Lediga jobb som Bygg och anläggning i Arvika

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobb för studenter på Volvo Construction Equipment i Arvika

Volvokoncernen bidrar till ett ökat välstånd genom att erbjuda transport- och infrastrukturlösningar som lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och motorer för marina- och industriella applikationer samt finansiering och tjänster som ökar kundernas drifttid och produktivitet. Vårt huvudkontor finns i Göteborg, Sverige, och vår aktie är noterad på Nasdaq i Stockholm, Sverige. Transporter är hjärtat i det moderna samhället. Föreställ dig att använda din e... Visa mer
Volvokoncernen bidrar till ett ökat välstånd genom att erbjuda transport- och infrastrukturlösningar som lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och motorer för marina- och industriella applikationer samt finansiering och tjänster som ökar kundernas drifttid och produktivitet. Vårt huvudkontor finns i Göteborg, Sverige, och vår aktie är noterad på Nasdaq i Stockholm, Sverige.

Transporter är hjärtat i det moderna samhället. Föreställ dig att använda din expertis för att forma hållbara transportlösningar för framtiden. Om du vill göra skillnad på en global skala, arbeta med nästa generations teknologier och de skarpaste teamen, då kan vi vara en perfekt match. 


Hur ser dina planer inför sommaren ut? Volvokoncernen annonserar nu sommarjobb för 2024!  


När vi tänker på Volvokoncernens varumärke och det vi står för kan vi inte låta bli att känna en känsla av trygghet. Ta till exempel vårt mål att producera 100 % fossilfria fordon. Vi är över 100,000 medarbetare världen över som delar känslan av stolthet och hopp över Volvokoncernens bidrag i samhället. Vill du också bidra till ett tryggare samhälle genom att vara med och utveckla hållbara transportlösningar? Vill du få erfarenhet av att jobba i produktion och hjälpa oss bygga våra produkter eller supportera vår verksamhet med allt ifrån administrativa uppgifter till produktutveckling? Vill du vara del av en flexibel arbetsplats som värnar om jämställdhet och inkludering? Oavsett intresse så har vi jobbet för dig sommaren 2024! 

På Volvo Construction Equipment i Arvika söker vi studerande som vill sommarjobba inom underhåll och teknik. Underhållsarbete kan innefatta exempelvis målning av säkerhetslinjer, rengöring, eller arbete i skylift. Mot teknikuppdragen söker vi dig som just nu studerar inom ingenjör och teknikområdet.

För att söka sommarjobb till Volvokoncernen har vi vissa urvalskriterier, men det är din unika personlighet och det du kan bidra med som är viktigast för oss!  

För att söka sommarjobb hos oss måste du:

* Vara student under hela 2024. Det är också viktigt att du anger vad du studerar för tillfället alternativt sökt inför hösten.
* Du måste vara minst 16 år vid sommarjobbets början för underhållsarbete,  mot Ingenjör och teknikområdet behöver du vara minst 18 år. 


Hur du söker: 

* Vi vill att du med din ansökan bifogar personligt brev samt CV. Du väljer själv om du vill skriva på svenska eller engelska. Skriv i din ansökan lite om din utbildning och om du har något specifikt område som intresserar dig mest. Ange även gärna vilka veckor som du är tillgänglig. 
* För att öka dina chanser till att få ett sommarjobb är det viktigt att du lyfter fram dina kunskaper och att du svarar tydligt på de frågor som anges i ansökan.
* Glöm inte att hålla utkik i din mail och även skräpposten då vår kommunikation sker främst via mejl. 
* Vi behöver din ansökan senast 4 mars. Men vi tillsätter sommarjobben löpande, så tveka inte att ansöka redan idag!


Har du frågor om sommarjobb eller rekryteringsprocessen, kontakta oss gärna:  
Email: [email protected]   

Vi ser fram emot din ansökan!Vi värdesätter din datasekretess och accepterar därför inte ansökningar via e-post.


Volvo Construction Equipment är en del av Volvo Group och är ett globalt företag som drivs av vårt syfte att bygga den värld vi vill leva i. Tillsammans utvecklar och levererar vi lösningar för en renare, smartare och mer uppkopplad värld. Genom att frigöra allas fulla potential bygger vi en mer hållbar framtid för alla våra intressenter. Kom och gå med i vårt team och hjälp oss att bygga en bättre morgondag. Visa mindre

Ställningsbyggare i Sunne

Ställningsbyggare eller blivande ställningsbyggare sökes bosatt i Sunne kommun. Vi söker dig som: Är ärlig och engagerad Duktigt på att arbeta både självgående och i team Är serviceinriktad och tycker om utmaningar Skicka gärna ditt cv till fredrik@scaffrent .se eller [email protected] så hör vi av oss! Visa mer
Ställningsbyggare eller blivande ställningsbyggare sökes bosatt i Sunne kommun.
Vi söker dig som:
Är ärlig och engagerad
Duktigt på att arbeta både självgående och i team
Är serviceinriktad och tycker om utmaningarSkicka gärna ditt cv till fredrik@scaffrent .se eller [email protected] så hör vi av oss! Visa mindre

Ställningsbyggare med ritning och beräkningsansvar

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara dessa: Göra ritningar och beräkningar med hjälp av programmen Layplan Classic, Scaffcalc och vid intresse även Layplan CAD Instruera övriga kollegor hur du har tänkt i olika situationer så att ställningen blir byggd efter din egen vision Hålla kundkontakt i dina egna projekt och sköta allt från anbud och arbetsberedning, till genomförande, avstämning och fakturering Tjänsten infattar alltså både kontorsjobb och r... Visa mer
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara dessa:
Göra ritningar och beräkningar med hjälp av programmen Layplan Classic, Scaffcalc och vid intresse även Layplan CAD
Instruera övriga kollegor hur du har tänkt i olika situationer så att ställningen blir byggd efter din egen vision
Hålla kundkontakt i dina egna projekt och sköta allt från anbud och arbetsberedning, till genomförande, avstämning och fakturering
Tjänsten infattar alltså både kontorsjobb och riktigt arbete med högst sannolika fördelning 2 dagars kontor och 3 dagars arbete / vecka Visa mindre

ISS söker en Junior Projektledare till kund i Arvika

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad Junior Projektledare Bygg/Fastighet till kundens site i Arvika. Är du en affärsdriven och målinriktad person som vill vara med och driva projekt från start till slut? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du blir en del av ett härligt motiverat team. I rollen som Projektledare kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta med den dagliga driften. Teamets arbetsuppgifter innefattar allt från att planera, leda samt utföra skötsel, underhåll och reparationer inom fastigheter i kontors- och industrimiljö.

Du ansvarar för att kundens fastigheter uppfyller gällande krav på funktion och bidrar till ökad kundnöjdhet. Vi ser det som självklart att du löpande arbetar med förbättringar och dokumentation samt medverkar och utför olika projekt gentemot kund.

Tjänsten är på heltid och beredskap kan ingå.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Driva och styra projekt inom fastighetsskötsel och underhåll
• Löpande projektekonomiska arbetsuppgifter
• Upprättande och uppföljning av arbetsmiljöplaner
• Hantera ändringsarbeten
• Planera och utföra projektmöten
• Utföra slutbesiktning med kund och stämma av att kund är nöjd
• Arbetsledning av kollegor samt leverantörer som engageras i projekten

Vem söker vi?
Vi söker dig som helt eller delvis arbetat med projektledning, alternativt varit operativ deltagare i projekt inom fastighet. Vi ser gärna att du har jobbat inom byggbranschen. Du har en positiv, nyfiken och engagerad personlighet. Ditt driv hjälper dig att, tillsammans med dina kunniga kolleger, få projekten i hamn. Du har ett pedagogiskt och lyhört sätt och trivs i en dynamisk och föränderlig produktionsmiljö där du får möjlighet att interagera med många skiftande kontaktytor både internt och externt. En del i arbetet är planera, monitorera och kontrollera, men minst lika viktigt är de mjuka delarna, att motivera och leda. Du ser värdet i att skapa och underhålla en fin teamanda som bygger på respekt och förtroende. Om du har erfarenhet av energifrågor, så är det mycket meriterande.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift samt har goda IT-kunskaper - t ex Microsoft Office och ärendehanteringssystem. B-körkort är ett krav.

Som person är du prestigelös, har en god samordningsförmåga, är administrativt effektiv och kvalitetsinriktad. Du trivs nära medarbetare och kund i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vi erbjuder
Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.
Vi intervjuar löpande, så processen kan avslutas innan sista ansökningsdatum. Om du är intresserad av tjänsten - vänta inte med att ansöka!

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck - [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en Projektledare till Structor Projektpartner!

Nu samarbetar vi med Structor Projektpartner Värmland AB och söker för deras räkning en Bygg & Projektledare. Här får du ett omväxlande arbete då din expertis kan behövas inom fler områden av byggprocessen inom industri, offentlig verksamhet och kommersiella fastigheter. Detta innebär att du kan jobba med allt från upphandlingar till besiktning av färdiga entreprenader. Låter det intressant? Vänta då inte med din ansökan - vi tillämpar löpande urval!  Den... Visa mer
Nu samarbetar vi med Structor Projektpartner Värmland AB och söker för deras räkning en Bygg & Projektledare. Här får du ett omväxlande arbete då din expertis kan behövas inom fler områden av byggprocessen inom industri, offentlig verksamhet och kommersiella fastigheter. Detta innebär att du kan jobba med allt från upphandlingar till besiktning av färdiga entreprenader. Låter det intressant? Vänta då inte med din ansökan - vi tillämpar löpande urval! 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• Få tillhöra ett spännande företag inom Bygg & projektledning av byggsektorn
• Omväxlande arbetsuppgifter då dina arbetsuppgifter varierar utifrån ditt ansvarsområde i projektkedjan

Arbetsuppgifter
Som Bygg & Projektledare hos Structor Projektpartner kommer du självständigt få leda och jobba med långsiktiga och utmanande projekt. Då du finns behjälplig för hela projektkedjan inom byggproduktion så får du en rad varierande arbetsuppgifter där det ena projektet inte blir det andra likt. Dina arbetsuppgifter kan innebära: 

• Att arbeta med upphandling och anbud av entreprenader
• Avtalsfrågor och andra frågor rörande entreprenadjuridiken
• Projektering och tekniska beskrivningar
• Entreprenadbesiktningar
• Frågor rörande plan- och bygglagen samt miljölagstiftningen
• Att vara kontrollansvarig enligt PBL
• Byggledningsuppdrag

Vi söker dig som

• Idag är konsult eller projektledare inom byggbranschen och är van vid att arbeta med flerdimensionella projekt
• Tidigare har lett större byggprojekt
• Är väl bekant med entreprenadjuridiken och som även varit med i entreprenadförhandlingar
• Är van vid att utveckla kundrelationer och har ett brett kontaktnät
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Innehar B-körkort

Besitter du även kunskaper kring byggnadskonstruktion eller miljöteknik så kan detta vara meriterande. 

För att trivas i rollen som Bygg & Projektledare tror vi att du är mycket social, kommunikativ och besitter en talang när det kommer till att knyta kontakter och utveckla relationer. Utöver detta är du både ansvarstagande och självgående i de utvecklingsprojekten som du tar dig an och arbetar med dessa utifrån ett affärsinriktat arbetssätt. 

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Värmland med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

#projektledning #bygg #entreprenadjuridik 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Snickare Arvika

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta n... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
-                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobb självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar tillyrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet.
-                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc.
-                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.  
-                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare  Emila Olsson  på telefonnummer  0709-35 00 40 eller via e-mail [email protected].  


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bygglovshandläggare – Arvika kommun

Om tjänsten Som bygglovshandläggare kommer du att ha en central roll i att säkerställa att byggprojekt följer gällande regelverk och bidrar till att utveckla vår kommun. Du kommer att arbeta med tillsyn och handläggning av ärenden inom plan- och bygglagens områden samt handläggning av strandskydd enligt miljöbalken. Bland dina arbetsuppgifter ingår att leda och delta i tekniska samråd med byggherrar, handlägga bygglovsärenden, utöva tillsyn och ge rådgivn... Visa mer
Om tjänsten

Som bygglovshandläggare kommer du att ha en central roll i att säkerställa att byggprojekt följer gällande regelverk och bidrar till att utveckla vår kommun. Du kommer att arbeta med tillsyn och handläggning av ärenden inom plan- och bygglagens områden samt handläggning av strandskydd enligt miljöbalken. Bland dina arbetsuppgifter ingår att leda och delta i tekniska samråd med byggherrar, handlägga bygglovsärenden, utöva tillsyn och ge rådgivning samt vägledning till allmänheten i byggfrågor.

Du kommer att vara en del av ett engagerat team där vi tror på samarbete för att nå våra gemensamma mål. Så ta chansen och bli en del av vårt team! Tillsammans kan vi forma en kommun som är redo för framtiden.

Om dig

Vi söker dig med en examen som byggnadsingenjör eller likvärdig utbildning inom byggområdet. Alternativt har du flera års erfarenhet av byggbranschen eller kommunal handläggning av plan- och bygglagen. Din erfarenhet kommer att vara en tillgång när det gäller att samarbeta med ditt team och hantera olika typer av ärenden.

Samarbete är en central egenskap som vi värdesätter högt. Din förmåga att kommunicera tydligt och effektivt, lyssna på andra och vara öppen för olika perspektiv är det som bidrar till framgångsrika resultat.

Du är lösningsfokuserad och har förmågan att analysera och lösa problem på ett strukturerat sätt. Du trivs med att ta initiativ samtidigt som du är noggrann och håller dig uppdaterad om de senaste regelverken och riktlinjerna inom området. Din strukturerade arbetsstil och förmåga att organisera och prioritera arbetsuppgifter hjälper dig att hantera en varierad vardag och leverera högkvalitativt arbete inom angivna tidsramar.

Om oss

Myndighetsstaben ansvarar för myndighetsutövning inom områdena miljö, livsmedel, strandskydd och plan- och bygglagen med Myndighetsnämnden som politiskt ansvarig. Myndighetsstaben har myndighetschefen som ansvarig.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070 220 62 60 eller Anna Beckius på 073 529 33 23.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 24 augusti. Visa mindre

Teamleader elektriker till Delabglava AB

Om Tjänsten Som teamleader på Delabglava AB kommer du vara ansvarig för att planera och fördela arbetet för fyra elektriker i olika solcells- och elinstallationer som de genomför runt om i Värmland. Arbetet kan innehålla snabba omställningar i planeringen så det är viktigt att ha nära kontakt med VD, projektledare för montage, säljare och kunder för att säkerställa kvalité och leverans. Du kommer att arbeta på Delabglavas kontor i Glava och erbjuds en förm... Visa mer
Om Tjänsten
Som teamleader på Delabglava AB kommer du vara ansvarig för att planera och fördela arbetet för fyra elektriker i olika solcells- och elinstallationer som de genomför runt om i Värmland. Arbetet kan innehålla snabba omställningar i planeringen så det är viktigt att ha nära kontakt med VD, projektledare för montage, säljare och kunder för att säkerställa kvalité och leverans. Du kommer att arbeta på Delabglavas kontor i Glava och erbjuds en förmånsbil. Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter? Då kan rollen som projektledare passa dig. Sök redan idag!

I din roll som teamleader kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Planera, leda och rapportera arbetet inom projekten
• Inköp inför elinstallationerna
• Rådgivning till elektrikerteamet och kunder
• Följa upp, revidera och kontinuerligt arbeta med tidsplan, kvalitet och kundkontakt

Tjänsten som teamleader för elektriker är en heltidstjänst som ska ersätta en pensionsavgång. Du blir anställd direkt av Delabglava AB. 

Om Dig
Har du arbetat i liknande roller tidigare men vill ha nya utvecklingsmöjligheter och utmaningar i en framtidsbransch och i ett företag som är i ett expansivt skede tror vi att denna tjänst skulle passa dig. Vi är också nyfikna på dig som idag arbetat några år som elektriker men som är redo att ta nästa steg i din utveckling. Som person är du kommunikativ, har initiativförmåga och målmedvetenhet. Du kan driva projekt effektivt och självständigt framåt. För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga. I projekten kan det ibland bli snabba ändringar så det är viktigt att du är flexibel, stresstålig och lösningsorienterad. Du är positiv och kan tydligt återge relevant information till båda anställda och kunder. Du tycker om att planera på kort och lång sikt och är organiserad i ditt arbetssätt.

Krav för tjänsten är:
• Utbildning inom el på gymnasienivå med några års erfarenhet eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• B körkort

Meriterande för tjänsten är:
• God arbetsledningsförmåga
• Goda kunskaper i Word och Excel
• Erfarenhet inom wifi- och datakomunikation

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Delabglava AB
Delabglava startade 1989 som en elinstallationsfirma och har sitt huvudkontor i Glava, Värmland. De har installerat solceller sedan 2011 och är därmed ett av de företag som arbetat med solceller längst i Sverige. Sommaren 2021 förvärvades Delabglava av Sun4Energy Group som har sitt huvudkontor i Örebro. Delabglava AB har sitt kontor i Glava och utgår med sin verksamhet därifrån. https://www.delabglava.se/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mattias Olsson 073-684 72 97, [email protected]
Frida Wiman 073-684 72 24, [email protected]
Sara Holm, 073-684 76 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan!!!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare El och Energi

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Teknik i Väst AB är ett resursbolag som ägs av Arvika och Eda kommuner. Vi ansvarar för drift och skötsel av kommunens elnät och kraftproduktion i 16 vattenkraftstationer och en solcellspark. Bolaget ansvarar också för kommunernas renhållning, drift och skötsel inom om... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning
Teknik i Väst AB är ett resursbolag som ägs av Arvika och Eda kommuner.

Vi ansvarar för drift och skötsel av kommunens elnät och kraftproduktion i 16 vattenkraftstationer och en solcellspark. Bolaget ansvarar också för kommunernas renhållning, drift och skötsel inom områdena gator och vägar samt vatten och avlopp för Arvika och Eda kommuner. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna fjärrvärme i Arvika och fiber för Arvika och Årjängs nät. Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över.

Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Västra Värmland.

Energiomställningen ställer stora krav på samhället när det gäller att effektivisera elanvändningen, öka kraftproduktionen och anpassa infrastrukturen till nya förbrukningsmönster. Vi behöver nu förstärka vår enhet med en person som gillar att jobba med el- och energifrågor.

Du kommer att tillhöra Teknisk stab och enheten Projekt och Miljö, som idag har 12 medarbetare och utgör stödfunktion inom bland annat projektledning, projektering, utredning, upphandling, juridik och miljöfrågor för alla våra verksamheter.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla framtidens elförsörjning!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter som kan förekomma är projektledning av nya installationer, energianalyser, energi- och klimatsmarta lösningar och infrastruktur i egen verksamhet. Utveckling av befintliga anläggningar (allt från vattenverk och reningsverk till vattenkraftstationer och fjärrvärmeanläggningar). Vi vill bygga mer solkraft och utreda möjligheter till vindkraftsproduktion.

Du kommer att arbeta med flera varierande uppdrag och i de flesta fall kommer du att fungera som projektledare och driva dina uppdrag framåt i samarbete med driftpersonal och kollegor inom kommunerna. En viktig del i arbetet är också att ha markägarkontakt för att möjliggöra för mer utbyggnad av solkraft, mm. Ibland kommer du att upphandla konsulter eller leverantörer och agerar då beställarrepresentant och samordnare. Du kommer också stötta dina kollegor i deras projekt, vi är ett tight team som jobbar tillsammans och kompletterar varandra. Vi har nära mellan avdelningarna och möjligheten till att vara med och påverka är stor.

Kvalifikationer
Önskvärt är att du har eftergymnasial utbildning såsom högskola eller universitet med inriktning mot elenergi och gärna arbetserfarenhet från energiproduktion. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för oss är det viktigt att du är självgående, att du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och driva dina projekt framåt. Vi ser också att du är serviceinriktad, att du har ett intresse, en vilja och en förmåga att hjälpa andra. Du behöver besitta de specialistkunskaper som krävs för att kunna utföra energiberäkningar mm.

Vi behöver dig som är driven, självgående och uppfinningsrik, som kan se möjligheter, beskriva dem och medverka till genomförande av framtidens elförsörjning. Du är kreativ och initiativtagande med god förmåga att skapa relationer. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. För att lyckas i rollen krävs även att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska då du i din roll kommer att skriva rapporter och göra muntliga presentationer. Du har god datorvana och B-körkort är ett krav.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Byggnadsarbetare

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Arbetsplatsbeskrivning Arvika Fastighets AB är kommunens allmännyttiga fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3000 bostadslägenheter samt  ca 200. 000 kvm lokaler bestående av förskolor, skolor, vårdlokaler. Arbetsbeskrivning Som Byggnadsarbetare i Arvika Fastighets AB komme... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Arbetsplatsbeskrivning

Arvika Fastighets AB är kommunens allmännyttiga fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3000 bostadslägenheter samt  ca 200.

000 kvm lokaler bestående av förskolor, skolor, vårdlokaler.

Arbetsbeskrivning

Som Byggnadsarbetare i Arvika Fastighets AB kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av bygg- och underhållsarbeten i Arvika Fastighets AB och Arvika kommuns fastighetsbestånd.

Kvalifikationer

Du ska god kunskap och/eller relevant yrkesutbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Vi vill att du har några års yrkeserfarenhet. Du ska vara serviceinriktad med social kompetens som gör att du kan hantera alla våra hyresgäster på bästa sätt. Du ska kunna arbeta ensam och ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du kan fler språk än svenska och engelska.

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Målare

Ansök    Jun 7    Arvika Fastighets AB    Målare
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Arvika Fastighets AB är kommunens allmännyttiga fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3000 bostadslägenheter samt  ca 200. 000 kvm lokaler bestående av förskolor, skolor, vårdlokaler. Arbetsuppgifter Som Målare i Arvika Fastighets AB kommer dina huvudsakliga arb... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning

Arvika Fastighets AB är kommunens allmännyttiga fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3000 bostadslägenheter samt  ca 200.

000 kvm lokaler bestående av förskolor, skolor, vårdlokaler.

Arbetsuppgifter

Som Målare i Arvika Fastighets AB kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av bygg- och underhållsarbeten i Arvika Fastighets AB och Arvika kommuns fastighetsbestånd.

Kvalifikationer

Du ska god kunskap och/eller relevant yrkesutbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Vi vill att du har några års yrkeserfarenhet. Du ska vara serviceinriktad med social kompetens som gör att du kan hantera alla våra hyresgäster på bästa sätt. Du ska kunna arbeta ensam och ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du ska ha B-körkort och det är meriterande om du kan fler språk än svenska och engelska.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Rörläggare

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Teknik i Väst är en del av Arvika kommunkoncern och vi har cirka 150 medarbetare. Beskrivning Vi är ett resursbolag för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommuner. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna elnät, ... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Teknik i Väst är en del av Arvika kommunkoncern och vi har cirka 150 medarbetare.

Beskrivning
Vi är ett resursbolag för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommuner. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna elnät, fjärrvärme och kraft för Arvika samt driften av fiber för Arvika och Årjängs nät.

Med kompetens och framåtanda skapar våra medarbetare kundnytta och bidrar till ett hållbart samhälle – för ett levande, modernt och väl fungerande Västvärmland. Hos oss gör varje medarbetare skillnad och är en resurs vi gärna satsar på.

Nu söker vi en anläggningsarbetare med inriktning mot rörläggning till vårt team på enheten VA/Anläggning. På VA/Anläggning samt enheten Ledningsnät arbetar 12 personer med renovering, nybyggnation av VA och gata samt underhåll av befintligt ledningsnät.

Placeringsort är Arvika men arbete kan komma att utföras i både Eda och Arvika.Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av renovering och underhåll av befintligt ledningsnät samt nybyggnad av VA/gata. Beredskapstjänstgöring ingår i arbetet. Kvalifikationer
Du har treårig gymnasieutbildning från bygg o anläggning eller motsvarande. Om du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och från arbete med rörläggning alternativt VVS-branschen så är det meriterande. Erfarenhet från kommunal anläggningsverksamhet är positivt.

Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra och du är med och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett kundfokus, är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du är flexibel och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi förutsätter att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift och att du har viss datorvana. B körkort erfordras. BE-körkort är meriterande. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Interimschef till Distriktsveterinärerna i Arvika

Är du en engagerad och närvarande chef som brinner för det coachande ledarskapet? Då har vi ett spännande uppdrag till dig här i Arvika! Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket och behöver nu en interimchef. Om tjänsten I rollen som ledare hos Distriktsveterinärerna har du ansvar för mottagningens ekonomiska resultat och kvalitet. Du arbetar även med kompetensförsörjning och har personalansvar för ca 10 medarbetare. Du verkar för nöjda kunder ... Visa mer
Är du en engagerad och närvarande chef som brinner för det coachande ledarskapet? Då har vi ett spännande uppdrag till dig här i Arvika! Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket och behöver nu en interimchef.

Om tjänsten
I rollen som ledare hos Distriktsveterinärerna har du ansvar för mottagningens ekonomiska resultat och kvalitet. Du arbetar även med kompetensförsörjning och har personalansvar för ca 10 medarbetare. Du verkar för nöjda kunder och vårdar varumärket. Tjänsten som interimchef är spännande roll i en stor organisation med goda möjligheter att påverka och att både utveckla och utvecklas. Du kommer även ha gott stöd från andra funktioner så som HR- och ekonomiavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvara för mottagningens ekonomiska resultat och kvalitet
• Kompetensplanering, rekrytering- och introduktion av nya medarbetare,samt bemanning
• Medarbetar- och lönesamtal samt lönerevision
• Kundansvar
• Arbetsmiljöarbete
• Personalansvar
• Förändringsledning och utvecklingsarbete

Tjänsten som Interimchef har start så snart som möjligt. Urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat som chef eller ledare i minst 4 år. Vidare behöver du ha erfarenhet av förändringsledning och kunna driva och möjliggöra förbättringar genom konkreta åtgärder. Vi letar efter en person med en ledarskapsfilosofi som präglas av kommunikation, ödmjukhet och engagemang. Har du erfarenhet av att arbeta med legitimationsyrken är detta meriterande. Tidigare erfarenhet av att arbeta i LINK eller Agresso är också ett plus.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Uppdraget är 6 månader med möjlighet till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden men arbetar på plats hos vår kund i Arvika. Viss möjlighet till distansarbete finns. Tjänsten är på heltid.

Adecco finns lokalt i Arvika. I Sverige finns vi även på ca 50 andra orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Sara Holm, 073 - 684 76 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Interimchef, chef, ledare, verksamhetschef, HR chef, personalansvar, Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna, Adecco, Arvika Visa mindre

VA-utredare till Teknik i Väst

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Teknik i Väst är en del av Arvika kommunkoncern med cirka 150 medarbetare. Vi är ett resursbolag för drift och skötsel inom gata och väg, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommun. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna elnät, fjärrvärme och kraft för Arvika samt d... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

Teknik i Väst är en del av Arvika kommunkoncern med cirka 150 medarbetare.

Vi är ett resursbolag för drift och skötsel inom gata och väg, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommun. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna elnät, fjärrvärme och kraft för Arvika samt driften av fiber för Arvika och Årjängs nät.

Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Arvika, Eda och Årjäng.

Vill du vara med och bygga framtidens samhälle och skapa en bekväm vardag för Arvika och Edas kommuninvånare?

Om jobbet
I rollen som VA-utredare kommer du tillhöra teknisk stab och enheten Projekt och Miljö. Du kommer ha 12 stycken kompetenta och härliga medarbetare i ditt team och dina beställare kommer vara Arvika och Eda kommun. I din roll arbetar du brett med frågor och utredningar gällande VA med huvudinriktning dagvatten. Arbetsuppgifter som kan förekomma är strategiskt VA-arbete som tex ta fram dagvattenstrategier för de båda kommunerna, enklare ledningsprojekteringar samt dagvatten- och andra VA-utredningar. Arbetet kan också innehålla andra typer av förstudier och administration inom VA. Du kommer att arbeta med flera parallella uppdrag och ansvarar för att driva dina uppdrag framåt.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskole/universitetsutbildning inom relevant ämnesområde till exempel ingenjör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen så tror vi att du är en strukturerad och ambitiös person, med viljan att hjälpa andra. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du har en förmåga att arbeta självständigt och driva dina projekt framåt. Vidare tror vi att du är en lösningsfokuserad person som gärna tar dig an komplexa frågeställningar. För att lyckas i rollen krävs även att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska då din roll kommer innebära att skriva rapporter och hålla muntliga presentationer. God datavana och B-körkort är också ett krav. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom kommunal eller statlig teknisk verksamhet.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Placeringsort: Arvika, möjlighet till visst hybridarbete.
Omfattning: Heltid
Tillträde efter överenskommelse

• Ansökan
• I denna rekrytering samarbetar Teknik i Väst med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Låbbman, 0736-744330 alt. [email protected]
Sista ansökningsdag är den 31 april 2023. Vi går igenom urvalet löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

• För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledande elektriker till Delabglava AB

Om Tjänsten Som arbetsledare på Delabglava AB kommer du vara ansvarig för att planera och fördela arbetet för fyra elektriker i olika solcells- och elinstallationer som de genomför runt om i Värmland. Arbetet kan innehålla snabba omställningar i planeringen så det är viktigt att ha nära kontakt med VD, projektledare för montage, säljare och kunder för att säkerställa kvalité och leverans. Du kommer att arbeta på Delabglavas kontor i Glava och erbjuds en fö... Visa mer
Om Tjänsten
Som arbetsledare på Delabglava AB kommer du vara ansvarig för att planera och fördela arbetet för fyra elektriker i olika solcells- och elinstallationer som de genomför runt om i Värmland. Arbetet kan innehålla snabba omställningar i planeringen så det är viktigt att ha nära kontakt med VD, projektledare för montage, säljare och kunder för att säkerställa kvalité och leverans. Du kommer att arbeta på Delabglavas kontor i Glava och erbjuds en förmånsbil. Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter? Då kan rollen som projektledare passa dig. Sök redan idag!

I din roll som arbetsledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Planera, leda och rapportera arbetet inom projekten
• Inköp inför elinstallationerna
• Rådgivning till elektrikerteamet och kunder
• Följa upp, revidera och kontinuerligt arbeta med tidsplan, kvalitet och kundkontakt

Tjänsten som arbetsledande elektriker är en heltidstjänst som ska ersätta en pensionsavgång. Du blir anställd direkt av Delabglava AB. 

Om Dig
Har du arbetat i liknande roller tidigare men vill ha nya utvecklingsmöjligheter och utmaningar i en framtidsbransch och i ett företag som är i ett expansivt skede tror vi att denna tjänst skulle passa dig. Vi är också nyfikna på dig som idag arbetat några år som elektriker men som är redo att ta nästa steg i din utveckling. Som person är du kommunikativ, har initiativförmåga och målmedvetenhet. Du kan driva projekt effektivt och självständigt framåt. För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga. I projekten kan det ibland bli snabba ändringar så det är viktigt att du är flexibel, stresstålig och lösningsorienterad. Du är positiv och kan tydligt återge relevant information till båda anställda och kunder. Du tycker om att planera på kort och lång sikt och är organiserad i ditt arbetssätt.

Krav för tjänsten är:
• Utbildning inom el på gymnasienivå eller erfarenhet som bedöms likvärdig
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• B körkort

Meriterande för tjänsten är:
• God arbetsledningsförmåga
• Goda kunskaper i Word och Excel
• Erfarenhet inom wifi- och datakomunikation

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Delabglava AB
Delabglava startade 1989 som en elinstallationsfirma och har sitt huvudkontor i Glava, Värmland. De har installerat solceller sedan 2011 och är därmed ett av de företag som arbetat med solceller längst i Sverige. Sommaren 2021 förvärvades Delabglava av Sun4Energy Group som har sitt huvudkontor i Örebro. Delabglava AB har sitt kontor i Glava och utgår med sin verksamhet därifrån. https://www.delabglava.se/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mattias Olsson 073-684 72 97, [email protected]
Frida Wiman 073-684 72 24, [email protected]
Sara Holm, 073-684 76 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb för studenter på Volvo Construction Equipment i Arvika

Hur ser dina planer inför sommaren ut? Volvokoncernen annonserar nu sommarjobb för 2023! När vi tänker på Volvokoncernens varumärke och det vi står för kan vi inte låta bli att känna en känsla av trygghet. Ta till exempel vårt mål att producera 100 % fossilfria fordon. Vi är över 100,000 medarbetare världen över som delar känslan av stolthet och hopp över Volvokoncernens bidrag i samhället. Vill du också bidra till ett tryggare samhälle genom att vara m... Visa mer
Hur ser dina planer inför sommaren ut? Volvokoncernen annonserar nu sommarjobb för 2023!

När vi tänker på Volvokoncernens varumärke och det vi står för kan vi inte låta bli att känna en känsla av trygghet. Ta till exempel vårt mål att producera 100 % fossilfria fordon. Vi är över 100,000 medarbetare världen över som delar känslan av stolthet och hopp över Volvokoncernens bidrag i samhället. Vill du också bidra till ett tryggare samhälle genom att vara med och utveckla hållbara transportlösningar? Vill du få erfarenhet av att jobba i produktion och hjälpa oss bygga våra produkter eller supportera vår verksamhet med allt ifrån administrativa uppgifter till produktutveckling? Oavsett intresse så har vi jobbet för dig sommaren 2023!
På Volvo Construction Equipment i Arvika söker vi studerande som vill sommarjobba inom underhåll och teknik. Underhållsarbete kan innefatta exempelvis målning av säkerhetslinjer, rengöring, eller arbete i skylift. Mot teknikuppdragen söker vi dig som just nu studerar inom ingenjör och teknikområdet.


För att söka sommarjobb till Volvokoncernen har vi vissa urvalskriterier, men det är din unika personlighet och det du kan bidra med som är viktigast för oss!


För att söka sommarjobb hos oss måste du:
Vara student under hela 2023. Det är också viktigt att du anger vad du studerar för tillfället alternativt sökt inför hösten.
Du måste vara minst 16 år vid sommarjobbets början, däremot är majoriteten av våra tjänster i produktionen och där måste du vara minst 18 år.

Hur du söker:
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar personligt brev samt CV. Du väljer själv om du vill skriva på svenska eller engelska. Skriv i din ansökan lite om din utbildning och om du har något specifikt område som intresserar dig mest. Ange även gärna vilka veckor som du är tillgänglig.
För att öka dina chanser till att få ett sommarjobb är det viktigt att du lyfter fram dina kunskaper och att du svarar tydligt på de frågor som anges i ansökan t.ex. om du har körkort/truckkort samt vilken behörighet.
Glöm inte att hålla utkik i din mail och även skräpposten då vår kommunikation sker främst via mejl.
Vi behöver din ansökan senast 27 februari. Men vi tillsätter sommarjobben löpande, så tveka inte att ansöka redan idag!

Har du frågor om sommarjobb eller rekryteringsprocessen, kontakta oss gärna:
Email: [email protected]


Tekniska frågor vid ev. inloggningsproblem eller uppladdning av dokument, kontakta:
Email: [email protected] (skriv på engelska).

Vi ser fram emot din ansökan!


Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida. Visa mindre

Mark- och exploateringsingenjör till Arvika Kommun

Ansök    Jan 25    Qtym AB    Markingenjör
I västra Värmland, bland vidsträckta gnistrande sjöar och täta grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är kraftfull här, som på få andra platser. Här i Arvika kommun jobbar idag 2700 kompetenta medarbetare, och nu är vi på jakt efter ytterligare en. Vi söker nu Mark- och exploateringsingenjör Som Mark- och exploateringsingenjör tillhör du Samhällsbyggnad. Samhällsbyggnad är en del av Kommunledningsstaben i Arvika ... Visa mer
I västra Värmland, bland vidsträckta gnistrande sjöar och täta grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är kraftfull här, som på få andra platser. Här i Arvika kommun jobbar idag 2700 kompetenta medarbetare, och nu är vi på jakt efter ytterligare en.

Vi söker nu Mark- och exploateringsingenjör
Som Mark- och exploateringsingenjör tillhör du Samhällsbyggnad. Samhällsbyggnad är en del av Kommunledningsstaben i Arvika kommun och ansvarar för kommunens detalj- och översiktsplanering, markfrågor, utveckling av exploateringsområden, övergripande miljöutveckling, gatu- och trafikfrågor samt kart- och GIS-verksamhet. Vårt team består av 15 kompetenta medarbetare.

Beskrivning
För att säkerställa att kommunens önskade utveckling i enlighet med översiktsplan och kommunens vision ”Ett Arvika som glöder” kan genomföras framgångsrikt arbetar man som mark- och exploateringsingenjör tätt tillsammans med teamet inom samhällsbyggnad. I teamet finns ytterligare en mark- och exploateringsingenjör.

Arbetsuppgifter
Som mark- och exploateringsingenjör arbetar du brett och strategiskt med kommunens markfrågor. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat köp av mark, försäljning av verksamhetstomter samt att ansvara för markanvisningar. Du kommer arbeta med förrättningar, samt vara ansvarig för genomförandefrågor i detaljplaner.

I ditt dagliga arbete har du många olika interna kontakter som på olika sätt jobbar i samma processer, men även externa parter såsom byggherrar, kommuninvånare och konsulter. Detta innebär att ditt arbete kräver ett stort kund- och medborgarfokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitet- eller högskoleutbildning med inriktning mot lantmäteri, fastighetsekonomi, samhällsplanering, bygg-och anläggningsteknik eller annan utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Vi tror att du har arbetat som Lantmätare eller skaffat dig liknande erfarenhet i andra roller.

Som person är du strukturerad och du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är självgående och tar ansvar för att driva dina uppgifter vidare och har en god förmåga att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Du kan beskriva händelsekedjor och konsekvenser och har en övergripande koll på läget samtidigt som du kikar med ena ögat mot horisonten.

Då arbetet innebär många kontaktytor, är det viktigt att du som söker är lyhörd med god förmåga att samarbeta och kommunicera på ett professionellt och tydligt sätt. God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är ett krav.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Omfattning: Heltid
• Tillträde efter överenskommelse
• B-körkort är ett krav
• Möjlighet till att delvis arbeta på distans finns

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Arvika Kommun med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Magnusson, 0725-141822 alt. [email protected] Sista ansökningsdag är den 25 februari 2023 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mark- och gatuingenjör till Arvika kommun

Ansök    Jan 25    Qtym AB    Markingenjör
I västra Värmland, bland vidsträckta gnistrande sjöar och täta grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är kraftfull här, som på få andra platser. Här i Arvika kommun jobbar idag 2700 kompetenta medarbetare, och nu är vi på jakt efter ytterligare en. Vi söker nu Mark- och gatuingenjör Som Mark- och gatuingenjör tillhör du Samhällsbyggnad. Samhällsbyggnad är en del av Kommunledningsstaben i Arvika kommun och ansvara... Visa mer
I västra Värmland, bland vidsträckta gnistrande sjöar och täta grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är kraftfull här, som på få andra platser. Här i Arvika kommun jobbar idag 2700 kompetenta medarbetare, och nu är vi på jakt efter ytterligare en.

Vi söker nu Mark- och gatuingenjör
Som Mark- och gatuingenjör tillhör du Samhällsbyggnad. Samhällsbyggnad är en del av Kommunledningsstaben i Arvika kommun och ansvarar för kommunens detalj- och översiktsplanering, markfrågor, utveckling av exploateringsområden, övergripande miljöutveckling, gatu- och trafikfrågor samt kart- och GIS-verksamhet. Vi söker nu en ny kollega till vårt team på 15 kompetenta medarbetare.

Om Rollen
Som Mark- och gatuingenjör hos oss har du en beställarroll gentemot de kommunala bolagen gällande drift och projekt för gata, mark och park. Du arbetar även långsiktigt och strategiskt i din planeringsroll inom infrastrukturutbyggnad och trafik. Du har ett ekonomiansvar för drift och reinvesteringar i gatumark. Budget och uppföljning är två viktiga verktyg för dig, för att få både den löpande driften att fungera och den långsiktiga planeringen.

Förutom kontakt med våra kommunala bolag, så är du vår kontaktperson gentemot myndigheter som t.ex. trafikverket och transportstyrelsen. Kontakterna gäller bland annat bidragsansökningar, gemensamma frågor kring trafik, gatumark, väg och lokala trafikföreskrifter. I rollen är du även beställare och har kontakt med leverantörer gällande kommunens skogsinnehav.

Hos oss blir du en viktig del av helheten och inom Samhällsbyggnad. Du är den personen vid enheten som ger stöd till dina kollegor i den fysiska planeringen i frågor gällande trafik, gata och park, men även till våra mark- och exploateringsingenjörer. Tillsammans med dina kollegor får ni helheten att fungera. Ni tar hjälp av varandra och delar med er av era erfarenheter och kompetenser inom teamet.

Kvalifikationer
Du har en relevant eftergymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom samhällsbyggnad, trafik, gata och/eller mark.

Det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom gata och mark och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Som person är du strukturerad och du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är självgående och tar ansvar för att driva dina uppgifter vidare och har en god förmåga att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Du kan beskriva händelsekedjor och konsekvenser och har en övergripande koll på läget samtidigt som du kikar med ena ögat mot horisonten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Då du i ditt arbete bland annat kommer att ansvara för myndighetskontakter krävs en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Omfattning: Heltid
• Tillträde efter överenskommelse
• B-körkort är ett krav
• Möjlighet till att delvis arbeta på distans finns

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Arvika Kommun med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Magnusson, 0725-141822 alt. [email protected]. Sista ansökningsdag är den 25 februari 2023. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior Projektledare Bygg/Fastighet till ISS kund inom fordonsindustrin

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad Junior Projektledare Bygg/Fastighet till kundens site i Arvika. Är du en affärsdriven och målinriktad person som vill vara med och driva projekt från start till slut? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du blir en del av ett härligt motiverat team. I rollen som Projektledare kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta med den dagliga driften. Teamets arbetsuppgifter innefattar allt från att planera, leda samt utföra skötsel, underhåll och reparationer inom fastigheter i kontors- och industrimiljö.

Du ansvarar för att kundens fastigheter uppfyller gällande krav på funktion och bidrar till ökad kundnöjdhet. Vi ser det som självklart att du löpande arbetar med förbättringar och dokumentation samt medverkar och utför olika projekt gentemot kund.

Tjänsten är på heltid och beredskap kan ingå.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Driva och styra projekt inom fastighetsskötsel och underhåll
• Löpande projektekonomiska arbetsuppgifter
• Upprättande och uppföljning av arbetsmiljöplaner
• Hantera ändringsarbeten
• Planera och utföra projektmöten
• Utföra slutbesiktning med kund och stämma av att kund är nöjd
• Arbetsledning av kollegor samt leverantörer som engageras i projekten

Vem söker vi?
Vi söker dig som helt eller delvis arbetat med projektledning, alternativt varit operativ deltagare i projekt inom fastighet. Vi ser gärna att du har jobbat inom byggbranschen. Du har en positiv, nyfiken och engagerad personlighet. Ditt driv hjälper dig att, tillsammans med dina kunniga kolleger, få projekten i hamn. Du har ett pedagogiskt och lyhört sätt och trivs i en dynamisk och föränderlig produktionsmiljö där du får möjlighet att interagera med många skiftande kontaktytor både internt och externt. En del i arbetet är planera, monitorera och kontrollera, men minst lika viktigt är de mjuka delarna, att motivera och leda. Du ser värdet i att skapa och underhålla en fin teamanda som bygger på respekt och förtroende.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift samt har goda IT-kunskaper - t ex Microsoft Office och ärendehanteringssystem. B-körkort är ett krav.

Som person är du prestigelös, har en god samordningsförmåga, är administrativt effektiv och kvalitetsinriktad. Du trivs nära kund i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vi erbjuder
Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenstagning.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck - [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ambitiös Projektledare til Dywidag Sverige AB

Dywidag Sverige AB är ett företag i KB-koncernen. Vi har lång erfarenhet i utförandet av spännarmering, till broar, affärsbygg, tankanläggningar, vindkraftverk, kajanläggningar och dammbyggen. Dywidag Geotekniska verksamhet är värdsomfattande och bolaget är en av de största aktörerna i branschen. Dywidag Systems är också leverantörer av tunnel- och gruv-produkter med ett världsomspännande nätverk av specialister i branschen Dywidag Sverige AB är l... Visa mer
Dywidag Sverige AB är ett företag i KB-koncernen. Vi har lång erfarenhet i utförandet av spännarmering, till broar, affärsbygg, tankanläggningar, vindkraftverk, kajanläggningar och dammbyggen.

Dywidag Geotekniska verksamhet är värdsomfattande och bolaget är en av de största aktörerna i branschen.

Dywidag Systems är också leverantörer av tunnel- och gruv-produkter med ett världsomspännande nätverk av specialister i branschen

Dywidag Sverige AB är leverantör i den skandinaviska marknaden.

Vi har erfarna installatörer som kan utföra alla typer av uppdrag inom dessa områden.
Är du intresserad av att planera och genomföra projekt? Är du också motiverad, målinriktad och entusiastisk? Då kan du vara personen vi söker til fast anstälning!
Dywidag Sverige AB söker en ambitiös projektledare till Arvika. Arbete ska även pågå på vårt huvudkontor i Kongsvinger.


Har du erfarenhet som projektassistent vill vi även att du söker. Som projektassistent är dina arbetsuppgifter att bistå projektledare i deras arbete. Vi tänker oss att du är nyutbildad ingenjör, men även annan teknisk utbildning kombinerad med viss erfarenhet är relevant.
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden som projektledare kommer att omfatta: Planering och uppföljning av projekt
Detaljerat projektgenomförande och efterlevnad av kontrakt
Kvalitetsuppföljning och tekniska förtydliganden
Finanshantering
Nära uppföljning mot produktion i fabrik och leverans till kunderKvalifikationer: Ingenjör med projektledarutbildning - bygg och anläggning
God teknisk förståelse
God ekonomisk förståelse och förmåga att genomföra
Du bör ha god datorvana Office 365, Teams, MS Project, CRM-system, ERP-system, 3D-modelleringDu borde: Ha god samarbetsförmåga
Ha tre till fem års erfarenhet som projektledare
Var självgående och proaktiv
Ha en aptit på utmaningar

Trivs i en omväxlande vardag med olika arbetsuppgifter och frågeställningar
Ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Projektledning inom infrastruktur och dess markarbeten

Arbetsuppgifter: I rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera och leda byggnationer av fibernät från start till avslut. Dina projekt drivs främst inom landsbygdsprojekt och robust fiber. Det är din uppgift att delta i uppstarten av projekt, göra resurs- och kostnadsberäkningar, samt leda och kontrollera projektet från dess start tills det färdigställts. Rollen innebär även tät kontakt med beställare, kunder och andra intresse... Visa mer
Arbetsuppgifter:
I rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera och leda byggnationer av fibernät från start till avslut. Dina projekt drivs främst inom landsbygdsprojekt och robust fiber. Det är din uppgift att delta i uppstarten av projekt, göra resurs- och kostnadsberäkningar, samt leda och kontrollera projektet från dess start tills det färdigställts. Rollen innebär även tät kontakt med beställare, kunder och andra intressenter under projektets gång. Du förväntas även förbereda och leda byggmöten. Utöver projektledning ansvarar du för koordinering kring projektet samt granskning av bygghandlingar, kontroller och besiktning av entreprenader.


• Planera och leda byggnationer av fibernät
• Resurs- och kostnadsberäkningar
• Hantera Tillstånd från myndigheter
• Samordnande funktion, ledning av byggmöten
• Granskning av handlingar, kontroller och besiktningar


Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:
• Erfarenhet inom projektledning / koordinering med Bas P och Bas U
Erfarenhet inom telekom / fiber
God dator och systemvana
B-körkort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Kundskap inom markarbeten
Som erfaren projektledare är du van att fatta små som stora beslut och strukturerar självständigt och driver ditt arbete framåt. Du trivs i en koordinerande roll där du har helhetssyn och arbetar fokuserat mot resultat med hänsyn till omgivning och aktuella förutsättningar. Du ser till att saker blir gjorda och agerar medvetet och kundorienterat för att leverera bästa möjliga lösning. Du har en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Givetvis har du förmåga att hantera många kontaktytor och värderar goda relationer för att kunna genomföra hållbara projekt med hög kvalitet.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

Utvecklas i din karriär som Projektledare inom elnät

Vårt kundföretag kan stolt titulera sig som Sveriges attraktivaste arbetsgivare och här präglas mångfald i både kompetens och personligheter. Vi rekryterar nu två nya Projektledare som utgår i Arvika-Årgäng där era främsta områden är att utveckla, underhålla och investera i elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Söker du en arbetsplats där "tillsammans" är ledordet så ska du läsa mer nedan!   Information om tjänsten Professio... Visa mer
Vårt kundföretag kan stolt titulera sig som Sveriges attraktivaste arbetsgivare och här präglas mångfald i både kompetens och personligheter. Vi rekryterar nu två nya Projektledare som utgår i Arvika-Årgäng där era främsta områden är att utveckla, underhålla och investera i elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden.

Söker du en arbetsplats där "tillsammans" är ledordet så ska du läsa mer nedan!  

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag två projektledare inom elnät. För oss är det viktigt att hitta rätt person och du behöver inte ha tidigare arbetslivserfarenhet av projektledaryrket. Vår kunds vision är att med engagemang och kunnande bidra till en ljus och hållbar framtid. Om du, precis som vi drivs av att påverka och forma framtidens hållbara samhälle – då hoppas vi att du söker den här tjänsten!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord samtliga frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• En del av ett härligt gäng där engagemang och gemenskap genomsyrar kulturen
• En arbetsplats där framtidsutsikterna aldrig har varit större
• En utvecklande arbetsroll där dina drivkrafter tas på största allvar

Arbetsuppgifter
Vi söker nu två projektledare med stationering Arvika-Årgäng. Du kommer ansvara för projekt i elnätsområden i västra Värmland och du får här möjlighet att ta ett helhetsansvar för genomförandet av investeringsprojekt – från beställning till färdig anläggning. Du kommer arbeta i en fin arbetsgrupp som finns utstationerade inom det geografiska området och du kommer att ansvara för, och driva tekniska och kommersiella frågor i dialog med intressenter både internt och externt.

I din roll kommer du ansvara för ny- och reinvesteringsprojekt inom vårt kundföretags distributionsnät. I rollen ingår även att säkerställa hög kvalitet på produktionstider, ekonomi, arbetsmiljö och byggteknisk standard och du kommer att jobba med beställningar, uppföljning och dokumentering av projekten och även godkänna beredningshandlingar och entreprenadkalkyler.

Som projektledare hos vårt kundföretag är du en del av ett team på 25 personer som har en härlig, prestigelös och hjälpsam stämning. I rollen kommer du jobba självständigt vilket ger dig mycket frihet under ansvar och du får stora möjligheter att själv planera din tid. Här får du vara med i hela projektgenomförandet, jobba i ett team med bred kompetens och utvecklas med uppgiften. Du erbjuds en arbetsmiljö där medarbetare får växa och ta del av både ledarskaps- och teamutveckling.

Vi söker dig som:
Vi ser att du har relevant högskole- universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet och du har tidigare arbetat inom energibranschen. Kanske har du arbetat som beredare, montör, arbetsledning eller drivit andra typer av projekt – för oss är det viktigaste att du har god förståelse och kunskap om hur du driver projekt från början till slut. 

Som person ser vi att du trivs att arbeta i grupp och av andra brukar du beskrivas som relationsbyggare. Du tar dig lätt an andra människor och kan enkelt föra samtal med såväl kunder som kollegor. För att du ska trivas och utvecklas bör du vara lösningsorienterad och drivande i dina projekt. Du behöver även ha ett noggrant och ett strukturerat arbetssätt, trivas med att skapa nya kontakter samt tycka om att samarbeta med andra, då en stor del av din roll innebär att samverka och samarbeta i projekten. Du är tydlig i din kommunikation och i projekten och du drivs av att uppnå mål med hög kvalitet och du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

START: Snarast enligt ök
OMFATTNING: Heltid
STAD: Arvika/Årgäng med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: ansvarig rekryterare Rebecca Bly, 070-811 08 09

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Produktionsledare till Regionfastigheter Drift, Arvika

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Om verksamheten Regionfastigheter har uppdraget att förse regionens verksamheter med lokaler. Detta sker dels genom egna lokaler, ca 420 000 m² och dels genom att vi hyr in ca 120 000 m² av andra fastighetsägar... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.
Om verksamheten
Regionfastigheter har uppdraget att förse regionens verksamheter med lokaler.

Detta sker dels genom egna lokaler, ca 420 000 m² och dels genom att vi hyr in ca 120 000 m² av andra fastighetsägare. 50 000 m² ur det egna fastighetsbeståndet hyrs ut till verksamheter utanför regionen. Lokalbeståndet har de senaste åren genomgått en stark teknisk utveckling och kommer så att fortsätta under de närmaste åren.

Arbetsbeskrivning
Som produktionsledare vid Regionfastigheter Drift kommer du ha en central och viktig roll i att inneha produktionsansvar för fyra fastighetstekniker med placering vid Arvika sjukhus.

Kompetensen inom arbetslaget är bred och sträcker sig över områden som snickeri och bygg till el, värme, kyla, ventilation och medicinska gaser. I denna tjänst ingår ett fastighetsbestånd som sträcker sig över Arvika, Eda och Årjängs kommuner där huvudverksamheten är lokaliserad till Arvika Sjukhus.

Rollen som produktionsledare är en viktig byggsten i utvecklingen av framtidens vårdlokaler inom Region Värmland där kvalitets- och tillgänglighetsfrågor prioriteras ur ett driftsperspektiv. På uppdrag av enhetschef kommer du att leda driften av fastighetsbeståndet när det gäller avhjälpande underhåll, tillsyn och skötsel samt verksamhetsknuten service. 

I denna tjänst kan beredskapstjänstgöring komma att ingå.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten som produktionsledare har en god ledarskapsförmåga och får genom ditt ledarskap, driv och engagemang dina medarbetare att känna sig delaktiga och utvecklas både som individer och grupp. Du är handlingskraftig, tydlig och prestigelös. I mötet med medarbetare och verksamhetsföreträdare sätter du dig med enkelhet in i olika miljöer och situationer där du målinriktat och engagerat driver arbetet med fastighetsbeståndet.

Som person ser du enkelt möjligheter samt har en god planeringsförmåga. Vi ser också att du kan kommunicera och uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Tjänsten kräver även att du har:

- Relevant teknisk utbildning inom fastighetsdrift.
- God datorvana
- Erfarenhet från likande uppdrag är meriterande, likaså ledarskapsutbildning
- B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Projektledare till Delabglava AB

Om Tjänsten Som projektledare på Delabglava AB kommer du vara ansvarig för att planera och fördela arbetet för fyra elektriker i olika solcells- och elinstallationer som de genomför runt om i Värmland. Arbetet kan innehålla snabba omställningar i planeringen så det är viktigt att ha nära kontakt med VD, projektledare för montage, säljare och kunder för att säkerställa kvalité och leverans. Du kommer att arbeta på Delabglavas kontor i Glava och erbjuds en f... Visa mer
Om Tjänsten
Som projektledare på Delabglava AB kommer du vara ansvarig för att planera och fördela arbetet för fyra elektriker i olika solcells- och elinstallationer som de genomför runt om i Värmland. Arbetet kan innehålla snabba omställningar i planeringen så det är viktigt att ha nära kontakt med VD, projektledare för montage, säljare och kunder för att säkerställa kvalité och leverans. Du kommer att arbeta på Delabglavas kontor i Glava och erbjuds en förmånsbil. Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter? Då kan rollen som projektledare passa dig. Sök redan idag!

I din roll som projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Planera, leda och rapportera arbetet inom projekten
• Inköp inför elinstallationerna
• Rådgivning till elektrikerteamet och kunder
• Följa upp, revidera och kontinuerligt arbeta med tidsplan, kvalitet och kundkontakt

Tjänsten som projektledare är en heltidstjänst som ska ersätta en pensionsavgång. Du blir anställd direkt av Delabglava AB. 

Om Dig
Har du arbetat i liknande roller tidigare men vill ha nya utvecklingsmöjligheter och utmaningar i en framtidsbransch och i ett företag som är i ett expansivt skede tror vi att denna tjänst skulle passa dig. Vi är också nyfikna på dig som idag arbetat några år som elektriker men som är redo att ta nästa steg i din utveckling. Som person är du kommunikativ, har initiativförmåga och målmedvetenhet. Du kan driva projekt effektivt och självständigt framåt. För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga. I projekten kan det ibland bli snabba ändringar så det är viktigt att du är flexibel, stresstålig och lösningsorienterad. Du är positiv och kan tydligt återge relevant information till båda anställda och kunder. Du tycker om att planera på kort och lång sikt och är organiserad i ditt arbetssätt. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet inom Wifi- och datakommunikation. Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning är det positivt men inget krav.

Viktigt för tjänsten är:

• Utbildning inom el på gymnasienivå eller erfarenhet som bedöms som likvärdig
• God projektledningsförmåga.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i Word och Excel
• B körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Delabglava AB
Delabglava startade 1989 som en elinstallationsfirma och har sitt huvudkontor i Glava, Värmland. De har installerat solceller sedan 2011 och är därmed ett av de företag som arbetat med solceller längst i Sverige. Sommaren 2021 förvärvades Delabglava av Sun4Energy Group som har sitt huvudkontor i Örebro. Delabglava AB har sitt kontor i Glava och utgår med sin verksamhet därifrån. https://www.delabglava.se/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Mattias Olsson 073-684 72 97, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare sökes till Arvika

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare till vår Driftverksamhet i Västra Värmland. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som Arbetsledare Som a... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare till vår Driftverksamhet i Västra Värmland. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Arbetsledare

Som arbetsledare kommer du arbeta med varierande projekt men med fokus på drift- och anläggningsprojekt i Västra Värmland. Din främsta uppgift blir att planera, genomföra och följa upp arbetet vi utför. Du utgör en viktig arbetsledande funktion för våra yrkesarbetare och som samordnande kontakt för våra underentreprenörer. Dessutom stöttar du platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering. Helt enkelt en fantastisk roll för dig som kan omvandla teori till praktik och vice versa. Du kommer främst arbetsleda våra projekt ute i produktionen, men du kommer även befinna dig på kontoret vid administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är heltid och du utgår ifrån Arvika, men jobbar mot hela driftområde Västra Värmland. I tjänsten ingår beredskap. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande i din ledarroll. Du drivs av affärsmässighet och strävar alltid efter uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. Som person uppskattar du ett varierat arbete med mycket eget ansvar och hög servicenivå. Att självständigt ta dig an problemlösningar, skapa initiativ och fatta beslut är något du drivs av och du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med såväl kollegor som kunder. Din bakgrund präglas av ett intresse av att arbeta på väg. Antingen kommer intresset genom en högskoleutbildning eller genom arbetslivserfarenhet från en ansvarstagande roll inom branschen. Vi är ute efter att hitta rätt person, expertkunskapen inom Drift kommer vi kunna bidra med i din personliga utveckling hos oss. För oss är det viktigt att du som ledare är engagerad och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare, det motiverar och gör att vi når våra gemensamma mål. För den här tjänsten är Körkort B och god datorvana ett krav.

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och allt fler kommuner, industrier, handelsföretag, fastighetsägare och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar, industriytor, fastigheter, parkeringsplatser gator och det gröna runtomkring. Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en del av en större chefsgemenskap. Som ledare får du både stort ansvar och befogenheter att driva arbetet utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund. Med en långt driven decentralisering kan du göra skillnad på riktigt. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och på vägen får du många tillfällen att utvecklas som ledare och specialist på väg via mentorsprogram, personlig coaching och ledarskapsutbildningar. Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Framgången skapar vi som ett lag. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?Ansökan och information

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta platschef Peter Engelbrektsson på telefonnummer 010-458 12 19. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande, men med semester i antågande så är annonsen publicerad lite längre den här gången, tom den 7 augusti. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Utvecklas i din karriär som Projektledare inom elnät

Vårt kundföretag kan stolt titulera sig som Sveriges attraktivaste arbetsgivare och här präglas mångfald i både kompetens och personligheter. Vi rekryterar nu två nya Projektledare som utgår i Arvika-Årgäng där era främsta områden är att utveckla, underhålla och investera i elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Söker du en arbetsplats där "tillsammans" är ledordet så ska du läsa mer nedan!   Information om tjänsten Professio... Visa mer
Vårt kundföretag kan stolt titulera sig som Sveriges attraktivaste arbetsgivare och här präglas mångfald i både kompetens och personligheter. Vi rekryterar nu två nya Projektledare som utgår i Arvika-Årgäng där era främsta områden är att utveckla, underhålla och investera i elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden.

Söker du en arbetsplats där "tillsammans" är ledordet så ska du läsa mer nedan!  

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag två projektledare inom elnät. För oss är det viktigt att hitta rätt person och du behöver inte ha tidigare arbetslivserfarenhet av projektledaryrket. Vår kunds vision är att med engagemang och kunnande bidra till en ljus och hållbar framtid. Om du, precis som vi drivs av att påverka och forma framtidens hållbara samhälle – då hoppas vi att du söker den här tjänsten!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord samtliga frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• En del av ett härligt gäng där engagemang och gemenskap genomsyrar kulturen
• En arbetsplats där framtidsutsikterna aldrig har varit större
• En utvecklande arbetsroll där dina drivkrafter tas på största allvar

Arbetsuppgifter
Vi söker nu två projektledare med stationering Arvika-Årgäng. Du kommer ansvara för projekt i elnätsområden i västra Värmland och du får här möjlighet att ta ett helhetsansvar för genomförandet av investeringsprojekt – från beställning till färdig anläggning. Du kommer arbeta i en fin arbetsgrupp som finns utstationerade inom det geografiska området och du kommer att ansvara för, och driva tekniska och kommersiella frågor i dialog med intressenter både internt och externt.

I din roll kommer du ansvara för ny- och reinvesteringsprojekt inom vårt kundföretags distributionsnät. I rollen ingår även att säkerställa hög kvalitet på produktionstider, ekonomi, arbetsmiljö och byggteknisk standard och du kommer att jobba med beställningar, uppföljning och dokumentering av projekten och även godkänna beredningshandlingar och entreprenadkalkyler.

Som projektledare hos vårt kundföretag är du en del av ett team på 25 personer som har en härlig, prestigelös och hjälpsam stämning. I rollen kommer du jobba självständigt vilket ger dig mycket frihet under ansvar och du får stora möjligheter att själv planera din tid. Här får du vara med i hela projektgenomförandet, jobba i ett team med bred kompetens och utvecklas med uppgiften. Du erbjuds en arbetsmiljö där medarbetare får växa och ta del av både ledarskaps- och teamutveckling.

Vi söker dig som:
Vi ser att du har relevant högskole- universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet och du har tidigare arbetat inom energibranschen. Kanske har du arbetat som beredare, montör, arbetsledning eller drivit andra typer av projekt – för oss är det viktigaste att du har god förståelse och kunskap om hur du driver projekt från början till slut. 

Som person ser vi att du trivs att arbeta i grupp och av andra brukar du beskrivas som relationsbyggare. Du tar dig lätt an andra människor och kan enkelt föra samtal med såväl kunder som kollegor. För att du ska trivas och utvecklas bör du vara lösningsorienterad och drivande i dina projekt. Du behöver även ha ett noggrant och ett strukturerat arbetssätt, trivas med att skapa nya kontakter samt tycka om att samarbeta med andra, då en stor del av din roll innebär att samverka och samarbeta i projekten. Du är tydlig i din kommunikation och i projekten och du drivs av att uppnå mål med hög kvalitet och du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

START: Snarast enligt ök
OMFATTNING: Heltid
STAD: Arvika/Årgäng med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: ansvarig rekryterare Rebecca Bly, 070-811 08 09

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Vi söker en ventilationstekniker

Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa! Vår resa startade för ungefär ett år sen och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet. Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag och bostadsrättsföreningar vid behov... Visa mer
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa!
Vår resa startade för ungefär ett år sen och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet.
Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag och bostadsrättsföreningar vid behov. Som resande ventilationstekniker utgår du hemifrån med Värmland som ditt främsta arbetsområde samt hela landet vid behov.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av rensning av imkanaler, frånluftskanaler och FTX.
Du kommer att ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt under stort eget ansvar. Du har god fysik och gillar att arbeta med kroppen.
Att du är noggrann, professionell och effektiv är egenskaper som vi värdesätter högt samtidigt som du brinner för nöjda kunder. Du kommer ha en hel del kundkontakt så du behöver trivas i en service-roll och ha en god social förmåga.
Kravet är ett B-körkort, sedan ordnar vi resten.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av ventilationsarbete såsom montering, service och rensning av ventilationssystem och därmed vet vad som krävs av dig i tjänsten. OVK behörighet är en fördel.
Tillsättning sker omgående.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kalkylator/Anbudsingenjör - Poolwater

Är du ingenjör och har ett tekniskt intresse? Nu söker Poolwater i Arvika en engagerad anbudsingenjör som vill bli en del av deras team! Om tjänsten I rollen som anbudsingenjör hos oss kommer du vara spindeln i nätet och få ett helhetsansvar för att ta fram och sammanställa företagets anbud på projekt och servicearbeten. Anbuden kan involvera allt från enklare renovering/komplettering till nybyggnationer som simhall, utomhusbad eller hotellanläggning. Du... Visa mer
Är du ingenjör och har ett tekniskt intresse? Nu söker Poolwater i Arvika en engagerad anbudsingenjör som vill bli en del av deras team!

Om tjänsten

I rollen som anbudsingenjör hos oss kommer du vara spindeln i nätet och få ett helhetsansvar för att ta fram och sammanställa företagets anbud på projekt och servicearbeten. Anbuden kan involvera allt från enklare renovering/komplettering till nybyggnationer som simhall, utomhusbad eller hotellanläggning. Du som anbudsingenjör för även dialogen med samtliga parter i projekten så som kunder, andra entreprenörer och leverantörer. I rollen som anbudsingenjör har du även stöd i ditt arbete från företagets olika avdelningar inom försäljning, service, projektledning, projektering, konstruktion, styr- och regler, elkonstruktion, inköp och ekonomi.

Om dig

Vi ser att du som person är lyhörd med en kapacitet för att ständigt se och jobba mot förbättringar. Du har en tydlig kommunikation och en god analytisk förmåga och har lätt för att hitta vägar framåt. Vi tror även att du har ett tekniskt intresse och är ekonomisk kunnig. Du kan läsa och förstå ritningar och är en engagerad och drivande kollega som tycker om att jobba i projekt med såväl kollegor som externa parter.

Vi ser gärna att du är byggnadsingenjör eller civilingenjör med inriktning mot energi och miljö. Det är meriterande med några års erfarenhet inom en liknande roll inom byggbranschen men inget krav, har du rätt inställning så lär vi gärna upp dig!

Om oss
Poolwater AB grundades 1983 och är idag en av de ledande i branschen inom pooler och reningsanläggningar av kommunala badanläggningar, spaanläggningar och wellnessanläggningar. Vi är en komplett leverantör och genomför allt från planeringsskede till invigning. Vi ser lösningen när andra ser problem, det gör oss unika!

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefonnummer 070-220 62 60 samt Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Urval sker löpande. Visa mindre

Projektledare inom markarbete för infrastruktur

Vi söker projektledare för byggnation av infrastruktur. Arbetet innefattar daglig kontakt med entreprenörer och dokumentation och uppföljning av arbete. planering av kommande projekt samt uppföljning, även digitalt samt ute på fält, Arbetet utgår från Karlstad, tillträde snarast Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker projektledare för byggnation av infrastruktur. Arbetet innefattar daglig kontakt med entreprenörer och dokumentation och uppföljning av arbete. planering av kommande projekt samt uppföljning, även digitalt samt ute på fält, Arbetet utgår från Karlstad, tillträde snarast
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serviceprojektledare ventilation, Caverion - Arvika

Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig! Till vår filial i Arvika söker vi nu en ambitiös och framåtriktad serviceprojektledare med inriktning ventilation som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, ventilation, el och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en... Visa mer
Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig!

Till vår filial i Arvika söker vi nu en ambitiös och framåtriktad serviceprojektledare med inriktning ventilation som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, ventilation, el och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra där du kommer att bli en viktig nyckelperson.

Dina arbetsuppgifter

Som serviceprojektledare på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder och medarbetare. Du kommer med erfarenhetsmässiga och-/eller beräknande lösningar inom ventilation, styr- och regler samt energi. Vidare gör du gör även kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

I rollen ingår även:

• Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
• Planera och organisera serviceprojekt
• Driva anläggningsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar
• Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
• Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer
• Utföra ekonomisk uppföljning
• Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning

Din bakgrund

• Teknisk gymnasieutbildning
• Meriterande om du har en högskole- eller YH (KY) utbildning inom ventilation, projektledarutbildning
• Erfarenhet av projektledning inom drift, teknisk förvaltning eller entreprenad
• Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik och erfarenhet av teknisk försäljning
• Erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt
• Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander, tel. 073-081 74 04 eller mail [email protected] alt. servicechef Johan Brunzell tel. 0703-41 77 53 eller mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 19 juni 2022.
OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektör

Om Westmatic Westmatic utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för tunga fordonstvättar samt renar vatten för industrin på ett unikt sätt. Vår styrka ligger i att hjälpa kunder att skapa lönsamma affärer både för dem och miljön. Att jobba på Westmatic ger dig möjligheten att utvecklas inom ett internationellt företag då vi finns på marknaden inom Norden, USA, Kanada och Australien. Eftersom Westmatic växer behöver vi nu stärka kapaciteten på vår tekn... Visa mer
Om Westmatic
Westmatic utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för tunga fordonstvättar samt renar vatten för industrin på ett unikt sätt. Vår styrka ligger i att hjälpa kunder att skapa lönsamma affärer både för dem och miljön.
Att jobba på Westmatic ger dig möjligheten att utvecklas inom ett internationellt företag då vi finns på marknaden inom Norden, USA, Kanada och Australien.
Eftersom Westmatic växer behöver vi nu stärka kapaciteten på vår teknikavdelning. Vi söker därför dig som vill arbeta med projektering och konstruktion.


Om tjänsten
Tjänsten som projektör innebär att du projekterar kundanpassade system med befintliga produkter och komponenter. Men också att du ibland jobbar med nykonstruktion och förbättring av befintliga konstruktioner, samt skapar lösningar enligt kundens behov och önskemål. Detta gör att varje uppdrag blir unikt och variationen stor.
I rollen som projektör ingår projektering i kundprojekt och projektkonstruktion. Du behöver vara driven och kunna förena kvalitet med kostnadseffektiva lösningar.
En av fördelarna med att arbeta hos oss är att du kommer att ingå i ett härligt team med mycket kunskap och erfarenhet. Vi arbetar tätt tillsammans och stöttar varandra i en dynamisk miljö.


Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk högskoleexamen eller yrkeshögskoleexamen som projektör, byggingenjör eller maskiningenjör, alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Erfarenhet av projektering eller Bygg-/VA-/VVS-konstruktion och vana att arbeta i 3D-modelleringsprogram är ett stort plus. Meriterande är om du tidigare arbetat med programvaror från Autodesk så som Revit, Inventor och Autocad.
Som person behöver du vara strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du trivs med frihet under ansvar och strävar ständigt efter att utveckla det du arbetar med. För att lyckas i rollen förväntas du kunna ta ut svängarna för att komma på bra lösningar, samtidigt som du behöver veta hur man håller sig inom ramarna för projektet och tillverkningsbarheten. Du behöver känna dig trygg i att använda din kreativitet och initiativförmåga för att kunna komma med nya angreppssätt på utmaningar.
Eftersom Westmatic levererar tvättutrustning globalt krävs att du förutom svenska, är bra på att utrycka dig på engelska i både tal och skrift.
Din placering kommer att vara på vårt huvudkontor i Arvika men du behöver även ha möjlighet att vid behov resa i tjänsten. Du kommer att ha flexibla arbetstider och möjlighet att själv planera din arbetstid. Du kommer att rapportera till Teknikchef och Projektledare som även dem är placerade i Arvika.


Ansök
Låter beskrivningen intressant? Välkommen med din ansökan senast den 5 juni. Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.
Har du några frågor gällande jobbet är du välkommen att kontakta Teknikchef Martin Nordahl via kontaktuppgifterna nedan. Visa mindre

Vi söker en resande ventilationstekniker

Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa! Vår resa startade för ungefär ett år sen och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet. Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag och bostadsrättsföreningar vid behov... Visa mer
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa!
Vår resa startade för ungefär ett år sen och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet.
Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag och bostadsrättsföreningar vid behov. Som resande ventilationstekniker utgår du hemifrån med hela landet som arbetsplats.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av rensning av imkanaler, frånluftskanaler och FTX. Du utgår hemifrån och ditt huvudsakliga arbetsområde är Värmland med omnejd samt hela Sverige vid behov.
Du kommer att ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt under stort eget ansvar. Du har god fysik och gillar att arbeta med kroppen.
Att du är noggrann, professionell och effektiv är egenskaper som vi värdesätter högt samtidigt som du brinner för nöjda kunder. Du kommer ha en hel del kundkontakt så du behöver trivas i en service-roll och ha en god social förmåga.
Kravet är ett B-körkort, sedan ordnar vi resten.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av ventilationsarbete såsom montering, service och rensning av ventilationssystem och därmed vet vad som krävs av dig i tjänsten. OVK behörighet är en fördel.
Tillsättning sker omgående.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker Konstruktörer

VIMA är ett Byggkonstruktionsföretag som bildades 2017 med kontor i Arvika. Vi utför byggnadskonstruktioner för industrier, hotell och flerbostadshus i både Sverige och Norge. Vi projekterar alla våra konstruktioner i 3D. Våra kunder växer och många nya kunder efterfrågar våra tjänster därför söker vi nu ytterligare konstruktörer. Vårt mål är att leverera enkla och användbara lösningar även i de mest komplexa projekten. Intresserad? Kontakta Dennis F... Visa mer
VIMA är ett Byggkonstruktionsföretag som bildades 2017 med kontor i Arvika.
Vi utför byggnadskonstruktioner för industrier, hotell och flerbostadshus i både Sverige och Norge. Vi projekterar alla våra konstruktioner i 3D.

Våra kunder växer och många nya kunder efterfrågar våra tjänster därför söker vi nu ytterligare konstruktörer.

Vårt mål är att leverera enkla och användbara lösningar även i de mest komplexa projekten.


Intresserad? Kontakta
Dennis Forsberg
[email protected]
070-335 25 01 Visa mindre

Konstruktör - Poolwater

Har du arbetat några år som konstruktör eller är du snart färdig byggingenjör och är nyfiken på yrket? Kanske har du hamnat i ett spår där du inte längre utmanas eller utvecklas och börjar känna att det är dags för något nytt? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan till oss på Poolwater. För hos oss kommer du både utmanas och få möjligheten att utvecklas inom ditt yrkesområde. Våra projekt är komplexa vilket kommer ställa krav på dig som konstruktör... Visa mer
Har du arbetat några år som konstruktör eller är du snart färdig byggingenjör och är nyfiken på yrket? Kanske har du hamnat i ett spår där du inte längre utmanas eller utvecklas och börjar känna att det är dags för något nytt? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan till oss på Poolwater. För hos oss kommer du både utmanas och få möjligheten att utvecklas inom ditt yrkesområde. Våra projekt är komplexa vilket kommer ställa krav på dig som konstruktör att våga tänka nytt och vara lösningsorienterad!

Om tjänsten

Våra projekt varierar i längd, djup och bredd, ibland är vi med från start när byggande skapas och i andra fall kommer vi in i en befintlig byggnad. Det viktigaste är dock alltid att vi tar fram den bästa lösningen till våra kunder utifrån de ramar som finns. Därför behöver du förstå vad beställaren önskar för att kunna omsätta det i både montage - och prefabritningar i CAD. Förutom att ta fram ovan ritningar kommer du även arbeta med kalkylering, ta fram underlag för materialbeställningar och utveckla tekniska lösningar internt.

Om dig

För att trivas i den här rollen behöver du arbeta både noggrant och metodiskt, vi tror att du har lätt för att kommunicera och ditt intresse för teknik smittar av sig på dina kollegor. Du behöver ha en utbildning som byggingenjör och det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är också meriterande om du har erfarenhet från verkstads-, stål-, VVS- eller processindustrin.

Vi arbetar i Solidworks, vilket såklart underlättar om du också gjort men har du erfarenhet av andra system ser vi inte det som något problem. Bara du har viljan att lära dig något nytt! För att lyckas i rollen krävs ett nära samarbete med övriga funktioner internt på Poolwater och vi lägger därför stor vikt på din samarbetsförmåga och initiativförmåga.

Om oss

Poolwater AB grundades 1983 och är idag en av de ledande i branschen inom pooler och reningsanläggningar av kommunala badanläggningar, spaanläggningar och wellnessanläggningar. Vi är en komplett leverantör och genomför allt från planeringsskede till invigning. Vi ser lösningen när andra ser problem, det gör oss unika!

För oss är det såklart viktigt att du trivs och därför erbjuder vi dig en arbetsplats med god gemenskap och en bra arbetsmiljö så att du kan prestera som bäst. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.

Om processen

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 18 april. I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Linette von Bargen på 073-504 22 64. Visa mindre

Anbudsingenjör - Poolwater

Är du en byggnadsingenjör med ett tekniskt intresse? Nu söker Poolwater i Arvika en engagerad anbudingenjör som vill bli en del av deras team! Om tjänsten I rollen som anbudingenjör hos oss kommer du vara spindeln i nätet och få ett helhetsansvar för att ta fram och sammanställa företagets anbud på projekt och servicearbeten. Anbuden kan involvera allt från enklare renovering/komplettering till nybyggnationer som simhall, utomhusbad eller hotellanläggnin... Visa mer
Är du en byggnadsingenjör med ett tekniskt intresse? Nu söker Poolwater i Arvika en engagerad anbudingenjör som vill bli en del av deras team!

Om tjänsten

I rollen som anbudingenjör hos oss kommer du vara spindeln i nätet och få ett helhetsansvar för att ta fram och sammanställa företagets anbud på projekt och servicearbeten. Anbuden kan involvera allt från enklare renovering/komplettering till nybyggnationer som simhall, utomhusbad eller hotellanläggning. Du som anbudingenjör för även dialogen med samtliga parter i projekten så som kunder, andra entreprenörer och leverantörer. I rollen som anbudsingenjör har du även stöd i ditt arbete från företagets olika avdelningar inom försäljning, service, projektledning, projektering, konstruktion, styr- och regler, elkonstruktion, inköp och ekonomi.

Om dig

Vi ser att du som person är lyhörd med en kapacitet för att ständigt se och jobba mot förbättringar. Du har en tydlig kommunikation och en god analytisk förmåga och har lätt för att hitta vägar framåt. Vi tror även att du har ett tekniskt intresse och är ekonomisk kunnig. Du kan läsa och förstå ritningar och är en engagerad och drivande kollega som tycker om att jobba i projekt med såväl kollegor som externa parter.

Vi ser gärna att du är byggnadsingenjör. Det är meriterande med några års erfarenhet inom en liknande roll inom byggbranschen men inget krav.

Om oss
Poolwater AB grundades 1983 och är idag en av de ledande i branschen inom pooler och reningsanläggningar av kommunala badanläggningar, spaanläggningar och wellnessanläggningar. Vi är en komplett leverantör och genomför allt från planeringsskede till invigning. Vi ser lösningen när andra ser problem, det gör oss unika!

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefonnummer 070-220 62 60 samt Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Sista ansökningsdag är måndag den 28e februari. Visa mindre

Serviceprojektledare ventilation, Caverion - Arvika

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Är du intresserad av teknik och letar efter... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig!

Till vår filial i Arvika söker vi nu en ambitiös och framåtriktad serviceprojektledare med inriktning ventilation som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, ventilation, el och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra där du kommer att bli en viktig nyckelperson.

Dina arbetsuppgifter

Som serviceprojektledare på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder och medarbetare. Du kommer med erfarenhetsmässiga och-/eller beräknande lösningar inom ventilation, styr- och regler samt energi. Vidare gör du gör även kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

I rollen ingår även:

• Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
• Planera och organisera serviceprojekt
• Driva anläggningsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar
• Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
• Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer
• Utföra ekonomisk uppföljning
• Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning

Din bakgrund

• Teknisk gymnasieutbildning
• Meriterande om du har en högskole- eller YH (KY) utbildning inom ventilation, projektledarutbildning
• Erfarenhet av projektledning inom drift, teknisk förvaltning eller entreprenad
• Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik och erfarenhet av teknisk försäljning
• Erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt
• Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander, tel. 073-081 74 04 eller mail [email protected] alt. servicechef Johan Brunzell tel. 0703-41 77 53 eller mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 18 april 2022.
OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceprojektledare ventilation Arvika

Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig! Till vår filial i Arvika söker vi nu en ambitiös och framåtriktad serviceprojektledare med inriktning ventilation som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, ventilation, el och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en... Visa mer
Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig!

Till vår filial i Arvika söker vi nu en ambitiös och framåtriktad serviceprojektledare med inriktning ventilation som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, ventilation, el och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra där du kommer att bli en viktig nyckelperson.

Dina arbetsuppgifter
Som serviceprojektledare på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder och medarbetare. Du gör även kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

I rollen ingår även:

* Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
* Planera och organisera serviceprojekt
* Driva anläggningsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar
* Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
* Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer
* Utföra ekonomisk uppföljning
* Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning

Din bakgrund

* Teknisk gymnasieutbildning
* Meriterande om du har en högskole- eller YH (KY) utbildning inom ventilation, projektledarutbildning
* Erfarenhet av projektledning inom drift, teknisk förvaltning eller entreprenad
* Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik och erfarenhet av teknisk försäljning
* Erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt
* Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer

Kort om Caverion - Building performance
När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Caverion med Jefferson Wells. För ytterligare information kontaktar du rekryteringskonsult Ulrica Berg Persson, 070,7799085. Du lämnar din ansökan till denna tjänst via jeffersonwells.se med bifogat CV och personligt brev.

Din ansökan vill vi ha senaste den 6 mars 2022.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceprojektledare ventilation, Caverion - Arvika

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Är du intresserad av teknik och letar efter... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig!

Till vår filial i Arvika söker vi nu en ambitiös och framåtriktad serviceprojektledare med inriktning ventilation som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, ventilation, el och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra där du kommer att bli en viktig nyckelperson.

Dina arbetsuppgifter

Som serviceprojektledare på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder och medarbetare. Du gör även kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

I rollen ingår även:

• Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
• Planera och organisera serviceprojekt
• Driva anläggningsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar
• Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
• Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer
• Utföra ekonomisk uppföljning
• Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning

Din bakgrund

• Teknisk gymnasieutbildning
• Meriterande om du har en högskole- eller YH (KY) utbildning inom ventilation, projektledarutbildning
• Erfarenhet av projektledning inom drift, teknisk förvaltning eller entreprenad
• Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik och erfarenhet av teknisk försäljning
• Erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt
• Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander, tel. 073-081 74 04 eller mail [email protected] alt. servicechef Johan Brunzell tel. 0703-41 77 53 eller mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 6 mars 2022.
OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektör

Om Westmatic Westmatic utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för tunga fordonstvättar samt renar vatten för industrin på ett unikt sätt. Vår styrka ligger i att hjälpa kunder att skapa lönsamma affärer både för dem och miljön. Att jobba på Westmatic ger dig möjligheten att utvecklas inom ett internationellt företag då vi finns på marknaden inom Norden, USA, Kanada och Australien. Eftersom Westmatic växer behöver vi nu stärka kapaciteten på vår tek... Visa mer
Om Westmatic
Westmatic utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för tunga fordonstvättar samt renar vatten för industrin på ett unikt sätt. Vår styrka ligger i att hjälpa kunder att skapa lönsamma affärer både för dem och miljön.
Att jobba på Westmatic ger dig möjligheten att utvecklas inom ett internationellt företag då vi finns på marknaden inom Norden, USA, Kanada och Australien.
Eftersom Westmatic växer behöver vi nu stärka kapaciteten på vår teknikavdelning. Vi söker därför dig som vill arbeta med projektering och konstruktion.

Om tjänsten
Tjänsten som projektör innebär att du projekterar kundanpassade system med befintliga produkter och komponenter. Men också att du ibland jobbar med nykonstruktion och förbättring av befintliga konstruktioner, samt skapar lösningar enligt kundens behov och önskemål. Detta gör att varje uppdrag blir unikt och variationen stor.
I rollen som projektör ingår projektering i kundprojekt och projektkonstruktion. Du behöver vara driven och kunna förena kvalitet med kostnadseffektiva lösningar.
En av fördelarna med att arbeta hos oss är att du kommer att ingå i ett härligt team med mycket kunskap och erfarenhet. Vi arbetar tätt tillsammans och stöttar varandra i en dynamisk miljö.


Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk högskoleexamen eller yrkeshögskoleexamen som projektör, byggingenjör eller maskiningenjör, alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Ett krav är att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom projektering och/eller VA-/VVS-konstruktion och vana att arbeta i 3D-modelleringsprogram. Meriterande är om du tidigare arbetat med programvaror från Autodesk så som Revit, Inventor och Autocad.
Som person behöver du vara strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du trivs med frihet under ansvar och strävar ständigt efter att utveckla det du arbetar med. För att lyckas i rollen förväntas du kunna ta ut svängarna för att komma på bra lösningar, samtidigt som du behöver veta hur man håller sig inom ramarna för projektet och tillverkningsbarheten. Du behöver känna dig trygg i att använda din kreativitet och initiativförmåga för att kunna komma med nya angreppssätt på utmaningar.
Eftersom Westmatic levererar tvättutrustning globalt krävs att du förutom svenska, är bra på att utrycka dig på engelska i både tal och skrift.
Din placering kommer att vara på vårt huvudkontor i Arvika men du behöver även ha möjlighet att vid behov resa i tjänsten. Du kommer att ha flexibla arbetstider och möjlighet att själv planera din arbetstid. Du kommer att rapportera till Teknikchef och Projektledare som även dem är placerade i Arvika.


Ansök
Låter beskrivningen intressant? Välkommen med din ansökan senast den 28 februari. Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Skicka din ansökan till: [email protected]
Har du några frågor gällande jobbet, kontakta Martin Nordahl på 0570-72 76 96 eller via mejl: [email protected] Visa mindre

Karlstad: Projektchef inom mark och anläggning

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att va... Visa mer
Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.
Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.
Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.
Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län Visa mindre

Serviceprojektledare ventilation, Caverion - Arvika

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Är du intresserad av teknik och letar efter... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig!

Till vår filial i Arvika söker vi nu en ambitiös och framåtriktad serviceprojektledare med inriktning ventilation som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, ventilation, el och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra där du kommer att bli en viktig nyckelperson.

Dina arbetsuppgifter

Som serviceprojektledare på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder och medarbetare. Du gör även kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

I rollen ingår även:

• Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
• Planera och organisera serviceprojekt
• Driva anläggningsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar
• Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
• Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer
• Utföra ekonomisk uppföljning
• Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning

Din bakgrund

• Teknisk gymnasieutbildning
• Meriterande om du har en högskole- eller YH (KY) utbildning inom ventilation, projektledarutbildning
• Erfarenhet av projektledning inom drift, teknisk förvaltning eller entreprenad
• Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik och erfarenhet av teknisk försäljning
• Erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt
• Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander, tel. 073-081 74 04 eller mail [email protected] alt. servicechef Johan Brunzell tel. 0703-41 77 53 eller mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 24 januari 2022.
OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare - Poolwater

Om tjänsten Som vår nya Projektledare kommer du ha det totala ansvaret för genomförandet av våra leveransprojekt, till hands finns självklart vår projektchef, teknisk chef samt montageledare, som kommer stötta och hjälpa dig för att komma in i arbetet så snabbt som möjligt. Att ha det totala ansvaret innebär att du kommer leda projekten framåt utifrån projektbudget och tidplan, kommunicera med beställare och underentreprenörer, arbeta med analyser och se t... Visa mer
Om tjänsten
Som vår nya Projektledare kommer du ha det totala ansvaret för genomförandet av våra leveransprojekt, till hands finns självklart vår projektchef, teknisk chef samt montageledare, som kommer stötta och hjälpa dig för att komma in i arbetet så snabbt som möjligt. Att ha det totala ansvaret innebär att du kommer leda projekten framåt utifrån projektbudget och tidplan, kommunicera med beställare och underentreprenörer, arbeta med analyser och se till att projekten blir lönsamma. Du kommer att styra projekten tillsammans med Projekterings- och Montageledare samt vara spindeln i nätet gällande ekonomisk kommunikation mellan huvudkontoret, beställare, platschef och entreprenör. Du rapporterar ekonomin i dina projekt löpande till vårt interna vinstavräkningsprogram.

Som ansvarig behöver även du vara ute på plats på site för att föra dialog med platschef och andra externa parter. Detta kräver därför att du har en god förhandlingsvana och vågar stå upp för ditt. Vi räknar med att du kommer att vara ungefär 50 procent ute hos kund och 50 procent på kontoret, därför behöver du tycka om samt ha möjlighet att resa.

Om dig
Vi söker en engagerad person med intresse för komplexa kundprojekt. Du tycker om att arbeta i projektform och har lätt för att se lösningar på problem. För att trivas i rollen ser vi helst att du har erfarenhet inom projektledning från byggbranschen, om du är byggnadsingenjör i grunden är det ett plus. Du som inte har detta men som har likvärdig erfarenhet får gärna söka också, är du rätt kandidat kommer vi att lära upp dig. Det krävs en god förståelse för siffror och ekonomi för att förstå och behärska vad som driver lönsamhet i våra projekt. Till sist behöver du ha datakunskaper i Word, Excel och Asta Project Planner (eller liknande) samt kunskap kring ABT.

Som person är du drivande, social och har lätt för att ta in och analysera ny information. Du tycker om att arbeta i högt tempo, är strukturerad och ansvarsfull för projektets alla delar. Du tycker om att påverka och göra skillnad och har ett balanserat och tryggt sätt som bygger förtroende hos andra människor.

Vi erbjuder ett mycket självständigt arbete med väl inarbetade rutiner i ett marknadsledande företag inom vår nisch.

Om oss
Byggföretaget Poolwater AB grundades 1983 och är idag en av de ledande i branschen inom pooler och reningsanläggningar av kommunala badanläggningar, spaanläggningar och wellnessanläggningar. Vi är en komplett leverantör och genomför allt från planeringsskede till invigning. Vi ser lösningen när andra ser problem, det gör oss unika!

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefonnummer 070-220 62 60 samt Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Sista ansökningsdag är onsdag den 2 februari 2022.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Projektledare - Tigbro

Om tjänsten Som vår nya Projektledare kommer du ha ansvaret över att leda kundprojekt och andra tekniska projekt som skapar effektivitet och lönsamhet i verksamheten. Du kommer vara med och utveckla våra interna arbetssätt och processer kring projektarbete för att vi ska kunna bli ännu bättre och nå nya höjder i våra leveranser. Du kommer driva arbetet och genomförandet av våra leveransprojekt tillsammans med projektmedlemmar. Vilket innebär att du har an... Visa mer
Om tjänsten
Som vår nya Projektledare kommer du ha ansvaret över att leda kundprojekt och andra tekniska projekt som skapar effektivitet och lönsamhet i verksamheten. Du kommer vara med och utveckla våra interna arbetssätt och processer kring projektarbete för att vi ska kunna bli ännu bättre och nå nya höjder i våra leveranser.

Du kommer driva arbetet och genomförandet av våra leveransprojekt tillsammans med projektmedlemmar. Vilket innebär att du har ansvaret att leda projekten framåt utifrån tidplan, kommunicerar med beställare och underentreprenörer, arbetar med analyser och ser till att projekten blir lönsamma. I tjänsten kommer du även jobba med att upprätta modeller och ritningar för olika typer av prefabricerade badrum.

Om dig
Som person är du drivande, social och har lätt för att ta in ny information. Du tycker om att påverka och göra skillnad samt har ett balanserat och tryggt sätt att vara som bygger förtroende hos andra människor.

Vi söker en engagerad person med intresse för komplexa kundprojekt. Du tycker om att arbeta i projektform och har lätt för att se lösningar på problem. Om du har erfarenhet från produktionsnära arbete och arbete som innehållit stort eget ansvar, ser vi det som mycket positivt. En intressant bakgrund kan vara ledande arbete från bygg- och industribranschen.

Du har lätt för att sätta dig in i nya system och har erfarenhet av ERP-system tidigare, gärna från Monitor. Vi önskar även att du har erfarenhet av att ha ritat och designat i CAD-program tidigare.

Om oss
Tigbro AB är ett familjeföretag som grundades 1948. År 2010 genomgick verksamheten ett generationsskifte och två entreprenörer tog över företaget. År 2020 förvärvade Poplanäs Invest AB aktiemajoriteten i bolagaget och därmed är dem nu huvudägare av Tigbro AB. Den nuvarande ägarstrukturen gör det möjligt att fortsätta vår tillväxtresa.

Tigbro AB tillverkarar prefabricerade badrum och produkten är helt egenutvecklad. Våra kunder finns i Norge och Sverige. Tigbro AB befinner sig i otrolig tillväxtresa som kommer fortsätta framöver då även marknaden är under stark tillväxt. Vi är för närvarande ca 80 anställda och budgeterar att omsätta ca 150 mkr.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck 070 594 72 77 eller Josefine Appel 076-017 40 25.

Välkommen med din ansökan senast 29 oktober. Visa mindre

Projektledare - Tigbro

Om tjänsten Som vår nya Projektledare kommer du ha ansvaret över att leda kundprojekt och andra tekniska projekt som skapar effektivitet och lönsamhet i verksamheten. Du kommer vara med och utveckla våra interna arbetssätt och processer kring projektarbete för att vi ska kunna bli ännu bättre och nå nya höjder i våra leveranser. Du kommer driva arbetet och genomförandet av våra leveransprojekt tillsammans med projektmedlemmar. Vilket innebär att du har an... Visa mer
Om tjänsten
Som vår nya Projektledare kommer du ha ansvaret över att leda kundprojekt och andra tekniska projekt som skapar effektivitet och lönsamhet i verksamheten. Du kommer vara med och utveckla våra interna arbetssätt och processer kring projektarbete för att vi ska kunna bli ännu bättre och nå nya höjder i våra leveranser.

Du kommer driva arbetet och genomförandet av våra leveransprojekt tillsammans med projektmedlemmar. Vilket innebär att du har ansvaret att leda projekten framåt utifrån tidplan, kommunicerar med beställare och underentreprenörer, arbetar med analyser och ser till att projekten blir lönsamma. I tjänsten kommer du även jobba med att upprätta modeller och ritningar för olika typer av prefabricerade badrum.

Om dig
Som person är du drivande, social och har lätt för att ta in ny information. Du tycker om att påverka och göra skillnad samt har ett balanserat och tryggt sätt att vara som bygger förtroende hos andra människor.

Vi söker en engagerad person med intresse för komplexa kundprojekt. Du tycker om att arbeta i projektform och har lätt för att se lösningar på problem. Om du har erfarenhet från produktionsnära arbete och arbete som innehållit stort eget ansvar, ser vi det som mycket positivt. En intressant bakgrund kan vara ledande arbete från bygg- och industribranschen.

Du har lätt för att sätta dig in i nya system och har erfarenhet av ERP-system tidigare, gärna från Monitor. Vi önskar även att du har erfarenhet av att ha ritat och designat i CAD-program tidigare.

Om oss
Tigbro AB är ett familjeföretag som grundades 1948. År 2010 genomgick verksamheten ett generationsskifte och två entreprenörer tog över företaget. År 2020 förvärvade Poplanäs Invest AB aktiemajoriteten i bolagaget och därmed är dem nu huvudägare av Tigbro AB. Den nuvarande ägarstrukturen gör det möjligt att fortsätta vår tillväxtresa.

Tigbro AB tillverkarar prefabricerade badrum och produkten är helt egenutvecklad. Våra kunder finns i Norge och Sverige. Tigbro AB befinner sig i otrolig tillväxtresa som kommer fortsätta framöver då även marknaden är under stark tillväxt. Vi är för närvarande ca 80 anställda och budgeterar att omsätta ca 150 mkr.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck 070 594 72 77 eller Josefine Appel 076-017 40 25.

Välkommen med din ansökan senast 29 oktober. Visa mindre

Underhållsingenjör

Volvo CE Arvika söker underhållsingenjör Vi befinner oss i en spännande tid för vår bransch och ser fram emot att välkomna en ny underhållsingenjör till vår anläggning i Arvika. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och sporras av att arbeta med människor. Känner du igen dig, sök tjänsten redan idag! Din roll Som Underhållsingenjör hos oss är du drivande i den tekniska utvecklingen på fabriken. Med hjälp av ditt kunnade och kompetens är... Visa mer
Volvo CE Arvika söker underhållsingenjör


Vi befinner oss i en spännande tid för vår bransch och ser fram emot att välkomna en ny underhållsingenjör till vår anläggning i Arvika. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och sporras av att arbeta med människor. Känner du igen dig, sök tjänsten redan idag!


Din roll
Som Underhållsingenjör hos oss är du drivande i den tekniska utvecklingen på fabriken. Med hjälp av ditt kunnade och kompetens är du med och säkerställer fabrikens förmåga att leverera produkter med höga krav på säkerhet, kvalitet samt användarvänlighet.


Arbetet innebär även att skapa och utveckla arbetsmetoder för att kunna säkra en hög tillgänglighet i fabrikens produktionsanläggningar, samtidigt som du koordinerar och ansvarar för aktuella underhållsprojekt på fabriken. Du är en del av Underhållsavdelningens teknikgrupp och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att leda verksamheten framåt.


Du kommer till en grupp människor som tycker om att ha roligt på jobbet! Vi respekterar varandra och använder oss av våra olikheter, erfarenheter och kompetenser för att utveckla vårt team.


Vem är du?
Vi ser att du är nyfiken och intresserad av både tekniken samt i högsta grad människan som brukare. Du har viljan att utmana dig och dina kollegor till att göra saker bättre, genom att exempelvis föregå med gott exempel i ditt dagliga arbete som underhållsingenjör. Du tror på att gott samarbete är nyckeln till framgång och att vi tillsammans kommer bygga världens bästa fabrik.


Önskvärda kvalifikationer
Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper
Praktisk erfarenhet från industri, gärna inom underhållssfären
Goda kunskaper i svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande
Erfarenhet av Lean Production och/ eller annat förändringsarbeteÄr du nyfiken och vill veta mer, tveka inte att kontakta oss!
Anders Olsson, Head of Maintenance, 073-765 64 05
Åsa Öberg, HR Business Partner, 016-201 92 25


Facklig företrädare:
Lars Olsson, Unionen 073-765 63 19


Skriftlig ansökan:
Via violin och brassring
Sista ansökningsdag: 2022-01-16


Vi hanterar ansökningarna löpande så är du intresserad, sök redan idag!


Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida. Visa mindre

Vägarbetare till Svevia med placering i Arvika

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom drift och underhåll till vårt härliga team i Västra Värmland. Du kommer vara placerad i Arvika men arbeta inom hela driftområdet i Västra Värmland. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Vill du dela väg med oss? Om uppdraget... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom drift och underhåll till vårt härliga team i Västra Värmland. Du kommer vara placerad i Arvika men arbeta inom hela driftområdet i Västra Värmland. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Vill du dela väg med oss?

Om uppdraget som vägarbetare

Är du intresserad att sköta och underhålla vägar så är detta tjänsten för dig. Arbetet består huvudsakligen i drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter så som lättare asfaltsåtgärder, skyltarbeten, slåtter och slyröjning under sommartid och snö- samt halkbekämpning under vintern. Utöver det så utför vi ständigt väginspektion för att upptäcka brister och planera samt genomföra åtgärder - allt för att skapa trygga och säkra vägar för våra medborgare. Det gör att du som vägarbetare i Svevia har sommar- och vinterberedskap i din tjänst.

Tjänsten är på heltid med placering i Arvika med start enligt överenskommelse. Normal arbetstid är mån-fre 07:00-16:00. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?

I vårt arbete att utveckla både vår arbetsgrupp och verksamhet så är du viktig för oss, därför värdesätter vi dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har förmågan att driva och planera ditt arbete självständigt, är engagerad och har viljan att lära och utvecklas inom Svevia och vägbranschen. Du värdesätter och bidrar till en god stämning och värnar om en bra arbetsmiljö samt hög säkerhet. Vi tror att du har en relevant gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet inom entreprenadbranschen med inriktning mot drift och underhåll alternativt anläggningsarbeten. Körkort C samt YKB är ett krav.

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Ansökan och information

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta rekryterande Platschef Peter Engelbrektsson tfn 010-4581219. Ansök senast 25 oktober, urvalet går vi igenom löpande så vänta inte med att söka! Fackliga företrädare nås via Svevias växel, tfn 08-404 1000.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Projektledare - Tigbro

Om tjänsten Som vår nya Projektledare kommer du ha ansvaret över att leda kundprojekt och andra tekniska projekt som skapar effektivitet och lönsamhet i verksamheten. Du kommer vara med och utveckla våra interna arbetssätt och processer kring projektarbete för att vi ska kunna bli ännu bättre och nå nya höjder i våra leveranser. Du kommer driva arbetet och genomförandet av våra leveransprojekt tillsammans med projektmedlemmar. Vilket innebär att du har an... Visa mer
Om tjänsten
Som vår nya Projektledare kommer du ha ansvaret över att leda kundprojekt och andra tekniska projekt som skapar effektivitet och lönsamhet i verksamheten. Du kommer vara med och utveckla våra interna arbetssätt och processer kring projektarbete för att vi ska kunna bli ännu bättre och nå nya höjder i våra leveranser.

Du kommer driva arbetet och genomförandet av våra leveransprojekt tillsammans med projektmedlemmar. Vilket innebär att du har ansvaret att leda projekten framåt utifrån tidplan, kommunicerar med beställare och underentreprenörer, arbetar med analyser och ser till att projekten blir lönsamma. I tjänsten kommer du även jobba med att upprätta modeller och ritningar för olika typer av prefabricerade badrum.

Om dig
Som person är du drivande, social och har lätt för att ta in ny information. Du tycker om att påverka och göra skillnad samt har ett balanserat och tryggt sätt att vara som bygger förtroende hos andra människor.

Vi söker en engagerad person med intresse för komplexa kundprojekt. Du tycker om att arbeta i projektform och har lätt för att se lösningar på problem. Om du har erfarenhet från produktionsnära arbete och arbete som innehållit stort eget ansvar, ser vi det som mycket positivt. En intressant bakgrund kan vara ledande arbete från bygg- och industribranschen.

Du ha lätt för att sätta dig in i nya system och har erfarenhet av ERP-system tidigare, gärna från Monitor. Vi önskar även att du har erfarenhet av att ha ritat och designat i CAD-program tidigare.

Om oss
Tigbro AB är ett familjeföretag som grundades 1948. År 2010 genomgick verksamheten ett generationsskifte och två entreprenörer tog över företaget. År 2020 förvärvade Poplanäs Invest AB aktiemajoriteten i bolagaget och därmed är dem nu huvudägare av Tigbro AB. Den nuvarande ägarstrukturen gör det möjligt att fortsätta vår tillväxtresa.

Tigbro AB tillverkarar prefabricerade badrum och produkten är helt egenutvecklad. Våra kunder finns i Norge och Sverige. Tigbro AB befinner sig i otrolig tillväxtresa som kommer fortsätta framöver då även marknaden är under stark tillväxt. Vi är för närvarande ca 80 anställda och budgeterar att omsätta ca 150 mkr.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck 070 594 72 77 eller Josefine Appel 076-017 40 25.

Välkommen med din ansökan senast 29 oktober. Visa mindre

Vi söker en resande ventilationstekniker

Ansök    Okt 18    Dash Group AB    Ventilationstekniker
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa! Vår resa har precis startat och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet. Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag vid behov. Som resande ventilationstekniker utgår... Visa mer
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa!
Vår resa har precis startat och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet.
Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag vid behov. Som resande ventilationstekniker utgår du hemifrån med hela landet som arbetsplats.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av rensning av imkanaler, frånluftskanaler och FTX.
Du kommer att ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt under stort eget ansvar. Du har god fysik och gillar att arbeta med kroppen.
Att du är noggrann, professionell och effektiv är egenskaper som vi värdesätter högt samtidigt som du brinner för nöjda kunder. Du kommer ha en hel del kundkontakt så du behöver trivas i en serviceroll och ha en god social förmåga.
Kravet är ett B-körkort, sedan ordnar vi resten.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av ventilationsarbete såsom montering, service och rensning av ventilationssystem och därmed vet vad som krävs av dig i tjänsten.
Tillsättning sker omgående.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ventilationsmontörer till Cantrade Ventilation AB

Inledning: Cantrade Ventilation utökar sin styrka med ventilationsmontörer! Har du ett tekniskt intresse och gillar att bygga så passar denna tjänst dig!    Information om tjänsten Professionals Nord söker för Cantrade Ventilation AB räkning en ventilationsmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cantrade Ventilation AB under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska... Visa mer
Inledning:
Cantrade Ventilation utökar sin styrka med ventilationsmontörer! Har du ett tekniskt intresse och gillar att bygga så passar denna tjänst dig! 

 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Cantrade Ventilation AB räkning en ventilationsmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cantrade Ventilation AB under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo Lloyd önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

 

 

Arbetsuppgifter
Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Som ventilationsmontör hos vår kund arbetar du alltid tillsammans med minst en kollega i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt olika kunder. Arbetet sker främst ute på projekt runt om i Sverige så du som söker bör trivas med resor i tjänsten.

• Installation och montering av anläggningar inom ventilation
• Att vara delaktig i förbättringsarbeten

Vi söker dig som:
Som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller ett tekniskt intresse. B-körkort är ett krav då resor är en stor del i tjänsten och bil ingår i tjänsten. 

Om du har lift och fallskyddsutbildning är det meriterande för denna tjänst. 

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

 

START: Omgående 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Arvika 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Hantverkare, målning

Ansök    Aug 23    Skärskog Fastigheter    Målare
Skärskog Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag med ca 50 lägenheter i Arvika. Vi söker nu hantverkskunnig person för lägenhetsrenovering, främst målning och tapetsering. Vi söker dig som är noggrann, självgående och ansvarstagande. Körkort är en fördel. Arbetet är mestadels centralt i Arvika. Omfattning ca 20%. Visa mer
Skärskog Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag med ca 50 lägenheter i Arvika. Vi söker nu hantverkskunnig person för lägenhetsrenovering, främst målning och tapetsering. Vi söker dig som är noggrann, självgående och ansvarstagande. Körkort är en fördel. Arbetet är mestadels centralt i Arvika. Omfattning ca 20%. Visa mindre

Snickare

Nu söker vi en snickare med start omgående. Som person ser vi att du är självständig och har ett driv i ditt arbetssätt. Det är ett plus om du har utbildning inom bygg men är inget krav om du har erfarenhet som snickare. Möjlighet till goda utvecklingsmöjligheter finns. B-körkor är ett krav. Grund språkkunskaper i svenska och/eller engelska. Lön enligt överenskommelse baserat på din kompetens och personliga driv. För mer info om tjänsten kontakta oss på ... Visa mer
Nu söker vi en snickare med start omgående. Som person ser vi att du är självständig och har ett driv i ditt arbetssätt. Det är ett plus om du har utbildning inom bygg men är inget krav om du har erfarenhet som snickare. Möjlighet till goda utvecklingsmöjligheter finns.
B-körkor är ett krav.
Grund språkkunskaper i svenska och/eller engelska.
Lön enligt överenskommelse baserat på din kompetens och personliga driv.


För mer info om tjänsten kontakta oss på 0738041735 eller [email protected] Visa mindre

Karlstad: Projektchef inom mark och anläggning

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att va... Visa mer
Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.
Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.
Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.
Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län Visa mindre

Vi söker en erfaren ventilationstekniker

Ansök    Jun 22    Dash Group AB    Ventilationstekniker
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa! Vår resa har precis startat och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet. Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag vid behov. Ditt arbetsområde kommer främst att va... Visa mer
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa!
Vår resa har precis startat och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet.
Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag vid behov. Ditt arbetsområde kommer främst att vara Värmland och du utgår hemifrån. Men det förekommer även resor i tjänsten där du jobbar över hela Sverige då vi har kunder i hela landet.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av rengöring av imkanaler, frånluftskanaler och FTX.
Du kommer att ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt under stort eget ansvar. Du har god fysik och gillar att arbeta med kroppen.
Att du är noggrann, professionell och effektiv är egenskaper som vi värdesätter högt samtidigt som du brinner för nöjda kunder. Du kommer ha en hel del kundkontakt så du behöver trivas i en serviceroll och ha en god social förmåga.
Kravet är ett B-körkort, sedan ordnar vi resten.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av ventilationsarbete såsom montering, service och rengöring av ventilationssystem och därmed vet vad som krävs av dig i tjänsten.
Tillsättning sker omgående.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Yrkesarbetare

Ansök    Jun 8    PEAB Sverige AB    Träarbetare/Snickare
Inom Peab Värmland är vi allbyggare. Dvs vi jobbar med allt från nyproduktion av bostäder, skolor, badhus, rotrenoveringar till byggservice. Vi är i dag 165 kompetenta yrkesarbetare men behöver bli fler. I detta fall flera yrkesarbetare i Västra Värmland med yrkesbevis i antingen trä eller betong. Placeringsort kan vara Arvika, Årjäng och Åmål. Som yrkesabetare har du en viktig roll att utföra de uppgifter som ryms inom ramen för respektive projekt vi åta... Visa mer
Inom Peab Värmland är vi allbyggare. Dvs vi jobbar med allt från nyproduktion av bostäder, skolor, badhus, rotrenoveringar till byggservice. Vi är i dag 165 kompetenta yrkesarbetare men behöver bli fler. I detta fall flera yrkesarbetare i Västra Värmland med yrkesbevis i antingen trä eller betong. Placeringsort kan vara Arvika, Årjäng och Åmål.

Som yrkesabetare har du en viktig roll att utföra de uppgifter som ryms inom ramen för respektive projekt vi åtar oss som utförare. Vi söker dig som har en blick för jobbet och yrkesstolthet. Du utför jobbet effektivt och med hög kvalitet i fokus då du förstår att ett nöjd kund kommer tillbaka.

Ett krav är att du har körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du innehar alla eller något av certifikaten säkra lyft, mobila arbetsplattformar, ställning, heta arbeten samt arbete med personligt fallskydd.

Vi rekryterar löpande varför tjänsterna kan tillsättas innan annonseringstiden löpt ut. Tveka därför inte att skicka oss din ansökan så snart du kan!

Vi undanber oss rekryterings- och annonssäljare! Visa mindre

Mark- och gatuingenjör

Ansök    Maj 26    Arvika kommun    Markingenjör
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Samhällsbyggnad är en del av Kommunledningsstaben i Arvika kommun och ansvarar för kommunens detalj- och översiktsplanering, markfrågor, utveckling av exploateringsområden, övergripande miljöutveckling, gatu- och trafikfrågor samt kart- och GIS-verksamhet. Vi söker nu en ny kolleg... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Samhällsbyggnad är en del av Kommunledningsstaben i Arvika kommun och ansvarar för kommunens detalj- och översiktsplanering, markfrågor, utveckling av exploateringsområden, övergripande miljöutveckling, gatu- och trafikfrågor samt kart- och GIS-verksamhet.

Vi söker nu en ny kollega till vårt team på 14 medarbetare. Arbetsuppgifter
Som mark- och gatuingenjör hos oss kommer du har en beställarroll gentemot det kommunala bolaget för drift och mindre projekt i gatumark. Du arbetar även långsiktigt och strategiskt i din planeringsroll inom infrastrukturutbyggnad och trafik. Du har ett ekonomiansvar för drift och reinvesteringar i gatumark. Budget och uppföljning är två viktiga verktyg för dig, för att få både den löpande driften att fungera och den långsiktiga planeringen. 

Förutom kontakt med vårt kommunala bolag, så är du vår kontaktperson gentemot myndigheter som t.ex. trafikverket och transportstyrelsen. Kontakterna gäller bland annat bidragsansökningar, gemensamma frågor kring trafik, gatumark, väg och lokala trafikföreskrifter.

Hos oss blir du en viktig del av helheten och inom Samhällsbyggnad. Du är den personen vid enheten som ger stöd till dina kollegor i den fysiska planeringen i frågor gällande trafik och gata, men även till vår mark- och exploateringsingenjör i frågor gällande nyttjanderätter, grävtillstånd, föreskrifter, exploatering av och investering i gatumark m.m. Tillsammans med dina kollegor får ni helheten att fungera. Ni tar hjälp av varandra och delar med er av era erfarenheter och kompetenser inom teamet.

Möjlighet till att delvis arbeta på distans finns.

Kvalifikationer
Du har en relevant eftergymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom samhällsbyggnad, trafik, gata och/eller mark. För att genomföra och utföra dina arbetsuppgifter, ställs kravet att du har B-körkort. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom gata och mark och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Som person är du strukturerad och du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är självgående och tar ansvar för att driva dina uppgifter vidare och har en god förmåga att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Du kan beskriva händelsekedjor och konsekvenser och har en övergripande koll på läget samtidigt som du kikar med ena ögat mot horisonten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Då du i ditt arbete bland annat kommer att ansvara för myndighetskontakter krävs en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift. 

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Erfaren projektledare inom VA ledningsnät

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Teknik i Väst är en del av Arvika kommunkoncern och vi har cirka 150 medarbetare. Vi är ett resursbolag för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommuner. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna elnät, fjärrvärme o... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Teknik i Väst är en del av Arvika kommunkoncern och vi har cirka 150 medarbetare.

Vi är ett resursbolag för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommuner. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna elnät, fjärrvärme och kraft för Arvika samt driften av fiber för Arvika och Årjängs nät.

Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Arvika, Eda och Årjäng.

Teknisk stab har ca 20 medarbetare och utgör stödfunktion inom bland annat projektledning, projektering, utredning, upphandling, juridik, miljö samt kart- och mättjänster. Vi behöver komplettera vår grupp med en erfaren projektledare inom VA ledningsnät.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare kommer du vara ansvarig för ett antal spännande anläggningsprojekt, främst inom VA ledningsnät. Med stöd av kollegor och externa resurser driver du projektet från idéstadiet tills allt är klart. Det kan innebära att göra förstudier, kostnadskalkyler, sköta myndighetskontakter, upphandla konsulter och entreprenörer och sedan vara beställarens representant i deras uppdrag. Du planerar och leder dina projekt och ansvarar för tidplan, ekonomi, uppföljning och rapportering.

Kvalifikationer
Du har en teknisk eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning och gärna en högskole- eller civilingenjörsutbildning med relevant inriktning. Du ska vara väl insatt i entreprenadjuridik och har du utbildning i BAS P och BAS U är det meriterande.

Du har tidigare arbetat som projektledare för anläggningsprojekt inom VA ledningsnät. Om du också arbetat med upphandling enligt LOU, kontroll och besiktning är det meriterande.

Som person är du strukturerad och du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är självgående och tar ansvar för att driva dina uppgifter och projekt vidare och du har en god förmåga att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Då du i ditt arbete bland annat kommer att ansvara för myndighetskontakter och skriva förfrågningsunderlag krävs en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift. 

Möjlighet till att delvis arbeta på distans finns.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Anläggningsarbetare med inriktning mot rörläggning

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Teknik i Väst är en del av Arvika kommunkoncern och vi har cirka 150 medarbetare. Beskrivning Vi är ett resursbolag för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommuner. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna elnät, ... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Teknik i Väst är en del av Arvika kommunkoncern och vi har cirka 150 medarbetare.

Beskrivning
Vi är ett resursbolag för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommuner. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna elnät, fjärrvärme och kraft för Arvika samt driften av fiber för Arvika och Årjängs nät.

Med kompetens och framåtanda skapar våra medarbetare kundnytta och bidrar till ett hållbart samhälle – för ett levande, modernt och väl fungerande Västvärmland. Hos oss gör varje medarbetare skillnad och är en resurs vi gärna satsar på.

Nu söker vi en anläggningsarbetare med inriktning mot rörläggning till vårt team på enheten VA/Anläggning. På VA/Anläggning samt enheten Ledningsnät arbetar 12 personer med renovering, nybyggnation av VA och gata samt underhåll av befintligt ledningsnät.

Placeringsort är Arvika men arbete kan komma att utföras i både Eda och Arvika.Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av renovering och underhåll av befintligt ledningsnät samt nybyggnad av VA/gata. Beredskapstjänstgöring ingår i arbetet. Kvalifikationer
Du har treårig gymnasieutbildning från bygg o anläggning eller motsvarande. Om du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och från arbete med rörläggning alternativt VVS-branschen så är det meriterande. Erfarenhet från kommunal anläggningsverksamhet är positivt.

Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra och du är med och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett kundfokus, är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du är flexibel och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi förutsätter att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift och att du har viss datorvana. B körkort erfordras. BE-körkort är meriterande. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Anläggningsarbetare till Glava Grävtjänst

Ansök    Mar 3    Qtym AB    Väg-och anläggningsarbetare
Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats och har nu ca 10 anställda med stor kompetens och erfarenhet. Maskinparken uppdateras ständigt med moderna och miljögodkända maskiner. Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i mellansverige. Just nu söker vi en anläggningsarbetare till Glava Grävtjänst. Har du alltid varit intresserad av att jobba inom anläggningsbranschen? Lockar jobbet som anläggningsarbe... Visa mer
Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats och har nu ca 10 anställda med stor kompetens och erfarenhet.

Maskinparken uppdateras ständigt med moderna och miljögodkända maskiner. Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i mellansverige.

Just nu söker vi en anläggningsarbetare till Glava Grävtjänst.

Har du alltid varit intresserad av att jobba inom anläggningsbranschen? Lockar jobbet som anläggningsarbetare extra mycket? Hos oss värderar vi intresse och engagemang högt.

Vi tror att du i jobbet ser möjligheter och är lösningsorienterad. Du får ta eget ansvar och gillar kontakter med människor. I rollen förekommer kundkontakt och kontakter med leverantörer och du strukturerar upp projektet vid behov.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av yrket
• Erfarenhet av laser och ritningsläsning
• Intresse av yrket

Som person tror vi att du är flexibel, lojal och ansvarstagande. Du förstår att du har en stor del i att göra kunderna nöjda och gör alltid ditt bästa. Du ser förbättringar och kommer med förslag till sådana om det behövs. Du är noggrann och har ett engagemang för yrket. Vi är även ett glatt gäng som jobbar tillsammans idag så vi tror att du även är en glad person som bidrar med fortsatt god stämning till gänget.

Övrigt

Det här är en anställning som startar som bemanning 6 månader via Qtym. Efter det finns goda möjligheter att bli anställd hos Glava Grävtjänst. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Att ligga borta på jobb förekommer.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterare Joanna Andersson, 070-5668877 alt [email protected] eller affärsområdesansvarig Jan Hallenberg 076-4953182 alt [email protected] Visa mindre

Arvika: Projektchef inom mark och anläggning

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att va... Visa mer
Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.
Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.
Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.
Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län Visa mindre

Grävmaskinist till Glava Grävtjänst

Ansök    Mar 3    Qtym AB    Grävmaskinförare
Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats och har nu ca 10 anställda med stor kompetens och erfarenhet. Maskinparken uppdateras ständigt med moderna och miljögodkända maskiner. Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i mellansverige. Har du alltid varit intresserad av att jobba inom anläggningsbranschen? Lockar jobbet som grävmaskinist extra mycket? Just nu söker vi en grävmaskinist till Glava Grävtj... Visa mer
Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats och har nu ca 10 anställda med stor kompetens och erfarenhet.

Maskinparken uppdateras ständigt med moderna och miljögodkända maskiner. Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i mellansverige.

Har du alltid varit intresserad av att jobba inom anläggningsbranschen? Lockar jobbet som grävmaskinist extra mycket?

Just nu söker vi en grävmaskinist till Glava Grävtjänst. Hos oss värderar vi intresse och engagemang högt.

I jobbet kommer du jobba med vanligt förekommande uppgifter till grävprojekt.

Vi tror att du i jobbet ser möjligheter och är lösningsorienterad. Du får ta eget ansvar och gillar kontakter med människor. I rollen förekommer kundkontakt och kontakter med leverantörer och du strukturerar upp projektet vid behov.

Kvalifikationer

• Förarbevis för grävmaskin
• Utbildning, gärna bygg och anläggningsprogrammet
• Intresse av yrket

Meriterande

• Erfarenhet som grävmaskinist
• GPS vana

Som person tror vi att du är flexibel, lojal och ansvarstagande. Du förstår att du har en stor del i att göra kunderna nöjda och gör alltid ditt bästa. Du ser förbättringar och kommer med förslag till sådana om det behövs. Du är noggrann och har ett engagemang för yrket. Vi är även ett glatt gäng som jobbar tillsammans idag så vi tror att du även är en glad person som bidrar med fortsatt god stämning till gänget.

Övrigt

Det här är en anställning som startar som bemanning 6 månader via Qtym. Efter det finns goda möjligheter att bli anställd hos Glava Grävtjänst. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Att ligga borta på jobb förekommer.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterare Joanna Andersson, 070-5668877 alt [email protected] eller affärsområdesansvarig Jan Hallenberg 076-4953182 alt [email protected] Visa mindre

PE-svetsare - Poolwater

Ansök    Feb 15    Libäck & Co AB    VVS-montör
Poolwater söker nu drivna och flexibla montörer med erfarenheter av svetsning av PE-rör (Polyeten svetsning). Vi arbetar periodvis i högt tempo, framför allt när premiärdoppet närmar sig! Detta kräver att vi är på plats vid byggena och det är därför en förutsättning att du ser charmen i att vara på resande fot under veckorna. Du, tillsammans med ditt team kommer utgå från vårt kontor i Arvika och sen ta er ut till våra projekt, som finns i både Sverige oc... Visa mer
Poolwater söker nu drivna och flexibla montörer med erfarenheter av svetsning av PE-rör (Polyeten svetsning).

Vi arbetar periodvis i högt tempo, framför allt när premiärdoppet närmar sig! Detta kräver att vi är på plats vid byggena och det är därför en förutsättning att du ser charmen i att vara på resande fot under veckorna. Du, tillsammans med ditt team kommer utgå från vårt kontor i Arvika och sen ta er ut till våra projekt, som finns i både Sverige och Norge.

Om dig
För att lyckas i rollen behöver du ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och ha erfarenhet av PE-svetsning. Du behöver trivas i att arbeta borta under veckorna och arbeta utomhus, i alla väder. Som person är du noggrann, ansvarsfull och driver självständigt ditt arbete framåt. Då det alltid är flera personer på byggena, har du även en god samarbetsförmåga.

För oss är det såklart viktigt att du trivs och därför erbjuder vi dig en arbetsplats med god gemenskap och en bra arbetsmiljö så att du kan prestera som bäst. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.

Om oss
Poolwater AB grundades 1983 och är idag en av de ledande i branschen inom pooler och reningsanläggningar av kommunala badanläggningar, spaanläggningar och wellnessanläggningar. Vi är en komplett leverantör och genomför allt från planeringsskede till invigning. Vi ser lösningen när andra ser problem, det gör oss unika!

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andrea Elfman på 073-5093866 eller Josefine Appel på 076 017 40 25. Visa mindre

Arbetsledare - Poolwater

Poolwater befinner sig i en stark tillväxtresa och behöver nu stärka upp teamet med nya kollegor! Vi söker bland annat dig som vill arbeta som arbetsledare hos oss och som är redo att axla ansvaret över våra projekt ute på byggena. För oss är det såklart viktigt att du trivs och därför erbjuder vi dig en arbetsplats med god gemenskap och en bra arbetsmiljö så att du kan prestera som bäst. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utve... Visa mer
Poolwater befinner sig i en stark tillväxtresa och behöver nu stärka upp teamet med nya kollegor! Vi söker bland annat dig som vill arbeta som arbetsledare hos oss och som är redo att axla ansvaret över våra projekt ute på byggena. För oss är det såklart viktigt att du trivs och därför erbjuder vi dig en arbetsplats med god gemenskap och en bra arbetsmiljö så att du kan prestera som bäst. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.

Om tjänsten
Som arbetsledare hos oss kommer du ha platsansvar för montaget ute på våra byggen. Vilket innebär att du leder och fördelar det dagliga arbetet för montörerna och har den dagliga kontakten med externa parter, som byggets platschef, beställare, leverantörer och övriga entreprenörer. Du håller även kontinuerlig kontakt med vår projektledare som har totalansvaret över projektet och som hjälper dig att koordinera i planering och ekonomi.

Vid mindre projekt deltar du själv i montagearbetet medan du i större projekt har en mer övergripande och strategisk roll. Förutom den planering som du sköter dagligen, har du även ansvar för vissa materialinköp, avrapportering och byggmöten och besiktningar.

Om dig
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har erfarenhet av liknande roll från byggbranschen. Du vet hur du på bästa sätt planera dagarna och hur du leder andra för att ta er framåt i projektet. Du är praktiskt lagd och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Att vara på resande fot är en icke-fråga då du tycker det är kul att få vara nära det som händer. Du släpper inte några lösa trådar och är en problemlösare av rang. Vidare behöver du ha en ekonomisk förståelse för att veta vad som driver lönsamheten i projekten och kunna göra dig förstådd på både svenska och engelska.

Om oss
Poolwater AB grundades 1983 och är idag en av de ledande i branschen inom pooler och reningsanläggningar av kommunala badanläggningar, spaanläggningar och wellnessanläggningar. Vi är en komplett leverantör och genomför allt från planeringsskede till invigning. Vi ser lösningen när andra ser problem, det gör oss unika!

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefonnummer 070-2206260 samt Andrea Elfman på 073-5093866.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montageledare för kunds räkning!

Som montageledare hos vår kund kommer du ha platsansvar för montaget ute på deras byggen. Vilket innebär att du leder och fördelar det dagliga arbetet för montörerna och har den dagliga kontakten med externa parter, som byggets platschef, beställare, leverantörer och övriga entreprenörer. Du håller även kontinuerlig kontakt med projektledare som har totalansvaret över projektet och som hjälper dig att koordinera i planering och ekonomi. Vid mindre projekt... Visa mer
Som montageledare hos vår kund kommer du ha platsansvar för montaget ute på deras byggen. Vilket innebär att du leder och fördelar det dagliga arbetet för montörerna och har den dagliga kontakten med externa parter, som byggets platschef, beställare, leverantörer och övriga entreprenörer. Du håller även kontinuerlig kontakt med projektledare som har totalansvaret över projektet och som hjälper dig att koordinera i planering och ekonomi.

Vid mindre projekt deltar du själv i montagearbetet medan du i större projekt har en mer övergripande och strategisk roll. Förutom den planering som du sköter dagligen, har du även ansvar för materialinköp, avrapportering, byggmöten och besiktningar.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har erfarenhet av liknande roll från byggbranschen. Du vet hur du på bästa sätt planera dagarna och hur du leder andra för att ta er framåt i projektet. Du är praktiskt lagd och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Att vara på resande fot är en icke-fråga då du tycker det är kul att få vara nära det som händer. Du släpper inte några lösa trådar och är en problemlösare av rang. Vidare behöver du ha en ekonomisk förståelse för att veta vad som driver lönsamheten i projekten och kunna göra dig förstådd på både svenska och engelska.

Du kommer utgå från Arvika och arbeta ute på fält, måndag till torsdag, på projekten runt om i Sverige.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefonnummer 070-2206260 eller Andrea Elfman på 073-5093866.

Urval sker löpande. Visa mindre

Plåtslagare till Arvika Plåt & Ventilation

Ansök    Nov 2    Qtym AB    Byggnadsplåtslagare
Arvika Ventilation & Service startades 1984. 2014 köptes verkstamheten upp Thomas Liljestrand och bytte då namn till Arvika Plåt och Ventilation AB. Företaget består av 5 st anställda inom plåt och ventilation. Arvika Plåt och Ventilation erbjuder även service och försäljning av filter och reservdelar. Arbetsområdet är hela Värmland och framförallt Arvika och Eda kommun. Vi jobbar mot både företag och privatpersoner. Är du en person som är stolt över di... Visa mer
Arvika Ventilation & Service startades 1984. 2014 köptes verkstamheten upp Thomas Liljestrand och bytte då namn till Arvika Plåt och Ventilation AB. Företaget består av 5 st anställda inom plåt och ventilation. Arvika Plåt och Ventilation erbjuder även service och försäljning av filter och reservdelar. Arbetsområdet är hela Värmland och framförallt Arvika och Eda kommun. Vi jobbar mot både företag och privatpersoner.

Är du en person som är stolt över ditt hantverk? Är du dessutom noggrann i ditt arbete? Då ska du söka tjänsten som plåtslagare hos Arvika Plåt och Ventilation.

Om tjänsten

Du kommer jobba med plåtslageri inom byggnadsplåt. I våra lokaler har vi maskiner där vi tillverkar plåtdetaljer efter beställning.

Din profil:
För att lyckas och trivas i tjänsten tror vi att du har några års erfarenhet av liknande arbete inom plåtbranschen samt utbildning inom plåtslageri. Du kommer att arbeta med allt vad arbetet innehåller i alla väder då arbetet sker året om. Vidare är det viktigt att du är bekväm och självgående i din roll.

Kvalifikationer:

• Tidigare erfarenhet som plåtslagare
• Gymnasieutbildning inom relevant område
• Körkort B

För tjänsten behöver du också vara serviceinriktad då det förekommer en del kundkontakt.

Anställningen är på heltid, med start som en bemanning 2-4 månader via Qtym 100%, placering Arvika.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se Vid frågor kontakta konsultchef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. [email protected] eller HR-administratör Joanna Andersson, 070-5668877, alt. [email protected] Visa mindre

Hantverkare till TH:s Trä & Betongslipning AB

Om företaget TH:S Trä & Betongslipning i Värmland AB har gedigen erfarenhet av de flesta typer av golv. Deras mål är att skapa kostnadseffektiva golv- och trapplösningar av hög kvalitet och finish för deras kunder. De är certifierade med väl utförda arbeten och nöjda kunder är en del av deras målbild. De är ett mindre företag med mycket varierande arbetsuppgifter och har nära kontakt med deras kunder. Dina arbetsuppgifter På TH:s kommer du få utföra sny... Visa mer
Om företaget
TH:S Trä & Betongslipning i Värmland AB har gedigen erfarenhet av de flesta typer av golv. Deras mål är att skapa kostnadseffektiva golv- och trapplösningar av hög kvalitet och finish för deras kunder. De är certifierade med väl utförda arbeten och nöjda kunder är en del av deras målbild.
De är ett mindre företag med mycket varierande arbetsuppgifter och har nära kontakt med deras kunder.


Dina arbetsuppgifter
På TH:s kommer du få utföra snygga och enkla trapprenoveringar, förnya gamla och slitna trä- & betonggolv med slipning och efterbehandling, golvläggning, sprutmålning samt köksmontage.


Din profil
Är du en riktig ”Handyman” som gillar känslan av att lämna ett snyggt hantverk efter sig. Att få möta kunderna och överträffa deras förväntan med service och väl utfört arbete?
Vi ser dig med erfarenhet av ett praktiskt yrke inom hantverk/bygg som uppskattar ett varierande arbete och kan arbeta självständigt med frihet under ansvar. Du ska vara flexibel, ha god fysik och att man är social och serviceinriktad. Du kommer att vara ansiktet utåt mot deras kunder. Noga med att passa tider och noggrann i utförandet av arbetet.

Krav:
Erfarenhet av liknande yrke eller motsvarande utbildning
Körkort med tillgång till egen bil.
Meriterande:
BE-körkort
Truckkort och Heta arbeten


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Senior Montageledare - Poolwater

Ansök    Dec 16    Libäck & Co AB    Arbetsledare, VVS
Poolwater befinner sig i en stark tillväxtresa och behöver nu stärka upp teamet med nya kollegor! Vi söker bland annat dig som vill arbeta som montageledare hos oss och som är redo att axla ansvaret över våra projekt ute på byggena. För oss är det såklart viktigt att du trivs och därför erbjuder vi dig en arbetsplats med god gemenskap och en bra arbetsmiljö så att du kan prestera som bäst. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utv... Visa mer
Poolwater befinner sig i en stark tillväxtresa och behöver nu stärka upp teamet med nya kollegor! Vi söker bland annat dig som vill arbeta som montageledare hos oss och som är redo att axla ansvaret över våra projekt ute på byggena. För oss är det såklart viktigt att du trivs och därför erbjuder vi dig en arbetsplats med god gemenskap och en bra arbetsmiljö så att du kan prestera som bäst. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.

Om tjänsten
Som montageledare hos oss kommer du ha platsansvar för montaget ute på våra byggen. Vilket innebär att du leder och fördelar det dagliga arbetet för montörerna och har den dagliga kontakten med externa parter, som byggets platschef, beställare, leverantörer och övriga entreprenörer. Du håller även kontinuerlig kontakt med vår projektledare som har totalansvaret över projektet och som hjälper dig att koordinera i planering och ekonomi.

Vid mindre projekt deltar du själv i montagearbetet medan du i större projekt har en mer övergripande och strategisk roll. Förutom den planering som du sköter dagligen med diverse resurser, representerar du även Poolwater i byggmöten.

Om dig
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har flera års erfarenhet av liknande roll från byggbranschen. Du vet hur du på bästa sätt planera dagarna och hur du leder andra för att ta er framåt i projektet. Du är praktiskt lagd och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Att vara på resande fot är en icke-fråga då du tycker det är kul att få vara nära det som händer. Du släpper inte några lösa trådar och är en problemlösare av rang. Vidare behöver du ha en ekonomisk förståelse för att veta vad som driver lönsamheten i projekten och kunna göra dig förstådd på både svenska och engelska.

Om oss
Poolwater AB grundades 1983 och är idag en av de ledande i branschen inom pooler och reningsanläggningar av kommunala badanläggningar, spaanläggningar och wellnessanläggningar. Vi är en komplett leverantör och genomför allt från planeringsskede till invigning. Vi ser lösningen när andra ser problem, det gör oss unika!

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefonnummer 070-2206260 samt Andrea Elfman på 073-5093866.

Välkommen med din ansökan senaste den 6/1. Visa mindre

Plåtslagare till Arvika Plåt och Ventilation

Ansök    Okt 6    Qtym AB    Byggnadsplåtslagare
Arvika Ventilation & Service startades 1984. 2014 köptes verkstamheten upp Thomas Liljestrand och bytte då namn till Arvika Plåt och Ventilation AB. Företaget består av 5 st anställda inom plåt och ventilation. Arvika Plåt och Ventilation erbjuder även service och försäljning av filter och reservdelar. Arbetsområdet är hela Värmland och framförallt Arvika och Eda kommun. Vi jobbar mot både företag och privatpersoner. Är du en person som är stolt över di... Visa mer
Arvika Ventilation & Service startades 1984. 2014 köptes verkstamheten upp Thomas Liljestrand och bytte då namn till Arvika Plåt och Ventilation AB. Företaget består av 5 st anställda inom plåt och ventilation. Arvika Plåt och Ventilation erbjuder även service och försäljning av filter och reservdelar. Arbetsområdet är hela Värmland och framförallt Arvika och Eda kommun. Vi jobbar mot både företag och privatpersoner.

Är du en person som är stolt över ditt hantverk? Är du dessutom noggrann i ditt arbete? Då ska du söka tjänsten som plåtslagare hos Arvika Plåt och Ventilation.

Om tjänsten

Du kommer jobba med plåtslageri inom byggnadsplåt. I våra lokaler har vi maskiner där vi tillverkar plåtdetaljer efter beställning.

Din profil:
För att lyckas och trivas i tjänsten tror vi att du har några års erfarenhet av liknande arbete inom plåtbranschen samt utbildning inom plåtslageri. Du kommer att arbeta med allt vad arbetet innehåller i alla väder då arbetet sker året om. Vidare är det viktigt att du är bekväm och självgående i din roll.

Kvalifikationer:

• Tidigare erfarenhet som plåtslagare
• Gymnasieutbildning inom relevant område
• Körkort B

För tjänsten behöver du också vara serviceinriktad då det förekommer en del kundkontakt.

Anställningen är på heltid, 100%, placering Arvika.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se Vid frågor kontakta konsultchef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. [email protected] eller HR-administratör Joanna Andersson, 070-5668877, alt. [email protected] Visa mindre

Ventilationstekniker till Arvika Plåt och Ventilation

Ansök    Okt 6    Qtym AB    Ventilationstekniker
Arvika Ventilation & Service startades 1984. 2014 köptes verkstamheten upp Thomas Liljestrand och bytte då namn till Arvika Plåt och Ventilation AB. Företaget består av 5 st anställda inom plåt och ventilation. Arvika Plåt och Ventilation erbjuder även service och försäljning av filter och reservdelar. Arbetsområdet är hela Värmland och framförallt Arvika och Eda kommun. Vi jobbar mot både företag och privatpersoner. Ventilationstekniker Vi söker just ... Visa mer
Arvika Ventilation & Service startades 1984. 2014 köptes verkstamheten upp Thomas Liljestrand och bytte då namn till Arvika Plåt och Ventilation AB. Företaget består av 5 st anställda inom plåt och ventilation. Arvika Plåt och Ventilation erbjuder även service och försäljning av filter och reservdelar. Arbetsområdet är hela Värmland och framförallt Arvika och Eda kommun. Vi jobbar mot både företag och privatpersoner.

Ventilationstekniker

Vi söker just nu efter en ventilationstekniker med placering i Arvika. Jobbet sker runtomkring i Värmland, men främst i Arvika och Eds kommun. Du kommer att jobba i ett litet arbetslag med god gemenskap och samarbete.

Vi söker efter ventilationstekniker med några av följande kunskaper:

• OVK-certifierad
• Styr/regler kunskap
• Luftinjustering
• Kyl-certifierad
• Att du har intresse av teknik

För tjänsten krävs också B-körkort.

Du är en är engagerad och serviceinriktad person. Kundkontakter är en viktig del i jobbet så ett trevligt bemötande mot kunder ser vi som en självklarhet.

Anställningen är på heltid, 100%, placering Arvika.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se Vid frågor kontakta konsultchef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. [email protected] eller HR-administratör Joanna Andersson, 070-5668877, alt. [email protected] Visa mindre

Ventilationstekniker till Arvika Plåt & Ventilation

Ansök    Nov 2    Qtym AB    Ventilationstekniker
Arvika Ventilation & Service startades 1984. 2014 köptes verkstamheten upp Thomas Liljestrand och bytte då namn till Arvika Plåt och Ventilation AB. Företaget består av 5 st anställda inom plåt och ventilation. Arvika Plåt och Ventilation erbjuder även service och försäljning av filter och reservdelar. Arbetsområdet är hela Värmland och framförallt Arvika och Eda kommun. Vi jobbar mot både företag och privatpersoner. Ventilationstekniker Vi söker just ... Visa mer
Arvika Ventilation & Service startades 1984. 2014 köptes verkstamheten upp Thomas Liljestrand och bytte då namn till Arvika Plåt och Ventilation AB. Företaget består av 5 st anställda inom plåt och ventilation. Arvika Plåt och Ventilation erbjuder även service och försäljning av filter och reservdelar. Arbetsområdet är hela Värmland och framförallt Arvika och Eda kommun. Vi jobbar mot både företag och privatpersoner.

Ventilationstekniker

Vi söker just nu efter en ventilationstekniker med placering i Arvika. Jobbet sker runtomkring i Värmland, men främst i Arvika och Eds kommun. Du kommer att jobba i ett litet arbetslag med god gemenskap och samarbete.

Vi söker efter ventilationstekniker med några av följande kunskaper:

• OVK-certifierad
• Styr/regler kunskap
• Luftinjustering
• Kyl-certifierad
• Att du har intresse av teknik

För tjänsten krävs också B-körkort.

Du är en är engagerad och serviceinriktad person. Kundkontakter är en viktig del i jobbet så ett trevligt bemötande mot kunder ser vi som en självklarhet.

Anställningen är på heltid, med start som en bemanning 2-4 månader via Qtym 100%, placering Arvika.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se Vid frågor kontakta konsultchef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. [email protected] eller HR-administratör Joanna Andersson, 070-5668877, alt. [email protected] Visa mindre

Kranförare till sågverk

Ansök    Jun 19    Adecco Sweden AB    Mobilkranförare
Om tjänsten Som kranförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att utföra lyftarbeten och transporter av timmerstockar. Du kommer att arbeta självständigt och själv ansvara för att hålla koll på din station. I den här tjänsten kommer du ha stor nytta av din virkeskunskap. Tjänsten är ett vikariat på minst 3 månader med start i augusti/september 2019. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Om dig Vi söker dig som tidigare ar... Visa mer
Om tjänsten
Som kranförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att utföra lyftarbeten och transporter av timmerstockar. Du kommer att arbeta självständigt och själv ansvara för att hålla koll på din station. I den här tjänsten kommer du ha stor nytta av din virkeskunskap. Tjänsten är ett vikariat på minst 3 månader med start i augusti/september 2019.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter som snabbt kan sätta dig in i arbetet. Du är ansvarstagande, lugn, logisk i ditt tänkande och har förmågan att driva saker självständigt. Då arbetet också innebär samarbete och arbete i olika grupper och team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera. Vidare tror vi att du är prestigelös och flexibel.

Viktigt för tjänsten är:
- Kranförarerfarenhet
- Säkerhetstänk

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Holm via Adecco 073-6847697 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
kranförare, industri, sågverk, virkeskunskap, Arvika, Edane, Värmland, Adecco Visa mindre

Drifttekniker inom energi - och mediaområdet

Om företaget Arvika Gjuteri har med de nya ägarna investerat sig till en lönsam och framgångsrik branschposition. För de 200 medarbetarna innebär det ny och mer avancerad teknik. Investeringarna finns framförallt inom områdena automation, energi och miljö och fler investeringar är planlagda för 2019. Har du kunskap inom energi- och mediaområdet och känner att du är driven och ambitiös? I så fall har du möjlighet att söka en spännande och utvecklande tekni... Visa mer
Om företaget
Arvika Gjuteri har med de nya ägarna investerat sig till en lönsam och framgångsrik branschposition. För de 200 medarbetarna innebär det ny och mer avancerad teknik. Investeringarna finns framförallt inom områdena automation, energi och miljö och fler investeringar är planlagda för 2019. Har du kunskap inom energi- och mediaområdet och känner att du är driven och ambitiös? I så fall har du möjlighet att söka en spännande och utvecklande teknikertjänst här nu.

Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker ingår du i underhållsavdelningen och arbetar med inriktning på fastighet och mediaunderhåll. Arbetstid dagtid. Tjänsten handlar om drift och underhåll av kyl- och värmesystem, processventilation, filteranläggningar, tryckluft samt fastighetsunderhåll. Du blir företagets nyckelkompetens i frågor rörande ovanstående anläggningar och får bland annat jobba med energieffektivisering och optimering av anläggningarna.


Din profil
Vi söker efter en person som har utbildning inom energi-, drift- eller VVS. Med fördel har du erfarenhet av projektledning och uppföljning av projekt. Om du vill utvecklas och lära dig nytt har du rätt personlighet för tjänsten. Arbetserfarenheter som vi eftersöker är till exempel drift av liknande anläggningar (gjuteri/smide/fastighet). Du har ett genuint intresse för driftoptimering, är självgående, initiativrik, flexibel och noggrann. Låter det här intressant – sök tjänsten eller kontakta någon av våra rekryterare om du har frågor. Tjänsten är en direktrekrytering. Industrisupport sköter rekryteringen och svarar på dina frågor. Välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet! Visa mindre

Driftchef, LJ Fastigheter i Arvika

Ansök    Sep 25    Adecco Sweden AB    Civilingenjör, bygg
Om tjänsten Som driftchef på LJ Fastigheter i Arvika kommer du få förmånen att ansvara för att planera och strukturera underhållsplaneringen avseende våra fastigheter. Du kommer att styra, leda och koordinera de olika projekten. Vidare får du genomföra upphandlingar av ramavtal med leverantörer och entreprenader. Här ingår också kort- och långsiktig budgetering. I denna roll arbetar du nära strategisk chef, ansvarig vaktmästare och ekonomiavdelningen. Du r... Visa mer
Om tjänsten
Som driftchef på LJ Fastigheter i Arvika kommer du få förmånen att ansvara för att planera och strukturera underhållsplaneringen avseende våra fastigheter. Du kommer att styra, leda och koordinera de olika projekten. Vidare får du genomföra upphandlingar av ramavtal med leverantörer och entreprenader. Här ingår också kort- och långsiktig budgetering. I denna roll arbetar du nära strategisk chef, ansvarig vaktmästare och ekonomiavdelningen. Du rapporterar till strategisk chef.

I din roll som driftchef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Projektledning
- Underhållsplanering av fastigheter
- Upphandlingar

Om dig
Du har en eftergymnasial utbildning, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper via yrkeslivet. Praktisk erfarenhet av liknande arbete är en förutsättning. Din bakgrund från fastighets- och byggbranschen kommer väl till pass och du ska ha en god känsla för fastigheter. Troligtvis har du erfarenhet av projektledning och har du dessutom en utbildning på området så är det meriterande.

Vidare ser vi att du är en person som har en administrativ förmåga och tycker om att planera, strukturera samt följa upp dina projekt. Du har dessutom en inre motor med en stark ambition att påverka, driva ditt arbete och företaget framåt. Självklart är du analytisk och har en naturlig fallenhet för problemlösning. Du ska trivas i ett företag med en entreprenöriell anda med hållbarhet som en av grundstenarna. Klappar ditt hjärta lite extra för just Arvika och ser möjligheterna till ortens utveckling? Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen till oss att vara med på vår resa i denna spännande fas!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LJ Fastigheter
LJ Fastigheter har verkat på marknaden sedan mer än 30 år tillbaka och förfogar över ca 600 lägenheter. Merparten av fastigheterna är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen i Arvika. I fastighetsbeståndet ingår även lokaler för tillverkningsindustri och lagring, samt affärslokaler med attraktiva lägen.

Verksamheten är på en spännande resa framåt där du har möjlighet att påverka, både ditt eget uppdrag och vårt erbjudande!

Vi är stolta över våra fina, moderna och fräscha lokaler.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2019-10-18. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Driftchef. Drift- och underhåll. Projektledare. Projektansvarig. Kalkylator. Underhållsansvarig. Fastighet. Bygg. LJ Fastigheter. Colonus AB. Adecco. Arvika. Visa mindre

Erfaren Arbetsledare till Serneke Bygg i Arvika

Ansök    Apr 18    Serneke    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du vara med på den spännande tillväxtresan tillsammans med Sveriges snabbast växande byggbolag? Är du driven och vill vara med att åstadkomma saker? Då är du välkommen till Serneke. Vi har nyligen etablerat oss i Värmland med kontor i Karlstad och har flera roliga projekt på gång. Till hösten kickar vi igång med en högstadieskola i Arvika och vi behöver dig som är erfaren Arbetsledare och som likt oss tror på ett arbetsklimat som främjar delaktighet ... Visa mer
Vill du vara med på den spännande tillväxtresan tillsammans med Sveriges snabbast växande byggbolag? Är du driven och vill vara med att åstadkomma saker? Då är du välkommen till Serneke.

Vi har nyligen etablerat oss i Värmland med kontor i Karlstad och har flera roliga projekt på gång. Till hösten kickar vi igång med en högstadieskola i Arvika och vi behöver dig som är erfaren Arbetsledare och som likt oss tror på ett arbetsklimat som främjar delaktighet och personligt engagemang. Att vi tillsammans skapar en miljö där människor vågar ifrågasätta och komma med idéer som i sin tur skapar möjligheter.


En nyckelroll i att driva och leda våra projekt framåt


Som arbetsledare hos oss har du en nyckelroll i att driva och leda våra projekt framåt. Du ansvarar för egna projekt tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer, där du kommer arbeta mot såväl kommuner som privatmarknad. Du arbetar tätt ihop med Platschef och är involverad både i det dagliga arbetet samt i den långsiktiga planeringen.I ditt arbete leder, planerar och fördelar du det dagliga arbetet samt följer upp att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål. I denna tjänst utgår du från vårt kontor i Karlstad men kommer i första hand vara placerad i vårt skolprojekt i Arvika.

Vi söker dig med några års erfarenhet som Arbetsledare

I skolprojektet i Arvika kommer vi behöva vara flera Arbetsledare och söker just nu dig som arbetat några år i byggproduktion och känner dig trygg i rollen som arbetsledare. För den här tjänsten kräver det således att du arbetat minst 3 år och är van att arbeta med bland annat arbetsberedningar, egenkontroller för yrkesarbetare, kontroll och uppföljning av god arbetsmiljö. Meriterande om du har en högskoleutbildning inom bygg. Körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare och trivs i rollen att leda och motivera andra i din omgivning. Du är initiativtagande och gillar variation samt vara med där det händer. Vi värdesätter din positiva attityd och att du är lösningsorienterad.


Vi erbjuder


Om du börjar arbeta hos oss så kommer du att märka att Serneke präglas av enkelhet och det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt. Du kommer vara med vid starten av vår etablering i Värmland och en central roll i projektet i Arvika. Dina erfarenheter och kunskap är viktiga och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans.

Information och ansökan


Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och personliga brev. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Anders Vikström, Platschef; [email protected] , 070445 50 93.

Sista ansökningsdag är måndag den 13 maj, men sök redan idag då urval sker löpande.


Om Serneke


Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsutveckling med drygt 1200 anställda. Bolaget grundades i Göteborg 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag. Engagerade medarbetare med en tydlig målbild och vision att utmana ledarna inom branschen är en av flera förklaringar till framgångarna.

Serneke är nästa generation bygg- och fastighetsutvecklingsbolag eftersom vi vågar tänka annorlunda och utmana normer. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Vill du vara med och bygga upp Nordens mest progressiva byggkoncern? - Då är det dig vi söker. Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Junior byggingenjör sökes till Poolwater i Arvika!

Om företaget Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från idé till premiärdopp, genom hela projektet med helt egen personal, utan att det slutar i ett magplask. Vi är marknadsledare inom hotell och spa och en av de störst inom kommunala simhallar. Poolwater omsätter 2019 45 MSEK med drygt 20 anställda. Dina arbetsuppgifter Tjänsten är en kombinerad 3D-konstruktör och Anbudsingenjör. Som konstruktör kommer du att hjälpa till att ta fra... Visa mer
Om företaget
Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från idé till premiärdopp, genom hela projektet med helt egen personal, utan att det slutar i ett magplask. Vi är marknadsledare inom hotell och spa och en av de störst inom kommunala simhallar.
Poolwater omsätter 2019 45 MSEK med drygt 20 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är en kombinerad 3D-konstruktör och Anbudsingenjör. Som konstruktör kommer du att hjälpa till att ta fram ritningsunderlag, rita detaljer och mindre projekt i SolidWorks. Som Anbudsingenjör kommer du att ta fram kalkylunderlag, flödesscheman, tekniska beskrivningar och beredningar för att sedan sammanställa en offert. Det handlar om skisser och priser för företagets olika badvattenreningssystem. Du kommer att ha kundkontakter och vara en viktig kugge mitt i hjärtat av verksamheten och du kommer in tidigt i projekten och har möjlighet att påverka och utveckla företagets lönsamhet. Du har tidigare utförda anläggningar att utgå ifrån, sedan bollar du med ditt team som består av två 3D-konstruktörer och en anbudsingenjör.

Din profil
Vi ser gärna att du är ingenjör inom bygg eller VVS. Du som inte lärt dig SolidWorks tidigare kommer att få utbildning, förutsatt att du har Revit eller liknande på grundnivå. Du har fördel av ett brett tekniskt kunnande samt förmågan att snabbt ta till dig nya utmaningar. Det innebär att du kan skaffa dig en övergripande bild av projektet. Meriterande är kännedom av applikationer för kalkyl, kostnadsstyrning, tidplaner och inköp samt leverantörskontakter. Det är också en fördel om du har kompetens inom Byggnadsinformationsmodellering, BIM. Detta är en instegstjänst och du kommer att erbjudas kontinuerlig utbildning för att kunna växa inom företaget. Du som är positiv, idérik, analytisk och målstyrd kommer att trivas bra i det här teamet.
• Byggteknisk bakgrund eller utbildning är ett krav
• Utbildning inom CAD-program är krav (Solid Works är meriterande)
• Utbildning inom program för kalkyl, kostnadsstyrning, tidplaner och inköp
• Förståelse av byggprocesser, entreprenadstruktur, kalkylering och kostnadsberäkning
• Kunskaper i dimensionerings- och flödesberäkningar
• Kompetens att läsa och förstå ritningar och bygghandlingar

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Energitekniker

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Beskrivning Arvika Fastighets AB är ett kommunalt bolag som äger och förvaltar cirka 180 000 kvadratmeter lokaler och 3000 bostäder runt om i Arvika Kommun. Sammanlagt är vi cirka 150 anställda som arbetar på Arvika Fast... Visa mer
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.
Beskrivning
Arvika Fastighets AB är ett kommunalt bolag som äger och förvaltar cirka 180 000 kvadratmeter lokaler och 3000 bostäder runt om i Arvika Kommun.

Sammanlagt är vi cirka 150 anställda som arbetar på Arvika Fastighets AB som har till uppgift att förvalta och underhålla Arvika kommuns fastigheter och bostäder.

Som medarbetare inom Arvika Fastighets AB värdesätter vi professionalism, delaktighet och engagemang. Vi strävar också efter att ta tillvara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet.

Arbetsuppgifter
Arvika Fastighets AB söker nu en driven energitekniker till avdelning Teknisk stab. Är du en engagerad projektledare med erfarenhet av att driva energi- och installationsfrågor kan detta vara ett jobb för dig!

I rollen som projektledare med inriktning energi arbetar du med vår underhållsplan och i det övergripande arbetet med att optimera energiförbrukningen i fastighetsbeståndet. Du planerar, samordnar och leder energiprojekt och utredningar av underhållsbehov i nära samarbete med Teknisk stab och bolagets förvaltare men med eget ansvar för dina projekts tidplan och budget. I uppdraget ingår även att samarbeta med kommunen och externa parter såsom myndigheter, konsulter, entreprenörer och andra leverantörer.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Inventera fastigheterna och komplettera underhållsplanen.
- Ta hand om och säkerställa att energideklarationer genomförs.
- Ta fram underlag på förbrukning av värme, vatten och el inför budget och prognos.
- Ta fram och driva energibesparingsprojekt.
- Ta fram underlag inför ROT och nyproduktion.
- Övervakning av köldmedia och utbyte av köldmedia i värmepumpar och kylanläggningar.
- Entreprenadupphandling och upphandlingar av serviceavtal enligt LOU.
- Bevaka myndighetskrav inom energi och miljöområdet.
- Driva en utveckling av optimeringen av fastigheternas energiförbrukning.
- Stöd till förvaltningen i övervakning av energiförbrukning samt vid akuta fel i framförallt värmesystemen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastighets-/byggbranschen. Rollen kräver att du har kompetens för att driva energi-, installations- och underhållsprojekt samt kunskaper inom entreprenadjuridik, PBL, LOU och byggarbetsmiljö. Självklart har du ett stort intresse för energi- och hållbarhetsfrågor, god branschkunskap såsom kunskap inom systemval för energisystem, energiutredningar, energikartläggningar, energideklarationer samt erfarenheter från OVK-besiktningar.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en engagerad, ansvarstagande och resultatinriktad kollega. För att lyckas i rollen som projektledare behöver du ha ett systematiskt arbetssätt och arbeta strukturerat med att kvalitetssäkra ärenden och utveckla effektiva rutiner. Du har god prioriteringsförmåga och kan värdera olika arbetsuppgifter utifrån vad som är viktigast för bolaget. Du har ett helhetsperspektiv och är duktig på att självständigt ta ansvar och driva många olika parallella processer. Då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt tror vi att du är förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Du har kanske en akademisk examen gärna med inriktning mot energi- och eller installationsteknik alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Utbildning inom entreprenadjuridik samt BAS P/U är önskvärt. Arbetet kräver att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska i tal och skrift samt att du har mycket god datorvana. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Villkor
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.Övrigt


Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

3D - konstruktör / Anbudsingenjör till byggföretaget Poolwater

Om företaget Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från idé till premiärdopp, genom hela projektet med helt egen personal, utan att det slutar i ett magplask. Vi är marknadsledare inom hotell och spa och en av de störst inom kommunala simhallar. Poolwater omsätter 2019 45 MSEK med drygt 20 anställda. Dina arbetsuppgifter Tjänsten är en kombinerad 3D-konstruktör och Anbudsingenjör. Som konstruktör kommer du att hjälpa till att t... Visa mer
Om företaget
Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från idé till premiärdopp, genom hela projektet med helt egen personal, utan att det slutar i ett magplask. Vi är marknadsledare inom hotell och spa och en av de störst inom kommunala simhallar.
Poolwater omsätter 2019 45 MSEK med drygt 20 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är en kombinerad 3D-konstruktör och Anbudsingenjör. Som konstruktör kommer du att hjälpa till att ta fram ritningsunderlag, rita detaljer och mindre projekt i SolidWorks. Som Anbudsingenjör kommer du att ta fram kalkylunderlag, flödesscheman, tekniska beskrivningar och beredningar för att sedan sammanställa en offert. Det handlar om skisser och priser för företagets olika badvattenreningssystem. Du kommer att ha kundkontakter och vara en viktig kugge mitt i hjärtat av verksamheten och du kommer in tidigt i projekten och har möjlighet att påverka och utveckla företagets lönsamhet. Du har tidigare utförda anläggningar att utgå ifrån, sedan bollar du med ditt team som består av två 3D-konstruktörer och en anbudsingenjör.

Din profil
Vi ser gärna att du är ingenjör inom bygg eller VVS. Du som inte lärt dig SolidWorks tidigare kommer att få utbildning, förutsatt att du har Revit eller liknande på grundnivå. Du har fördel av ett brett tekniskt kunnande samt förmågan att snabbt ta till dig nya utmaningar. Det innebär att du kan skaffa dig en övergripande bild av projektet. Meriterande är kännedom av applikationer för kalkyl, kostnadsstyrning, tidplaner och inköp samt leverantörskontakter. Det är också en fördel om du har kompetens inom Byggnadsinformationsmodellering, BIM. Detta är en instegstjänst och du kommer att erbjudas kontinuerlig utbildning för att kunna växa inom företaget. Du som är positiv, idérik, analytisk och målstyrd kommer att trivas bra i det här teamet.
• Byggteknisk bakgrund eller utbildning är ett krav
• Utbildning inom CAD-program är krav (Solid Works är meriterande)
• Utbildning inom program för kalkyl, kostnadsstyrning, tidplaner och inköp
• Förståelse av byggprocesser, entreprenadstruktur, kalkylering och kostnadsberäkning
• Kunskaper i dimensionerings- och flödesberäkningar
• Kompetens att läsa och förstå ritningar och bygghandlingar

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Ingenjör sökes till spännande uppdrag!

Är du en noggrann person med en teknisk ingenjörsutbildning? Vill du arbeta fritt och ta eget ansvar i det du gör? Om du dessutom har kunskap eller intresse för väg och järnväg är du personen vi söker. Sök tjänsten idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som järnvägsingenjör hos vår kund består dina arbetsuppgifter av informationshantering, där du kommer registrera information i databaser och skapande av tekniska ritningar mot järnvägar, vägar och s... Visa mer
Är du en noggrann person med en teknisk ingenjörsutbildning? Vill du arbeta fritt och ta eget ansvar i det du gör? Om du dessutom har kunskap eller intresse för väg och järnväg är du personen vi söker. Sök tjänsten idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som järnvägsingenjör hos vår kund består dina arbetsuppgifter av informationshantering, där du kommer registrera information i databaser och skapande av tekniska ritningar mot järnvägar, vägar och signaler.

Om företaget
Vår kund är ett snabbväxande teknikkonsultbolag inom framförallt väg och järnväg men även inom projektledning, verksamhetsutveckling och expertstöd. Vår kund arbetar långsiktigt och matchar behov med rätt kompetens och skapar effektiva lösningar. Som konsult hos vår kund har du chans att påverka dina arbetsvillkor och din egna utveckling. Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav
- Teknisk högskoleingenjör mot exempelvis GIS/väg och vatten.
- Körkort
- Svenska i tal och skrift

Meriterande krav:
- Civilingenjör
- Intresse för väg och järnväg
- Erfarenhet av elarbete

Personliga egenskaper:
- Självständig
- Ansvarstagande
- Högt driv


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Arvika
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8.00-17.00

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Visa mindre

Ingenjör sökes till spännande uppdrag!

Är du en noggrann person med en teknisk ingenjörsutbildning? Vill du arbeta fritt och ta eget ansvar i det du gör? Om du dessutom har kunskap eller intresse för väg och järnväg är du personen vi söker. Sök tjänsten idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som järnvägsingenjör hos vår kund består dina arbetsuppgifter av informationshantering, där du kommer registrera information i databaser och skapande av tekniska ritningar mot järnvägar, vägar och s... Visa mer
Är du en noggrann person med en teknisk ingenjörsutbildning? Vill du arbeta fritt och ta eget ansvar i det du gör? Om du dessutom har kunskap eller intresse för väg och järnväg är du personen vi söker. Sök tjänsten idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som järnvägsingenjör hos vår kund består dina arbetsuppgifter av informationshantering, där du kommer registrera information i databaser och skapande av tekniska ritningar mot järnvägar, vägar och signaler.

Om företaget
Vår kund är ett snabbväxande teknikkonsultbolag inom framförallt väg och järnväg men även inom projektledning, verksamhetsutveckling och expertstöd. Vår kund arbetar långsiktigt och matchar behov med rätt kompetens och skapar effektiva lösningar. Som konsult hos vår kund har du chans att påverka dina arbetsvillkor och din egna utveckling. Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav
- Teknisk högskoleingenjör mot exempelvis GIS/väg och vatten.
- Körkort
- Svenska i tal och skrift

Meriterande krav:
- Civilingenjör
- Intresse för väg och järnväg
- Erfarenhet av elarbete

Personliga egenskaper:
- Självständig
- Ansvarstagande
- Högt driv


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Arvika
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8.00-17.00

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Visa mindre