokumentation och uppmärksamhet på detaljer är också oerhört viktigt i denna typ av företag, Inom detta område vill vi gärna ha meriter på hur du tidigare arbetat inom detta.
Du måste vara stresstålig och kunna arbeta tillsammans i grupp.
Du måste kunna visa goda arbetsförmågor och alltid vara villig att hjälpa andra.
Utöver detta är utmärkta kunskaper på engelska både i tal och skrift viktigt då en del av teamet är engelsktalande.
Utöver ovan, är detta också kunskaper som vi gärna ser att du har:
Windows Server handling. Managing , Failover Cluster, IIS, Fileshare, AD
Linux server handling. Nginx, Apache, My/MariaDB, Systemd services.
Understanding of network topology. Handling of TCP/UDP/ICMP packages, understanding of routing protocols and can follow routes, firewall knowledge (Clavister is a bonus), SIP knowledge, DNS management.
Handling of Proxy, Reverse Proxy with load balancing, VPN, Server management.
Handle multiple virtualization platforms. Proxmox, Hyper-V and VMWare.
Be able to adapt to handle multiple software used for handling different parts of the organization.
Work in projects, either in group or alone.
Be able to do scripts. Understand what can be needed in the script and find the solution to create one. Good if you have experience with Powershell, Shell and Python.
Handling of switches in a Layer 2 setup. Understanding of fiber network.
Handle office support/network.
Handling of the physical parts of servers. Replace parts, iLO management.
Work with mirrored SAN solution.
Understanding of IT Security. Identify fraud and help customers that have been attacked. Big plus with SIEM knowledge.
Being able to do incident handling. Identify issue, whom to notify, mitigate the issue, solve the issue, find a way to prevent the issue from happening again, write a reportVi kommer ha intervjuer löpande enligt överenskommelse.
Vi kommer begära utdrag från belastningsregistret.
Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

IT-samordnare

Ansök    Maj 7    Arvika Pastorat    IT-strateg
IT-samordnare Arvika pastorat söker IT-samordnare ARBETSUPPGIFTER Syftet med rollen som IT-samordnare hos oss är att säkerställa en väl fungerande och ändamålsenlig IT-miljö i hela pastoratet. Det är en bred och utvecklande roll som är både operativ och strategisk. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att löpande säkerställa en kostnadseffektiv och välfungerande IT-infrastruktur och telefoni i pastoratets lokaler. Du kommer att driva den interna digitalise... Visa mer
IT-samordnare
Arvika pastorat söker IT-samordnare
ARBETSUPPGIFTER
Syftet med rollen som IT-samordnare hos oss är att säkerställa en väl fungerande och ändamålsenlig IT-miljö i hela pastoratet. Det är en bred och utvecklande roll som är både operativ och strategisk.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att löpande säkerställa en kostnadseffektiv och välfungerande IT-infrastruktur och telefoni i pastoratets lokaler. Du kommer att driva den interna digitaliseringen och utvecklingen av pastoratets digitala tjänsteutbud.
Rollen innebär också att ge stöd till förtroendevalda, ledare och medarbetare i IT frågor, såväl strategiskt som operativt. Hantera löpande administrativa och operativa frågor samt support och vissa back-up funktioner. Installation av datorer och telefoner samt annan kommunikativ utrustning. Utbilda organisationens medarbetare vid exempelvis införandet av nya system.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha Högskoleexamen inom IT eller motsvarande som pastoratet bedömer likvärdig, samt erfarenhet från att jobba med IT-drift och support.
Som person är du kommunikativ, drivande, flexibel, socialt kompetent och tekniskt intresserad. Du kan självständigt hålla i frågor, ta nödvändiga kontakter samt arbeta proaktivt. Du har förmåga att jobba såväl operativt som strategiskt, är nyfiken på förändringar och har en god förmåga att ställa om till nya förutsättningar.
Vi ser också att du behöver ha ett konsultativt, serviceinriktat, pedagogiskt och utvecklingsorienterat arbetssätt. Du har god samarbetsförmåga och god administrativ förmåga. Att du har goda IT-kunskaper, god teknisk förståelse och förmåga, ett gott ekonomiskt tänk och är väl insatt i IT-säkerhetsfrågor ser vi som en självklarhet. Du har goda språkkunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
ÖVRIGT
B-körkort är ett krav. Du bör ha förståelse och intresse för Svenska kyrkans uppdrag och verksamhet. Att du har en god administrativ förmåga och vana att arbeta i verksamhetssystem, och med Officepaketet som verktyg är en förutsättning. Arbetstiden är heltid, i huvudsak på dagtid, viss kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.
Vi har reglerad och flexibel arbetstid. Avonova är vår företagshälsovård och erbjuder alla anställda ett friskvårdsbidrag.
Inför rekryteringsarbetet har Arvika pastorat tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

IT-tekniker

Ansök    Dec 11    Arvika kommun    IT-tekniker/Datatekniker
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Nu söker vi en IT-tekniker till IT-funktionen. IT-funktionen består idag av 13 personer. Du kommer att ingå i vårt supportteam. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att arbeta med helpdeskärenden, så som problemlösning, installation och support inom mjuk- och hårdva... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Nu söker vi en IT-tekniker till IT-funktionen.

IT-funktionen består idag av 13 personer. Du kommer att ingå i vårt supportteam. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att arbeta med helpdeskärenden, så som problemlösning, installation och support inom mjuk- och hårdvara.  Supporten sker både via mail, telefon, uppkopplat eller på plats hos användarna. Jobbet är mångfacetterat och den ena dagen är inte den andra lik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har stort kundfokus och kan jobba både effektivt självständigt och i samarbete med kollegor. Det är viktigt att du är flexibel, serviceinriktad och har en god social förmåga.

Du skall ha en bred teknisk kompetens och stort tekniskt intresse. Du gillar att lösa problem och antar gärna utmaningar. I enskilt arbete är du självgående och i grupp bidrar du med ett positivt förhållningssätt till att nå gemensamma mål. Du behöver vara noggrann, ha lätt för att samarbeta och ta till dig nya kunskaper.

Du behöver ha arbetslivserfarenhet som IT-tekniker och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med någon form av support.

Som IT-tekniker i supportteamet ska du ha följande kvalifikationer:

- minst gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsutbildning
- mycket goda generella IT-kunskaper
- mycket goda Microsoft Windows kunskaper
- goda kunskaper av installation och felsökning
- genuint intresse av support och service
- goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- B-körkort är ett krav

Det är meriterande om du har kompetens inom områdena:

- tidigare erfarenhet av IT-support
- nätverk
- Microsoft Office 365, särskilt Teams, Outlook, OneDrive
- PowerShell
- Remote Desktop Services
- Windowsapplikationer
- smartphones
- skrivare och övrig kringutrustning
- Tidigare arbete i ärendehanteringssystem

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten. IT-branschen domineras av män, därför strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 januari 2021. Vi vill att du anger två referenser i din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

PLC-programmerare till Randek Robotics i Arvika

PLC Programming/Commissioning Our Robotic systems are developed by Randek Robotics, a part of the Randek Group. Our Product group Robotic System consists of services and products related to advanced robotic automation. The deliveries for robotic system are done within the traditional Randek business, examples of these developments are: ZeroLabor Robotic System and Robotic Framing Station / AutoWall System, but our Robotic systems also include general indus... Visa mer
PLC Programming/Commissioning
Our Robotic systems are developed by Randek Robotics, a part of the Randek Group. Our Product group Robotic System consists of services and products related to advanced robotic automation. The deliveries for robotic system are done within the traditional Randek business, examples of these developments are: ZeroLabor Robotic System and Robotic Framing Station / AutoWall System, but our Robotic systems also include general industrial automation deliveries. We have delivered advanced robotic automation systems since the 1990s in Europe, China, North and South America.
www.randek.com


Randek Robotics växer ytterligare och behöver nu anställa en PLC-programmerare till vår verksamhet i Arvika. Vi står inför en ljus framtid där vi levererar unika lösningar till våra kunder över hela världen. Som PLC-programmerare hos oss kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak innebära att:

• Vara med att utveckla program till Randek Robotics befintliga och nya maskiner.
• Du kommer att programmera mjukvara för PLC och maskinsäkerhet.
• Medverka för uppstart av el- och automationssystem vid driftsättningar runt om i världen bl.a. till våra kunder i Nordamerika, Australien och Västeuropa.
• Producera dokument med anknytning till el- och automationssystem för driftsättning.
Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb hos oss tillsammans med ett bra gäng i Mjukvaruavdelningen som idag består av PLC/HMI, Robotprogrammerare och utvecklingsprogrammerare(.NET). Det är därför viktigt att du kan arbeta tillsammans med dina kollegor men även kunna uträtta stordåd på egen hand. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete som för rätt person kan ge stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil:
Vi tror att du är en ambitiös PLC programmerare som är i början eller mitt i karriären. Vi förutsätter att du har en relevant utbildning inom PLC/HMI-programmering, gärna mot tillverkningsindustrin. Det är meriterande om du har goda kunskaper att läsa och följa el-scheman. Det är även meriterande om du har erfarenhet av robotprogrammering. Egenskaper som värdesätts högt hos oss är att du är prestigelös, ansvarsfull, lyhörd, lösningsfokuserad, samarbetsvillig, trovärdig och ödmjuk. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket både i tal och i skrift. Resor över hela världen förekommer och ingår i tjänsten, vilket vi tror du gillar.
Anställningsform: Tillsvidareanställning och heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ansökan skickar du till [email protected] senast 10 januari 2021. Märk i ämnesraden: PLC-programmerare Randek Robotics Arvika. Frågor besvaras av Pernilla Allhage, HR, tel: +46 722-16 84 00
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

IT Specialist med fokus på SAP

Ansök    Okt 9    Thermia AB    IT-strateg
Till vår IT-avdelning söker vi nu en driven kollega med erfarenhet av att utveckla och stötta en verksamhet när det gäller SAP ERP och andra områden både tekniskt och funktionellt. Placeringsort är Arvika. Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden och är ägda av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med... Visa mer
Till vår IT-avdelning söker vi nu en driven kollega med erfarenhet av att utveckla och stötta en verksamhet när det gäller SAP ERP och andra områden både tekniskt och funktionellt.

Placeringsort är Arvika.

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden och är ägda av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med cirka 3 400 anställda i hela koncernen.

Arbetsuppgifter

- Strategiskt arbete i samband med större ERP-relaterade projekt inom koncernen, både internationellt och lokalt
- Bistå verksamheten med att förbättra processer och arbetssätt, både tekniskt och funktionellt i vårt ERP-system
- Stötta den lokala verksamheten både tekniskt och funktionellt med fokus på SAP
- Utredningsarbeten, förstudier och utvärdering av leverantörer
- Tillsammans med dina kollegor på avdelningen även jobba inom andra områden som tex BI, integration, upphandlingar, felsökning

Arbetet sker både självständigt och i projektform men vi samarbetar och finns alltid tillgängliga för varandra inom avdelningen.

Kunskapskrav

Vi värderar erfarenhet av att jobba med SAP inom tillverkningsindustrin ur ett IT-perspektiv mycket högt. Dokumenterad SAP-utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du även har någon form av utbildning inom något eller några IT-områden. Vårt koncernspråk är engelska, vilket gör att du förutom svenska måste behärska engelska i tal och skrift.

Du som person

Du är självständig med en naturlig känsla för hur man kommunicerar med kollegor och användare. Du är bra på att kommunicera – både genom att uttrycka dig verbalt och genom skrivna instruktioner. Vi är en liten avdelning där vi är beroende av varandra och vi kommer lägga stor vikt på dina sociala egenskaper. Du har ett bra ordningssinne, då du kommer att koordinera flera aktiviteter samtidigt och vara involverad i flera aktiviteter parallellt. Det är viktigt att du är en person som gillar att ha kul på jobbet, att du har ett starkt eget driv och att du tycker om att ta mycket eget ansvar. Eftersom arbetet ofta innebär att ha många bollar i luften, är det viktigt att du kan jobba under tidspress och samtidigt ha ett leende på läpparna och inte tappa de långsiktiga målen vi tillsammans på avdelningen satt upp.

Vi erbjuder

Ett roligt och utmanande jobb där du träffar många människor och där du dagligen får sätta dina förmågor på prov. Ett varierande jobb som innehåller allt från enkla supportfrågor till strategiskt tänkande och utveckling av vår SAP-miljö. Vi står inför ett systemskifte i vår ERP-miljö och du kommer bli en nyckelperson i det arbetet. Vi kan lova dig ett utvecklande jobb där du väldigt sällan kommer att ha tråkigt.

Placeringsort är Arvika men vi har verksamhet i flera länder och tjänsteresor förekommer. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Magnus Andersson, IT-chef på tfn +46 70 59 38 499.

På Thermia strävar vi efter mångfald och inkludering, vi värnar om en värderingsdriven kultur där alla ska känna sig respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller härkomst. Visa mindre

Vi söker ny IT-ansvarig!

På Arvika Näringslivscentrum vill vi skapa mötesplatser och möjligheter för bättre samverkan mellan företagare och organisationer verksamma i regionen. Med kontorslokaler att hyra, uppdragsutbildning, högskole- och yrkeshögskoleutbildning, restaurang, kommunal vuxenutbildning och konferens under ett och samma tak, finns det lite som Arvika Näringslivcentrum inte kan erbjuda. Här möts över 1000 människor varje dag som är beroende av varandra men också av de... Visa mer
På Arvika Näringslivscentrum vill vi skapa mötesplatser och möjligheter för bättre samverkan mellan företagare och organisationer verksamma i regionen. Med kontorslokaler att hyra, uppdragsutbildning, högskole- och yrkeshögskoleutbildning, restaurang, kommunal vuxenutbildning och konferens under ett och samma tak, finns det lite som Arvika Näringslivcentrum inte kan erbjuda.
Här möts över 1000 människor varje dag som är beroende av varandra men också av den digitala teknik vi använder och utvecklar. Ditt nya jobb!?

Arbetsbeskrivning
I rollen som IT-ansvarig kommer du att vara ytterst ansvarig för att vår personal och studenter har rätt teknik, anpassad för den arbetssituation och arbetsmiljö som de befinner sig i. Vid behov kommer du även att agera IT-support för våra hyresgäster.
Du kommer arbeta både operativt och strategiskt med en rad olika uppgifter så som: IT-strategier, inköp av hård- och mjukvara, upphandlingar av teknik och tjänster, kravfångst hos användarna, utrullning, implementering och uppgradering av mjukvara, användarsupport till både personal, studenter och hyresgäster samt ansvara för IT-säkerhet och säkerställa att lagar, förordningar och interna regelverk följs, inklusive GDPR.
Du kommer även att vara ett stöd för den pedagogiska och metodiska IKT-utvecklingen i samarbete med vår IKT-grupp.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har:
Akademisk examen inom IT/Tech eller motsvarande.
Har tidigare erfarenhet från en liknande, bred teknisk roll med stort eget ansvar.
Stort intresse för teknik och håller dig uppdaterad med vad som händer på IT-marknaden.

Det är meriterande om du har erfarenheter från:
Microsoft Active Directory.
Microsoft 365.
Informations- och kommunikationsteknologi.
Administration av nätverk.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social och har lätt för att skapa kontakter och bygga nätverk. Du är driftig, självständig och vågar ta initiativ. I rollen är du ensamt ansvarig för vår IT-miljö och behöver vara trygg i att ta egna beslut. Variationen i arbetet gör att det är ytterst viktigt att du är prestigelös och flexibel.
Vill du bli en del av oss? Hör av dig!
Ansök senast 15 oktober 2020 med cv och personligt brev per mail till: [email protected] Visa mindre

Barngymnastikledare med viljan att sprida rörelseglädje!

Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande huvudledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: Arbeta som barngymnastikledare. Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Ansvarig h... Visa mer
Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.
Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande huvudledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:
Arbeta som barngymnastikledare.
Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.


Dina arbetsuppgifter
Ansvarig huvudledare för Djungelgympa i Arvika består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Sweden Sport Academys idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:
Hoppa
Rulla/Kullerbytta
Balansera
Klättra

Som huvudledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen. Utöver att leda grupperna i hallen ansvarar du även för nyckel till hallen där passen kommer äga rum i och material som skickas till dig samt närvarorapporteringen.
Det här får du som är ledare hos oss
Inför terminen får du gå någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar. Du får även löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.


Anställningsvillkor
Timanställning med start i slutet av aug, 2020
Anställningen pågår under 14 veckor på höstterminen och 14 veckor på våren
Passen är förlagda vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helger.Mer info kommer vid en eventuell intervju.


VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL SWEDEN SPORT ACADEMYS LEDARTEAM! Visa mindre

IT-tekniker, IT servicedesk, Region-IT

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. IT-tekniker, IT servicedesk, Region-IT Som IT-tekniker på IT servicedesk kommer du arbeta nära dina kollegor med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo med ärenden i vårt ärendehanteringssystem. Supportärend... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


IT-tekniker, IT servicedesk, Region-IT

Som IT-tekniker på IT servicedesk kommer du arbeta nära dina kollegor med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo med ärenden i vårt ärendehanteringssystem. Supportärenden kommer från hela Region Värmland med fokus på sjukhus och enheter i Arvikaområdet.

Arbetet innebär bl.a:


Telefon- och chattsupport, både 1st line och backoffice.OnSite-support

Livscykelhantering av datorarbetsplatser och annan utrustning

Resurs i IT-projekt, exempelvis Windows 10-införande

Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Det här är du

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha erfarenhet av att arbeta i en servicefunktion. Du är mycket självgående och tar tag i saker och ting. Du bör också vara utåtriktad och kommunikativ och ha lätt att föra dialog med kärnverksamheten. Du gillar teamkänsla och är målinriktad, och ser till att alla kommer med. 

För att vara den vi söker har du relevant utbildning på minst gymnasienivå och god kunskap och erfarenhet av följande:
Arbete i processer (Gärna ITIL och/eller pm3).

Arbete i ärendehanteringssystem

Arbete i Active Directory

Arbete med Group Policys

Vara en klippa på datorer, nätverk samt utskrift mm

Du har dessutom mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har också samarbetsförmåga och kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är en god lyssnare och en tydlig kommunikatör som engagerar andra och ser problem som utmaningar istället för hinder. Om du har dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till vår vardag. Arbetet kan medföra resor med bil främst inom Värmlands län och körkort (lägst B) är därför ett krav. Visa mindre

IT-tekniker, IT servicedesk, Region-IT

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Är du vår nya IT-tekniker? IT Servicedesk är en del av Region-IT, och du kommer jobba i en grupp medarbetare som hanterar support och stöd gällande IT och Telefoni till hela Region Värmland, både via telefon- och onsi... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Är du vår nya IT-tekniker?

IT Servicedesk är en del av Region-IT, och du kommer jobba i en grupp medarbetare som hanterar support och stöd gällande IT och Telefoni till hela Region Värmland, både via telefon- och onsitesupport. IT Servicedesk hanterar också bland annat livscykelhanteringen av IT-arbetsplatser och utskriftsfunktionen.


IT-tekniker, IT servicedesk, Region-IT

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker på IT servicedesk kommer du arbeta nära dina kollegor med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo med ärenden i vårt ärendehanteringssystem. Supportärenden kommer från hela Region Värmland med fokus på sjukhus och enheter i Arvikaområdet.

Arbetet innebär bl.a:


Telefon- och chattsupport, både 1st line och backoffice.OnSite-support

Livscykelhantering av datorarbetsplatser och annan utrustning

Resurs i IT-projekt, exempelvis Windows 10-införande

Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Det här är du

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha erfarenhet av att arbeta i en servicefunktion. Du är mycket självgående och tar tag i saker och ting. Du bör också vara utåtriktad och kommunikativ och ha lätt att föra dialog med kärnverksamheten. Du gillar teamkänsla och är målinriktad, och ser till att alla kommer med. 

För att vara den vi söker har du relevant utbildning på minst gymnasienivå och god kunskap och erfarenhet av följande:
Arbete i processer (Gärna ITIL och/eller pm3).

Arbete i ärendehanteringssystem

Arbete i Active Directory

Arbete med Group Policys

Vara en klippa på datorer, nätverk samt utskrift mm

Du har dessutom mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har också samarbetsförmåga och kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är en god lyssnare och en tydlig kommunikatör som engagerar andra och ser problem som utmaningar istället för hinder. Om du har dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till vår vardag. Arbetet kan medföra resor med bil främst inom Värmlands län och körkort (lägst B) är därför ett krav.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Facklig företrädare nås via växeln, 054-61 50 00 Visa mindre

Systemtekniker IT

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Beskrivning Nu söker vi en systemtekniker/IT-tekniker till IT-funktionen på Arvika kommun. IT-funktionen består totalt av 13 medarbetare och du kommer att ingå i arbetsgruppen Drift tillsammans med fyra andra medarbetare... Visa mer
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.
Beskrivning
Nu söker vi en systemtekniker/IT-tekniker till IT-funktionen på Arvika kommun.

IT-funktionen består totalt av 13 medarbetare och du kommer att ingå i arbetsgruppen Drift tillsammans med fyra andra medarbetare.

Som IT-tekniker hos oss kommer du att arbeta med utveckling och förvaltning av våra server- och systemmiljöer. Det kommer vara både interna IT-projekt samt projekt tillsammans med de kommunala verksamheterna. Du kommer arbeta nära verksamheterna med att stötta dem under deras införande och förvaltning av verksamhetssystem.Arbetsuppgifter
Du kommer att:

- arbeta med förvaltningen av IT-funktionens system, såsom servermiljöer, beroende system och infrastruktur.
- ha flera större och mindre uppgifter/projekt löpande parallellt.
- arbeta med införande och drift av servermiljöer och verksamhetssystem (klient & server).
- vara delaktig i utvecklingen av IT-avdelningens tjänster, processer och rutiner.
- stödja verksamheterna i deras digitaliseringsarbete.
- ge IT-stöd till kommunens verksamheter.
- vara delaktig i upphandlingsprojekt med fokus på kravställning och dokumentation.
- delta i IT-beredskapen.

 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bred teknisk kompetens och stort tekniskt intresse. Du gillar att lösa problem och antar gärna utmaningar. I enskilt arbete är du självgående och i grupp bidrar du med ett positivt förhållningssätt till att nå gemensamma mål. Du behöver vara noggrann, ha lätt för att samarbeta och ta till dig nya kunskaper. Att läsa och tolka avtal och komplexa texter, på svenska och engelska, är självklart för dig.

Som IT-tekniker i driftgruppen krävs:

- en relevant eftergymnasial utbildning eller kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Minst tre års erfarenhet som systemadministratör av Windows Server miljöer.
- Goda kunskaper i MS Windows Server och MS Active Directory.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 
-  B-körkort för manuell växellåda.

Det är meriterande om du kompetens inom områdena:

- Erfarenhet som IT-tekniker i storskalig IT-miljö.
- Införande av verksamhetssystem
- VMware.
- Microsoft Azure, , PowerShell
- Linux
- MCSA/MCSE certifiering eller motsvarande kompetens
- Nätverk (Cisco)

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten. IT-branschen domineras av män varför vi gärna ser kvinnliga sökanden. 

I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi vill att du anger två referenser i din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Barngymnastikledare med viljan att sprida rörelseglädje!

Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande huvudledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: Arbeta som barngymnastikledare. Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som ansv... Visa mer
Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.
Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande huvudledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:
Arbeta som barngymnastikledare.
Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.
Dina arbetsuppgifter
Som ansvarig huvudledare för Djungelgympa i Arvika består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Sweden Sport Academys idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:
Hoppa
Rulla/Kullerbytta
Balansera
Klättra

Som huvudledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen. Utöver att leda grupperna i hallen ansvarar du även för nyckel till hallen där passen kommer äga rum i och material som skickas till dig samt närvarorapporteringen.
Det här får du som är ledare hos oss
Inför terminen får du gå någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar. Du får även löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor. 


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.
Anställningsvillkor
Timanställning med start vecka 6, 2020
Terminen pågår under 8+6 veckor
Passen är förlagda vardagar mellan 17-19 och/eller dagtid under helger
ca?1-3 h /vecka?under terminen

Mer info kommer vid en eventuell intervju.


VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL SWEDEN SPORT ACADEMYS LEDARTEAM! Visa mindre

Barngymnastikledare med viljan att sprida rörelseglädje!

Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande huvudledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: Arbeta som barngymnastikledare. Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som ansv... Visa mer
Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.
Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande huvudledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:
Arbeta som barngymnastikledare.
Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.
Dina arbetsuppgifter
Som ansvarig huvudledare för Djungelgympa i Arvika består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Sweden Sport Academys idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:
Hoppa
Rulla/Kullerbytta
Balansera
Klättra

Som huvudledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen. Utöver att leda grupperna i hallen ansvarar du även för nyckel till hallen där passen kommer äga rum i och material som skickas till dig samt närvarorapporteringen.
Det här får du som är ledare hos oss
Inför terminen får du gå någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar. Du får även löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor. 


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.
Anställningsvillkor
Timanställning med start vecka 6, 2020
Terminen pågår under 8+6 veckor
Passen är förlagda vardagar mellan 17-19 och/eller dagtid under helger
ca?1-3 h /vecka?under terminen

Mer info kommer vid en eventuell intervju.


VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL SWEDEN SPORT ACADEMYS LEDARTEAM! Visa mindre

Barngymnastikledare med viljan att sprida rörelseglädje!

Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande huvudledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: Arbeta som barngymnastikledare. Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som ansv... Visa mer
Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.
Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande huvudledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:
Arbeta som barngymnastikledare.
Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.
Dina arbetsuppgifter
Som ansvarig huvudledare för Djungelgympa i Arvika består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Sweden Sport Academys idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:
Hoppa
Rulla/Kullerbytta
Balansera
Klättra

Som huvudledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen. Utöver att leda grupperna i hallen ansvarar du även för nyckel till hallen där passen kommer äga rum i och material som skickas till dig samt närvarorapporteringen.
Det här får du som är ledare hos oss
Inför terminen får du gå någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar. Du får även löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor. 


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.
Anställningsvillkor
Timanställning med start vecka 6, 2020
Terminen pågår under 8+6 veckor
Passen är förlagda vardagar mellan 17-19 och/eller dagtid under helger
ca?1-3 h /vecka?under terminen

Mer info kommer vid en eventuell intervju.


VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL SWEDEN SPORT ACADEMYS LEDARTEAM! Visa mindre

Inspirera , engagera och sprid rörelseglädje - Idrottsledare för Knatteskutt

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.- HAR DU DET SOM KRÄVS? I din roll som huv... Visa mer
Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.- HAR DU DET SOM KRÄVS? I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt idrott i Arvika. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.Du kommer få gå Sweden Sport Academy's ledarutbildning som gör dig förberedd inför kommande arbete. Passen kommer att hållas vardag efter 17.00 eller helgtid. Arbetet löper under 8+6 veckor, start vecka 35.1-4h/veckan Mer info om detta kommer vid eventuell intervju. Visa mindre

Inspirera , engagera och sprid rörelseglädje - Idrottsledare för Knatteskutt

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.- HAR DU DET SOM KRÄVS? I din roll som huv... Visa mer
Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.- HAR DU DET SOM KRÄVS? I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt idrott i Arvika. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.Du kommer få gå Sweden Sport Academy's ledarutbildning som gör dig förberedd inför kommande arbete. Passen kommer att hållas vardag efter 17.00 eller helgtid. Arbetet löper under 8+6 veckor, start vecka 35.1-4h/veckan Mer info om detta kommer vid eventuell intervju. Visa mindre

Medtränare för barnidrott

Om ossSweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet.Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga. Kn... Visa mer
Om ossSweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet.Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga. Knatteskutt?– för barn 2-6 år - Låta barnen prova på olika idrotter - Inspirera till en händelserik och aktiv fritid - Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordinationOm digVi söker dig som är en engagerad och glad person som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb. Du skall brinna för uppdraget som handlar om att inspirera barn till rörelseglädje på ett glatt och lekfullt sätt.Meriterande:Du har jobbat med barn tidigareDu har ledarerfarenhetDina arbetsuppgifterArbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med huvudledare leda och genomföra Knatteskuttpassen i Arvika utifrån Knatteskutts egna koncept. Barnen är mellan 2-6 år. Du tillsammans med huvudledaren ansvarar för terminens aktivitet på området. Du behöver vara en person som utstrålar glädje och visar ett högt engagemang för att inspirera och vägleda de små deltagarna som du har hand om.Passen kommer hållas på vardagskvällar/helger. Mer information om detta kommer vid en eventuell intervju. Visa mindre