Lediga jobb som Barnskötare i Arvika

Se lediga jobb som Barnskötare i Arvika. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arvika som finns hos arbetsgivaren.

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 15    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan oc... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Barnskötare till Föräldrakooperativet förskolan Grodan

Krav Vi söker dig som har en barnskötarutbildning (gymnasial eller eftergymnasial) eller dokumenterad erfarenhet som barnskötare eller resurs i förskola. Har du erfarenhet av att arbeta med barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning är det extra meriterande och vi lägger stort fokus på personlig lämplighet. Om förskolan Grodan Förskolan är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Föräldrarna är engagerade i verksamheten genom schemal... Visa mer
Krav
Vi söker dig som har en barnskötarutbildning (gymnasial eller eftergymnasial) eller dokumenterad erfarenhet som barnskötare eller resurs i förskola. Har du erfarenhet av att arbeta med barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning är det extra meriterande och vi lägger stort fokus på personlig lämplighet.
Om förskolan Grodan
Förskolan är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Föräldrarna är engagerade i verksamheten genom schemalagda uppgifter i barngruppen och städning samt genom styrelseuppgifter. Du kommer att ingå i Grodans personalgrupp som består av sex personer med leg. förskollärare, pedagoger och en kock.
Grodan är belägen i en fantastisk skogsmiljö med en stor och inspirerande utegård och med skogen alldeles intill. Utomhuspedagogik och bra mat från grunden präglar verksamheten som idag omfattar 22 barn i åldrarna ett till sex år, fördelade på två avdelningar.
Om tjänsten
Vi söker dig som är barnskötare eller förskollärare alternativt har likvärdig utbildning eller erfarenhet. Du vill bidra till och delta i barnens utveckling genom lek och pedagogik. Du kan planera, genomföra, dokumentera, utvärdera samt utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga kollegor. Tjänsten är i första hand ett vikariat från oktober till och med sommaren 2024 med möjlighet till förlängning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- är positiv, lösningsfokuserad, flexibel och utvecklingsinriktad
- är en närvarande och trygg pedagog i mötet med barnen
- ser till barnens bästa i en helhet
- är kommunikativ och lägger vikt vid gott bemötande
- arbetar för att skapa goda relationer samt ett gott klimat bland barn, kollegor och föräldrar
- trivs med att arbeta i den flexibilitet som ett arbete i kooperativ både ger och kräver
Du behöver vara väl insatt i förskolans styrdokument och tycka om att arbeta för varje barns utveckling på förskolan. Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga med såväl personal som föräldrar samt personlig lämplighet.
Tillträde från 2023-10-09 eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2023-10-06. Notera att vi hanterar ansökningar löpande och att rekrytering därför kan ske tidigare.
I denna rekrytering har vi gjort vårt val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare till Föräldrakooperativet förskolan Grodan

Nu finns chansen att komma och jobba heltid hos oss på förskolan Grodan då en av våra anställda ska vara tjänstledig för studier de närmaste åren. Krav Vi söker dig som har en barnskötarutbildning (gymnasial eller eftergymnasial) eller dokumenterad erfarenhet som barnskötare. Om förskolan Grodan Förskolan Grodan är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Föräldrarna är engagerade i verksamheten genom schemalagda uppgifter i barngruppen ... Visa mer
Nu finns chansen att komma och jobba heltid hos oss på förskolan Grodan då en av våra anställda ska vara tjänstledig för studier de närmaste åren.
Krav
Vi söker dig som har en barnskötarutbildning (gymnasial eller eftergymnasial) eller dokumenterad erfarenhet som barnskötare.
Om förskolan Grodan
Förskolan Grodan är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Föräldrarna är engagerade i verksamheten genom schemalagda uppgifter i barngruppen och städning samt genom styrelseuppgifter. Du kommer att ingå i Grodans personalgrupp som består av sju personer med leg. förskollärare, pedagoger och en kock.
Grodan är belägen i en fantastisk skogsmiljö med en stor och inspirerande utegård och med skogen alldeles intill. Utomhuspedagogik och bra mat från grunden präglar verksamheten som idag omfattar 25 barn i åldrarna 1–6 år, fördelade på två avdelningar.
Om tjänsten
Tjänsten innebär pedagogiskt arbete i barngrupp, huvudsakligen i åldrarna 1–3 år. Du förväntas bidra till och delta i barnens utveckling genom lek och pedagogik. Du ska planera, genomföra, dokumentera, utvärdera samt utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga kollegor. Tjänsten är ett vikariat som till en början sträcker sig fram till sommaren 2024, men det finns goda förutsättningar till förlängning. Tillträde från 2024-02-12 eller enligt överenskommelse.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- har en barnskötarutbildning (gymnasial eller eftergymnasial) eller dokumenterad erfarenhet som barnskötare
- är positiv, lösningsfokuserad, flexibel och utvecklingsinriktad
- är en närvarande och trygg pedagog i mötet med barnen
- ser till barnens bästa i en helhet
- är kommunikativ och lägger vikt vid gott bemötande
- arbetar för att skapa goda relationer samt ett gott klimat bland barn, kollegor och föräldrar
- trivs med att arbeta i den flexibilitet som ett arbete i kooperativ både ger och kräver.
Du behöver känna till förskolans styrdokument och tycka om att arbeta för varje barns utveckling på förskolan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga med såväl personal som föräldrar.
Sista ansökningsdag: 2024-01-21 Notera att vi hanterar ansökningar löpande och att rekrytering därför kan ske tidigare.
I denna rekrytering har vi gjort vårt val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Dec 9    Arvika kommun    Barnskötare
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem? Beskrivning Vi söker nu barnskötare till våra förskolor inom Arvika kommun. Vi söker dig som vill arbeta i en förskola där trygghet, nyfikenhet, lust, lärande och glädje speglar verksamheten. Barnen i vår verksamhet har reellt inflytande över sin vardag och barnens lek och intres... Visa mer
Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?
Beskrivning

Vi söker nu barnskötare till våra förskolor inom Arvika kommun.

Vi söker dig som vill arbeta i en förskola där trygghet, nyfikenhet, lust, lärande och glädje speglar verksamheten. Barnen i vår verksamhet har reellt inflytande över sin vardag och barnens lek och intressen tas tillvara för att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

- vara delaktig i det pedagogiska arbetet.
- vara delaktig i att verksamheten dokumenteras, följs upp och utvärderas.
- arbeta för att varje barn och barngrupp får sina behov tillgodosedda.
- arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor och driva utvecklingen av förskolans verksamhet.
- tillsammans med övrig personal arbeta för att utveckla en tillitsfull relation mellan förskolans personal och barnens familjer.

Kvalifikationer

Du är utbildad barnskötare med minst 3 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument med fokus på målinriktat arbete. Att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete är naturligt för dig och du omsätter detta såväl i praktik som i teori. Som pedagog är du närvarande, arbetar för att skapa goda relationer samt ett gott klimat bland barn och kollegor. Vi söker dig som har god förmåga att se alla barn och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du är bra på att skapa tillitsfulla relationer med vårdnadshavare och tar initiativ till all förekommande kommunikation. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom tar del av andras. Att följa med i och ta del av förskolans utveckling inom IKT är en förutsättning för jobbet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänster

Vi söker barnskötare till förskolor i både ytterområden och innerstaden.

Läs mer om våra förskolor på www.arvika.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Arbeta med barn i hemmiljö

Vill du arbeta med en liten barngrupp i hemmiljö? Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får visats i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Du kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Många hyr även lokal som komplement till hemmet. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en ... Visa mer
Vill du arbeta med en liten barngrupp i hemmiljö?
Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får visats i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Du kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Många hyr även lokal som komplement till hemmet.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss. Vi söker dagbarnvårdare inom hela kommunen.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med. Ni skickar då in ansökan en och en, men anger under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.

Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.
- Är engagerad och lyhörd inför barnens olika behov.
- Du är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga.


Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Barnskötare sökes till Föräldrakooperativet förskolan Grodan

Krav Vi söker dig som har en barnskötarutbildning (gymnasial eller eftergymnasial) och/ eller erfarenhet som barnskötare och vi lägger stort fokus på personlig lämplighet. Om förskolan Grodan Förskolan är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Föräldrarna är engagerade i verksamheten genom schemalagda uppgifter i samband med mellis och städning samt genom uppgifter i exempelvis styrelsen. Du kommer att ingå i Grodans personalgrupp be... Visa mer
Krav
Vi söker dig som har en barnskötarutbildning (gymnasial eller eftergymnasial) och/ eller erfarenhet som barnskötare och vi lägger stort fokus på personlig lämplighet.

Om förskolan Grodan
Förskolan är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Föräldrarna är engagerade i verksamheten genom schemalagda uppgifter i samband med mellis och städning samt genom uppgifter i exempelvis styrelsen. Du kommer att ingå i Grodans personalgrupp bestående av sex personer med leg. förskollärare, pedagoger och en kock.

Grodan är belägen i en fantastisk skogsmiljö med en stor och inspirerande utegård och med skogen alldeles intill. Vi bedriver vår verksamhet i fastigheten Skogsvillan nära Arvika sjukhus. En utgångspunkt för vårt arbete är att: ”Allt som går att göra inne går också att göra ute!” Idag finns det 24 barn uppdelade på två avdelningar, i åldrarna ett till sex år. På Grodan lagas maten från grunden och vi har stort fokus på bra mat där barnen har stort medbestämmande.

Om tjänsten
Vi söker nu dig som är barnskötare, förskollärare eller som har annan likvärdig utbildning och med tidigare erfarenhet av att jobba som barnskötare och som vill lära och utveckla barnen genom lek och pedagogik. Du kommer i din roll på Grodan även få ansvar för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera samt utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga kollegor. Tjänsten är ett vikariat från januari till november 2022.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- är positiv, lösningsfokuserad, flexibel och utvecklingsinriktad
- är en närvarande och trygg pedagog i mötet med barnen
- ser till barnens bästa i en helhet
- är kommunikativ och lägger vikt vid gott bemötande
- arbetar för att skapa goda relationer samt ett gott klimat bland barn, kollegor och föräldrar
- trivs med att arbeta i den flexibilitet som ett arbete i kooperativ både ger och kräver

Du behöver vara väl insatt i förskolans styrdokument och tycka om att arbeta för varje barns utveckling på förskolan. Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga med såväl personal som föräldrar samt personlig lämplighet.

Tillträde från 2022-01-03 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2021-12-01. Notera att vi hanterar ansökningar löpande och att rekrytering därför kan ske tidigare.

I denna rekrytering har vi gjort vårt val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Barnskötare till Föräldrakooperativet Grodan

Krav Vi ser gärna att du har barnskötarutbildning (gymnasial eller eftergymnasial) eller erfarenhet som barnskötare och vi lägger stort fokus på personlig lämplighet. Om förskolan Grodan Förskolan är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Föräldrarna är engagerade i verksamheten genom schemalagda uppgifter i samband med mellis och städning samt genom styrelseuppgifter. Du kommer att ingå i Grodans personalgrupp bestående av sex perso... Visa mer
Krav
Vi ser gärna att du har barnskötarutbildning (gymnasial eller eftergymnasial) eller erfarenhet som barnskötare och vi lägger stort fokus på personlig lämplighet.

Om förskolan Grodan
Förskolan är ett föräldrakooperativ och drivs som en ekonomisk förening. Föräldrarna är engagerade i verksamheten genom schemalagda uppgifter i samband med mellis och städning samt genom styrelseuppgifter. Du kommer att ingå i Grodans personalgrupp bestående av sex personer med leg. förskollärare, pedagoger och en kock.


Grodan är belägen i en fantastisk skogsmiljö med en stor och inspirerande utegård och med skogen alldeles intill. Vi bedriver vår verksamhet i fastigheten Skogsvillan nära Arvika sjukhus. En utgångspunkt för vårt arbete är att: ”Allt som går att göra inne går också att göra ute!” Idag finns det 24 barn uppdelade på två avdelningar, i åldrarna ett till sex år. På Grodan lagas maten från grunden och vi har stort fokus på bra mat där barnen har stort medbestämmande.


Om tjänsten
Vi söker nu dig som är barnskötare eller förskollärare och som vill lära och utveckla barnen genom lek och pedagogik. Du kommer i din roll på Grodan även få ansvar för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera samt utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga kollegor. Tjänsten är i första hand ett vikariat från augusti till och med december.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- är positiv, lösningsfokuserad, flexibel och utvecklingsinriktad
- är en närvarande och trygg pedagog i mötet med barnen
- ser till barnens bästa i en helhet
- är kommunikativ och lägger vikt vid gott bemötande
- arbetar för att skapa goda relationer samt ett gott klimat bland barn, kollegor och föräldrar
- trivs med att arbeta i den flexibilitet som ett arbete i kooperativ både ger och kräver

Vi vill att du är insatt i förskolans styrdokument och tycker om att arbeta för varje barns utveckling på förskolan. Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga med såväl personal som föräldrar samt personlig lämplighet.


Tillträde från 2021-08-09 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2021-06-21. Notera att vi hanterar ansökningar löpande och att rekrytering därför kan ske tidigare.

I denna rekrytering har vi gjort vårt val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Om anställningen
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön Visa mindre

Dagbarnvårdare till Klässbolsområdet

Ansök    Aug 20    Lärande och stöd    Dagbarnvårdare
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Beskrivning Dagbarnvårdare arbetar med en grupp barn i sitt eget hem och samarbetar även med andra dagbarnvårdare i en gemensam grupplokal vissa tider. Läroplanen för förskolan är vägledande i verksamheten. De allmänna r... Visa mer
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.
Beskrivning
Dagbarnvårdare arbetar med en grupp barn i sitt eget hem och samarbetar även med andra dagbarnvårdare i en gemensam grupplokal vissa tider.

Läroplanen för förskolan är vägledande i verksamheten. De allmänna råden som finns för pedagogisk omsorg gäller i verksamheten.Arbetsuppgifter
Arbetet innebär bland annat att skapa förutsättningar som stödjer barnets utveckling, lärande, lek och kommunikation.
Det krävs individuell planering för varje barn och dagbarnvårdaren ansvarar för all planering, genomförande och uppföljning av t ex måltider, lek inom- och utomhus, föräldrakontakter, aktiviteter med barnen, dokumentation mm.Kvalifikationer
Du är utbildad barnskötare med erfarenhet av att arbeta med barn. Du kan laga nyttig och näringsriktig mat, utifrån Livsmedelverkets riktlinjer till barnen. Om behov finns av specialkost kan du även tillaga detta.
Du har ett rökfritt hem som också är barnsäkert, helst gärna också pälsfritt. Tillgång till bra, barnvänlig inom- och utomhusmiljö finns samt giftfri barnmiljö utifrån Arvika kommuns beslut om giftfri förskola.
Tidigare erfarenhet av att ta hand om andras barn i sitt eget hem är meriterande.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du kunskaper i andra förekommande språk i samhället är detta meriterande.

Som person måste du kunna planera och strukturera. Arbetet är ett ensamarbetet som innebär att du behöver kunna arbeta självständigt samt ha god samarbetsförmåga. Kreativitet, flexibilitet samt att vara stresstålig är också viktiga egenskaper för tjänsten.

Körkort är inget krav men en tillgång i det dagliga arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Rekryteringsprocessen
Rekryteringen kommer att pågå under annonseringsperioden. Gör gärna din ansökan redan idag via www.varbi.com

Övrigt


Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag. Visa mindre

Medtränare till Barngymnastik - För dig som vill sprida rörelseglädje!

Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6år? Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen. Meriterande är: Du har tidigare bakgrund inom grymnastik. Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn. Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn. Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi... Visa mer
Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6år?
Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen.


Meriterande är:
Du har tidigare bakgrund inom grymnastik.
Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn.

Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn.
Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi gärna höra mer från dig!
Dina arbetsuppgifter
Som medtränare för Djungelgympa i Arvika kommer du tillsammans med din huvudledare leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelseglädje till barnen. Vi jobbar med färdiga passupplägg vilket innebär att alla övningar och lekar du kommer göra med barnen är färdigplanerat. Det kommer göra det lätt för dig som ledare att sätta dig in i vad du ska göra varje pass och det krävs inte någon mer extra planering än att vara inläst på övningarna.
Passupplägget utgår ifrån 4 grundpelare inom gymnastiken:
Hoppa
Balansera
Rulla/Kullerbytta
Klättra

Inför ett arbete hos oss på Sweden Sport Academy får du som ledare gå någon av våra utbildningar.
Du och din huvudledare får löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor.


Anställningsvillkor
Terminen börjar vecka 6 och pågår under totalt 14 veckor med vissa uppehåll för lov.
Passen kommer hållas på vardagskvällar mellan 17.00-19.00 och/eller på helger. Visa mindre